|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: út květen 24, 2016 10:57 am Předmět: |
|
|
| citace: | | .. a chronickou hnačkou |
hehe to potom bude mat mozno aj nizsiu vahovku ako ty.
Magumi chod uz prosimta na nejaku raw sutaz konecne. Iba to zbytocne natahujes jak gumu v trenkach :DD _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: út květen 24, 2016 11:50 am Předmět: |
|
|
Však Magumi s Vlčkem určitě jedou s námi na oblast v říjnu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út květen 24, 2016 12:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út květen 24, 2016 12:30 pm Předmět: |
|
|
Magumi, na sutazi to rozsekas, krásne vykony, spravis aj peknu výkonnostnú triedu, drzim palce, urcite chod! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út květen 24, 2016 12:54 pm Předmět: |
|
|
Jste všichni moc hodní, ale já bych raději nepředbíhal, ještě nás čeká páteční trénink, deload, peaking a pak se teprve uvidí, jestli z toho něco vyleze. Co se soutěžení týče, zatím se na to necítím, pořád je tady spousta mnohem silnějších borců.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út květen 24, 2016 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Však Magumi s Vlčkem určitě jedou s námi na oblast v říjnu :) |
když se nás, neregistrovaných bezdomovců, někdo ujme... tak by Magumi mohl zkusit zabojovat v 93 a já bych šel dělat křoví do 105 pro ty, co jsou normálně poslední
uvidíme, jak to do prázdnin dopadne... když si Magumi vypíkuje svůj vysněný total, tak možná půjde ukecat
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út květen 24, 2016 1:14 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Jste všichni moc hodní, ale já bych raději nepředbíhal, ještě nás čeká páteční trénink, deload, peaking a pak se teprve uvidí, jestli z toho něco vyleze. Co se soutěžení týče, zatím se na to necítím, pořád je tady spousta mnohem silnějších borců. |
Hej? Kto z naturalov? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: út květen 24, 2016 1:24 pm Předmět: |
|
|
A nechtěli byste to zkusit do dresů? to je větší sranda pro pořádné masochisty, RAWka je pro amatéry  (sranda, snad mě za to nikdo neukamenuje  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út květen 24, 2016 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Magumi napsal: | | Jste všichni moc hodní, ale já bych raději nepředbíhal, ještě nás čeká páteční trénink, deload, peaking a pak se teprve uvidí, jestli z toho něco vyleze. Co se soutěžení týče, zatím se na to necítím, pořád je tady spousta mnohem silnějších borců. |
Hej? Kto z naturalov? |
No, když vidím třeba Rippera, připadám si slabý jak miminko. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út květen 24, 2016 1:28 pm Předmět: |
|
|
| Scheila napsal: | A nechtěli byste to zkusit do dresů? to je větší sranda pro pořádné masochisty, RAWka je pro amatéry (sranda, snad mě za to nikdo neukamenuje ). |
Však jsme amatéři. :) Vlkovi bránit nebudu, ale mně osobně to přijde těžký už teď, natož v dresu. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: út květen 24, 2016 1:33 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Scheila napsal: | A nechtěli byste to zkusit do dresů? to je větší sranda pro pořádné masochisty, RAWka je pro amatéry (sranda, snad mě za to nikdo neukamenuje ). |
Však jsme amatéři. :) Vlkovi bránit nebudu, ale mně osobně to přijde těžký už teď, natož v dresu. :) |
Všechno to je v hlavě, když si hlava bude myslet, že to je lehké, tak to i lehké bude . Mě se občas stává v přípravě, že si myslím, že na dřepy mám naloženo třeba 120 kg a po oddřepované sérii se dozvídám že 140 kg . Kdybych to věděla dopředu, tak od začátku na to jdu s tím že to nedám a nedala bych .
Ale RAWka je taky fajn, když bude čas tak se tam možná taky ukážu .
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út květen 24, 2016 1:45 pm Předmět: |
|
|
RAW je fajn, heh? Myslím, že dresy sú posledným, čo by magumi na cvičení uznával, riešiť techniku a možnosti vybavenia na pridanie kilogramov na činke, fakt o to ide...každopádne je to klasa a odpovedal veľmi diplomaticky. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út květen 24, 2016 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Však jsme amatéři. :) Vlkovi bránit nebudu, ale mně osobně to přijde těžký už teď, natož v dresu. :) |
ani nápad... dost na to, že jsem si letos pořídil opasek a od příštího týdne začnu zjišťovat kolik a jestli mi přidá
jako řešit ještě dres a jak z něho vytěžit a ideálně mít lepší dres než ostatní
čím méně je toho povoleno, tím lépe... takhle si ještě musím, konečně, pořídit nějaké lifterské botky a na kolena asi IPF RAW Rehbandy, abychom se zbytečně nezbavovali výhody
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út květen 24, 2016 1:52 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | Magumi napsal: | | Však jsme amatéři. :) Vlkovi bránit nebudu, ale mně osobně to přijde těžký už teď, natož v dresu. :) |
ani nápad... dost na to, že jsem si letos pořídil opasek a od příštího týdne začnu zjišťovat kolik a jestli mi přidá
jako řešit ještě dres a jak z něho vytěžit a ideálně mít lepší dres než ostatní
čím méně je toho povoleno, tím lépe... takhle si ještě musím, konečně, pořídit nějaké lifterské botky a na kolena asi IPF RAW Rehbandy, abychom se zbytečně nezbavovali výhody |
Ty moje rehbandy nic nepřidají, to si raději pořiď ty černé, co má Pajas. Ale hlavně ty boty; uvidíš sám, jaký rozdíl to udělá, když máš pořádné vzpěračky.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|