tak dneska 1x fail čelní dřep 250kg, ale nakonec na druhý pokus to tam padlo !!!
potom si vypol playstation?
preco nedostane ban?
sory, že zvedám víc jak ty.
úprimne, je mi to jedno, ale na tak pekné výkony sa rád pozriem, tak nabudúce natoč, hlavne to militárko a push, oki, čauko
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
u toho čelnaku 250 sem si řikal kurva to je šileny...ale 210 push press tak tomu by věřil jedině idiot :D - to sis kamo už ukous moc :D to ti nesežere nikdo... 160 military je taky záležitost těch nejlepších strongmanů.
já statečně bojuju se 130military ale zatím to nepadlo :D do půlky jenom a pak jsem zkolaboval
Ptal jsem se proto, protože do původní práce jsem chodil tak, že jsem v 5:45 musel být na místě a do současné chodím tak na 9:00, takže teď bych řekl už , tehdy bych řekl až ... ale chtěl bych chodit dřív, nicméně ráno se mi vážně nechce :D
I když jsem se včera moc necejtil, tak jsem si dal PR na striktní kliky ve stojce (o stěnu) - 18 reps . Navíc bych řek, že tam bylo ještě minimálně jedno dvě opáčka rezerva, ale už se mi docela slušně hrnula krev do hlavy . Bw 87 kg.
I když jsem se včera moc necejtil, tak jsem si dal PR na striktní kliky ve stojce (o stěnu) - 18 reps . Navíc bych řek, že tam bylo ještě minimálně jedno dvě opáčka rezerva, ale už se mi docela slušně hrnula krev do hlavy . Bw 87 kg.
Challenge accep...wait for it...ted!
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru