Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1147, 1148, 1149 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vždycky je to otázka výběru vhodného kusu na šuk, na chov je potřeba něco jiného, otázka je, jestli už takhle do toho šli, že se uvidí jenom o víkendech, vlastně to tady nikde nepadlo, jestli je to dlouhodobé, trochu mi to připomíná mého kamaráda, který pracuje u PČR v Jihlavě a jezdí domů do Znojma, ale on tam jezdí po každé šichtě, snad...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud to není troll téma od začátku, tak se tady dost trollů nabalí...
1MG

PetkaB napsal:
1MG napsal:
co asi myslíš že mu řekne chytrýho.....

lidská blbost je evidentně nekonečná.......... chyběl jí ču#ák!!!!!! někdy jsou věci velmi jednoduché....... vůbec by ho nemělo zajímat proč se to stalo..... neeeeeee..... tady sou asi všichni natvrdlí........

rozchod!!!!!!!!!!!!!!! výkop!!!!!!!! a ještě před výkopem strategicky podat návrh na svěření dítěte do vlastní péče, než to udělá matka!!!!!!!!!! proč, co , kdo , kam, komu, jak moc, jak hluboko, jak dlouho, jaký polohy, do huby, do pr#ele, pak zas do huby to vůbec neřeš!!!!!!!

Myslím, že zažádání o svěření dítěte do péče v momentě, kdy je doma pouze na víkend a nabízí se, že tu péči doteď jaksi osobně nevykonával, je vzhledem ke stáří dítěte skvělej nápad, myslím, že mu každej soud vyhoví :-)

Když už teda racionální jednání a potlačení emocí, tak by podle mě spíš bylo fajn mluvit v klidu s matkou dítěte, aby pokud se opravdu rozejdou, to děcko tím trpělo co nejméně.

1/ když nepožádá on první a neuvede FAKTA, požádá první ona, a uvede LŽI
2/ kdo podává první, má vždy malou výhodu
3/ dítě bude vyrůstat v prostředí s měnícími se tatínky, a z holky vyroste nemlich to samý co z maminky
4/ pokud ho podvedla teď, možná ne poprvé, jakoukoli diskusi s matkou na téma proč, co a jak, a co by chtěla po muži (co ona má chtit!!!!!! ona podvedla jeho!!!!!!!) - jakoukoli diskusi s matkou jeho dítěte považuji za SLABOST z jeho strany...... nevěřím v nápravu lidí přes dobré skutky a "druhé šance"........

Být v jeho situaci, nevím jak bych to řešil, já měl situaci jinou. Jsem single rodič od roku 2014, syn má 5 let a je v mojí péči..... Pracuji však převážně z domu a syn chodí přes den do školky......

Otázkou nad NÍ /matkou dítěte/ bych se již jednoduše nezabýval....... Řešil bych jen dítě.....
Chadzi

Makuška napsal:
1MG napsal:
rozchod!!!!!!!!!!!!!!! výkop!!!!!!!! a ještě před výkopem strategicky podat návrh na svěření dítěte do vlastní péče, než to udělá matka!!!!!!!!!!

A dál co???
Má 17 měsíční dceru, kterou nikdo do péče otce nesvěří - na to zapomeň a hodně rychle.

To není pravda...dělal jsem tři toky u soudu a ne vždy takhle malé dítě dostane matka. Záleží na hodně faktorech.
PetkaB

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1MG napsal:
PetkaB napsal:
1MG napsal:
co asi myslíš že mu řekne chytrýho.....

lidská blbost je evidentně nekonečná.......... chyběl jí ču#ák!!!!!! někdy jsou věci velmi jednoduché....... vůbec by ho nemělo zajímat proč se to stalo..... neeeeeee..... tady sou asi všichni natvrdlí........

rozchod!!!!!!!!!!!!!!! výkop!!!!!!!! a ještě před výkopem strategicky podat návrh na svěření dítěte do vlastní péče, než to udělá matka!!!!!!!!!! proč, co , kdo , kam, komu, jak moc, jak hluboko, jak dlouho, jaký polohy, do huby, do pr#ele, pak zas do huby to vůbec neřeš!!!!!!!

Myslím, že zažádání o svěření dítěte do péče v momentě, kdy je doma pouze na víkend a nabízí se, že tu péči doteď jaksi osobně nevykonával, je vzhledem ke stáří dítěte skvělej nápad, myslím, že mu každej soud vyhoví :-)

Když už teda racionální jednání a potlačení emocí, tak by podle mě spíš bylo fajn mluvit v klidu s matkou dítěte, aby pokud se opravdu rozejdou, to děcko tím trpělo co nejméně.

1/ když nepožádá on první a neuvede FAKTA, požádá první ona, a uvede LŽI
2/ kdo podává první, má vždy malou výhodu
3/ dítě bude vyrůstat v prostředí s měnícími se tatínky, a z holky vyroste nemlich to samý co z maminky
4/ pokud ho podvedla teď, možná ne poprvé, jakoukoli diskusi s matkou na téma proč, co a jak, a co by chtěla po muži (co ona má chtit!!!!!! ona podvedla jeho!!!!!!!) - jakoukoli diskusi s matkou jeho dítěte považuji za SLABOST z jeho strany...... nevěřím v nápravu lidí přes dobré skutky a "druhé šance"........

Být v jeho situaci, nevím jak bych to řešil, já měl situaci jinou. Jsem single rodič od roku 2014, syn má 5 let a je v mojí péči..... Pracuji však převážně z domu a syn chodí přes den do školky......

Otázkou nad NÍ /matkou dítěte/ bych se již jednoduše nezabýval....... Řešil bych jen dítě.....

Právě proto, že jde o to dítě. Takže ta slabost, jak ty říkáš, možná způsobí to, že to děcko nebude tolik traumatizovaný. Byla a jsem (i když ted jsou synové již dospělí) singl rodič mnohem víc let a vím, že kdybych tenkrát na začátku byla takhle radikální, asi bych se sama cítila líp. Ale jsme přesvědčená, že synové nikoliv. Ukázal i čas, že to v pohodě zvládli. A držím palce, aby se tvoje radikální řešení ukázalo dobré i po letech.
Makuška

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Makuška napsal:
1MG napsal:
rozchod!!!!!!!!!!!!!!! výkop!!!!!!!! a ještě před výkopem strategicky podat návrh na svěření dítěte do vlastní péče, než to udělá matka!!!!!!!!!!

A dál co???
Má 17 měsíční dceru, kterou nikdo do péče otce nesvěří - na to zapomeň a hodně rychle.

To není pravda...dělal jsem tři toky u soudu a ne vždy takhle malé dítě dostane matka. Záleží na hodně faktorech.

To je možný (ovšem dítě v tomto věku nedostává matka tak v kolik % případů??? 5%??), ale pokud je té dceři 1,5roku, ona je s ní na mateřské, on chodí do práce kdy týden není doma (nebo nedejbože má i práci na směny - psal tuším že je u PČR?? takže služby?? jen tipuju...), tak tam moc šancí nevidím a navíc to stále neodpovídá na otázku k čemu by to takhle malé holčičce bylo dobrý???
1MG

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peťko!!! Sakra!!!

Podání návrhu na svěření dítěte do péče považuji za důležitý krok v začátku budování PRÁV k dítěti.... Tím, že uvede, že matka byla přistižena při nevěře v přítomnosti nezletilé bla bla bla... To je jen začátek.... Stejně se to pak táhne....

Ano, dnes považuji za slabost, pokud by měl muž žít a živit nevěrnou ženu..... Je to v úhlu pohledu každého člověka, samozřejmě.... Neexistuje žádná univerzální rada, co dělat, neexistuje univerzální postup..... Osobně bych se tomu vztahu nadobro vyhnul..........

Podání návrhu považuju za nutný krok! Pokud o dceru nezačne bojovat hned, může se stát, že o ni přijde, to je možné, bohužel..... O svou ženu (o důveru v ní) už přišel......
PetkaB

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1MG napsal:
Peťko!!! Sakra!!!

Podání návrhu na svěření dítěte do péče považuji za důležitý krok v začátku budování PRÁV k dítěti.... Tím, že uvede, že matka byla přistižena při nevěře v přítomnosti nezletilé bla bla bla... To je jen začátek.... Stejně se to pak táhne....

Ano, dnes považuji za slabost, pokud by měl muž žít a živit nevěrnou ženu..... Je to v úhlu pohledu každého člověka, samozřejmě.... Neexistuje žádná univerzální rada, co dělat, neexistuje univerzální postup..... Osobně bych se tomu vztahu nadobro vyhnul..........

Podání návrhu považuju za nutný krok! Pokud o dceru nezačne bojovat hned, může se stát, že o ni přijde, to je možné, bohužel..... O svou ženu (o důveru v ní) už přišel......

jen detail - napsals "jakoukoli diskusi s matkou jeho dítěte považuji za SLABOST z jeho strany". Můj příspěvek byl o diskusi, o komunikaci. Nikoliv o tom, že by dotyčný měl kvůli blahu dítěte žít s nevěrnou ženou.
1MG

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha, v pořádku.... no ano, považuji to za slabost..... nevím, zpětně se opět odkážu na to, že nelze nikomu radit, takže ať si klidně diskutuje........ nic kloudnýho po takovým činu nelze vymyslet........

přijde mi to stejný jako když se budeme v poklidu bavit a najednou mě střelíš do krku...... a já se zeptám, pročs to udělala.....??? jakej typ odpovědi bys mi chtěla dát???? ne, o tomhle je zbytečné hovořit......
PetkaB

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1MG napsal:
aha, v pořádku.... no ano, považuji to za slabost..... nevím, zpětně se opět odkážu na to, že nelze nikomu radit, takže ať si klidně diskutuje........ nic kloudnýho po takovým činu nelze vymyslet........

přijde mi to stejný jako když se budeme v poklidu bavit a najednou mě střelíš do krku...... a já se zeptám, pročs to udělala.....??? jakej typ odpovědi bys mi chtěla dát???? ne, o tomhle je zbytečné hovořit......

Myslela jsem samozřejmě diskusi a komunikaci týkající se dítěte.
Pitvání toho co se stalo nechť si každý užije nebo neužije dle své potřeby. Prostě mi tvůj příspěvek přišel vyhrocený a dělal na mě dojem, že zájem toho děcka je až na druhém místě, na prvním že je cíl odstřihnout matku od dítěte za každou cenu. Pokud ne a jen to tak vyznělo, beru zpět.
Ikee

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vážení já jsem úplně v šoku, kolik je tu najednou odborníků na vztahy. Nikdo z vás s nimi nežije a tedy není možné vědět, kde je zakopaný pes a co se ve skutečnosti děje. Jen protože vy sami máte nějaké osobní zkušenosti ze svých bývalých a současných vztahů, tak to přeci neznamená, že umíte adekvátně poradit někomu cizímu a ještě na dálku. Natož jim hned nařizovat, jak se mají soudně zařídit.

Takhle vážná věc by se skutečně měla řešit v klidu a v soukromí.
1MG

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

osobně nikomu rady nedávám, to bych se neodvážil, jednou za čas se na ronnie vybliju ze svých názorů a pak zas zmizím...... ale nevěru ženy ještě před vlastním dítětem považuji za neomluvitelný akt agrese vůči domovu, rodině, muži a proti DÍTĚTI!! a pokud je dnes úterý, ve středu by měl mít podaný návrh na svěření dítěte do vlastní péče, ať bude výsledek jakýkoli!!!! AKCE - REAKCE!!!! to je můj názor, nikomu ho nevnucuji a nikomu neradím....
Chadzi

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Vážení já jsem úplně v šoku, kolik je tu najednou odborníků na vztahy. Nikdo z vás s nimi nežije a tedy není možné vědět, kde je zakopaný pes a co se ve skutečnosti děje. Jen protože vy sami máte nějaké osobní zkušenosti ze svých bývalých a současných vztahů, tak to přeci neznamená, že umíte adekvátně poradit někomu cizímu a ještě na dálku. Natož jim hned nařizovat, jak se mají soudně zařídit.

Je to soukromá věc..ale co čekáš, když toto někdo napíše na fórum plné "odborníků" (jakékoliv internetové fórum)?
flink

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:

Prý Ronnieho koupil server Žena.cz
cipinek

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poslední dobou je to tady takové lehce "vaginální"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1147, 1148, 1149 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: