|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: ne březen 20, 2016 10:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jim1282
|
Zaslal: ne březen 20, 2016 12:46 pm Předmět: |
|
|
Smutné je, že se taková věc dostane před soud. Hodně to vypovídá o kvalitě úředníků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po březen 21, 2016 5:33 pm Předmět: |
|
|
Už tři týdny si píšu jídelníček. První týden jsem do toho moc nezasahoval abych měl představu jak jím normálně. Druhý týden jsem s tím zkusil pracovat. Třetí týden přibyly starosti a je to horší jak první týden. Pořád mám chuť na sladký, není den co bych nedal alespoň jednu čokoládovou sušenku, nebo čokoládu. Nevím co s tím, nejhorší je že to mám dostupný a můžu si toho vzít kolik chci. Nebo tatarka, fakt mi chutná. Kdyby to bylo občas, tak to neřeší ale jak vidím tak to občas je na denním pořádku. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 21, 2016 5:39 pm Předmět: |
|
|
Zkus přidat hořčík. Chuťe na čokoládu jsou dost často způsobené jeho nedostatkem. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po březen 21, 2016 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | Už tři týdny si píšu jídelníček. První týden jsem do toho moc nezasahoval abych měl představu jak jím normálně. Druhý týden jsem s tím zkusil pracovat. Třetí týden přibyly starosti a je to horší jak první týden. Pořád mám chuť na sladký, není den co bych nedal alespoň jednu čokoládovou sušenku, nebo čokoládu. Nevím co s tím, nejhorší je že to mám dostupný a můžu si toho vzít kolik chci. Nebo tatarka, fakt mi chutná. Kdyby to bylo občas, tak to neřeší ale jak vidím tak to občas je na denním pořádku. |
Ja si to snad uz radsi nepisu. Cim vic mam prace, tim vic jsem unavena, je mi zima a proste zeru.. Snazim se jist tak nejak rozumne, ale lita mezi tim kde co. Kolacek, chipsy u telky.. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st březen 23, 2016 5:44 pm Předmět: |
|
|
Někdo nápad, jak to opravit?
Edit: Aha, tak to bylo rychlý - už to šlape - hmmm zajímavý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt březen 24, 2016 9:55 pm Předmět: |
|
|
Sakra, tak uz jsem za posledni pul rok odskousel asi 4 jarni/podzimni bundy ale ani XXL me nesedi. Je to male v podstate vsude, ramena, bicaky, dokonce i predlokti a obcas bohuzel i pas a boky. Nektery sem pres ruce vubec nenatahl, a pokud jo tak to bylo jak kompresni tricko. Natoz aby tam byla vule treba na mikinu.
Otestoval jsem znacky Klimatex, Loap, Willard , Hi-tec.
Mate nekdo nejaky typ, kde koupit rozmerove nestandartni bundu ?
Je zajimave, ze z Wallesu jsme si pred cca 11ti roky dovezl jednoduchou sustakovou XXL a stale relativne v poho oblecu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt březen 24, 2016 10:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 24, 2016 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Sakra, tak uz jsem za posledni pul rok odskousel asi 4 jarni/podzimni bundy ale ani XXL me nesedi. Je to male v podstate vsude, ramena, bicaky, dokonce i predlokti a obcas bohuzel i pas a boky. Nektery sem pres ruce vubec nenatahl, a pokud jo tak to bylo jak kompresni tricko. Natoz aby tam byla vule treba na mikinu.
Je zajimave, ze z Wallesu jsme si pred cca 11ti roky dovezl jednoduchou sustakovou XXL a stale relativne v poho oblecu. |
192 cm a 115 kg. Kupoval jsem goretex pro bundu XL od North Blanc a sedí a péřovku stejné značky XXL a taky sedí. Nevím. Jsem docela vysokej a těžkej a přes paže docela věci obleču (nemám ani 46 cm přes paže). Zkus hledat jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt březen 24, 2016 10:08 pm Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | | Blahopreju, ses tlustej. |
chybí ti pokora hhbenoure, judson by tě v 98 % cvicích totálně zesměšnil _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt březen 24, 2016 10:14 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | Petr Prielozny napsal: | | Blahopreju, ses tlustej. |
chybí ti pokora hhbenoure, judson by tě v 98 % cvicích totálně zesměšnil |
Tlustej si sice nepripadam, ale za posledni 2 mesice minimalne pri tele jo. Delam na zlepseni.
A s tema procentama si to urco prehnal, mam dost male pole posobnosti co se cviku tyka, a na cokoliv na nohy nebo zada sem slabej.
Deadlift, asi sem to mel upresnit, ze hledam bundu tak do 1000kc ) BTW pres bicak mam ted nekvalitnich 48, sakra ja tu 50ku musim udelat, jenze ono uz to vubec neroste.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 24, 2016 10:34 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Sakra, tak uz jsem za posledni pul rok odskousel asi 4 jarni/podzimni bundy ale ani XXL me nesedi. Je to male v podstate vsude, ramena, bicaky, dokonce i predlokti a obcas bohuzel i pas a boky. Nektery sem pres ruce vubec nenatahl, a pokud jo tak to bylo jak kompresni tricko. Natoz aby tam byla vule treba na mikinu.
Je zajimave, ze z Wallesu jsme si pred cca 11ti roky dovezl jednoduchou sustakovou XXL a stale relativne v poho oblecu. |
Stenej problem , pokus o koupeni si zimni bundy jsem vzdal nekdy zacatkem prosince (jednu jsem vlastne koupil, ale oblikl jsem si ji jednou a citil jsem se v ni tak blbe, ze jsem ji sel druhy den vratit), a proto jsem celou zimu chodil v jarni bunde ,nez jsem ji roztrahal takze pak uz jen v teply mikine _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt březen 24, 2016 11:59 pm Předmět: |
|
|
Zbytečná investice. Bude to jako každý rok, z kabátu do kraťasů během měsíce. Jak já se těším na léto:)
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: pá březen 25, 2016 6:36 am Předmět: |
|
|
zkus pracovní oděvy - já mám 195cm/125kg a tam mají do 5XL
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|