Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1115, 1116, 1117 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď bez veškeré prdele .... jak myslíš, že se začínalo se znárodňováním? Polností, lesů, činžáků?
Makuška

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
nedělejte z komára velblouda, každej chlap hodinu denně čumí nahej do zrcadla a obdivuje svoje macatý (3 cm) hovado, takže to že si nějaká holka tančí soukromě u tyče a baví ji pozorovat svoje ladné křivky z ní nedělaj kurvu

Já už dál nebudu rušit debatu o nesmyslných předpisech a uprchlících, ale cmeni.....nemám slov.

Kluci hlavně koukat do toho správnýho zrcadla..... zvětšovací kosmetické zrcátko klame jak svińa.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/domaci/397462-recko-vyvolalo-konflikt-odmita-pustit-zastupce-ceska-do-hotspotu.html

Jako co to je?
Tento problém trvá už několik týdnů a řešit se bude až při návštěvě Bruselu? To nemůže někdo od nás zavolat řeskému ministrovi a zjebat ho po telefonu?
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Celá ta migrační krize je hovadina dnešní doby ...
Mablung

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2016 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz podruhe jsem se v Asii vymaznul na skutru . Neskutecne me to sere. Normalne proste nedelam, co mi nejde. Jenze tady je clovek bez skutru strasne limitovany . Premyslim, jak sve schopnosti zlepsit, aby se mi to nestavalo. Nejde o rychlost. Jen o to, ze staci jednou za cely den zmacknounprudce brzdu a clovek jde do smyku
Spazik

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Uz podruhe jsem se v Asii vymaznul na skutru . Neskutecne me to sere. Normalne proste nedelam, co mi nejde. Jenze tady je clovek bez skutru strasne limitovany . Premyslim, jak sve schopnosti zlepsit, aby se mi to nestavalo. Nejde o rychlost. Jen o to, ze staci jednou za cely den zmacknounprudce brzdu a clovek jde do smyku

Nebrzdit? :-)
PRO TIP - nebrztit když zatáčím a vozovce, kde je písek,štěrk...
Hulkie

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ABS
e-witch

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... taky si třeba nevěšet kabelku s dlouhým páskem přes rameno pod řídítka na ten háček na kabelku
Makuška

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Ty jo....to je pech....chtěla jsem ti poradit brzdit motorem, ale ty máš skůtr v automatu co?? Navíc Asie bude asi jiný povrch silnic než Evropa co??

Jinak to, co psal Spazik sedí....nebrzdit v zatáčce, na štěrku, písku, mokru a pokud tam mají přechody pro chodce natřený z té bílé barvy, tak ty taky kloužou jako svině. Jo a zásadně brzdit přední brzdou....i když....má skůtr vůbec i zadní brzdu??
drlift_

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:

Na jednu stranu jsem těm migrantům docela vděčnej, protože to je za poslední dobu jediná věc, co dokáže lidi aspoň trochu vytrhnout z letargie. Vlastně mi je líto, že ten proud asi přestane, jelikož to bude znamenat návrat do naši evropský bubliny a postupnej propad do hlubší a hlubší totality evropského sajuzu a celého toho absurdního dramatu, ve kterém žijeme.

Podle mne lidi v letargi nejsou, sere je to, ale nic nezmuzou. Co taky muzou delat? Kdyz pujdou demostrovat, oznacej je za nacky a xenofoby. Pokud budou vic aktivni, tak verim, ze by se daly zaridit i problemy v praci. Lidi proste nemaji sanci to ovlivnit.

Nevim proc, ale prijde mi to podobny jak za komancu. Masaz medii, zamlcovani faktu a formovani toho jedineho spravneho nazoru. Delani problemu tomu, jehoz nazor neni ten pozadovany. Jo, ve volbach si ted muzes vybrat koho zvolis, ale ve finale mi to pak vychazi vzdycky tak nejak na stejno ...
RaptorMira

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Barbar Conan napsal:

Na jednu stranu jsem těm migrantům docela vděčnej, protože to je za poslední dobu jediná věc, co dokáže lidi aspoň trochu vytrhnout z letargie. Vlastně mi je líto, že ten proud asi přestane, jelikož to bude znamenat návrat do naši evropský bubliny a postupnej propad do hlubší a hlubší totality evropského sajuzu a celého toho absurdního dramatu, ve kterém žijeme.

Podle mne lidi v letargi nejsou, sere je to, ale nic nezmuzou. Co taky muzou delat? Kdyz pujdou demostrovat, oznacej je za nacky a xenofoby. Pokud budou vic aktivni, tak verim, ze by se daly zaridit i problemy v praci. Lidi proste nemaji sanci to ovlivnit.

Nevim proc, ale prijde mi to podobny jak za komancu. Masaz medii, zamlcovani faktu a formovani toho jedineho spravneho nazoru. Delani problemu tomu, jehoz nazor neni ten pozadovany. Jo, ve volbach si ted muzes vybrat koho zvolis, ale ve finale mi to pak vychazi vzdycky tak nejak na stejno ...

Bohužel musím souhlasit. Hodně mi to připomíná 80 léta, kdy si všichni něco mysleli ale jakoby ležela taková zvláštní deka strachu...
Makuška

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Jo, ve volbach si ted muzes vybrat koho zvolis, ale ve finale mi to pak vychazi vzdycky tak nejak na stejno ...

Já si zas tak nemyslím, že je to úplně marný....se stačí podívat na Slovensko a jejich letošní parlamentní volby.....tam to bude ještě hukot s tím Kotlebou, ale lidi dali najevo, co je se*e myslím dostatečně rázně. Lidi už médiím nevěří, nezávislým průzkumům taky ne, sami si shánějí informace a politikům nezobou z ruky.
Stejné možnosti máme i my....ale dokud budou lidi sedět na zadku s rukama v klíně a nebudou k těm volbám chodit, je to marný je to marný je to marný.
RaptorMira

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím že tenhle komentář je velice výstižný...

http://www.novinky.cz/komentare/397532-komentar-muzes-si-to-myslet-ale-beda-ti-kdyz-to-budes-nekde-prezentovat-vaclav-klaus-ml.html

U nás se „protidemonstrace“ – neboli v jádru protidemokratické totalitní hnutí (paradoxně provolávající hesla proti náckům) – také úspěšně rozmáhá. Dle médií a vládnoucích stran jsou to „protestující občané“.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen volby nic nezmění ... musí se to celé přeinstalovat.
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:
...

Jo, Klaus junior má na všechno dost rozumné a věcné názory. Snad nezesenilní tak brzo jako jeho táta

drlift_ napsal:
...

Jak psala Makuška, ve výsledku vždycky voliči rozhodují hlavně volbami. Bohužel v ČR nemáme žádnou rozumnou stranu, která má naději získat aspoň 10%, protože Svobodní mají stigma "asociálních bláznů" a bohužel občas trochu zaslouženě

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1115, 1116, 1117 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: