|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út květen 10, 2016 8:52 pm Předmět: |
|
|
Dnes mi lezie na nervy dnešok. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 10, 2016 10:28 pm Předmět: |
|
|
Pokaždé, když jdu k doktorovi, tak mi něco najde. Dneska podiatrička "neměl jste někdy podvrknutý kotník?". Blbá otázka, každý kdo sportuje, si párkát kotník podvrknul. Tak mi oznámila, že kotník je nakřivo, takže by se na něj ráda podívala pod RTG.
Ach jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: út květen 10, 2016 10:32 pm Předmět: |
|
|
a čemu vadí, že se ti podívá na kotník pod RTG?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 10, 2016 10:41 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | | a čemu vadí, že se ti podívá na kotník pod RTG? |
Ať se na něj klidně podívá pod lupou. Mě sere, že je nakřivo a tím pádem jsem v prdeli, protože křivý kotník má dopad na celkové postavení těla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út květen 10, 2016 10:49 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | decarabas napsal: | | Dnes mi lezie na nervy dnešok. |
Tak to máš dobrý, za chvíli už skončí. |
Škoda jen, že zítra začne hned od rána další...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st květen 11, 2016 12:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 11, 2016 5:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 11, 2016 6:09 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Ať se na něj klidně podívá pod lupou. Mě sere, že je nakřivo a tím pádem jsem v prdeli, protože křivý kotník má dopad na celkové postavení těla. | Náš táta dokud nevěděl jakej má tlak, tak byl úplně zdravej... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st květen 11, 2016 6:43 am Předmět: |
|
|
Trefil jsem srnku
Naštěstí jsem jel cca 60 a vběhla přímo z vysoký trávy a stihl jsem to zadupnout z těch cca 60 tak na 40... Dostala se mi pod předek auta, naštěstí ještě před kolama, mlela se tam, tak jsem trochu couvnul a utekla, měla jen odřenej bok...možná umře někde ...
Mám jen naprasklej spodní nárazník, takže cajk, není to ani vidět, ale už mě ty srnky serou... Není den, abych nebrzdil kvůli srně a dneska už to holt "vyšlo". Ráno jedu v lese max 80, ale je to stejně jedno, je to taková ruská ruleta :))
Kolega minulej tejden zrušil Mondeo, srnky mu skočila ve stovce zboku na kapotu...Škoda 70 tisíc a vzhledem k tomu, že cena Mondea byla tak 120 tisíc, tak kupuje nový.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st květen 11, 2016 7:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st květen 11, 2016 7:52 am Předmět: |
|
|
http://www.motorkari.cz/tema/?t=24534 tady to nevypada ze by to moc fungovalo.. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st květen 11, 2016 8:03 am Předmět: |
|
|
Pokud to ale nedela to co nekteri popisujou - vyplasi ti to zver primo do silnice _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|