Dojebana pracka, zase porucha.
Nestacilo, ze pred cca 3 roky sem po zaruce platil za vymenu nejake ridici jednotky 3000kc, ted zase to vypada na mechanickou zavadu, buben tam lita kde nema, netoci se, cely je to KO. Samozrejme s 2ma detmi potrebujem prat aspon 2x tydne.
Říká ti něco pojem "kurvítko"? Já bych tomu i věřila.
_________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
Nestacilo, ze pred cca 3 roky sem po zaruce platil za vymenu nejake ridici jednotky 3000kc, ted zase to vypada na mechanickou zavadu, buben tam lita kde nema, netoci se, cely je to KO. Samozrejme s 2ma detmi potrebujem prat aspon 2x tydne.
Jo...tak to nas*re. Naprosto chápu. A nevyplatilo by se investovat do nějaké pořádné a připlatit si u kupní ceny za pozáruční servis??? Ono s těma dvěma dětma ta pračka zažije celkem frkot za ty roky.
Ikee o kurvítkách bych mohla psát odborné eseje.....není tu někdo, kdo by mi uměl vysvětlit jak se jako Fabii 1,4 16V stane, že má do 2100 otáček zvuk jak Tranzit a žádné kontrolky ale nesvítí a nad 2100 otáček to přestane???? Co to ku**a je???? Jednou mě z toho auta regulérně JEBNE!!!!! (to kvílení ve videu je náš nový pes - to s motorem nesouvisí )
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
Říká ti něco pojem "kurvítko"? Já bych tomu i věřila.
Presne túto tému sme rozoberali pred časom vedľa na fóre. Tiež som mal podobný názor ako ty, ale potom som dostal dobrý protiargument, budem parafrázovať - má zmysel vyrábať výrobok s kurvítkom (nekvalitná len jedna kľúčová súčasť) alebo urobiť niečo z lacnejších materiálov celé?
Kurvítko teda potom logicky nedáva zmysel. Skôr ide o celkové šetrenie na použitých materiáloch.
Dante: Jop, to dava smysl. Ja kurvitkem i tak trochu myslim, ze vyrobek je schvalne vyroben s nizkou zivotnosti. Tedy aby za par let driv nebo pozdeji neco odeslo a jak vime, koliorat uz je levnejsi koupit si vec novou nez nechat opravovat tu starou. Tedy bud schvalne kurvitko material.
_________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
Ikee o kurvítkách bych mohla psát odborné eseje.....není tu někdo, kdo by mi uměl vysvětlit jak se jako Fabii 1,4 16V stane, že má do 2100 otáček zvuk jak Tranzit a žádné kontrolky ale nesvítí a nad 2100 otáček to přestane???? Co to ku**a je???? Jednou mě z toho auta regulérně JEBNE!!!!! (to kvílení ve videu je náš nový pes - to s motorem nesouvisí )
Mne takhle vrci Fabie, kdyz tam je hozenej neutral. Je to povolenym loziskem u prevodovky.
Tak jsem si dnes šel zacvičit. Kluk co váží polovinu toho co já tam měl na dřep 170 kg. Chlápek přede mnou tam měl 240 kg a chlápek vedle mě 320 kg. Totálně jsem ztratil motivaci a začal přemýšlet, že bych se na posilovnu vysral a šel cvičit jógu ...
Tak jsem si dnes šel zacvičit. Kluk co váží polovinu toho co já tam měl na dřep 170 kg. Chlápek přede mnou tam měl 240 kg a chlápek vedle mě 320 kg. Totálně jsem ztratil motivaci a začal přemýšlet, že bych se na posilovnu vysral a šel cvičit jógu ...
Na toto ja ani nemusim do posilky, staci si tu precist nejaky logy.
Asi chodíš do špatné posilovny, tam kam chodím já naloží na dřep málokdo nad 100kg.
místo toho, abys do léta dřepoval přes 200 kg, tak tady brečíš..., 170 kg na dřep není žádný výkon, možná tak pro 60ti kilového pavouka...
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
místo toho, abys do léta dřepoval přes 200 kg, tak tady brečíš..., 170 kg na dřep není žádný výkon, možná tak pro 60ti kilového pavouka...
Já jsem starý a unavený. V mém věku, když už dřepnu, tak jen na záchodovou mísu a do posilky chodím jen proto, abych nevypadal jako rozteklá bečka sádla. Na nějaké výkony seru jak já, tak mé artritické klouby.
Já jim nezávidím a nehodlám s nimi závodit. Jen mě s tím prostě serou
Stary lidi (70+) by meli odevzdat ridicak a neridit auto.... dneska me vjela stara babka z vedlejsi pred auto a byli pri me vsichni svati, kdyz jsem dupl na brzdu a zaplatpambu za v Cechach neobvyklou kvalitni krajnici... mel jsem sto chuti se otocit, babku vytahnout a kopnout do drzky, ale ty problemy pak by nestaly za to....
Kdyby to byla nejaka bejvala hlavni co obcas radi zmenen na vedlejsi... ale ona tam stala, cumela mym smerem a stejne se rozjela... no kurva
Stary lidi (70+) by meli odevzdat ridicak a neridit auto.... dneska me vjela stara babka z vedlejsi pred auto a byli pri me vsichni svati, kdyz jsem dupl na brzdu a zaplatpambu za v Cechach neobvyklou kvalitni krajnici... mel jsem sto chuti se otocit, babku vytahnout a kopnout do drzky, ale ty problemy pak by nestaly za to....
Kdyby to byla nejaka bejvala hlavni co obcas radi zmenen na vedlejsi... ale ona tam stala, cumela mym smerem a stejne se rozjela... no kurva
Mam prvy mrtvy zub v hube... Roky to s nim vyzeralo zle, zubar sa to rozhodol ukoncit. Som zvedavy, ako dlho s nim vydrzim, niezeby sa mi chcelo do korunky a pod., ale skapate zuby vraj zvyknu nepekne stmavnut
Mam prvy mrtvy zub v hube... Roky to s nim vyzeralo zle, zubar sa to rozhodol ukoncit. Som zvedavy, ako dlho s nim vydrzim, niezeby sa mi chcelo do korunky a pod., ale skapate zuby vraj zvyknu nepekne stmavnut
Myslim ze se toho nemusis moc bat. Ja mam mrtvou horni dvojku, takze hodne "high profile" zub, a videt to neni.
Asi 8 let po umrtveni jsem si vsiml ze to trochu tmavne, i kdyz me lidi rikali ze normalne pri usmevu to videt neni. Kazdopadne jsem sel na vnitrni beleni a uz je to zase ok.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru