Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1137, 1138, 1139 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

když ti někdo skočí pod kola, neubrzdíš ani povolenou padesátku... a jestli sis chladila ego mimo obec nebo v obci je celkem lhostejné, porušovala jsi předpisy stejně jako já-on-oni-ona-ono:)
edit: a velkou většinu motorkářů, které znám, nějaké předpisy vůbec nevzrušují, aspoň z toho co vidím v běžném provozu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co jsem chtěl říct: všichni jsme byli někdy mladí a my vyvolení si mladistvé myšlení zachováváme i ve starším věku
Makuška

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie ty jsi zase chytrej.... Padesátku ubrzdíš (vlastní zkušenost s několika zvířaty i lidmi), mimo obec mají motorkáři dlouho vytipovaná místa, kde se dá a pak kde se nedá (a kam nevidím, tam prostě neletím - základní pravidlo) a valná většina NORMÁLNÍCH motorkářů se jezdí uvolnit na okruh a dát tomu na prdel tam (páč se v provozu nechtějí zabít a mají pud sebezáchovy), což má za následek, že si pak nepotřebují něco dokazovat kdekoliv jinde, tak mě tu nekrm pohádkama kolik toho víš o motorkářích a jak jsi kompetentní je hodnotit. To, že tě ti v běžným provozu motorkář brnká na tvoje ego, když sedíš v autě, je tvůj problém.

A JO....předpisy jsem porušovala jak na motorce, tak je porušuju i v autě - MIMO MĚSTO nebo na dálnici. A co jako??

Ten kretén v tom vytuněným autě by před tím přechodem neubrzdil ani fň, ale hlavně že duněl tři kilometry předem. Mám pro mládí pochopení. Pro debilitu už nikoliv.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám auto i motorku. Jsem mírně kompetentní to posoudit. Vím, že je velmi snadné zmáčknout plyn trošku víc, když máš pod zadkem 300-500 koní a chovat se jako ten tuningový puberťák, protože je to prostě příjemný, lehce návykový pocit. Vím, že když jsem takové auto půjčil někomu s vyhraněnými názory jako ty, hodně rychle je změnil.
V běžném provozu potkávám spoustu nehod, že by mezi nimi majitelé tuningových aut nějak vyčnívali si nemyslím. Je spousta nehod motorek, protože jezdí rychleji, než stíhají ostatní účastníci silničního provozu sledovat. Ale nenadávám na ně. Posledně jsem koukal s otevřenou hubou, když padesátimetrovou kolonu mezi autama na světlech proletěl borec na Ducati Hypermotard po zadním, něco takového jsem ještě neviděl.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně proto, že ti mladí borci mají většinou vytuněné golfy a to auto je rychlejší vizuálně, než ve skutečnosti... a největší rachot dělá muzika vevnitř...
Makuška

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Absolutně mě nese*e, když někdo něčemu propadne jako vášni..... ať motorkám nebo autům, ale chovat se jako debil se nedá obhájit ničím. Ani jakkoliv "lehce návykovým pocitem".
Znám majitele tuningových aut, který by těmhle týpkům s kšiltem natrhli pr*el až k lopatkám co se týká zrychlení, rychlosti jako takové, gumování apod. a přesto se jako debilové nechovají.
Stejně jako znám mraky motorkářů, kteří by natrhli pr*el těm machrům, co jezdí z křižovatek po zadním, a taky se jako debilové nechovají.
Pokud ti ve chvíli, kdy máš pod zadkem 300-500koní, přijde příjemný a lehce návykový chovat se jako debil, tak potěš koště. Nás v těch okolních autech to může sr*t a můžem jen doufat, že nám nerozstřelíte pr*del, kde na zadní sedačce sedí malý dítě.

Jestli ta naše názorová neshoda nebude Hulkie tím, že se každý pohybujem v jiné společnosti.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrychlit na povolenou rychlost se dá rychle, nebo pomalu. To je oč tu mluvím. Můžeš se z křižovatky rozjet na plný plyn a až ti tachometr ukáže šedesát, plyn zase pustit. Silné auto udělá rachot, zagumuje, ale nikomu tím neublížíš, jenom se prostě chováš jako puberťák. Nikdo nejede mezi světlama 150, nebo ano? Na motorce se rozjedeš po zadním, někoho to baví, starší lidé na zastávce se pohoršujou ale nic tak hrozného se nestalo, nebo ano? Daleko nebezpečnější jsou třeba lidi, co se nevěnujou řízení, protože sledujou facebook na mobilu...
To je ta dvojí morálka, když někdo potká na světlech Lambo Aventador a ono se naplno rozjede se vším tím pekelným rachotem, většině lidí se to auto líbí a tak mu to prominou, protože není vidět každý den... ale když to udělá kluk v tuningovém golfu tak je rázem šulínek...
No prostě, byli jsme mladí, až mi takový kluk srazí dítě, bude to úplně stejný, jako když mi ho srazí důchodce co jede v klobouku na dušičky nebo manažer, co vyřizuje z auta e-maily...
Makuška

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie tahle diskuze neklapne...mě se dneska nechce s tebou ztrácet čas .....ten boreček jel podstatně víc jak 60, když 50 jsem jela já a on se mi dost rychle vzdaloval....takže asi tak. Prostě debil, co mi lezl na nervy.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuško držím palce, aby nikomu na nervy nelezla ty. Lidi jsou schopni udělat rychlé soudy aniž by si uvědomovali, že se taky někdy chovají podobně. Je o tom zajímavá knížka
http://www.databazeknih.cz/knihy/dost-bylo-kokotu-23268
třeba ty jsi včera psala o tom, že jsi šla cvičit s bolavýma zádama. Jsi debil? nemyslím si. Ale někdo by si to tak mohl vykládat... prostě někdy děláme věci jinak, než jsou správné...
Bombay

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Dovolenou u moře jsem nikdy moc nepochopil, koupání v moři je zábava asi tak na 2 hodiny. Jinak je tam to samé co u nás za násobné ceny a všude se snaží člověka jenom oškubat za kraviny A slunce na pořádné spálení je i u nás v poslední době až moc.

Tak záleží, jestli jedeš sám, nebo s dětma.
Děcka se v moři vydrží čvachtat klidně tři hodiny, pak si dají dvacet a zase mažou na půl dne do vody.
Já třeba taky nechápu ženské, že vyrazí na 8 dnů na pláž a vydrží se tam grilovat od rána do večera. Ale holt holky mají rády teplo.
Není problém si dovolenou naplánovat tak, že dva dny děláš něco, pak na dva dny na pláž, pak zas někam přesun.

Většina lidí je zvyklých si dovolenou koupit přes CK. Tam moc flexibility není. Pokud si letenku seženeš sám, přes booking si naplánuješ ubytko, tak máš mraky možností navíc.

A ad Itálie, tady souhlasím s Yggem. Pláží na koupání na úrpvni je tam dost, jen je třeba je najít a nespoléhat se na profláknutá místa a masové lokality, kde CK vyloží z dobytčáku turisty a jedou pro další turnus.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak moře je hlavně zdravé... proto k němu jezdí třeba astmatici:)
Makuška

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Makuško držím palce, aby nikomu na nervy nelezla ty. Lidi jsou schopni udělat rychlé soudy aniž by si uvědomovali, že se taky někdy chovají podobně. Je o tom zajímavá knížka
http://www.databazeknih.cz/knihy/dost-bylo-kokotu-23268
třeba ty jsi včera psala o tom, že jsi šla cvičit s bolavýma zádama. Jsi debil? nemyslím si. Ale někdo by si to tak mohl vykládat... prostě někdy děláme věci jinak, než jsou správné...

Hulkie buď si jistý, že jsem naprosto smířená s tím, že pro někoho jsem debil, pro někoho slepice a pro někoho striptérka a je mi to srdečně jedno.
Anonymní nicky uživatelů internetu a diskuzních fór mi můžou do života zasahovat pouze do doby než zaklapnu notebook a jdu za těmi reálnými lidmi, co mě opravdu znají. On ten internetový život netřeba tolik prožívat....jak by mě mohl urazit někdo, kdo sedí za monitorem X kilometrů ode mě a v životě mě neviděl???? Dyť je to sranda.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mně jsi princezna
Mablung

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

Hulkie buď si jistý, že jsem naprosto smířená s tím, že pro někoho jsem debil, pro někoho slepice a pro někoho striptérka a je mi to srdečně jedno.
Anonymní nicky uživatelů internetu a diskuzních fór mi můžou do života zasahovat pouze do doby než zaklapnu notebook a jdu za těmi reálnými lidmi, co mě opravdu znají. On ten internetový život netřeba tolik prožívat....jak by mě mohl urazit někdo, kdo sedí za monitorem X kilometrů ode mě a v životě mě neviděl???? Dyť je to sranda.

Co já mohu posoudit, pernamentně tě něco sere, něco je špatně, ... . Chce to klid a nohy v teple. Ze stresu máš akorát vředy, vyrážky, vysoký tlak a špatný spánek. 10- 20 % lidí jsou idioti (a je jedno, jestli je to momentální a nebo trvalý stav). To nezměníš ani ty, ani já. Můžeš se nad tím vztekat a nebo to akceptovat.
Makuška

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ti to věřím Míšo. Pro tebe jsem zcela určitě všechno....včetně princezny no.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1137, 1138, 1139 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: