Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1118, 1119, 1120 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2016 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://zpravy.idnes.cz/zpozdila-se-o-par-minut-a-urad-prace-ji-vyradil-f4l-/domaci.aspx?c=A160315_152346_domaci_zt

.... chudák ženská. A ať je naše justice jaká je, a že exotů je tam taky plno, furt je to jako celek v rámci tohoto státu ta nejlépe fungující složka státní moci.
jim1282

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2016 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smutné je, že se taková věc dostane před soud. Hodně to vypovídá o kvalitě úředníků.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už tři týdny si píšu jídelníček. První týden jsem do toho moc nezasahoval abych měl představu jak jím normálně. Druhý týden jsem s tím zkusil pracovat. Třetí týden přibyly starosti a je to horší jak první týden. Pořád mám chuť na sladký, není den co bych nedal alespoň jednu čokoládovou sušenku, nebo čokoládu. Nevím co s tím, nejhorší je že to mám dostupný a můžu si toho vzít kolik chci. Nebo tatarka, fakt mi chutná. Kdyby to bylo občas, tak to neřeší ale jak vidím tak to občas je na denním pořádku.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus přidat hořčík. Chuťe na čokoládu jsou dost často způsobené jeho nedostatkem.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Ikee

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2016 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Už tři týdny si píšu jídelníček. První týden jsem do toho moc nezasahoval abych měl představu jak jím normálně. Druhý týden jsem s tím zkusil pracovat. Třetí týden přibyly starosti a je to horší jak první týden. Pořád mám chuť na sladký, není den co bych nedal alespoň jednu čokoládovou sušenku, nebo čokoládu. Nevím co s tím, nejhorší je že to mám dostupný a můžu si toho vzít kolik chci. Nebo tatarka, fakt mi chutná. Kdyby to bylo občas, tak to neřeší ale jak vidím tak to občas je na denním pořádku.

Ja si to snad uz radsi nepisu. Cim vic mam prace, tim vic jsem unavena, je mi zima a proste zeru.. Snazim se jist tak nejak rozumne, ale lita mezi tim kde co. Kolacek, chipsy u telky..
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdo nápad, jak to opravit?

Edit: Aha, tak to bylo rychlý - už to šlape - hmmm zajímavý.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Zkus přidat hořčík. Chuťe na čokoládu jsou dost často způsobené jeho nedostatkem.

Tak jsem si koupil dneska pro začátek místo čokolády Magnesii, uvidíme jak to bude fungovat.

Ikee: Taky si říkám, že by to bylo nejlepší řešení přestat si to psát a dál žít v představě že jím zdravě.
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra, tak uz jsem za posledni pul rok odskousel asi 4 jarni/podzimni bundy ale ani XXL me nesedi. Je to male v podstate vsude, ramena, bicaky, dokonce i predlokti a obcas bohuzel i pas a boky. Nektery sem pres ruce vubec nenatahl, a pokud jo tak to bylo jak kompresni tricko. Natoz aby tam byla vule treba na mikinu.

Otestoval jsem znacky Klimatex, Loap, Willard , Hi-tec.

Mate nekdo nejaky typ, kde koupit rozmerove nestandartni bundu ?

Je zajimave, ze z Wallesu jsme si pred cca 11ti roky dovezl jednoduchou sustakovou XXL a stale relativne v poho oblecu.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Sakra, tak uz jsem za posledni pul rok odskousel asi 4 jarni/podzimni bundy ale ani XXL me nesedi. Je to male v podstate vsude, ramena, bicaky, dokonce i predlokti a obcas bohuzel i pas a boky. Nektery sem pres ruce vubec nenatahl, a pokud jo tak to bylo jak kompresni tricko. Natoz aby tam byla vule treba na mikinu.

Je zajimave, ze z Wallesu jsme si pred cca 11ti roky dovezl jednoduchou sustakovou XXL a stale relativne v poho oblecu.

192 cm a 115 kg. Kupoval jsem goretex pro bundu XL od North Blanc a sedí a péřovku stejné značky XXL a taky sedí. Nevím. Jsem docela vysokej a těžkej a přes paže docela věci obleču (nemám ani 46 cm přes paže). Zkus hledat jinde.
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Blahopreju, ses tlustej.

chybí ti pokora hhbenoure, judson by tě v 98 % cvicích totálně zesměšnil
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Petr Prielozny napsal:
Blahopreju, ses tlustej.

chybí ti pokora hhbenoure, judson by tě v 98 % cvicích totálně zesměšnil

Tlustej si sice nepripadam, ale za posledni 2 mesice minimalne pri tele jo. Delam na zlepseni.
A s tema procentama si to urco prehnal, mam dost male pole posobnosti co se cviku tyka, a na cokoliv na nohy nebo zada sem slabej.

Deadlift, asi sem to mel upresnit, ze hledam bundu tak do 1000kc ) BTW pres bicak mam ted nekvalitnich 48, sakra ja tu 50ku musim udelat, jenze ono uz to vubec neroste.
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

Stenej problem , pokus o koupeni si zimni bundy jsem vzdal nekdy zacatkem prosince (jednu jsem vlastne koupil, ale oblikl jsem si ji jednou a citil jsem se v ni tak blbe, ze jsem ji sel druhy den vratit), a proto jsem celou zimu chodil v jarni bunde ,nez jsem ji roztrahal takze pak uz jen v teply mikine
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zbytečná investice. Bude to jako každý rok, z kabátu do kraťasů během měsíce. Jak já se těším na léto:)
xien

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus pracovní oděvy - já mám 195cm/125kg a tam mají do 5XL

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1118, 1119, 1120 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: