|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: so březen 12, 2016 11:41 am Předmět: |
|
|
Teď bez veškeré prdele .... jak myslíš, že se začínalo se znárodňováním? Polností, lesů, činžáků? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Makuška

|
Zaslal: so březen 12, 2016 12:59 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | nedělejte z komára velblouda, každej chlap hodinu denně čumí nahej do zrcadla a obdivuje svoje macatý (3 cm) hovado, takže to že si nějaká holka tančí soukromě u tyče a baví ji pozorovat svoje ladné křivky z ní nedělaj kurvu |
Já už dál nebudu rušit debatu o nesmyslných předpisech a uprchlících, ale cmeni.....nemám slov.
Kluci hlavně koukat do toho správnýho zrcadla..... zvětšovací kosmetické zrcátko klame jak svińa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so březen 12, 2016 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so březen 12, 2016 8:12 pm Předmět: |
|
|
Celá ta migrační krize je hovadina dnešní doby ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne březen 13, 2016 12:50 pm Předmět: |
|
|
Uz podruhe jsem se v Asii vymaznul na skutru  . Neskutecne me to sere. Normalne proste nedelam, co mi nejde. Jenze tady je clovek bez skutru strasne limitovany  . Premyslim, jak sve schopnosti zlepsit, aby se mi to nestavalo. Nejde o rychlost. Jen o to, ze staci jednou za cely den zmacknounprudce brzdu a clovek jde do smyku
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po březen 14, 2016 7:46 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Uz podruhe jsem se v Asii vymaznul na skutru . Neskutecne me to sere. Normalne proste nedelam, co mi nejde. Jenze tady je clovek bez skutru strasne limitovany . Premyslim, jak sve schopnosti zlepsit, aby se mi to nestavalo. Nejde o rychlost. Jen o to, ze staci jednou za cely den zmacknounprudce brzdu a clovek jde do smyku |
Nebrzdit? :-)
PRO TIP - nebrztit když zatáčím a vozovce, kde je písek,štěrk...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po březen 14, 2016 7:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po březen 14, 2016 8:35 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Uz podruhe jsem se v Asii vymaznul na skutru . Neskutecne me to sere. Normalne proste nedelam, co mi nejde. Jenze tady je clovek bez skutru strasne limitovany . Premyslim, jak sve schopnosti zlepsit, aby se mi to nestavalo. Nejde o rychlost. Jen o to, ze staci jednou za cely den zmacknounprudce brzdu a clovek jde do smyku |
Ty jo....to je pech....chtěla jsem ti poradit brzdit motorem, ale ty máš skůtr v automatu co?? Navíc Asie bude asi jiný povrch silnic než Evropa co??
Jinak to, co psal Spazik sedí....nebrzdit v zatáčce, na štěrku, písku, mokru a pokud tam mají přechody pro chodce natřený z té bílé barvy, tak ty taky kloužou jako svině. Jo a zásadně brzdit přední brzdou....i když....má skůtr vůbec i zadní brzdu??
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po březen 14, 2016 8:46 am Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: |
Na jednu stranu jsem těm migrantům docela vděčnej, protože to je za poslední dobu jediná věc, co dokáže lidi aspoň trochu vytrhnout z letargie. Vlastně mi je líto, že ten proud asi přestane, jelikož to bude znamenat návrat do naši evropský bubliny a postupnej propad do hlubší a hlubší totality evropského sajuzu a celého toho absurdního dramatu, ve kterém žijeme. |
Podle mne lidi v letargi nejsou, sere je to, ale nic nezmuzou. Co taky muzou delat? Kdyz pujdou demostrovat, oznacej je za nacky a xenofoby. Pokud budou vic aktivni, tak verim, ze by se daly zaridit i problemy v praci. Lidi proste nemaji sanci to ovlivnit.
Nevim proc, ale prijde mi to podobny jak za komancu. Masaz medii, zamlcovani faktu a formovani toho jedineho spravneho nazoru. Delani problemu tomu, jehoz nazor neni ten pozadovany. Jo, ve volbach si ted muzes vybrat koho zvolis, ale ve finale mi to pak vychazi vzdycky tak nejak na stejno ...
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: po březen 14, 2016 8:54 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Barbar Conan napsal: |
Na jednu stranu jsem těm migrantům docela vděčnej, protože to je za poslední dobu jediná věc, co dokáže lidi aspoň trochu vytrhnout z letargie. Vlastně mi je líto, že ten proud asi přestane, jelikož to bude znamenat návrat do naši evropský bubliny a postupnej propad do hlubší a hlubší totality evropského sajuzu a celého toho absurdního dramatu, ve kterém žijeme. |
Podle mne lidi v letargi nejsou, sere je to, ale nic nezmuzou. Co taky muzou delat? Kdyz pujdou demostrovat, oznacej je za nacky a xenofoby. Pokud budou vic aktivni, tak verim, ze by se daly zaridit i problemy v praci. Lidi proste nemaji sanci to ovlivnit.
Nevim proc, ale prijde mi to podobny jak za komancu. Masaz medii, zamlcovani faktu a formovani toho jedineho spravneho nazoru. Delani problemu tomu, jehoz nazor neni ten pozadovany. Jo, ve volbach si ted muzes vybrat koho zvolis, ale ve finale mi to pak vychazi vzdycky tak nejak na stejno ... |
Bohužel musím souhlasit. Hodně mi to připomíná 80 léta, kdy si všichni něco mysleli ale jakoby ležela taková zvláštní deka strachu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po březen 14, 2016 8:59 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Jo, ve volbach si ted muzes vybrat koho zvolis, ale ve finale mi to pak vychazi vzdycky tak nejak na stejno ... |
Já si zas tak nemyslím, že je to úplně marný....se stačí podívat na Slovensko a jejich letošní parlamentní volby.....tam to bude ještě hukot s tím Kotlebou, ale lidi dali najevo, co je se*e myslím dostatečně rázně. Lidi už médiím nevěří, nezávislým průzkumům taky ne, sami si shánějí informace a politikům nezobou z ruky.
Stejné možnosti máme i my....ale dokud budou lidi sedět na zadku s rukama v klíně a nebudou k těm volbám chodit, je to marný je to marný je to marný.
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: po březen 14, 2016 9:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|