Ryvaru power

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ryvaru power  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ryvaru power
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ryvaru

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 9.2.

tah -sumo, deficit necelé 3cm, dynamika (rychle a výbušně nahoru)
-rozcvičení
6x3x115
-těch pár cm v deficitu bylo pěkně sviňáckých... díky úžasným kyčlím se tam dost blbě dostávám i do normální výšky, takže takhle to bylo fakt na hovno ve finále jsem to tahal strašně moc zádama a ne moc nohama, takže to určitě nebylo zrovna ideální... záda byly sice s touhle vahou celkem rovný, ale bylo to mizerný příště se asi na ten deficit vy**** a půjdu to normálně - jinak taky na to sumo potřebuju dost posílit nohy, přijde mi, že to je u mrtvoly s velkým náskokem největší slabina

dřep -širší postoj, bez pásku, dynamika - dole krátká stopka a pak co nejrychleji nahoru (moc rychlí to teda nebylo )
-rozcvičení
8x3x100
-těžký to nebylo, ale z tý stopky sem se nezvedal ani zdaleka tak rychle jako bych chtěl... docela mi dali zabrat krátký pauzy (okolo minuty, nebo ještě míň) - celkově byly ty dřepy dneska takový slabší

goodmornings -v pauzách jsem jel technickou mrtvolu se 70kg
8x35
4x6x50
-váhu jsem podseknul asi až moc... bylo to fakt lehký, ale aspoň sem si hlídal dobrou techniku hamstringy jsem z toho cítil docela dobře

divnej cvik na hamstringy+výpady -něco jako superserie
3x (8x70 + 8x50)
-bylo to sice dost lehký, ale nohy to vzalo docela dobře... na výpady si příště musím udělat víc místa a bude to dobrý

+břicho -2 krátký superserie

dneska dost intenzivní lehčí trénink mrtvoly i dřepy šly nějak špatně, tak doufám, že je to tím deloadem co mám za sebou a že v sobotu už to bude zase dobrý... nohy jsem měl dneska docela hezky pumpnutý, po delší době nevypadaly tak špatně v sobotu se ukáže jak na tom jsem, v plánu jsou čtyřky se 150 na dřepu a trojky se 150 na sumo mrtvole... obojí bych měl dát bez pásku, tak snad to půjde - musí

váha 80.1 ráno uvidíme ještě zítra, ale přijde mi, že jsem za ten deload něco málo nabral, takže těch 80 by tam mohlo být pravidelně

čas tréninku 1:15 (celkově 1:35) během cca 75 minut přes 30 serií... měl jsem pocit že jsem se téměř nezastavil

jedna z mála věcí která mi fakt chybí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt únor 11, 2016 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 11.2. -už od úterý mně nehorázně bolí prdel, obzvlášť ve škole na těch dřevěných žídlích je to fakt utrpení

benchpress -stopky
-rozcvičení
5x4x90
-potěšilo... i přes dost slušný stopky to bylo lehoučký

military press
-rozcvičení
4x5x62.5
-nějaký těžší než jsem čekal... vůbec to nešlo jak bych chtěl, dneska to byl humus ramena i tricáky nějak nechtěly spolupracovat

dipy
4x6xBW+10kg
-dole stopka, krátký pauzy... docela to dávalo

extenze triceps v leže s EZ
3x5x37.5
-pohoda

dneska celkově docela dobrej trenál... (nejenom) tricáky sice furt na sračku z pondělka (asi už zase začnu dávat aspoň trochu bcaa a glutaminu) ale docela to šlo, hlavně bench potěšil

váha 80.1

čas tréninku 1:10 (celkově 1:30)

navečer sauna+bazén

ryvaru

PříspěvekZaslal: so únor 13, 2016 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pátek 13.2. -volno, dopoledne tělák... bohužel jsme museli dělat OVOV, na což jsem se tak trochu vysral na švihadle (celkem 2 minuty, vždycky po půl minutě se střídá "styl") jsem se zhoršil z předloňských 342 na 14 a ve shybech na lavici (taky 2 minuty) z 90 taky na 14

váha 79.7 ráno po tý sauně to šlo nějako dolů...

ryvaru

PříspěvekZaslal: so únor 13, 2016 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota 13.2. -trénink ve fitku zeus v boru s oddílem

rozepisovat to nebudu... bylo to vyloženě špatný vůbec mi to dneska šlo, nemohl jsem se pořádně srovnat, technika nahovno, nezvyk na to prostředí, zvykání na monolift, šlo nás na 1 klec a 1 monolift asi 8... k tomu za sebou asi až moc dlouhej deload a nějak sem se do toho ještě nedostal no prostě to stálo za hovno

rozhodl jsem se na dobu neurčitou pozastavit psaní v logu... občas možná zapíšu když se něco povede atd., ale potřebuju nějakou změnu a impuls a přijde mi, že poslední dobou ty tréninky jezdím víc aby to dobře vypadalo, než čistě abych se posouval dál na fóru se dál samozřejmě pohybovat budu a budu stále obdivovat vaše výkony... začnu psát až to zase uznám za vhodný, ale snad to nebude trvat nějak dlouho

abych nebyl jenom negativní, tak dnešní mizernej trénink mně posunul hodně dál... jak technicky, tak i motivačně, páč tohle by fakt nešlo a musím pořádně zabrat dřep jsem se rozhodl lehce zúžit, protože takhle naširoko balancovat okolo paralelu je dost riskantní a o moc tu hloubku už zlepšit nemůžu... níž se nedostanu prostě tím, že mám takhle narostlý kyčle, takže to možná dostanu dolů o nějakej ten cm, ale žádnej zázrak určitě ne taky vím jak líp dělat sumo i klasiku mrtvoly...

protože vy určitě chcete nějaký pořádný výkony, tak se podělím co šel vašek češka dřep raw něco ke 400kg, úplně v pohodě... (nevím kolik tam měl přesně, ale stopro přes 380) + pak přidal taky celkem lehkých 210 na benchi nehorázný hovado a přitom pohodovej sympaťák

taky vám představím davida mahovskýho... většina z vás ho nejspíš nezná a to je chyba další nehorázně silnej pohodovej borec, dneska sem s ním dost kecal a hrozně moc mně toho naučil... ten je úplně jinde jeho maxka sice nevím, ale loni jsem viděl nějaký výsledky a v juniorech (20 nebo 21 let) do 75kg dal equip něco k 800kg váží momentálně +- to co já, ale je mi nanejvýš popas, takže to je asi jako kdybych já měl 200kg kapitolou samo o sobě jsou jeho nohy... jeho nohy zabírají přes 90procent jeho hmotnosti a taky zabírají většinu šatny... jedna jeho noha je asi jako můj hrudník+pas dohromady dám pětikilo na to, že při stejné výšce kdyby stál vedla grznára, tak grznárovy nohy jsou jak dráty do betonu

tak já se loučím a snad se tu objevím s dalšíma PRkama za pár týdnů
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2016 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 25.2. -tak po delší době něco napíšu zatím to nejde nijak dobře, ale snad už se pomalu dostávám zase do rytmu... dřep i mrtvola nic moc, ladím spíš ještě technicky - výkony zatím o level horší jak před deloadem, ale to se snad brzo vrátí... trénuju jak jsem psal 4x týdně, zatím váhy nějak extra nehrotím, ale pomalu budu muset začít... v boru jsou kotouče nějaký těžší takže pár kilo dolů na výkonech se dá předpokládat zatím jsem tam šel dřep 3x170 (pásek+lehce utažený bandy) což i přes rozsekaný záda a bez jištění docela šlo... tuhle sobotu půjdu na 3x180 + nějaký lehčí podřepy tahy spíš zatím technicky, bylo tam pár trojek se 150, ale to za moc nestálo (jak to jdu po těch dřepech tak je to vždycky kurevsky těžký )... v úterý dám nějaký těžší čelní dřepy, tak snad padne nějaký hezký číšlo, kdyby jo tak napíšu (půjdu se podívat do starýho gymu, tak bych rád něco zvedl ) vršek se asi mírně zlepšuje, ale žádnej zázrak

dnešní trénink - bench (sparing odpadnul páč je nemocen, takže dost na piču... chtěl jsem něco těžkýho a pak dát i boardy, což tahkle moc nešlo) - nakonec 105 se stopkou celkem napohodu, 107.5 jsem bez stopky nakonec vytrápeně vytlačil - větší problém než to ale benchnout bylo už od 100kg to zvednout ze stojanu a vůbec to dostat do pozice ze který sem mohl začít benchovat 107.5 jsem hned několikrát vůbec sám nedokázal zvednout ze stojanu a když se mi to konečně povedlo, tak už sem byl tak vysílenej a tak rozhozenej (úplně se mi dokurvil most a poloha lopatek - prostě sem se celej rozjel), že sem si vůbec nemyslel, že to dám... takže to bylo fakt nahovno myslím, že se spárou by padlo 110 se stopkou, ale to jsou spíš teorie jak sem to cítil, než něco jistýho pak sem si dal technický dvojky se 100

military press - po skoro hodině benchů sem si řekl, že si dám nějaký to PR na military 75 šlo jako papír, tak sem přiložil na 80 v rukou fakt těžký, záklon tam nějak byl (i když nic hroznýho) ale nahoru to šlo... zastavil sem se pár cm před dotlačením kdy se mi totálně zatmělo před očima a sotva sem činku chytil když padala dolů bylo mi jasný, že síla na to je, tak sem si to dal ještě jednou... napodruhý to šlo dokonce líp jak napoprvý a i když sem se tam docela kroutil, tak to šlo docela dobře před očima se mi naštěstí zatmělo až když už jsem činku měl plně ve své moci nahoře, takže sem ještě s velkým problémem dostal činku do stajanu a pak se rozhodl vysrat na military

pak ještě nějaký dipy a tricáky, ale spíš jenom tak na pocit, než nějaký výkony (zaměření na levej tricák, kterej je výrazně slabší a dost mně omezuje na však tlakových cvicích...)
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2016 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě připíšu něco ke změně techniky...
dřep zúžil jsem postoj, teď je to něco mezi úzkým a širokým dřepem... díky tomu už se bez větších bolestí dostanu na správnou hloubku a snad tam nebude takový silový zhoršení taky jsem přešel k low bar, minimálně na test, třeba přejdu zase zpět, ale poslední trénink mi low bar docela seděl, tak snad u toho zůstanu... stabilita o dost větší a i když mi to na zádech přijde o dost těžší než když to mám výš, tak se mi tak i líp dřepuje pracuju taky abych v tý dolní fázy mírně zrychlil a jakoby se tam zhoupnul... u vyšších vah je to zatím dost problém, ale u nižších už to jde a přijde mi to o dost lepší - ještě je otázkou jak to půjde v bandážích to je k dřepu asi všechno, možná někdy dám zase video s technikou k posouzení

mrtvola zase jsem přešel ke klasice... sílu tam mám lepší, techniku u suma moc nezvládám a hlavně mně tam omezujou ty kyčle co se týče změny techniky u klasiky, tak už jsem konečně přišel na to, jak nezvedat na začátku prdel a netahat to všechno zádama, z čehož pramení celá moje špatná technika o ohýbání zad i vyšších vah... zatím jsem to zkoušel jenom na menších vahách, tak snad to brzo půjde i u vah vyšších konečně se mi povedlo tahat to spíš nohama a šetřit záda - že já debil na to přišel tak pozdě... dřív mi to vůbec nešlo, měl sem prostě zafixovanou špatnou techniku a ne a ne to změnit asi teď budu muset spíš zamakat na kvadricepsech, páč ty jsem z tý mrtvoly dost cejtil a je to moje slabina (proto taky nedřepuju na úzko) - takže teď zbývá tu techniku dostat do sebe a pak začít zase pořádně tahat, protože posledních půl roku jsem se na mrtvole pěkně flákal a bojím se, že tam moc velkej progress nebude

bench tady žádná extra změna... piluju most, zapojení nohou a zad, prostě vylepšovat techniku, která si myslím je +- dobrá

vážně pochybuju, že to někdo celý přečte, ale co kdyby náhodou
vlk#

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2016 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:

military press - ... zastavil sem se pár cm před dotlačením kdy se mi totálně zatmělo před očima a sotva sem činku chytil když padala dolů

jj, to se u military stává, když se s činkou dlouho přetlačuješ

ryvaru napsal:

mrtvola ... konečně se mi povedlo tahat to spíš nohama a šetřit záda - že já debil na to přišel tak pozdě...

to jako... v sedmnácti? tak to můžeš bejt v klidu... a časem ještě pár užitečných věcí objevíš

je fajn, že sis našel čas pročistit techniku.
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2016 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota 28.2. -trénink v boru s oddílem

nepíšu ani tak moc kvůli sobě, jako abych vám zde sdělil, že vašek češka dal v tréninku 410 raw dřep -pro rejpali.... žádnej půldřep, šel to hezky dolů, určitě uznatelně

já si dal 3x180 (celkem to šlo... hloubka docela dobrá, rezerva tam nějaká byla, dřepy byly hezky kontrolovaný - spokojenost), pak technický mrtvoly + sem nedal 180 sice po cca 1:30 dřepů a mrtvol, ale stejně mně to dost nasralo... pak tlaky s JČ 3x8x34 - lehký a kontrolovaný
Mravenec1

PříspěvekZaslal: po únor 29, 2016 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je ten dřep?

masakr..na to koukat vlastnima ocima to musí bejt zazitek
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po únor 29, 2016 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jestli to je ono, tak nevím proč píše žádnej půldřep

Edit: Ale aby se neřeklo, tak ta kamera dost zkresluje, takže těžko soudit. Ale řekl bych, že tam ještě pár cm chybělo.
ryvaru

PříspěvekZaslal: po únor 29, 2016 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
No jestli to je ono, tak nevím proč píše žádnej půldřep

z mojeho pohledu to vypadalo o dost hlubší... podle mně to ale šel dostatečně dolů... nebylo to sice ATG a normálně chodí hloubš, ale ono to dost zkresluje - hlavně to jak má velký nohy... čím větší jsou stehna, tím víc to vypadá že to není dostatečně hluboký navíc tam chodíme dřepy na povel - nějakej člověk sedí na zemi a dívá se na ten dřep ze spoda, když seš na hloubce tak ti řekne a ty jdeš nahoru... takže by se nemělo stát, že by si na hloubce nebyl - já si u toho vždycky říkám, že už dávno musím být na hloubce a povel dostanu vždycky až o dost pozdějc než bych čekal

btw, ty tvoje "ATG" dřepy nejsou o tolik hlubší, když to bereš tak jak se má, tedy podle kyčle orpoti kolenu a ne podle zadku příští trénink tam beru kameru a budem natáčet (nejspíš) celej trénink, takže ti s radostí udělám porovnání pokud budeš chtít...

mravencovy: zážitek to teda určitě je... obzvlášť když člověk vidí, jak se rozcvičuje bez pásku s tvojí maximálkou tak, že si sedne dolů a tam si vpohodě sedí načež si to dřepne jak kdyby na zádech nic neměl na jeho podřepy už tam na osu nakládáme úplně všechno co se tam vejde (575)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po únor 29, 2016 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nedělám ATG dřepy - kdyby jo, tak to tam napíšu. Ale dělám takový, který by mi uznali v kterýkoliv federaci.
ryvaru

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 1.3. -trénink v posilce s kámošem... dneska jenom velice stručně, zejtra se možná rozepíšu a přidám i videa

přední dřep
-do 160kg (pásek+bandy)
14x100 (jenom pásek)

-kámoš na mně při dřepu hodil činku (160kg) - sjela mu ze zad dolů a spadla mi na stehno... mám tam slušnou modřinu a kurevsky to bolí, ale snad nic vážnýho, bude to asi jenom trochu pohmožděný... zejtra dám video

mrtvoly -technicky
tady mi pro změnu ruply kraťasy na prdeli... fakt super trénink

pak ještě legpress (do 320kg) a břicho...
ryvaru

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2016 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak videa ještě nejsou, nějak mě vegas poslal do prdele... aspoň dám ilustrační foto (foto z pátka, tedy 3dny po) vidět to moc není, ale je tam fialová modřina, docela slušně velká

už to ani moc nebolí, do neděle by to snad mělo být natolik v pohodě, abych šel normálně těžký dřepy

pátek 4.3. -ráno závody ve šplhu na laně - od 8h, což je dost tragickej čas, když je člověk zvyklej trénovat vždycky odpoledne, ale tak dal sem koffein a nebudu se vymlouvat... závody pořádal náš gympl na vedlejší škole, celkem tam bylo skoro 50 borců z docela širokýho okolí (věkově omezený pro střední školy, ale pár borců tam vypadalo, že asi tak 45x propadli byl tam nějakej crossfiťák (zdravím nabuka ), kterej vypadal jako lucas parker... tipoval bych mu tak 30 let, ale normálně závodil... nakonec naštěstí byl těžce pomalej, takže pozdvižení, že s náma závodí někdo kdo nemá daleko od důchodu rychle pominulo )
-závodilo se na laně cca 5m, start ze sedu přičemž ruka musela být na zemi a nohy ve vzduchu a bez jakkýkoliv dopomoci nohou (nedá se to absolutně porovnávat se startem ze stoje...) abych to ještě protáhnul než řeknu jak jsem skončil, tak vám teda musím říct, že tam byly taky dost dobrý kundičky vždycky když nějaká dobrá lezla, tak tam skoro všichni stáli a čuměli na prdel... to jak rychlá byla už nikoho vůbec nezajímalo potkal sem tam pár dobrej borců, pár novejch lidí poznal a byla celkem prdel... navíc jsem přišel o referát, kterej sem měl mít, takže i kdybych skončil poslední, všichni se mi vysmáli, ztratil bych mobil a zlomil si ruku, tak bych radši šplhal teď už teda přejdu k tomu jak jsem dopad... povedlo se velmi nečekaně 5.84s, což je na to že jsem za poslední rok lezl jednou o tělocviku podle mně luxusní čas... druhej pokus byl 6.02, kde jsem přehmátl, ale tak s prvním jsem byl celkem spokojenej... celkem to stačilo na 4. místo , což jsem fakt vůbec nečekal... minulej rok sem byl sotva někde v půlce a to jsem byl o 10kg lehčí a ten šplh trénoval... jako škola jsme to s velkým náskokem vyhráli, takže paráda... nejrychlejší to měl za 4.65 což je fakt šílený, ale na druhou stranu je to gymnasta co moc neváží, takže se to dá chápat

trénink -nějak už moc nebyla energie ani nadšení a nálada do tréninku, ale nebylo to tak hrozný

bench -stopky
-rozcvičení
3x85
3x95
3x100 -to mě docela potěšilo... bez bandáží i pásku, hezky kontrolovaně a se slušnejma stopkama
3x105 -první určitě sám, pak už tam měl sparing ruce... bandáže
3x105 na 4.5cm board -u posledního taky dopomoc... bandáže
3x110 na 10cm board -od 2. dopomoc... bandáže
-nezačalo to špatně i když se mi nebenchovalo vůbec dobře... stovka slušná, pak už nic moc... hlavně boardy mně dost zklamaly, čekal sem že to bude o dost lehčí - asi jak jsem zúžil ten úchop tak ta dráha je tak 3x větší než dřív, takže to bude nejspíš tím

military
6x45
5x55
5x60
-kontrolovaně, technicky, procítěně,.... tomáš lukáš by na mně byl hrdej dost jsem z toho cejtil tricák, asi po těch boardech

extenze triceps v leže
dipy

trénink takovej o hovnu, ale silově to nebylo tak zlý... nějak mě zlobily šlachy u lokte, asi po tom šplhu nijak zvlášť rozcvičenej a v ceklem studený tělocvičně po tréninku sauna a bazén váha se pohybuje ráno něco okolo 80, spíš těsně pod...
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2016 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak zase po delší době něco zapíšu...

čtvrtek 18.3.

benchpress
-rozcvičení
7x95
3x3x100
5x5x75
-dobrý... docela potěšilo... těch 5x5 bylo s dlouhýma stopkama a s co nejlepší technikou

pak ještě nějaký tricáky atd. a večer sauna

trénink docela dobrej, mám pocit, že bench jde konečně trochu nahoru

neděle 20.3. -v novém boru s oddílem

dřep
-rozcvičení
2x155 -bandáže sotva omotaný
2x175 -bandáže lehce zavázaný
2x190 -bandáže mi vázal vašek češka... (čti "málem mi rozdrtil kolena a ještě teď mě to bolí")
-až na hloubku u 190 spokojenost... šel jsem těsně pod paralel, takže asi uznatelný, ale musím chodit hloubš... (s těma mělkým hrůzama na který jste u mě zvyklí už jsem skončil, takže to že napíšu, že hloubka byla špatná znamená že je to tak podobně jako jsem dřív psal že byla dobrá...) jinak 190 docela s přehledem a ještě by se tam nějaký 1-2 opáčko vešlo ale chtěl jsem jít dneska dvojky, tak jsem se na to vykašlal... přemýšlel jsem ještě jestli nezkusit 2x200, ale pak jsem se na to vykašlal a dám to někdy příště

podřep
4x255
2x300
-255 lehounký, 300 už tolik ne, ale šlo to...

mrtvola sumo
-rozcvičení
4x4x130
-technika... celkem už snad dobrý, silově to docela šlo (ještě aby ne se 130 )

trap bar mrtvola
-rozcvičení
2x4x140
-spíš na zkoušku... nevím kolik ten trap bar váží... jelikož si radši přidám než uberu tak počítám za 30kg (je to výrazně těžší než 20kg osa, takže jsem to tak nějak odhadl...)

tlaky s JČ na nakloněný lavici (15 stupňů nahoru)
8x20
8x32
8x37
7x42
-peckaaa nikdy jsem na tlaky nešel víc jak 40kg a to bylo hrozně těžký... navíc jsem se na to dneska po víc než 2 hodinách tréninku vůbec necítil a nakonec jsem dal 42 dokonce 7x tady vidím fakt obrovský zlepšení během těch pár týdnů co ty tlaky jezdím... snad se to projeví brzo i na benchpressu

sed-lehy na křivý lavici (nebo jak to mám nazvat...)
10xjá
10x20
10x32
4x37
2x10xjá
-nějak mě když jsem tam měl větší váhu píchalo napravo od péra, tak jsem se na to radši vysral a dodělal to bez váhy...

přítahy kolen na hrazdě
2x10
-jen tak na pocit při protahování po tréninku

parádní trénink mám pocit, že to šlo snad všem co jsme tam byli... za zmínku stojí ale hlavně Vašek Češka a jeho dřep 500kg! hloubka sice horší, ale i tak naprosto neuvěřitelný výkon mrkněte se na video na jeho FB profilu... dodal bych k tomu jenom "český král dřepu to nejspíš letos pořádně rozjede" mimochodem to byl teprve jeho 2. letošní trénink v dresu, takže to nejlepší by snad ještě mělo přijít...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ryvaru power Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: