|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: pá březen 18, 2016 12:17 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Zkusil bych trochu užší postoj, jak psal Carabas.
možná střídání klasika/sumo obtýden a redukoval bych ten objem (při mrtvole klasikou poloviční počet pracovních sérií).
Pokud pojede dřepy podle programu a mrtvolu omezí, tak tím nijak zásadně sílu neztratí.
Klasikou v tomhle objemu dřív nebo později odpálí spodní záda a pude do kopru všechno. |
Jj, ten plánovaný tréninkový objem byl jeden z hlavních důvodů, proč jsme v tomhle cyklu přešli na sumo, abychom to uregenerovali.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: pá březen 18, 2016 12:33 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | možno by si ho mal zúžiť na nejaké polosumo, nech nešponuješ tie šľachy a svaly až tak. |
zkusit můžu, ale velkou šanci tomu nedávám... Moocha tak tahá, ale ten zvládne i poctivé sumo.
| Magumi napsal: | | Jedna věc je, že v sumu nezvedáš tolik, to nevadí, ale nemá cenu to hrotit, když ti to dělá zdravotní potíže. |
tak já ani v klasice nedávám tolik... 5x6 by na mě byl dobrý výkon, kdybych to dotáhl, loni jsme dávali 3x5, jasně, ještě budeme přihazovat... ale počítám s tou adaptací a zatím funguje.
ale fakt nevím, jak to děláte... každý týden vidím Tebe, viděl jsem na živo Carabase , pravidelně sem dává videa ripperr , dokonce i anorektik seeya ... a vidím, ja to všichni s kratší dráhou pěkně zalockujete. mně to při locku akorát pořádně natahuje šlachy a svaly až se ucho utrhne
| seeya napsal: | | K tomu sumu, podla mna je dost narocne na mobilitu klbov, ja dost strecujem (vacsinou dynamicky) predtym nez zacnem..vykopy dopredu, do stran, take to kruzenie noh v stoji na rozhybanie bedrovych klbov. Klasicka mrtvola je v tomto fakt jenoduhsia. |
jj, tohle by sedělo... mám špatnou mobilitu, zkouším si k tomu před sérií "zadřepnout" a je to bída. první opáčko je toho důkazem, velký problém ho zatáhnout. pak už mě činka líp srovná. taky asi zabírají jiné svaly, které mám slabé a zkrácené - to jsem chtěl sumem vylepšit.
| spekounP napsal: | Zkusil bych trochu užší postoj, jak psal Carabas.
možná střídání klasika/sumo obtýden a redukoval bych ten objem (při mrtvole klasikou poloviční počet pracovních sérií).
Pokud pojede dřepy podle programu a mrtvolu omezí, tak tím nijak zásadně sílu neztratí.
Klasikou v tomhle objemu dřív nebo později odpálí spodní záda a pude do kopru všechno. |
zkusím, ale moc tomu nedávám, střídat to s klasikou nechci, od pár borců tady na fóru jsem četl, jak se naučili sumo a pak s ním tahali výrazně více... tak tomu chci dát celý cyklus, nebo co nejdýl, ale zatím jsem se do toho nedostal a jak jsem si před dvěma týdny tu nohu natáhl, tak to teď jde každý trénink z kopce a nestačí se to opravit.
MIMOCHODEM... dnes jsme viděli slečnu... už jsme ji obdivovali minule... stála tak 25 cm zády ke zdi... pod 30 to bylo... a zalomila se dozadu neuvěřitelným způsobem, že měla hlavu u zadku a nos na zdi... nešmírovali jsme sami
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 22, 2016 10:16 am Předmět: |
|
|
22. března 2016, úterý
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice , 10. týden cyklu
MOBILITA cca 20 minut + protahování s osou cca 10 minut
Dřepy:
3x 65 kg
3x 85 kg
3x 105 kg
3x 125 kg
1x 145 kg, Magumi: jak to vidíš? já: tak na trojky... :/
1x 155 kg
6x 145 kg, 1. pracovní, těžká, poslední opáčko jsem tahal z paty
6x 145 kg
6x 145 kg
6x 145 kg
6x 145 kg, 5. pracovní, poslední tři opáčka už jsem lovil z propasti...
6x 145 kg, 6. pracovní, zapnul jsem všechny módy, které byly a pouze poslední opáčko jsem vytrápil
6x 145 kg, 7. pracovní, Magumi hecoval, tak jsem to nějak postupně oddřepoval
posledně těžké osmičky, dnes měly být lehké šestky... bylo to slabší než minule, ale podstatné je, že máme zapsáno. Magumi se rovněž nedal a těch +20 tam bezpáskově nasázel, i když mu vyvstaly krůpěje potu na čele :)
čas na sérii vycházel 5-6 minut a to jsem to snažil zkracovat... což si všiml i Magumi :) ale míň se to nedalo, abychom se dostatečně dobili na další sérii. i tak to mělo příznivý vliv na celkovou dobu tréninku.
Bench-press:
5x 65 kg
3x 85 kg
8x 105 kg, 1. pracovní, na dotek, poslední dvě už stopka nahoře
8x 105 kg, 2. pracovní, opět poslední dvě
8x 105 kg, 3. pracovní, poslední tři stopka nahoře
8x 105 kg, 4. pracovní, poslední tři stopka nahoře a poslední opáčko už hodně pomalu
asi osobák na objem, osmičky jsem na téhle váze nejezdil, čekal jsem, že budu muset shodit na šestky, ale Magumi hecoval, tak jsem to tam poslal. v hlavní roli k.reatin, takhle přesně funguje, dám si stopku a vytlačím další čisté. Magumi +20 a pěkně v tempu.
Přítahy VČ k pasu nadhmat:
10x 105 kg, 1. pracovní
10x 105 kg
10x 105 kg
10x 105 kg, 4. pracovní
začátky byly pěkně technické, konce pak gr-znár-style... příště už nejvýš osmičky.
Čas ve fitku: 2:00 h
Váhovka: 97.8 kg
stejně jako v pátek jsem se cítil slabší než týden předtím, tak dnes jsem se cítil slabší než minulé úterý. jsem zvědavý, jak tomu pomůže deload chystaný na příští týden. ale předtím nás ještě čeká vyjímečně čtvrtek - odjíždím na velikonoce - a tam už to nevidím vůbec. dva dny na rege a pak vražedné čelňáky a tahy, které budu muset chca-nechca asi zkusit klasikou.
krom toho byl dnes závěrečný trénink na Celnici a ve čtvrtek už na Václaváku. třeba nás překvapí a přidají tam klec na dřepy... asi ne :/ zkusíme se zabydlet a uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 22, 2016 10:32 am Předmět: |
|
|
Som celkom rád, že s vami pravidelne netrénujem  Tieto objemy by som asi nedával.
Už nech idete na maximálky, je to ako sledovať nekonečný seriál s vedomím, že v poslednom diele príde epická bitka, v ktorej umrie jedna obľúbená hlavná postava, ale nikto nevie, ktorá to bude a tak každý len tipuje a domnieva sa a je celý netrpezlivý _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út březen 22, 2016 10:39 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Som celkom rád, že s vami pravidelne netrénujem Tieto objemy by som asi nedával.
Už nech idete na maximálky, je to ako sledovať nekonečný seriál s vedomím, že v poslednom diele príde epická bitka, v ktorej umrie jedna obľúbená hlavná postava, ale nikto nevie, ktorá to bude a tak každý len tipuje a domnieva sa a je celý netrpezlivý |
Taky nevíme, co z toho vyleze. Je to sice nějak naplánované, ale jedeme to takhle poprvé; mělo by se to začít ukazovat tak za tři týdny. Mezitím se snažíme navzájem přesvědčovat, že to k něčemu bude. :) Ale nemysli si, že nejsme netrpěliví, taky mám každý trénink sto chutí napálit tam jedničku, abych viděl, jak na tom jsem. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út březen 22, 2016 10:52 am Předmět: |
|
|
Klece na dřepy jsou tam tři - jedna taková ta "klasická" a dvě takové ty lepší uzavřené.
Edit: To první je vlastně normální stojan na dřepy a ty další dvě jsou klece.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 22, 2016 11:16 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Som celkom rád, že s vami pravidelne netrénujem Tieto objemy by som asi nedával. |
ale dával... zrovna dnes jsem říkal Magumimu, jak vám začínám závidět ty random tréninky škoda, že se neplánuješ přemístit do práglu... máme takové pauzy mezi sériema, že by ses v pohodě vešel a kdyby se Ti nechtělo zvedat s tím, co tam má Magumi, tak by ses mohl napasovat někde mezi nás... a pak už bychom Tě vyhecovali na trénink s pěti různýma bolístkama, po tréninku nirvána
| decarabas napsal: | Už nech idete na maximálky, je to ako sledovať nekonečný seriál s vedomím, že v poslednom diele príde epická bitka, v ktorej umrie jedna obľúbená hlavná postava, ale nikto nevie, ktorá to bude a tak každý len tipuje a domnieva sa a je celý netrpezlivý |
seriály jsou na 13 dílů, ne? Magumi nám jich naplánoval 16, ale po dnešku mám pocit, že už to skončí desátým ve čtvrtek
| Magumi napsal: | | Ale nemysli si, že nejsme netrpěliví, taky mám každý trénink sto chutí napálit tam jedničku, abych viděl, jak na tom jsem. :) |
mně už ty chutě přešly jak slábnu... a buď v klidu, seš na tom dobře, to bezpáskové zlepšení je ohromné a 190 bez pásku tam určo bude... teď Tě nepodceňuji, jenom se vždycky radši držím při zemi a pak třeba příjemně překvapíš
| DiamonD123 napsal: | Klece na dřepy jsou tam tři - jedna taková ta "klasická" a dvě takové ty lepší uzavřené.
Edit: To první je vlastně normální stojan na dřepy a ty další dvě jsou klece. |
FAKT JO Tak to Magumiho potěší a já se mu omlouvám, že jsem to tam špatně prolezl a jsem slepý jak slepýš a vůbec, tak to bude bomba a dáme si tam štítky s časem, kdy se tam žádné bicepsy pumpovat nebudou
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út březen 22, 2016 11:21 am Předmět: |
|
|
Nejsem si jistej, kdys tam byl, nebo jak to probíhalo, ale co vím, tak se většina vybavení z Celnice stěhovala právě na Václavák. Takže bych řekl, že tam budou vlastně ty klece, ve kterých jste cvičili v Celnici. Já tam byl ve středu.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 22, 2016 11:26 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Nejsem si jistej, kdys tam byl, nebo jak to probíhalo, ale co vím, tak se většina vybavení z Celnice stěhovala právě na Václavák. Takže bych řekl, že tam budou vlastně ty klece, ve kterých jste cvičili v Celnici. Já tam byl ve středu. |
byl jsem tam dávno, ještě před rekonstrukcí sprch, teď už je tam prý i bazén, a z Celnice se ještě nic stěhovat nemohlo, protože jsme tam dnes byli akorát několik menších strojů tam před dvěma týdnama uklidili. každopádně to je VÝBORNÁ zpráva a hodně mi to zlepšilo vyhlídky na budoucnost
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út březen 22, 2016 11:32 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: |
seriály jsou na 13 dílů, ne? Magumi nám jich naplánoval 16, ale po dnešku mám pocit, že už to skončí desátým ve čtvrtek
mně už ty chutě přešly jak slábnu... a buď v klidu, seš na tom dobře, to bezpáskové zlepšení je ohromné a 190 bez pásku tam určo bude... teď Tě nepodceňuji, jenom se vždycky radši držím při zemi a pak třeba příjemně překvapíš
|
Já věřím, že se ještě ve čtvrtek vyhecujeme a pak se během deloadu dáme dohromady. Co se týče jedniček, to je právě ten problém, že teď to nemá cenu testovat, musíme nejdřív zvládnout tuhle silovou fázi po všem to objemu. Ale taky bych to měl už rád za sebou, je to dlouhé; jsem zvědavý, jestli tam budeme muset dát ještě jeden deload těsně před koncem, nebo jestli těch šest týdnů po následujícím deloadu zvládneme v kuse.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 24, 2016 11:59 am Předmět: |
|
|
24. března 2016, čtvrtek
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák , 10. týden cyklu
mimořádně čtvrteční trénink, protože odjíždím na velikonoce, nová posilka, protože Celnici nám zavřeli, Diamond měl pravdu, přibyly tady dvě klece, dokonce i dvě vesla Concept 2, dost lidí, trochu jsme se mačkali, ale napočítal jsem snad šest os, takže na všechny se dostalo, dokonce i kotoučů bylo dost, spokojenost.
MOBILITA cca 20 minut + protažení s osou
Čelní dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
1x 120 kg
1x 130 kg
4x 135 kg, 1. pracovní, bál jsem se o záda, musel jsem je držet rovně, žádný předklon
4x 135 kg, 2. pracovní, lepší než jsem čekal, v nohách síla, akorát úchop slabý...
4x 135 kg
4x 135 kg
4x 135 kg, 5. pracovní, nohy pořád dobrý, ale poslední opáčko problém udržet
3x 135 kg, 6. pracovní a fail... už od prvního opáčka jsem to zkazil a čtvrté už nebylo jak...
3 (+1)x 135 kg, 7. opravná, potřeboval bych více odpočinku, ale zkusil jsem... a nevyšlo to. u čtvrtého opáčka se mi zbortily lokty, ale Magumi mi je geniálně podepřel, takže jsem se s tím postavil. jenom holt s dopomocí... neva, i tak je to osobák.
Magumi výborně, krom čtvrtého opáčka, kdy mírně dává najevo, že je to těžké, tak mu to šlape krásně a těch 130 si opravdu pěkně prosednul a dole si dal kafčo ;)
CG bench-press: cca 40 cm
5x 65 kg
3x 85 kg
8x 95 kg, 1. pracovní, na dotek, bez stopky nahoře
8x 95 kg
8x 95 kg, 3. pracovní, poslední dvě už stopka nahoře
8x 95 kg, 4. pracovní, opět v kuse, spokojenost
tenhle cvik mi vyhovuje, naúzko jsem nikdy takový objem nedával, takže výhledově dobrý.
Mrtvý tah:
5x 45 kg
3x 85 kg
3x 125 kg, polosumo + nadhmat
8x 165 kg, 1. pracovní, klasika + střídavý, ouuu jéééé... letošní první série klasikou ;)
8x 165 kg, 2. pracovní, zkusil jsem speed-lift, ale poslední dvě už byly slow-lift
8x 165 kg (PB 3x8), 3. pracovní, tohle už dead-lift... přepálil jsem začátek a poslední dvě pouze do počtu
6x 165 kg, 4. pracovní, plánovaně už pouze šest, byl jsem unavený
1x 205 kg, když už to tam bylo naloženo... tak jsem řekl Magumimu, že si dám jeden fail :) šlo to tedy pomalu nahoru, ale zase najisto a good-lift :)
přechod na klasiku mi udělal velikou radost... netušil jsem, jak to půjde, když jsem za letošek zatím neměl ani jednu sérii... ale jak to vylítlo, tak jsem zapochyboval, že tam mám pracovní :D a jak to bylo easy, tak jsem místo šestky dal osmičku... no samozřejmě blbost, protože mě to ve třetí sérii utavilo, ale spadl mi velký atlas-stone ze srdce, protože teď zase nějakou dobu ty tahy půjdou. Magumi naprosto brutálně šestky s 205... docela divadlo :)
jo... a měli jsme teda tenké gumové podložky pod kotouče... takže jsme si to hodně ulehčili :D
Čas ve fitku: 2:40 a to nejmíň ;)
Váhovka: 98.6 kg
10. týden cyklu, tři dny, dva skvělé tréninky, všechno objemové osobáky... zadní dřep, čelní dřep, benč, úzký benč, tahy... tolik jsem zatím nikdy nedal :) příští týden spočnem a pak zase zatopíme pod kotlem ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 24, 2016 12:02 pm Předmět: |
|
|
Obdiv!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 24, 2016 12:05 pm Předmět: |
|
|
Jak se vám tam dejchá? Mně se tam teda dejchalo dost napiču a i mi přišlo, že je tam celkem vedro.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 24, 2016 12:09 pm Předmět: |
|
|
Ono i na Celnici to bylo pod zemí, takže nucená klima, tak jsme to ani neřešili... teplota rovněž... prostě jsme byli zvyklí. Ale je fakt, že když jsme pak vypadli na čerstvý vzduch takhle po dešti, tak to byl balzámek :)
díky, ale dnes jsem tedy plán nesplnil... ty čelňáky už mě uzemnily ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 29, 2016 8:52 am Předmět: |
|
|
29. března 2016, úterý
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, DELOAD po 10. týdnu cyklu
MOBILITA cca 20 minut + protahování s osou
je tu teplo... když to Diamond napsal, tak jsem si toho teď všiml a zpotil se už při rozcvičce :D
Dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
1x 130 kg
1x 140 kg
1x 150 kg
1x 160 kg
6x 150 kg (PB max reps), 1. deloadová, poslední opáčko už jsem těžko dával
6x 150 kg, 2. deloadová, je to slaboučké, nějak jsem to vymáčk, ale tím jsem skončil
plánované dvě série, těžší než bych si přál, do příště bude hodně potřeba zesílit, výmluvy - je to deload, potřebujeme nabrat síly, velikonoce - špatná životospráva, bez suplementů. Magumi bez výmluv, prostě se s tím nějak zvedl, první sérii dokonce sedmičku ;)
Bench-press:
5x 20 kg
3x 67.5 kg
3x 87.5 kg
8x 107.5 kg, 1. deloadová, na dotek, bez stopky nahoře, šloto
8x 107.5 kg, 2. deloadová, poslední tři už stopka nahoře a vytrápené
tady spokojenost, testoval jsem rameno a už bych si podal i tu stovku... což neznamená, že bych se chtěl hned v pátek vrhnout na Klokova ;)
Přítahy VČ k pasu:
8x 107.5 kg, 1. deloadová
8x 107.5 kg, 2. deloadová
těžší než jsem čekal, ani ta osmička nebyla striktní
Čas ve fitku: 1:30
Váhovka: 98.5 kg
silově žádná sláva... budu tedy spoléhat na odpočinek, jídlo, spánek... a že deload pomůže ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|