|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: út květen 03, 2016 3:05 pm Předmět: |
|
|
drejpe...udělej něco pro svy tělo...a změn tyhle tvy paskvilovity kardio treninky na trenink jako jsi jel
29.4.
PROSÍÍÍÍM :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
o.g.
|
Zaslal: út květen 03, 2016 5:13 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil o.g. dne pá květen 20, 2016 8:57 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 03, 2016 6:20 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | DiamonD123 napsal: | Hezká aktuálka. Teď nevím, kdo vypadá na fotkách víc tragicky. Jestli ty, nebo já |
jestli si nejsi jist tak si udelej lehkou matematiku cca 20+kil svalu, ktere ti na nej chybi |
Zrzounku, ale porád vypadá na hovno a né na těch jeho 120kil. Spíš ty si udělej lehkou matematiku a zjisti si, že vypadá na cca -20 kilo svalů
Ale fotky jsou fotky a v reálu bude asi pěkná hora.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út květen 03, 2016 6:31 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: |
Ale fotky jsou fotky a v reálu bude asi pěkná hora. |
To si kuř že jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 03, 2016 6:57 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | kubaz napsal: | | DiamonD123 napsal: | Hezká aktuálka. Teď nevím, kdo vypadá na fotkách víc tragicky. Jestli ty, nebo já |
jestli si nejsi jist tak si udelej lehkou matematiku cca 20+kil svalu, ktere ti na nej chybi |
Zrzounku, ale porád vypadá na hovno a né na těch jeho 120kil. Spíš ty si udělej lehkou matematiku a zjisti si, že vypadá na cca -20 kilo svalů
Diamonde, sice jsem si rikal, ze na takovyho namyslenyho spratka jako ses ty, uz nikdy reagovat nebudu, ale doporucuji se trochu zklidnit ve svem projevu ( a to ted nemyslim ve vztahu k me fotce, to je mi ukradene) , protoze jsi zatim krome povysovani se tady na foru nic nedokazal a i kdyz se citis asi jeko velkej king, tak to pusobi spis komicky (a to ber jen jako pratelskou radu nikoliv vyhrozovani) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 03, 2016 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | DiamonD123 napsal: | | kubaz napsal: | | DiamonD123 napsal: | Hezká aktuálka. Teď nevím, kdo vypadá na fotkách víc tragicky. Jestli ty, nebo já |
Diamonde, sice jsem si rikal, ze na takovyho namyslenyho spratka jako ses ty, uz nikdy reagovat nebudu, ale doporucuji se trochu zklidnit ve svem projevu ( a to ted nemyslim ve vztahu k me fotce, to je mi ukradene) , protoze jsi zatim krome povysovani se tady na foru nic nedokazal a i kdyz se citis asi jeko velkej king, tak to pusobi spis komicky (a to ber jen jako pratelskou radu nikoliv vyhrozovani) |
Promiň Drejpříku, ale když se do mě někdo obouvá tak na něj budu reagovat stejně debilně - a nějak mi nevadí, že se tím snižuju na jeho/jejich úroveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út květen 03, 2016 7:03 pm Předmět: |
|
|
pusinko, Ty jsi THE BEAST, nechodis k lekařům, ale k veterináři... Egoisticky žvatlání at už kohokoli by Tvou aurou nemělo ani projít
jsi ikona tohodle fora, dalším divem světa, mým motivátorem, a charakterem, o kterém si můžou nechat někteří jen zdát. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út květen 03, 2016 7:26 pm Předmět: |
|
|
Promiň Drejpříku, ale když se do mě někdo obouvá tak na něj budu reagovat stejně debilně - a nějak mi nevadí, že se tím snižuju na jeho/jejich úroveň. |
A co tak debilního" ti Kubaz napsal - že máš o dvacet kilo méně?
Jinak z tvého působení na ronniem mám podobné dojmy jako Draper, takovej "Milouš" tohohle fóra. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út květen 03, 2016 7:28 pm Předmět: |
|
|
Promiň Drejpříku, ale když se do mě někdo obouvá tak na něj budu reagovat stejně debilně - a nějak mi nevadí, že se tím snižuju na jeho/jejich úroveň. |
Diamonde a je tady na fóru vůbec někdo, kdo se do tebe neobul a uznává te???? Já o tom dost pochybuji.
Vis dokud se budeš chovat jako debil, budou se k tobě lidi jak k debilovi chovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 03, 2016 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | DiamonD123 napsal: |
Diamonde a je tady na fóru vůbec někdo, kdo se do tebe neobul a uznává te???? Já o tom dost pochybuji.
Vis dokud se budeš chovat jako debil, budou se k tobě lidi jak k debilovi chovat. |
Naštěstí jich pár je.
|
|
| nahoru |
|
 |
o.g.
|
Zaslal: út květen 03, 2016 7:33 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil o.g. dne pá květen 20, 2016 8:57 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út květen 03, 2016 9:20 pm Předmět: |
|
|
Asi tak. Ta fotka, co sem dal Kuba naposledy o realitě nevypovídá nic. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|