Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drejpe...udělej něco pro svy tělo...a změn tyhle tvy paskvilovity kardio treninky na trenink jako jsi jel

29.4.

PROSÍÍÍÍM :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
kubaz

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Hezká aktuálka. Teď nevím, kdo vypadá na fotkách víc tragicky. Jestli ty, nebo já

jestli si nejsi jist tak si udelej lehkou matematiku cca 20+kil svalu, ktere ti na nej chybi
o.g.

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

$$$

Naposledy upravil o.g. dne pá květen 20, 2016 8:57 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
DiamonD123 napsal:
Hezká aktuálka. Teď nevím, kdo vypadá na fotkách víc tragicky. Jestli ty, nebo já

jestli si nejsi jist tak si udelej lehkou matematiku cca 20+kil svalu, ktere ti na nej chybi

Zrzounku, ale porád vypadá na hovno a né na těch jeho 120kil. Spíš ty si udělej lehkou matematiku a zjisti si, že vypadá na cca -20 kilo svalů

Ale fotky jsou fotky a v reálu bude asi pěkná hora.
Makuška

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

To si kuř že jo.
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
kubaz napsal:
DiamonD123 napsal:

Zrzounku, ale porád vypadá na hovno a né na těch jeho 120kil. Spíš ty si udělej lehkou matematiku a zjisti si, že vypadá na cca -20 kilo svalů

Diamonde, sice jsem si rikal, ze na takovyho namyslenyho spratka jako ses ty, uz nikdy reagovat nebudu, ale doporucuji se trochu zklidnit ve svem projevu ( a to ted nemyslim ve vztahu k me fotce, to je mi ukradene) , protoze jsi zatim krome povysovani se tady na foru nic nedokazal a i kdyz se citis asi jeko velkej king, tak to pusobi spis komicky (a to ber jen jako pratelskou radu nikoliv vyhrozovani)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
DiamonD123 napsal:
kubaz napsal:
DiamonD123 napsal:

Diamonde, sice jsem si rikal, ze na takovyho namyslenyho spratka jako ses ty, uz nikdy reagovat nebudu, ale doporucuji se trochu zklidnit ve svem projevu ( a to ted nemyslim ve vztahu k me fotce, to je mi ukradene) , protoze jsi zatim krome povysovani se tady na foru nic nedokazal a i kdyz se citis asi jeko velkej king, tak to pusobi spis komicky (a to ber jen jako pratelskou radu nikoliv vyhrozovani)

Promiň Drejpříku, ale když se do mě někdo obouvá tak na něj budu reagovat stejně debilně - a nějak mi nevadí, že se tím snižuju na jeho/jejich úroveň.
Zlata

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pusinko, Ty jsi THE BEAST, nechodis k lekařům, ale k veterináři... Egoisticky žvatlání at už kohokoli by Tvou aurou nemělo ani projít
jsi ikona tohodle fora, dalším divem světa, mým motivátorem, a charakterem, o kterém si můžou nechat někteří jen zdát.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

Promiň Drejpříku, ale když se do mě někdo obouvá tak na něj budu reagovat stejně debilně - a nějak mi nevadí, že se tím snižuju na jeho/jejich úroveň.

A co tak debilního" ti Kubaz napsal - že máš o dvacet kilo méně?

Jinak z tvého působení na ronniem mám podobné dojmy jako Draper, takovej "Milouš" tohohle fóra.
Makuška

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

Diamonde a je tady na fóru vůbec někdo, kdo se do tebe neobul a uznává te???? Já o tom dost pochybuji.

Vis dokud se budeš chovat jako debil, budou se k tobě lidi jak k debilovi chovat.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
DiamonD123 napsal:

Diamonde a je tady na fóru vůbec někdo, kdo se do tebe neobul a uznává te???? Já o tom dost pochybuji.

Vis dokud se budeš chovat jako debil, budou se k tobě lidi jak k debilovi chovat.

Naštěstí jich pár je.
o.g.

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

$$$

Naposledy upravil o.g. dne pá květen 20, 2016 8:57 am, celkově upraveno 2 krát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vydržel bych dál vzdorovat a flejmovat asi až do zítřka, ale nějak mě to přestává bavit, takže si dál pište co chcete a myslete si co chcete, ale už bohužel (dík) reagovat nebudu
speedy

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahodou tu sa diamonda zastanem. Vy si tu vypisujete kadejake blbosti, chechtate sa. Diamond si cvrkne nie az tak hrozne a sa idete z toho potentovat dohromady seci. Draper naozaj nevypada adekvatne k cislam rovnako ako diamond k svojim. Cela veda a ziadna matematika.

edit: ten o.g.'s prispevok je poriadne postihnuty. Neviem.. riesite snad komplexny dusevny obraz diamonda ked narazal akurat len na "look"... Takto to vypada ze Diamond vam zahurtoval feelingy

Naposledy upravil speedy dne st květen 04, 2016 6:29 am, celkově upraveno 1 krát
madball

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak. Ta fotka, co sem dal Kuba naposledy o realitě nevypovídá nic.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: