Ryvaru power

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ryvaru power  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ryvaru power
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2016 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
nemám rád dřep jako druhej cvik... už do toho nemám prostě tu šťávu

tak ho dávej jako první ;) taky ho dáváme před benčem a nemám pocit, že příliš ubíral.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ryvaru

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2016 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no původně jsem to chtěl jezdit stylem těžkej bench + doplňky na vršek a k tomu lehce dřep... ale stejně to teď nejspíš překopám
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2016 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 14.4. -super nálada na trénink... dobře zregenerovanej, hladovej po vahách, navíc podpořeno koffeinem a úplně jsem do toho tréninku vlýtnul

-musím teda říct, že ty suplementy jsou šílenej rozdíl... dobu jsem nic moc nedával a teď když jsem začal pravidelně bcaa, glutamin,... tak to je něco úplně jinýho co se tý regenerace týče... v úterý sice dřep jenom lehce, ale stejně jsem to docela cítil po tom tréninku... normálně mi na dobrý zregenerování nestačily ani 2 dny a teď po 1 dni jsem byl skoro v pohodě

-na začátek jako vždycky rozhýbávání, protahování,... tak 20 minut

mrtvola -polosumo - tentokrát bez deficitu... vychytal jsem to nějak tak přesně
6x55
3x95
2x125
1x165
1x200
4x2x150
-pásek + na 165 a 200 trhačky (ne že bych je normálně potřeboval, ale na tý mojí debilní ose to bez nich moc nejde... na klasický deadlift ose bych šel bez problémů bez trhaček)
-na začátku trochu pomalejší a nevypadalo to na nějaký lepší váhy... pak ale přišla 165, kde to úplně vylýtlo nahoru a i s celkem dobrou technikou, tak jsem neváhal a přidal těch 200 už teda moc dobrou technikou nebylo... ale zase to bylo mnohem lehčí než jsem čekal... ačkoliv jsem se cítil relativně dobře a věřil jsem si že to dám, tak jsem čekal že s tím budu trochu zápasit a ono to prostě vyletělo nahoru rezervu si moc netroufám říct, ale na 210 to bude na jisto, možná i o nějaký to kilo víc snad by mělo být video... ne že bych tu hrůzu chtěl ukazovat, ale pokud nebude problém se stříháním (má to přes 3 minuty a skoro 0,5giga ) tak bych to sem asi dal pak už jsem snížil na 150... tam byla snaha o dobrou techniku, ale ačkoliv to nebylo nic hroznýho, tak jsem s tou technikou teda úplně spokojenej nebyl

přítahy velký činky v předklonu podhmatem - bez pásku... nějak mi u toho překáží
10x55
6x95
3x4x115
20x75
-docela to šlo... na 115 už cheating... na konec pumpovačka... dost zničující

dotahy -kousek nad kolenama... nešlo mi o váhu (jak je moc dobře vidět) ale o provedení a zaměření se na ty svaly
5x115
3x5x145
-bez komentáře

+břicho

parádní trénink... sice mi bylo tak nějak pořád blbě, byl jsem chvilkama vážně dost mimo... nevím jestli tlak nebo co, ale hlava se mi dost motala a to jsem měl zapnutej větrák a otevřený okno kvůli vzduchu ale dneska mě nemohlo zastavit nic... prostě to krásně sedlo

+ moje sráčoforma
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2016 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tady je ta hrůza

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2016 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Větší humus by to byl asi bez trhaček. Hádám, že tam by to už tak plynule nešlo.
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2016 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Větší humus by to byl asi bez trhaček. Hádám, že tam by to už tak plynule nešlo.

jak jsem psal... trhačky mi mrtvolu v podstatě neovlivněj... nebo teda u týhle osy jo, ale na klasický deadlift ose, která není tak tlustá chodím zámkovej úchop se kterým nemám žádnej problém a neomezuje mě nijak v tom kolik dám... prostě co dám silově, tak udržím bez problémů

jinak pokud někdo četl už dýl, tak jsem dřív měl s úchopem dost problém... nějakou dobou jsem se na to zaměřil a teď nadhmatem nemám problém i se 180 a víc na dobrý ose na tý mojí je to ale něco úplně jinýho, jednak je širší a hlavně to držím na ty nehrubý části která pěkně klouže...
ryvaru

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2016 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pátek 15.4. -tělák ve škole.... pak už flákání

a ještě ze předu
decarabas

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2016 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Harry Power a Polovičný drep

prípadne

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2016 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle 17.4. -v boru

před tréninkem předtréninkovka... dal jsem si tam hrozně málo vody a tak to byl fakt humus... nějak se mi z toho udělalo pěkně zle ani se mi pak moc nechtělo odjet ten trénink, ale to nepřipadalo v úvahu...

dřep -na začátku jsem se několikrát málem pozvracel a nějak mi to moc dneska nesedlo... zkusil jsem co se dalo, ale už od začátku bylo jasný že to dneska prostě nepůjde
-rozcvičení
3x125
2x155 -bandáže lehounce
0,5x175 -bandáže lehce
0,5x195 -bandáže tvrdě
0,5x205 -bandáže od vaška
2x1x160 -bandáže lehce
*to kde je 0,5 bylo nějaký motání okolo paralelu... jinak jsem to dal bez cizí pomoci, jenom prostě s nic moc hloubkou (+- jak jsem to chodil dřív)
-no od začátku hrůza... bylo my vážně blbě (a pořád je) a tak to prostě pořádně nešlo... nějak mi ani nešlo se pořádně rozhýbat a prostě všechno špatně první co šlo nějak tak dobře bylo 175... to ale bylo zase moc mělký a začaly opět problémy s nohou (někde v oblasti lýtka) říkal jsem si že si přiložím a tu hloubku zlepším... to se sice povedlo, ale zase ne o tolik aby to byl slušnej dřep... to samí pak proběhlo s 205, kde už zase naplno zatahalo lýtko pak sem zkoušel vymyslet, jak ten dřep upravit aby to lýtko bylo jakžtak v pohodě, protože to vypadá že abych se toho zbavil tak bych musel přerušit tréninky, což teď vážně nepřipadá v úvahu tak jsem zkusil dřepovat s víc vystrčenou prdelí dozadu... snad to zabralo, protože u těch 160 jsem to sice cítil, ale mnohem míň než předtím.. uvidím příští trénink

-vašek češka hodil za sebe v tréninku 475... docela mazec... naštěstí to zachytily popruhy a nikomu se nic nestalo... asi 2 minuty tiše klečel a vypadal dost mimo... pak jenom suše řekl: ještě jednou a na podruhý to dal

benchpress
-rozcvičení
2x1x100
3x1x105
-soutěžní stopky... zvykání na soutěžní lavici předtím jsem benchoval v boru vždycky na nějaký jiný.... podle mě lepší tahle je nějaká hrozně tvrdá a prostě se mi na ní benchuje hůř jak na tý druhý... no tak snad si zvyknu 105 docela šlo... na 110 to ale se stopkou dneska asi nebylo

no trénink dneska na hovno... všechno horší než jsem chtěl a navíc mi bylo celou dobu blbě

váha kousek pod 80kg

příští týden poslední pořádnej trénink... pak už jenom základy a závody tak snad se to bude dařit líp jak dneska
ryvaru

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2016 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 19.4.

dřep
do 5x5x95
-technicky, spíš zkouška toho lýtka... bylo sice cítit, ale celkem v pohodě... snad to bude podobný s vyšší váhou snažil jsem se omezit předklon, kterej jsem poslední dobou nějak nabral

bench
nějaký pětky s 65
-technicky, lehounce

dneska flákárna

ve čtvrtek nějaký těžší mrtvoly, jestli to půjde dobře, tak bych zkusil nějaký PRko
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2016 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 21.4. (rege nic moc... ve středu mě holka vytáhla na procházku a lezli jsme pak po stromech a tak takže z úterka jsem to teda nestihnul tak jak bych chtěl a vzpřimovače byly vážně špatný...)

-na trénink asi půl hodiny, pak jsem musel jít pomáhat tátovy... tak jsem se rozhodl jít na nějaký větši váhy, protože nic moc jinýho nemělo cenu

mrtvola - polosumo
-rozcvičení
1x180 -úplně lehoučký, papír, technika celkem dobrá... spokojenost
0x220
-škoda... chybělo vážně málo od spoda to šlo, problém nastal u kolen... přes ty jsem to nedostal a tak no lift docela mě to mrzí... 215 by šlo určitě a kdybych byl dobře zregenerovanej, tak jde i tohle... no nedá se nic dělat, půjde to někdy jindy

------------------------------
pak na asi 3 hodiny tahat a řezat prkna... vážně super
------------------------------

mrtvola - polosumo, deficit asi 0,6cm
3x90
6x3x120
-technika, krátký pauzy, prostě snaha o hezký mrtvoly a mám z toho radost... i když jsem se cítil na sračky, tak to šlo hezky

dotahy - asi 10cm pod kolenama, zaměření na tu slabou část
3x120
3x3x140
-docela to šlo, i když těžší než by mohlo být no ale přece jenom jsem toho měl už dost

břicho - dneska pořádně... asi 10 minut v kuse, s pauzou max 20s

dneska vážně hodně náročný... asi 5 hodin jsem se nezastavil pálil jsem tam spoustu suplementace a i jídlo, tak snad to zítra nebude tak hrozný, ale nevím no každopádně až na tu 220 dneska celkem dobrý po tréninku jako obvykle ledová sprcha

váha po ránu teď něco pod 81... nabral jsem teď nějakou vodu po tom kreatinu
-no to odvodňování do 75ky bude docela zajímavý jinak už začínám přidávat pomalu kolik toho vypiju... teď jsem na nějakých 5ti litrech za den... to se ještě docela dá, jenom chodím pořád na záchod... ve škole třeba každou přestávku těch 10 bude už ale docela brutál
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2016 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle 1.5. -trénink v boru... dneska spíš lehce, v sobotu závodím, tak jsem to nikam nehnal

dřep - 180kg - základ... celkem to šlo... hloubka slušná, šel jsem na povel... bandáže už mám hooodně vytahaný a je to znát, už to není co to bývalo... tyhle závody v nich ještě dám, ale na příští už určitě budu muset koupit nějaký nový

bench - 105kg - základ... pořádná stopka, nahoru úplně lehounký... dneska jsem s tím byl spokojenej

mrtvola - do 150kg - chtěl jsem dát i 190 (základ), ale vysral jsem se na to... přece jenom těžký mrtvoly regeneruju dlouho a na závodech chci být aspoň zregenerovanej, když už budu v prdeli z odvodnění

váha dneska necelých 81... no to bude ještě zajímavý.... snad to půjde dolů dobře, do těch 75 by to snad jít mohlo

mimochodem vašek češka plánuje základ na dřepu 460kg!!!
ryvaru

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2016 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak odvodňuju.. je to dost brutál... neděle 81,3 - středa 76,8 zbývaj necelý 2kg... snad už to půjde dobře jsem dost mimo, celej zpomalenej, neustále unavenej, blbě se mi přemýšlí ale už to snad zvládnu... v pátek vážení, v sobotu závody
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2016 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čvrtek 5.5. tak poslední den stahování váhy... momentálně je to na 75,5kg těch půl kila to už ztáhnu, takže super... jsem ale teda dost vyždímanej,tak snad se dám mezi vážením a soutěžením do kupy... cítím se docela dobře... což bych ani nečekal když dneska úplně všechno co jsem do sebe dostal byl projímavej čaj no aspoň že tak... na noc se pořádně nabalím a snad vypotím co nejvíc

zejtra odjíždím brzo ráno do prahy, ve 4 vážení... pak se dát co nejvíc do kupy a sobota ráno trojboj pak někdy začátkem příštího týdne napíšu jak se dařilo a snad by měly být i nějaký videa
ryvaru

PříspěvekZaslal: po květen 09, 2016 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak krátký report ze závodů.... věci okolo přeskočím

naváženo 74,7 takže jsem se vešel v pohodě do 75ky... pak jsem konečně začal pít a pozvolna i trochu jíst

dřep -tady jsem se trochu bál... přece jenom poslední dobou dřepy nešly úplně dobře a k tomu 7kg dole za 5dní

-180kg goodlift
-200kg goodilft
-210kg goodlift

s dřepem spokojenost... základ 180 úplně pohoda... 200 taky lehoučký, 210 už bylo těžší ale dal jsem to a platně, takže paráda byl jsem slušně nahecovanej

benchpress -u benche jsem si paradoxně na základ věřil nejvíc... bench mi poslední dobou dost šel a lepšil jsem se, takže jsem čekal rovnou maxko na soutěži... očividně ale těch 7kg dole bylo znát u benche vůbec nejvíc

-105kg nolift x3

-naprosto na hovno... čekal jsem to lehký a v pohodě, jako v tréninku... no byl to dost šok když jsem to nevytlačil... na podruhý jsem si to chytil víc na úzko a tím to zkurvil ještě víc... na potřetí jsem zkrátil stopku a podařilo se mi to vytlačit... ale 2 ze 3 rozhodčích mi to nedali, ta stopka byla vážně moc krátká

mrtvola -rozhodl jsem se dál pokračovat... i když už bez totalu a v podstatě mimo soutěž, už jsem to moc nehrotil, spíš si to jenom tak vyzkoušet

-190kg nolift
-190kg goodlift
-210kg nolift

-první pokus jsem úplně posral... vzal jsem to zámkem a na tý hladký části, která klouzala nějak víc než jsem čekal a tak mi to nahoře vyklouzlo... podruhý už střídavej a víc naširoko na hrubší části... 190 úplně papír pak jsem nahlásil 210... docela jsem se na to cítil... taky jsem to vytáhl, ale trochu jsem se nahoře cukal, takže mi to nedali nakonec i přes neuznaných 210 celkem spokojenost... vytáhl jsem to, já si to počítám a to jsem měl za sebou už asi 6-7 hodin v pohybu a byl značně unavenej

pak nasranej a namotivovanej jsem ještě šel nějaký dřepy v rozcvičovně... přední, zadní, stopky dole,.... prostě všechno možný

videa bohužel nemám... chtěl jsem to točit, ale nějak jsem to v tom zmatku nestíhal snad budou ale dávat videa pak pořadatelé... všechno to jelo online, tak snad to pak pustěj někam ven docela bych to chtěl vidět

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ryvaru power Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: