Pajasův log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 223, 224, 225  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pajasův log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pajasův log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2016 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

You, sir, are f*king robot! Tie pauzované drepy a sumo sú parádne.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spekounP

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2016 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Carabasi, ale pokud se bavíme o hydrauickejch robotech, je potřeba se dívat do logu Magumimu.
Mimochodem ty máš taky slušně založeno, ty lehký trojky se 170kg po 6 sériích ukazujou na slušnou sílu.
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2016 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty pauzované dřepy 3x 170 bez pásku, to je fakt hodně dobré... a samozřejmě pak i ta trojka se 180 a páskem - aspoň vidím, kolik přidává už seš opět dřepovací mašina a sumo 6x 210 bezpáskově je paráda jakbysmet.
spekounP

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2016 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U toho pauza dřepu je dole o dost větší tlak na core, pásek výrazně pomůže, musíš se do něj pořádně nadechnout a zapřít se o něj. Pro mě nejsou no-belt série a výkony prioritou, při té frekvenci dřepů a tahů dávám prostě pásek, když cítím, že bych si ho měl vzít. Používám to jako mentální aktivaci, když člověk dá trojku se 170kg bez pásku, tak prostě hlava ví, že tam na těch 180kg je.

Jinak to sumo nebylo včera nic moc, 3 série po šesti opakováních s 210kg jsem odjel už minulý pondělí a včera jsem chtěl dát šestku s 225kg, ale záda ještě nebyly úplně ok po pátečních tazích klasikou a hlavně jsem to technicky nezvládl, jak jsem psal.
spekounP

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1.6.2016
včera mi to vůbec nesedlo, byl jsem dost zdechlej

1.dřep - 2x5x30, 5x50, 5x75, 5x100, 5x125, 3x150, 3x170 (bez pásku), 2x185, 1x195, 4x5x155kg
2.bench - 2x8x40, 8x55, 8x70, 6x8x85kg
3.shyby s protizávažím - 8x5
spekounP

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3.6.2016
dneska jsem byl ráno, nechápu, jak můžou Vlk s Magumim cvičit ráno každý trénink. Byl jsem úplně bez šťávy.

1.tahy klasikou - 2x5x60, 5x80, 5x110, 3x140, 3x170, 3x200, 3x225 (sem bez pásku), 1x240, 4x2x230kg - nešlo to, nedal jsem před tahy dřepy a nohy nechtěly spolupracovat, 240 nešlo vůbec a 230 šlo jen po dvojkách a dost těžce, snažil jsem se alespoň jet pěkně technicky z nohou, výsledkem byla klepačka u každého prvního opakování, druhé bylo vždy lehčí
2.military - 10x20, 10x30, 10x45, 8x55, 4x8x60
3.pumpovačka ramen - upažování v předklonu + upažování v sedě - 6x12 +12 opakování
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní trénink, ty tahy jsou skvělý.

Kdybys chodil ráno pět let po sobě, taky by sis zvykl. :))

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty tahy dáváš fakt brutálně... tolik pracovních sérií a ještě s motokrosem? to by vyšťavilo každého a už dříve :)

na ranní tréninky je potřeba být dospaný a nasycený... takže si den předtím dopřávám vydatnou večeři a chodím spát se slepicema ;) když to poruším, tak to pak stojí za houby.
spekounP

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

minulý týden jsem dal docela v pohodě 3x3x230kg
Dneska to prostě nešlo, ale zase takovej motokros to nebyl. Záda jsem udržel, akorát od spoda to bylo strašně pomalý a než jsem to zatáhnul nad kolena, tak se občas objevila taková ta klasická cukatůra, kdy se ti nekontrolovatelně klepou nohy.
spekounP

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera katastrofální trénink, vůbec se mi to nechce psát.

Zjistil jsem jednu věc: tréninky klasický mrtvoly jsou dlouhodobě pro mě už téměř neslučitelný s normálním běžným životem. Ano trénink odjedu, ale pak nejsem schopnej vůbec fungovat. O víkendu práce na chatě, celosobotní tahání sekačky po zahradě, úplně na šrot stehna, prdel a hamstringy. Zajímavý je, že záda zvládaj úplně v pohodě, ale podvozek nechce makat.
Jsem prostě starej a musím se s tím smířit a přizpůsobit tomu tréninky.

Včera jsem si u dřepů připadal, jak když jsem ty tahy odjel před hodinou.
decarabas

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Včera katastrofální trénink, vůbec se mi to nechce psát.

Zjistil jsem jednu věc: tréninky klasický mrtvoly jsou dlouhodobě pro mě už téměř neslučitelný s normálním běžným životem. Ano trénink odjedu, ale pak nejsem schopnej vůbec fungovat. O víkendu práce na chatě, celosobotní tahání sekačky po zahradě, úplně na šrot stehna, prdel a hamstringy. Zajímavý je, že záda zvládaj úplně v pohodě, ale podvozek nechce makat.
Jsem prostě starej a musím se s tím smířit a přizpůsobit tomu tréninky.

Včera jsem si u dřepů připadal, jak když jsem ty tahy odjel před hodinou.

Po tvojich tréningoch by si pripadal rozbitý a starý každý Neserieš sa s tým, to by položilo aj 25 ročného chlapa, to nemá s vekom nič

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
ripperr

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak ako pise Decarabas. To co odtrenujes je ohromny objem a stale to posuvas vyssie💪. Mrtvola je aj pre mna najviac zatazujuca regeneracne. To je proste mordor. Trenujes paradne, len musis vynechat mrtvolu z treningu pripadne iba raz tyzdenne alebo zbytocne nechodit do intenzity. Dolezitejsie su drepy podla mna.
spekounP

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9.6.2016

1.dřep - 6x20, 6x30, 6x35, 6x55, 5x80, 5x105, 5x125, 3x145, 3x165 (no belt), 5x3x175kg (pásek) - přinutit po ráno tělo, aby začalo trochu makat není zrovna lehký, splněno podle plánu i když to mohlo být lehčí
2.bench - 10x20, 10x40, 10x60, 8x80, 4x100, 5x3x110kg
3.sumo - 5x60, 5x100, 5x140, 5x5x180kg (bez pásku)
vlk#

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak kdyby Ti to ráno vycházelo pravidelně, tak bys nás mohl doplnit, jestli to nemáš moc z ruky ;)

jinak 15 pracovních trojbojařských sérií je moc sympatický trénink :D
spekounP

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2016 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
tak kdyby Ti to ráno vycházelo pravidelně, tak bys nás mohl doplnit, jestli to nemáš moc z ruky ;)

nevím, mám to dost divoký, ty ráno jsou spíš výjimečný, ale doufám, že se teď někdy o prázdninách srazíme v aréně, nebo třeba u Jonáše

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pajasův log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 223, 224, 225  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: