|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spekounP
|
Zaslal: po květen 09, 2016 8:10 pm Předmět: |
|
|
Ryvaru nezoufej.
Jako dát v 75-tce 210kg dřep je mazec, stejně tak tahy gut.
Jinak příště snad dáš pozor a nastavíš základ na bezpečnou váhu, jako jsi to udělal u dřepu.
Gratulace, vůbec to není špatný na první závod.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ryvaru

|
Zaslal: po květen 09, 2016 8:26 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Ryvaru nezoufej.
Jako dát v 75-tce 210kg dřep je mazec, stejně tak tahy gut.
Jinak příště snad dáš pozor a nastavíš základ na bezpečnou váhu, jako jsi to udělal u dřepu.
Gratulace, vůbec to není špatný na první závod. |
díky moc tahy by byly gut kdybych těch 210 zapsal... což teda nevyšlo, ale síla tam snad nějaká bude, tak příště
a ten bench 105 jsem dával v pohodě s přehledem se stopkou, takže mi to přišlo na základ v pohodě... věřil jsem si na to víc jak na dřep 180 nebo mrtvolu 190... prostě jsem šel na jisto... byl to vážně šok asi těch 7kg dole no
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po květen 09, 2016 8:29 pm Předmět: |
|
|
No já benche vždycky rozcvičuju až na základní pokus. Sice teď napíše spousta lifterů, že je to kokotina, ale mám tak alespoň jistotu, že to prostě vždycky dám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po květen 09, 2016 9:05 pm Předmět: |
|
|
To bylo IPF RAW ?
Jak by ses umistil, kdybys dal ten bench aspon 105 kg?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út květen 10, 2016 5:37 am Předmět: |
|
|
V tvým věku v 75kg je dřep 210 i tah 190 (i když tady seš těch 210 schopnej zatáhnout) neskutečnej výkon, gratulace.
K tomu benchi, jakýkoliv úbytek na váze se pociťuje nejvíc na benchi, podle mě i když přibereš, jdou benche líp. Jeden vynikající bývalý lifter a strongman mi říkal, že co 1 kg nahoru na váze, to 2 kg nahoru na benchi. Vem si jak by to bylo, kdyby to bylo naopak.
Ještě se zeptám, do kolika kg chodíš v rozcvičovně? Já jsem měl třeba základní pokus 135 kg a v rozcvičovně jsem šel na 120 kg. Ty byly lehký, proot jsem se rozhodl pokus nechat. Kdybych cítil, že to lehký není a nešlo to nahoru rychle, snížil bych, už i kvůli psychice. Byly to ale tvoje první závody a shodil jsi 7 kg, to není žádná ostuda.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út květen 10, 2016 2:53 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | To bylo IPF RAW ?
Jak by ses umistil, kdybys dal ten bench aspon 105 kg? |
pravidla podle open federací... tudíž na dřepu jsem měl normálně bandáže a kdybych to dal, tak bych vyhrál absolutku dorostu na nižší BW... ale kdybych zapsal ten bench, tak bych i mrtvolu dal víc... nebo lépe řečeno, nešel bych rovnou na 210, ale šel bych na jisto 205 takže total bych měl z dorostu největší
spekounP dave 1913 -rozcvičoval jsem se jenom na 80kg... což byla chyba, ale všechny 3 rozcvičovací lavice tam byly zabraný a jelikož jsem byl ve skupině kvůli nízskýmu věku a váze skoro se samejma ženskejma, tak se všichni rozcvičovaly s úplným hovnem, takže když už jsem se k někomu přisral, tak jsem akorát přihodil kotouče a dal si s tím něco málo... a těch 80 bylo úplně lehoučkých, takže jsem nečekal nějaký problémy na dřepu jsem šel do 155 v lehounce namotaných bandách a na mrtvole tuším do 150 a díky chlapy
vlk díky moc, příště už snad budu vědět no... bench se snažím dřít, ale prostě mi nejde... mám hubený a dlouhý ruce na který hrozně blbě přibírám, takže mě silově hodně omezuje triceps na dotlaku... od spoda to jde vždycky snadno, ale jak začne dráhu přebírat triceps, tak to je v prdeli
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út květen 10, 2016 7:46 pm Předmět: |
|
|
úterý 10.5. -začínám teď nějaký objemovější tréninky... ať naberu trochu hmoty a pak z toho můžu těžit do síly dneska jsem ještě dost cítil ty závody... a hlavně ty dřepy co jsem si dával hned po nich +jsem včera jel skoro celý odpoledne kardio v posteli... břicho, ramena a nohy dostali docela zabrat
dřep -hezky hluboko, bez ničeho
asi 12x55
5x95
5x115
5x5x125
-pěkně těžký... nejsem teď moc zvyklej jet bez pásku a bandáží a je to dost znát... bude to pár tréninků chtít, než se do toho zase dostanu
benchpress -všude stopky, bez ničeho
asi 8x35
8x55
8x75
7x85
4x95
1x105
3x5x85
-bench docela šel i když jsem se na to vážně moc necítil na začátku... těch blbejch 105 jsem dal i dneska, po několika sericíh, z toho 2 do maxima a to mi to dneska vůbec nesedlo vážně nechápu jak jsem to mohl na těch závodech tak posrat
pak ještě extenze na triceps s JČ jenom s levačkou 4x6 ... tam mi triceps hooodně zaostává oproti pravý (i u benche je to hodně znát, u týhle jednoručky tam mám rozdíl třeba 5kg mezi rukama.. asi to souvisí s tím, že na pravačce mám na hovno tu šlachu a kurva to bolí)
dneska trénink těžkej a vyčerpávající, ale docela to šlo... dřepy sice těžký, benche taky ale dneska by toho víc stejně nešlo a hezky jsem to zrušil byl jsem dost napumpovanej a zase se cítil jinak než úplně vyhublej zase se docela ozývaly lejtka... asi to budou kosti
váha jde zase pomalu nahoru... ráno teď bývá okolo 78
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st květen 11, 2016 5:27 am Předmět: |
|
|
Příště se tam k někomu prostě přiser ;) a co příště do 82,5kg, ať tak neshazuješ a víš na čem seš?
PS. co Vašek Češka, prý se nepovedl dřep, ani jeden pokus. Napíšeš prosím k tomu trochu víc?
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st květen 11, 2016 6:28 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | Příště se tam k někomu prostě přiser ;) a co příště do 82,5kg, ať tak neshazuješ a víš na čem seš?
PS. co Vašek Češka, prý se nepovedl dřep, ani jeden pokus. Napíšeš prosím k tomu trochu víc? |
ještě uvidím podle toho na jaký závody bych šel a na jakou váhu se teď dostanu... ale pokud nepůjdu na nějaký větší závody, tak nějak rapidně shazovat nebudu určitě, takže teď co budou nějaký pohárovky nebo tak, tak určitě půjdu do 82,5 a příště se přiseru no... ale bylo to na hovno jak mě dali k ženským.... nikdo to ani moc nesledoval tuhle skupinu
vaškovy se ten dřep nepovedl no... šel základ 460, to v tréninku dával na pěknou hloubku s přehledem, ale na závodech to nějak nešlo... první pokus pokazil techniku, byl dost mimo dráhu a tak to nedal... druhej a třetí už neměl moc sílu mi přišlo, stěžoval si, že vůbec necítí nohy a že to měl nějak blbě prokrvený, takže to asi dost ovlivnilo pak byl pěkně nasranej a asi i zklamanej, takže se na to chtěl vysrat, ale nakonec ho chlapy přemluvili a tak se rozhodl odjet i zbytek... bench šel 285 základ, měl s tím dost problémy, ale dal to... pak přidal na 300 a nakonec i na 310... přišlo mi, že čím víc tam měl, tím lehčí a hezčí to bylo pak mrtvolu dal 345 a 360 mu vypadlo... má velký problémy s úchopem... zádama by dal možná i třeba 380 ale neudrží to
jinak se vašek rozhodl pro nápravu do bratislavy tenhle víkend, takže snad mu ten dřep vyjde tam
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st květen 11, 2016 6:49 pm Předmět: |
|
|
středa 11.5. -před tréninkem asi hodinka kardia
mrtvola -polosumo, bez pásku, na pracovní trhačky (na hovno osa)
8x55
5x95
5x125
4x4x140
-těžký jako barák... technika postupně horší a horší... neuvěřitelně jsem cítil včerejší dřepy, nohy skoro nechtěli pracovat nakonec jsem to nějak vytrápil, ale jet to po těžkých dřepech 5x5 je humus...
?barbell shrugs? -nevím jak se to jmenuje... prostě ze země se jde klasicky nahoru jako u mrtvoly, akorát se z toho jde pak jako do přítahu v předklonu...jeden plynulej pohyb ze země a nahoru
8x55
6x75
5x5x95
-zajímavej cvik... akorát už jsem měl dost rozsekaný nohy+vzpřimovače takže to bylo dost těžký od spoda...
+14 serií na břicho
vážně zničenej ze včerejška... trvalo mi asi půl hodiny než jsem se rozhýbal a nohy+kozy mám nehorázně na sračku mrtvola nehorázně těžká a hnusná... celej dnešní trénink byl dost náročnej a pořád ze mě lilo nakonec jsem to nějak vydřel, ale příjemný to nebylo... už od rozcvičení jsem byl unavenej a motivace do tréninku na bodu mrazu
váha ráno 77,9
čas tréninku celkem asi 2 hodiny... bez rozcvičení a tak necelou hodinu a půl
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st květen 11, 2016 10:24 pm Předmět: |
|
|
Keď si teraz unavený a ešte po tých závodoch, načo to tam tak rveš? Nie je hanba dať si deň dva pauzu _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: čt květen 12, 2016 2:53 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Keď si teraz unavený a ešte po tých závodoch, načo to tam tak rveš? Nie je hanba dať si deň dva pauzu |
teď si dám... tak 2 dny pak uvidím
ještě bych možná k těm mrtvolám měl doplnit, že každý opakování jemně pokládám na svou nijak odolnou dřevěnou podlahu abych se náhodou nepropadnul o patro níž , pak se dole úplně uvolním a jdu znova... takže jedno takový opakování je dost možná těžší jak 3 odrážený
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: so květen 14, 2016 5:25 pm Předmět: |
|
|
sobota 14.5. -no tak nějaký podstatný zregenerování se za ty 2 dny vážně nekonalo... mám to teď tak nějak nastavený, že když nemám trénink tak jsem z holkou... a to se mi většinou moc regenerovat nedaří  ne teda že by mi to nějak vadilo  ale moje svaly z toho asi zrovna nadšený nejsou.... tréninky kvůli tomu ale nějak rušit nebo jinak překopávat nehodlám, takže dneska normálně
dřep -bez pásku, slušná hloubka
10xosa
8x55
6x95
3x115
3x135
4x8x115
-vzpřimovače na sračku jinak to docela šlo... o něco jsem zúžil postoj a piloval jsem techniku
benchpress
osa
8x45
8x65
3x8x85
7x85 -tady se mi povedlo vážně něco neobvyklího při posledním opáčku jsem to nemohl dotlačit... ale už jsem byl nad úrovní stojanu, tak jsem se to rozhodl vrátit... no ten debilní stojan je na tý mojí zkurveý lavici dost daleko, takže když jsem to vracel mi činka začala padat, nějak jsem celej vypnul a tak padala docela rychle... skončila mi na zubech a puse... dopadlo to odštípnutím asi 4 zubů, posunutím celý jedný řady dozadu a mám tam v prdeli nějakej sval (doufám že to brzo přejde) takže nemůžu pořádně zkousnout... pak jsem to dostal dolů na krk (to bylo teda mnohem lepší) a trvalo mi ještě asi 10 sekund než jsem se z toho dostal
-už nikdy nebudu benchovat na hraně bez jištění... jinak to nebylo tak hrozný
no dnešní trénink nebyl špatnej... až na poslední serii benche ještě jsem potom chtěl jít něco dalšího, ale to už vážně moc nepřipadalo v úvahu dřepy celkem těžký, ale nějaká ta rezerva tam byla... bench šel, akorát jsem už byl pak vysílenej a šlo to na hovno... třeba u dřepu to mám tak, že když dám první serii, tak už je dám všechny... u benche to takhle nemám
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so květen 14, 2016 5:33 pm Předmět: |
|
|
Beze srandy, takovejto bench dokaze i zabit, uz se to stalo.
Ja jedine s presne nastavenyma safety bars v klecy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|