vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 291, 292, 293  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2016 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To bude dobrý, do příštího týdne zregenerujeme a pak to půjde. Ty dnešní dřepy ti šly krásně, byly hluboký až na podlahu; poslední opáčko bylo sice pomalejší, ale kdyby ses hecnul, šest sérií bys dal.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2016 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1. dubna 2016, pátek... APRÍL

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, DELOAD po 10. týdnu cyklu

dohnal mě přechod na letní čas... ráno v šest mně budík přetrhnul hluboký zotavující spánek... jenže dobrý parťák, to nejsou jenom výhody při tréninku, ale taky nutnost z té postele vstát a obživnout :) sice oči červené jak morče, navíc venku mrholilo a krásně by se spalo, ale čekal nás "odpočinkový" trénink a potom víkend, takže s chutí do toho ;)

MOBILITA cca 20 minut + protažení s osou

Čelní dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
1x 120 kg
1x 130 kg, hluboký + stopka
4x 137,5 kg (PB max reps) , 1. deloadová, dobrý úchop, ale poslední těžké
4x 137,5 kg, 2. deloadová, první tři šly dobře, ale poslední mě nepříjemně ohnulo
stejně jako v úterý si musím přiznat, že tohle na šest sérií není... na tři nejvýš. ale co už, půjdeme do toho a když tak uberu opáčka. s technikou jsem spokojený - krom posledního opáčka - nohy můžou, nejdříve se unaví střed a když se předkloním, tak pak odchází úchop.

Magumi má suprovou dynamiku v prvním opáčku, tam to vidím na vysoké 1RM bezpáskově ;)

CG bench-press: (40 cm)
5x 20 kg
5x 60 kg
3x 80 kg
8x 100 kg, 1. deloadová, na dotek a bez stopek, šloto
10x 100 kg (PB max reps) , 2. deloadová, poslední dvě stopka nahoře
jde to líp, než si kdy pamatuji, možná i líp než klasický benč :) Magumimu šlo těch +20 taky dobře.

Mrtvý tah:
5x 60 kg
3x 100 kg
1x 140 kg, polosumo + nadhmat, nedělá mi to dobře na kolena a vůbec...
1x 170 kg, klasika + nadhmat, neměl jsem namazáno a nelocknul jsem, jak mi to šlo z rukou, ale je to zahřívačka
8x 170 kg (PB max reps) , 1. deloadová, střídavý, namazáno, osa krásně držela, až v posledním se začaly podlamovat nohy
jedna pracovní série je příjemná... člověk si může vyrazit z kopýtka ;) Magumi se ještě zahříval se 190 kg a kdosi se obdivně díval, když zatáhl jedničku... načež mu pak spadla čelist, když ještě ulovil další závaží a dal tam pak bezpáskovou šestku s 210 :)

Čas ve fitku: 1:30

Váhovka: 98.1 kg

tak jsme si "odpočali"... záda mě ještě bolela z minulého čtvrtka... no a je na čase si vyznačit nějaké ty osobáčky, protože lepší už to nebude ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2016 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekne pekne, ste mašiny obaja. Šialené výkony a zlepšenie.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
seeya

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2016 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

teraz je uz jasne ze to cele stalo za to,
vlk#

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2016 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

5. dubna 2016, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, 11. týden cyklu po deloadu

MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut

Dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
1x 140 kg, hluboký + stopka
1x 160 kg, tady už svižně, abych se zvednul ;)
6x 150 kg, 1. pracovní, šlo to dobře... ale asi tak jenom první tři opáčka ;) šesté nadoraz a do stojanu.
6x 150 kg, 2. pracovní, šesté opět za hecování Magumiho... a cítil jsem jako při deloadu, že to je strop
6x 150 kg
6x 150 kg
6x 150 kg, 5. pracovní, a tak to šlo pořád, šesté opáčko jsem zvedal vším možným
6x 150 kg (PB 6x6) , 6. pracovní, pátá je kritická, šestou už si to stačilo jenom dobře usadit a dřít do padnutí
jako mákli jsme si... fyzicky jsem byl ready, ale už to bylo na hraně současných možností a dál už zřejmě šestky nepůjdou... ale Magumimu je to jedno... ten prostě dřepuje předepsaný počet opáček... dával tam šestky, ale kdyby měl osmičky, tak tam snad ještě dvě přihodí

Bench-press:
5x 27.5 kg
5x 67.5 kg
3x 87.5 kg
8x 107.5 kg, 1. pracovní, na dotek, bez stopky
8x 107.5 kg, 2. pracovní, poslední dvě stopka nahoře
8x 107.5 kg, 3. pracovní, poslední tři stopka nahoře a už na hraně
8x 107.5 kg (PB 4x8) , 4. pracovní, poslední opáčko už jsem nemohl, ale když jsem viděl, že se od Magumiho záchrany nedočkám, tak jsem to vytlačil dělám si legraci... kdybych šel dolů, tak to zvedne jak jeřáb a usadí do stojanu, ale do té doby mě tam nechá umřít

Magumimu šly dnes tlaky lépe než při deloadu, fakt těch +20 bylo hodně jistě, bez stopek.

Přítahy VČ k pasu:
6x 107.5 kg, 1. pracovní
6x 107.5 kg
6x 107.5 kg
6x 107.5 kg, 4. pracovní
jenom šestky, už jsem nemohl, tak jsem se aspoň snažil, aby byly striktně

Čas ve fitku: 2:00

Váhovka: 98.8 kg

Uff... zatím stále žijeme, ale už to jde trochu mimo mě. Magumi dnes přišel lehce nachcíplej a odcházel ve stádiu lazar, tak nevím, jak se dokáže do pátku zotavit, byla by to škoda.

Dnes by měl být podle rosniček letošní nejteplejší den, tak si dopřeju večer zaslouženou "zahrádku" (ne, žádné rytí záhonku), s tankovým kozlíkem a nefiltrovaným gambáčem (Malešická Tvrz, kdyby si též někdo chtěl orazit a odsunul své povinnosti na zítra :).
decarabas

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2016 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaaasne, na hrane možností To hovoríš stále.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
ripperr

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2016 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak ako píše decarabas, ze uz to dalej nepojde to píšeš stále
Gratulujem 😊 a ak vsetko pôjde podľa plánu, tuto to vidim na Drep: +195kg, Bench: +135kg a MT: + 225kg.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2016 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8. dubna 2016, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, 11. týden cyklu

MOBILITA cca 20 minut + protahování s osou cca 10 minut

Čelní dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
1x 120 kg
1x 130 kg... a šel jsem si dát trochu pudru na prsty, jestli to zlepší úchop
4x 137.5 kg, 1. pracovní, šloto
4x 137.5 kg
4x 137.5 kg, 3. pracovní, ve třetím opáčku jsem se předklonil a měl jsem toho plné brýle
4x 137.5 kg
4x 137.5 kg
4 (+1)x 137.5 kg, 6. pracovní, zlatý voči... chtěl jsem přidat opáčko, ale zbořil jsem se a Magumi do mě musel strčit
ouuukej... nebudu stále hovoriť, že už je to na hraně, dnes rezerva jedno opáčko... v první sérii na to, jaká byla před první pracovní psychika, to šlo fyzicky výborně. teď už to jen zaklepat, ať to vydrží na příští "kulatiny".

Magumi mě potěšil, že dorazil a vypadalo to, že se od úterka zdravotně zlepšil... ale něco málo síly mu to vzalo, ty nástupy byly parádní, ale jak to ho bylo hodně, tak ho to v závěru unavilo.

CG bench-press: (cca 40 cm)
5x 67.5 kg
8x 97.5 kg, 1. pracovní, na dotek, bez stopek nahoře
8x 97.5 kg
8x 97.5 kg, 3. pracovní, pořád bez stopek, ale závěr už pomalý
8x 97.5 kg, 4. pracovní, poslední dvě stopky
spokojenost, že i dnes padly osmičky. trochu jsme si vleže orazili Magumi těch +20 s jistotou.

Mrtvý tah:
3x 60 kg
3x 100 kg, sumo + nadhmat, ne-e... bolí mě z toho nohy, kolena, všechno
2x 140 kg, klasika + nadhmat
0x 170 kg, klasika + nadhmat, vyklouzlo to, tak jsem se ani nesnažil a šel si namazat
4x 170 kg, 1. pracovní, klasika + střídavě, easy
4x 170 kg
4x 170 kg
4x 170 kg, 4. pracovní, stokrát nic umoří i... začal to těžknout
4x 170 kg
4x 170 kg
4x 170 kg, 7. pracovní, stačilo, utahalo mě to.
užívám si low-reps a nízké váhy, držím se hodně při zemi, protože už mám vyzkoušeno, že bude problém to do příštího týdne uregenerovat.

Magumiho jsem od pracovních sérií zrazoval, ale je jako mezek... naložil si svých +40 kg, jednu nohu měl nataženou, první pracovní mu dost ohnula záda, ale dokázal to zlepšit, nedal si říct a nakonec jich pět poctivých odtahal. pro dnešek vyhrál titul "šílenec". teď už jenom aby se rychle zotavil.

Čas ve fitku: 2:35

Váhovka: 99.1 kg

Už si tykám s "Fanánkem" - kdybyste viděli, pochopili byste, pak tam dřepovala v racku jedna Číňanka, která nutně potřebovala trochu poradit... ale musel jsem spárovat Magumimu na benči :) a ještě tam byla jedna cvičenka, pro kterou by museli založit kategorii do 42 kg, ale ty svalíky, co měla na zádech, byly parádně separované ;) Uff... 11 týdnů za náma, 5 před náma.

Naposledy upravil vlk# dne pá duben 08, 2016 5:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Dave1913

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2016 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

Už si tykám s "Fanánkem"

On tam chodí cvičit? Jednou se byl podívat v Semilech na MČR v benči :)
Magumi

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2016 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za dnešek si zasloužíš metál, jsi borec.

Zapomněl jsi zmínit Maxim Turbulenc. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
spekounP

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2016 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jezdíš tu mrtvolu nadhmatem? 170kg nadhmatem po čtyřkách je moc pěkný.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2016 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Ty jezdíš tu mrtvolu nadhmatem? 170kg nadhmatem po čtyřkách je moc pěkný.

střídavě... dík za upozornění, opraveno, nadhmatem jsem zkusil zahřívací a hned mi to vypadlo, s namazáním bych dal tak jedno opáčko...
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2016 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nechápem ako v jeden týždeň napíšeš že to bolo ťažké ako sviňa a ten budúci s tým dáš o tri série naviac a takto stále dokola Ja som sa zvykol týmto štýlom vždy tak po mesiaci zaseknúť a výkon šiel skôr dole než nahor.
vlk#

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2016 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12. dubna 2016, úterý

MAN IN BLACK - sólo, World Class Václavák, 12. týden cyklu

Magumiho, ač je chlapík z ocele, karbonu, adamantia a dvou dalších, zatím neznámým slitin, skolila "ebola" či něco takového... minulé úterý s ní ještě úspěšně zabojoval, v pátek z větší části - to bylo úžasné, co dokázal v tom stavu odjet za trénink, ovšem v neděli uznal, že své síly teď bude muset směřovat na restart organismu a dnes s ní teda zůstal v posteli

PS: Dělám si legraci, ale vypadá to, že ataku přežil a brzo snad bude moci na nějaký přípravný trénink.

MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut

Dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg, poslední vždy hluboké a stopka
1x 140 kg
1x 150 kg, hluboké a stopka, spokojenost
6x 155 kg (PB max reps) , 1. pracovní, perfektní setup hned na první sérii, žádný tlak na páteř, šloto
6x 155 kg, 2. pracovní, poslední opáčko už klasicky ze všech sil
6x 155 kg
6x 155 kg
6x 155 kg (PB 5x6) , 5. pracovní, stál jsem pod tou osou dokud jsem ji nedokončil :)
adrenalin jak sfiňa... jak za mnou dnes Magumi nestál, tak jsem měl srdce v krku... nebo kalhotách a určo mi to přidalo tak pět kilo, jinak bych to dnes nezved pojistil jsem to nízkýma dlouhýma zarážkama, kam jsem byl připravený to položit, kdyby to nešlo a pro kontrolu hloubky. ale díky dobrému setupu to nějak šlo. tedy první čtyři opáčka. na páté už jsem se musel soustředit tak, aby ještě zbyly síly na šesté... což stejně nezbyly a bylo to vždy hooodně pomalý zdvih. vypadalo to na unavený - slabý - střed. příště snad padne ta loňská mikulášská trojka se 160

za mnou dřepoval mladý kluk, sice na paralel, ale sympaticky bez pásku a pětku se 137,5 kg, a to byl zjevně nižší váhovka :)

Bench-press:
5x 20 kg
5x 60 kg
3x 80 kg
1x 100 kg
8x 110 kg, 1. pracovní, na dotek, bez stopek nahoře... aspoň jednu osmičku jsem chtěl zkusit a čekal jsem to lehčí
6x 110 kg, 2. pracovní, jenže nějak nebyla síla... tak snad aspoň ty šestky vydrží
6x 110 kg
6x 110 kg, 4. pracovní, poslední opáčko už stopka nahoře
tak osobáček nepadnul, těžké to bylo, asi to na mě bylo i vidět, protože po druhé sérii přistoupil borec a ptal se, jestli s to "stovkou nebo co tam mám" chci pomoct :) a čtvrtá série už málem nebyla - jak je tady špatným zvykem nechávat naložené činky, tak jen co jsem si po třetí sérii poodešel, tak přišli dva borci a jeden mi začal činku rozebírat... načež si druhý všiml, že se vracím a možná jsem ještě neskončil ;)

pozitivní je, že když si osu dám do horní pozice a hodně se pod ní zasunu, takže mám paže skoro kolmo, tak si ji podám aniž bych cítil rameno :) to bylo zvláště důležité, když jsem dnes neměl sparringa.

objevil se i "fanánek" (ne ten skutečný, aby nedošlo k mýlce... ale pro představu :)) a byl trochu mrzutý, že má obsazený dřepovací rack... zvláště, když pak zjistil, že tam ten borec dělá bicepsové zdvihy... tak mu dal přátelsky ruku na rameno a poučil ho: "máme tady takové pravidlo, pokud nedáš na bicáky více než já na dřep, tak tady nemáš co dělat ;)"

Přítahy VČ k pasu:
6x 110 kg, 1. pracovní, už to klouzalo, měl jsem si namazat
6x 110 kg
6x 110 kg
6x 110 kg, 4. pracovní, ale nějak jsem to odtahal, i když už jenom na čtyrech prstech ;)

Čas ve fitku: 1:30, jak jede člověk sólo, nepřehazují se kotouče, nekecá se... tak to není taková zábava :)

Váhovka: 98.4 kg

Nečekaně to dnes šlo... až na ty benče, kde by byly osmičky fajn, ale nějak už nebyla síla. Po tom roce s parťákem, to byl nezvyk a těžko se hledala motivace, takže obdiv všem, kteří to bouchají sólo a zlepšují se!

Dante Flyshit napsal:
Ja nechápem ako v jeden týždeň napíšeš že to bolo ťažké ako sviňa a ten budúci s tým dáš o tri série naviac a takto stále dokola Ja som sa zvykol týmto štýlom vždy tak po mesiaci zaseknúť a výkon šiel skôr dole než nahor.

tak to nevím, co přesně myslíš... všechny tréninky jsou plánované, vše mám ve svých zápisech komentované... předminulý týden byl deload, takže zhruba třetinový objem a že to bylo těžké... no bylo, proto taky byl deload, potřebovali jsme si více odpočinout, byli jsme rozbití... a další týden, minulý, už jsme opět pokračovali podle plánu, takže plný počet sérií a snad odpočatí, abychom to dali. taky to nehrneme pořád... zatím vždy pět týdnů cyklu a pak jeden deload. a pomáhá to.
Jenda66

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2016 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádně se to čte ... neustálý progres. Držím palce

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 291, 292, 293  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: