Dnes jsem své ubohé slabé 85 kg tělo modela prověřil na disciplínách. Byl to jeden z nejtěžších tréninků letos. Nakoplo mě na něj nové NO od BSN, které se ještě neprodává a po dlouhé době jsem cejtil nakopávač jako za starých časů.
11.4. Eagle
Tire flip (290-350 kg)
22x
-točili jsme se ve třech, takže pauzy minimální, každou otočku jsem se modlil, aby byla poslední, ale pokračovali jsme pořád dál
-jako rozcvička to bylo skvělý a byl jsem zralej na to jít domu
-pravý stehno úplně rozšlehaný od toho, jak jsem si ji na něj házel
Log lift (80-90 kg)
0x
0x
0x
1x
2x PR
-kdo někdy byl v eaglu, tak ví, že ten log je opravdu obrovskej, po přemístění na hrudník mě vzal všechen zbývající kyslík a já se po něm cítil jak teoretický potápěč v Mariánském příkopu bez kyslíkové bomby, i ten tlak byl stejný
-poslední série byla na video a nechápu, jak jsem takovej sekvoj mohl vyrazit nad hlavu a rovnou dvakrát, když první pokusy vypadaly jak když jsem nikdy nic nad hlavu nezvedal
-pozitivní je, že dřív jsem ten log ani nemohl přemístit a teď jsem ho dostal na moji mužnou hruď pokaždé
Farmers walk (2x100-110 kg)
10m
20 m
20 m
-strašně unavenej, první pokus jsem to ani nedones, druhej jen z vypětím posledních sil, ale třetí byl překvapivě nejlepší (taky to možná bylo změnou úchopu)
-těžší to bylo ještě v tom, že jeden kufr měl urvanou část na nakládání závaží na jedné straně, takže nebyl zrovna vyvážený a nedalo se ani přidávat - chtěl jsem přihodit na stoosmdesát jako Čestmír
Super yoke 250 kg
1 m
4 m
5 m
-to už nešlo, byl jsem rád za těch pár metrů, vždy se mě to strašně rozhoupalo a já to musel zahodit
Atlas stones na plošinu
0x
0x
0x
0,5x115 kg (nedosáh jsem s koulí na plošinu)
1x115 kg
-poslední pokus jsem se hecnul a střelil jsem to tam, předloktí potrhaný, hlava se mi točila, ale s řevem gorilího samce jsem to vyhodil nahoru
Nevím, co bych víc napsal. Trénovat s o 30 kg více vážícíma strongmanama je super. Btw ty rozmezí u vah jsou proto, že nikdo neví, kolik to přesně má, ale je to těžký.
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
S Flexem, byl strašně v pohodě. I když tam byla na něj hodinová fronta, strávil tam s námi skoro 10 min. Prý má rád Prahu, dřív tu byl na zápase rugby a mám pozdravovat Milana Šádka .
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dřepy ATG
50 kg
80 kg
3x100 kg
1x120 kg
1x130 kg
1x130 kg
1x130 kg
1x140 kg
5x100 kg
5x100 kg
3x100 kg (2x jsem zachytil o zarážky, tak mě to rozhodilo..)
-na to jak jsem byl rozbitej, tak to docela šlo, u 140 kg mi trochu ujely záda, ale dal jsem to i tak
Dřepy na úzko
8x50 kg
8x50 kg
-nohy úplně rozsekaný
Benchpress
20 kg
6x60 kg
6x60 kg
6x60 kg
6x70 kg
6x80 kg
6x80 kg
-začátek hroznej, vše mě bolelo, ale pak jsem se trochu rozehřál
Incline tlaky s JČ (2/3 ROM)
12x22 kg
8x32 kg
8x32 kg
Francouzský tlak s EZ vleže
8x30 kg
8x30 kg
8x30 kg
Stahování lana triceps
15x
12x
12x
Stahování horní kladky jednoruč s oporou lokte
12x (na každou ruku)
12x
12x
Static holds s bandama + rotátory
3 série + 1 rotátory
Stretching
10 min
Po strongman tréninku jsem pořád brutálně zničenej. Nejvíc bolí předloktí a trapézy, pokládat tam činku bylo peklo. Bench a tric tedy jen lehce, nohy jsem jako jediný měl docela v pohodě. Ke konci tréninku příjemný protáhnutí.
Klasické vybavení v šatně u Standy - svíčky, nivea a kapesníčky.
Tlakové medley (clean&press s VČ, military press, výraz s JČ)
1x70 kg + 1x80 kg + 1x40 kg
místo military pushpress:
3x70 kg + 3x80 kg + 3x40 kg
5x70 kg + 5x80 kg + 6x40 kg
-vymyslel jsem dobrou rozcvičku...doporučuju vyzkoušet, ale jen na vlastní nebezpečí a není to pro slabé povahy - poslední kolo jsem skoro brečel štěstím, když jsem to dojel
-radši bych se procházel peklem a očistcem než tohle, vyzývám místní pumpy, aby to dali
-nechápu, že jsem tu poslední serii dal
Tlaky s JČ vsedě
8x34 kg
8x34 kg (rozsah s dotekem o ramena)
7x34 kg
-na dojetí
Shyby nadhmat
6xJá
3xJá + 10 kg
3xJá + 20 kg
3xJá + 20 kg
1xJá + 30 kg
1xJá + 40 kg
1xJá + 30 kg
-skoro vše z deadhangu
Shyby (1/3 ROM)
12x
12x
12x
Přítahy VČ v předklonu podhmat
8x60 kg
8x60 kg
8x60 kg
Biceps zdvihy s JČ
10x12 kg + 10x12 kg kladiva
5x20 kg střídavě
6x20 kg střídavě + 10x10 kg kladiva
Brutální ramena. Teď si říkám, že už to nikdy nepojedu, ale zítra si řeknu, že občas si něco takovýho dám. Je to příjemný. Fakt doporučuju. Záda jen lehce, mám docela odpálený spodky ještě z disciplín a ze dřepů. Bic klasický šolíchačky na 5 min, už jsem musel jít.
stejně je zajímavé jak máš hrozně nevyrovnané výkony, samá brutalita a pak to najednou zazdíš nějakým uplně absurdním failem, kterým by se dokázala zesměšnit i uplná paštika
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Benchpress
45 lbs
5x135 lbs
5x185 lbs
3x225 lb
3x245 lbs
2x275 lbs (125 kg)
-ta poslední serie potěšila, protože byla síla i když jsem měl za sebou docela dlouhou cestu, před tréninkem jen zmrzlina z mekáče a bench jsem teď docela flákal :)
Benchpress with chains (2x24 kg)
5x95 lbs + chains
5x135 lbs + chains
5x185 lbs + chains
-po delší době měli v gymu řetězi, tak jsem je hned musel testnout, v porovnání s gumama tam není tak konstantní navyšování váhy a činka je víc nestabilní
Tlaky incline s JČ (1/3 ROM)
6x80 lbs (36 kg)
6x80 lbs
8x80 lbs
-moc mi to nesedělo, bench super, ale z tlaků jsem vůbec necítil prsa a měl jsem ještě docela unavený ramena
Tlaky na stroji na spodky v sedě
12x45 lbs (zátěž na jednu ruku)
12x45 lbs
12x45 lbs
Biceps s EZ + biceps isolator
6x
6x
-jel jsem s tím poprvé v životě, ale moc mě to nezaujalo
Fitko Vojty Koritenskýho takovej lepší průměr. Asi jsem od toho čekal víc, ale v Hradci to bude asi top posilovna, což značil i počet lidí - nechtěl bych tam cvičit večer.
Tire flip
0,5x430 kg
0,5x430 kg
0,5x430 kg
0,5x430 kg
1x430 kg PR !!!
-byl jsem hrozně odpálenej po všech těch failech, vždy se mi povedlo gumu hodit na koleno, ale převrátit nešla, na poslední pokus jsem se nasral a dal jsem jí - bylo to buď já nebo guma, protože jsem pod ní skočil a kdybych jí neflipnul, tak by mě zavalila
Military press s axlem
8x35 kg
6x55 kg
3x65 kg
2x75 kg
3x75 kg
3x75 kg
-docela mě to vypínalo, ale čpavek mi na poslední 2 série pomohl
Mrtvý tah sumo s axlem jednou rukou
-cca 5 sérii s 55 kg, spíš pravou rukou, 1-2 opáčka, prostě blbosti na úchop
Mrtvý tah s pauzou s axlem
5x55 kg
5x55 kg
Shyby na hranaté hrazdě
6xJá
3xJá + 20 kg
3xJá + 20 kg
3xJá + 20 kg
5xJá + 20 kg
6xJá
CG benchpress
40 kg
60 kg
5x80 kg
5x100 kg
3x100 kg
5x100 kg
10x60 kg
-rvalo mi to prsa, který mám rozsekaný z pondělka ještě
Brutální 3 hodinovej trénink. Bolí mě snad všechno - spodní záda odpálený, stehno pohmožděný od gumy, zápěstí zničený atd. A to mám jít s Jirkou T. zítra na disciplíny k němu do garáže ještě... Musím se za ten den dát nějak dohromady, takže se namažu traumaplantem, hadím jedem a budu doufat. Jinak ta Guma mě fakt potěšila, dal jsem jí poprvé v životě - jak je hladká, hrozně špatně se přetáčí.
Výkony mám docela vyrovnané, respektive mám silný skoro vše kromě dřepu a deadliftu . Je to dáno trochu tím, že už jsem za ty roky docela zničenej a když se začnu bezhlavě hnát do vah v těhle dvou cvicích, tak za nějakou dobu se tělo ozve. Aktuálně mám třeba brutálně odpálený spodní záda. Jsem vlastně rád, že vůbec teď můžu v pohodě dřepovat a tahat bez bolesti, kolena jsem už taky vyřešil a ač se to bude zdát divný (mně taky hrozně dlouho trvalo na to přijít), tak záněty a bolesti v kolenou mi vyvolával kreatin. Takže i když bych samozřejmě chtěl, tak priorita není udělat v těhle dvou cvikách nějakej brutální progress, ale spíš je udržet a zlepšovat se v tom ostatním. Což se mi teď docela daří - dávám teď věci, které jsem ještě nikdy nedal a to i s tím, že jsem o několik kilo lehčí (85 kg) viz. guma, loglift v eaglu atd. :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru