|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 10:42 pm Předmět: |
|
|
Sak toto je ta normal varinata, ne ? Co dela nase Makuška.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Sak toto je ta normal varinata, ne ? Co dela nase Makuška. |
Já to teda pochopil tak, že v tý sportovní variantě to nesmí být sexy a jsou tam slušně oblečený
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 10:55 pm Předmět: |
|
|
Judsone podle hodnocení paní redaktorky asi vlastně není žádná normální varianta pole dance.
Anastasia Sokolova je tanečnice Pole Dance Exotic - dost sexy verze pole dance. Tato verze ale není uznaná jako sport, není organizována pod hlavičkou žádného sportovního svazu ani federace a výsledky z těchto soutěží se nepočítají do celkového světového žebříčku ani díky výsledkům v těchto soutěžích nelze postoupit na MS.
Verze pole dance uznaná jako sport je Pole Art, Pole Sport a Pole Fitness.  Ale ty jsou všechny na boso, s přísným pravidly na choreografii, kostým, účes i efekty, mají svoje kodexy i přísná pravidla a výsledky z nich se počítají do světového hodnocení.  Na což např. v celé Austrálii zvysoka se*ou a jedou si tam svou soutěž Miss Pole Dance Australia, která je povinně na botech, povinně sexy a je nejoblíbenější a účastí nejprestižnější soutěží na světě - tam soutěží opravdu elitní z elitních.
A abych byla úplně přesná.....já zatím nedělám žádnou verzi.....
Teprve od letošního roku jsem v soutěžní přípravě na MČR v Pole Sport (tedy v té nudné verzi) na příští rok, ale občas si to proložím lekcemi Pole dance Exotic jen tak pro sebe, ze kterých sem vůbec videa nepřidávám, protože mě pak Diamond chodí nařknout, že si něco kompenzuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá březen 11, 2016 11:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá březen 11, 2016 11:54 pm Předmět: |
|
|
A tak někdo si hraje na Helenku Vondráčkovou, jinej se plazí po tyči .... hlavně že je mír. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so březen 12, 2016 12:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: so březen 12, 2016 9:21 am Předmět: |
|
|
nedělejte z komára velblouda, každej chlap hodinu denně čumí nahej do zrcadla a obdivuje svoje macatý (3 cm) hovado, takže to že si nějaká holka tančí soukromě u tyče a baví ji pozorovat svoje ladné křivky z ní nedělaj kurvu _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 12, 2016 9:30 am Předmět: |
|
|
Koukat se na pružný holky na tyči mi přijde mnohem normálnější, než koukat na svalnatý holky v plavkách na pódiu. A zdá se mi, že to má řada lidí zde spíše naopak. Což je jejich právo. Ale ať tedy neplivou na ty druhé. Svůj k svému. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: so březen 12, 2016 9:37 am Předmět: |
|
|
To už známe moc dobře ze Švédska tohle Mě nejvíc fascinuje, jak jsou všechny instituce naprosto bezradné, když někdo nemá doklady. Nedávno jsem viděl nějaký krátký dokument taky z Německa, kde uprchlík vykradl obchod, protože mu nechutnalo jídlo v centru a 500 euro týdně mu prý nestačilo. Tak ho zavřeli a podle otisků prstů zjistili, že je registrovaný 2x a pokaždé pod jiným jménem. To je evidentně dneska ekvivalentem blue screenu ve Windows a tak to policajti sepsali a pustili ho...i se vším zbožím co ukradl.
Je vidět, co s civilizovaným státem udělá přebujelá byrokracie, neschopní politici, nesmyslné zákony a z toho plynoucí pasivita obyvatelstva. Na všechno je předpis, na všechno je formulář a když na něco předpis není, tak nebudeme radši nic dělat, protože to není naše starost a ještě by nás potom zažalovala nějaká nezisková organizace. A ona to vlastně není ani pasivita, jako spíš strach cokoliv udělat. Policajt se bojí praštit feťáka, aby to nemusel sepisovat, v UK policajti ani nenosí pistole boha jeho, na západ od nás se člověk bojí cokoliv říct, protože jakýkoliv neopatrný slovo co se dotkne nějaký levičácký špíny znamená přinejlepším okamžitý konec kariéry. Na lekcích sebeobrany (Krav Maga) v ČR se lektoři zaměřují částečně i na to, jak si připravit půdu na "nutnou sebeobranu", aby člověk nešel nakonec do krimu za to, že se bránil...tak je tohle normální?
Na jednu stranu jsem těm migrantům docela vděčnej, protože to je za poslední dobu jediná věc, co dokáže lidi aspoň trochu vytrhnout z letargie. Vlastně mi je líto, že ten proud asi přestane, jelikož to bude znamenat návrat do naši evropský bubliny a postupnej propad do hlubší a hlubší totality evropského sajuzu a celého toho absurdního dramatu, ve kterém žijeme. _________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
Naposledy upravil Barbar Conan dne so březen 12, 2016 10:22 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so březen 12, 2016 10:05 am Předmět: |
|
|
Tohle mě taky děsí.
Švédi, němci, obrovské problémy co s drobnýma deliktama imigrantů. Nejsou doklady, pokud jsou, tak i plnoletí mají doklady na mladistvé, tak se to teda přehlíží, toleruje, propouští...a drzost přistěhovalců roste.
Já jsem maloměsto, takže pohoda, i taková Praha s tím nemá zkušenosti, ale když vidím ty přistěhovalecké čtvrti, ghetta, tak z toho nemám dobrý pocit. Kor když slyším, že tam ani policajti moc nejezdí, že se tam o to stará klidně nějaký výbor pro šaríu, kurva co to jako je?
EDIT: tak to je masakr s těma anglánama a černochem, bliju z toho _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so březen 12, 2016 10:10 am Předmět: |
|
|
A at si teda taky postěžuju, tak mě do měsíce čekají letní gumy a na zimu zimáky. Ku*vadrát, zas peníze vyhozené. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so březen 12, 2016 10:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|