|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 17, 2016 8:30 am Předmět: |
|
|
Štve mě, že se už dva týdny nemůžu vymotat z angíny. Sedím doma, čumím do počítače (a pracuju) a žeru. Včera jsem byl krátce na kolo, ale nebylo to dobrý a dnes jsem úplně K.O. Jako odpůrce antibiotik si snad nechám udělat antibiogram a něco si nasadím. Takhle to dál nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: ne duben 17, 2016 10:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Waffels
|
Zaslal: ne duben 17, 2016 10:56 am Předmět: |
|
|
Jo aktivisti s mezinárodními vztahy jsou odpadem lidstva že :D, bože _________________ If Jesus comes back, We will kill him again!
|
|
| nahoru |
|
 |
1MG
|
Zaslal: ne duben 17, 2016 12:15 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Štve mě, že se už dva týdny nemůžu vymotat z angíny. Sedím doma, čumím do počítače (a pracuju) a žeru. Včera jsem byl krátce na kolo, ale nebylo to dobrý a dnes jsem úplně K.O. Jako odpůrce antibiotik si snad nechám udělat antibiogram a něco si nasadím. Takhle to dál nejde. |
Deadlifte, seš permanentně přepracovanej....
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne duben 17, 2016 8:40 pm Předmět: |
|
|
Tak to seš blbec, sorry, ale kdyby sis to přečetl, zjistil bys, že navrhuje docela dobrý věci.
Ale je mi jasný, že předsudky jsou mnohem jednodušší
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne duben 17, 2016 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: |
Tak to seš blbec, sorry, ale kdyby sis to přečetl, zjistil bys, že navrhuje docela dobrý věci.
Ale je mi jasný, že předsudky jsou mnohem jednodušší |
Trochu nadhledu, chlapci... Jinak předsudky má každý z nás, víc nebo míň, ať si to připouští nebo ne. Já mám jenom pocit, že s těmi aktivisty, vztahysty, sociology a politology se nám nějak roztrhl pytel. A normální daňový poplatník má nakonec mít pocit, že je neznalý debil, který má držet hubu a financovat všechny ty bezva nápady osvícených -istů. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po duben 18, 2016 1:05 am Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Maerlyn0 napsal: |
Trochu nadhledu, chlapci... Jinak předsudky má každý z nás, víc nebo míň, ať si to připouští nebo ne. Já mám jenom pocit, že s těmi aktivisty, vztahysty, sociology a politology se nám nějak roztrhl pytel. A normální daňový poplatník má nakonec mít pocit, že je neznalý debil, který má držet hubu a financovat všechny ty bezva nápady osvícených -istů. |
Aspoň se ti aktivisti o něco snaží, neříkám, že je to vždycky brilantní, ale bojují i za veřejné zájmy.
Zatímco většina těch "normálních daňových poplatníků" akorát kecá u piva.
EDIT: A další věc, většina aktivistů to nedělá za prachy státu, to je blud, kterej se neustále šíří.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po duben 18, 2016 11:38 am Předmět: |
|
|
Možná jsem zaspal dobu, ale co do psí prdele má znamenat to přejmenování na Czechia????? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po duben 18, 2016 11:57 am Předmět: |
|
|
Jestli jsem to dobre pochopil, tak to není přejmenování ale moznost využívat oficiálně zkracenou variantu. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po duben 18, 2016 11:58 am Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Marky V. napsal: | | Maerlyn0 napsal: |
Trochu nadhledu, chlapci... Jinak předsudky má každý z nás, víc nebo míň, ať si to připouští nebo ne. Já mám jenom pocit, že s těmi aktivisty, vztahysty, sociology a politology se nám nějak roztrhl pytel. A normální daňový poplatník má nakonec mít pocit, že je neznalý debil, který má držet hubu a financovat všechny ty bezva nápady osvícených -istů. |
Aspoň se ti aktivisti o něco snaží, neříkám, že je to vždycky brilantní, ale bojují i za veřejné zájmy.
Zatímco většina těch "normálních daňových poplatníků" akorát kecá u piva.
EDIT: A další věc, většina aktivistů to nedělá za prachy státu, to je blud, kterej se neustále šíří. |
Zadej si do googlu "financování neziskových organizací" a uvidíš. Nechci být nějaký hater a už vůbec se tu nechci s nikým přít, oceňuju každého, kdo jiným nezištně pomáhá, ale mám pocit, že tyhle neziskovky, aktivity a projekty jsou často jenom byznys a když vidíš jejich výroční zprávy, kde většina peněz jde na mzdy a provoz, tak to je zlodějna a nic víc. A ve finále je mi milejší ten obyčejný hospodský tlachal, který si na to pivo alespoň vydělá sám. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po duben 18, 2016 12:59 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: |
EDIT: A další věc, většina aktivistů to nedělá za prachy státu, to je blud, kterej se neustále šíří. |
Zrovna se mi ten soupis, na co šly prachy od státu nemůžu najít, ale ta cifra je šílená. Odkud myslíš, že ty peníze maj? Od dárců? Muhahahah
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po duben 18, 2016 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Zadej si do googlu "financování neziskových organizací" a uvidíš. Nechci být nějaký hater a už vůbec se tu nechci s nikým přít, oceňuju každého, kdo jiným nezištně pomáhá, ale mám pocit, že tyhle neziskovky, aktivity a projekty jsou často jenom byznys a když vidíš jejich výroční zprávy, kde většina peněz jde na mzdy a provoz, tak to je zlodějna a nic víc. A ve finále je mi milejší ten obyčejný hospodský tlachal, který si na to pivo alespoň vydělá sám. |
Však to je v pořádku, že si zaplatí personál a provoz, vždy o tom to je. Mít prostor a lidi na práci s cílovou skupinou. Co jiného by si měli platit/kupovat? Chtějí peníze na to, co dělají. Ne aby skupovali, co se jim líbí. :) To by pak byla zlodějna. :D
EDIT: Kdyby byla neziskovka hrazena státem, tak je to státní/příspěvková organizace, ne neziskovka. Většinou je nezisk hrazený většinově evropskými fondy a menší měrou zdroji vlastními. A pak je otázka, kolik ČR přispívá do daných fondů a kolik naopak čerpáme. Vcelku by mě i ten poměr zajímal. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: po duben 18, 2016 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Marky V. napsal: | | Zadej si do googlu "financování neziskových organizací" a uvidíš. Nechci být nějaký hater a už vůbec se tu nechci s nikým přít, oceňuju každého, kdo jiným nezištně pomáhá, ale mám pocit, že tyhle neziskovky, aktivity a projekty jsou často jenom byznys a když vidíš jejich výroční zprávy, kde většina peněz jde na mzdy a provoz, tak to je zlodějna a nic víc. A ve finále je mi milejší ten obyčejný hospodský tlachal, který si na to pivo alespoň vydělá sám. |
Však to je v pořádku, že si zaplatí personál a provoz, vždy o tom to je. Mít prostor a lidi na práci s cílovou skupinou. Co jiného by si měli platit/kupovat? Chtějí peníze na to, co dělají. Ne aby skupovali, co se jim líbí. :) To by pak byla zlodějna. :D
EDIT: Kdyby byla neziskovka hrazena státem, tak je to státní/příspěvková organizace, ne neziskovka. Většinou je nezisk hrazený většinově evropskými fondy a menší měrou zdroji vlastními. A pak je otázka, kolik ČR přispívá do daných fondů a kolik naopak čerpáme. Vcelku by mě i ten poměr zajímal. |
https://www.clovekvtisni.cz/cs/jak-hospodarime
Toto je jen malý příklad. Jen 8% 1.1 miliardového rozpočtu ČvT je z darů, zbytek ze všemožných našich a zahraničních dotací.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po duben 18, 2016 1:49 pm Předmět: |
|
|
Asi tak. Drtivá většina všech NGO by bez VEŘEJNÝCH prostředků lehla do týdne. Že jsou ty cesty, jakými se k těm veřejným .... ať vůbec nikdo nezkouší tvrdit, že když někdo něco nedostává přímo od státu, tak to znamená, že funguje převážně díky prostředkům, které mu členové+sympatizanti dobrovolně posílají .... prostředkům někdy velmi klikaté je pravda, ale na věci samé to nic nemění.
Aneb u nás tak populární páchání dobra za cizí peníze. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po duben 18, 2016 4:26 pm Předmět: |
|
|
Ve finále .. všechno špatné financují židi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|