Treningovy log muza, ktory chce prekrocit tien svojho brata

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Treningovy log muza, ktory chce prekrocit tien svojho brata  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Treningovy log muza, ktory chce prekrocit tien svojho brata
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
seeya

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2016 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cyklistov, to chapem ale nhl hracov? Sak ti sa striedaju snad kazdych 30 sekund heh.. tam by som nejake valne vysledky neocakaval.
Inak naco ti to vobec je dobre vediet? Sak to co robis nieje vobec nijak limitovane by VO2 a ani na to nijak specificky necvicis takze co sa divis?
To je ako dat si "zmerat" cakry..
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2016 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
cyklistov, to chapem ale nhl hracov? Sak ti sa striedaju snad kazdych 30 sekund heh.. tam by som nejake valne vysledky neocakaval.
Inak naco ti to vobec je dobre vediet? Sak to co robis nieje vobec nijak limitovane by VO2 a ani na to nijak specificky necvicis takze co sa divis?
To je ako dat si "zmerat" cakry..

Je to predsa zmiesane aerobna aj anaerobna cisnnost, obidve sa vzajomne nie len ze mozu ovplyvnovat ale aj sa ovyplvnuju ale teda chcel som vediet ako na tom som ci sa mam aerobke nejak venovat inymi slovami ci niesom nejaky extra mrzak v tomto. Ale zaroven ak je tam rezerva preco ju nevyuzit.. a tiez mam nejaku referencnu hodnotu, takze napr o 5 rokov budem vediet ze v 30tke som mal vo2max na takejto urovni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2016 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramena + nohy

Military : 5x60, 3x65, 3x70, 3x75, 5x70, 5x65, 8x60

Rozpazky + zapazky v superseriach

Zhyby na hrazde : neutral grip + nadhmat + podhmat 5x20, 5x30, 5x30, 5x30

Predne drepy : 8x60, 8x60, 8x60
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2016 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kozy nohy

Incline : 3x60, 3x70, 3x80, 3x90, 4x95, 4x95, 5x90, 4x90

Predne drepy : 3x60, 3x70, 3x80, 3x85, 4x90, 3x90 - rezerva, pohoda

Neckpres : 8x60, 8x70, 8x70

Dipy : 5x20, 5x20, 5x20 - minimalne pauzy a hned po neckpresse - ponahlal som sa
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobotny trening ramien vynechany kvoli sutazi, dnes kozy vo Fitinne - peklo peklo peklo, ak mam tu posilku zhodnotit, v nicom horsom som vzivote nebol, je to podobne zle ako Golem, akurat vo Fitinne panuje taka zvlastna atmosfera, ze som sa tam citil este o nieco horsie.

Incline : 5x70, 5x80, 5x90, 5x90, 5x90
(lavicka divny uhol a len dve zarazky ani jedna mi nevyhovovala, takze zle)

Zhyby hrazda neutral : 5x20, 5x30, 5x30

Neckpress : 10x60, 8x70, 6x80, 8x70

+propagacne dipy bez zavazia uz som nemal silu ani chut sa tam natahovat moc dlho

nohy som vynechal a som rad ze som odcvicil aspon toto, lebo popravde som mal chut po prvej serii benchov vypadnut inde
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Este poznamka pre Seeyu - minule som spominal, ze si sa pytal ci sa tam daju cvicit mrtvoly, no podlamna daju, ale take do telerana, s 2,5kg kotucmi.
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2016 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hovori sa ze stastie pride vtedy ked ho najmenej cakame, a dnes som ho fakt necakal, ale prislo! V piatok som siel skusobne dvojfazovo bjj, cize rano aj vecer a bol som dost mrtvy, takze dnes som nejake special vykony necakal ale...

Asi pred tyzdnom som po dlhej dobe nasadil kreatin, a ista korelacia s dnesnym military press vykonom tu isteze bude.

Military : 5x60, 3x65, 2x70, 2x75, 3x80 !!!, 3x70, 5x65

prve opacko 80tky islo celkom hladko, nehovorim ze ako multipress draha ale vobec som necakal ze to nebude vydrete, v hlave som mal sen o dvoch opakovaniach, druhe islo rovnako lahko ako prve, pri tretom som zavahal a asi 3sek mal polozenu cinku na ramenach, to co nasledovalo potom by som opisal ako bozk smrti, urcite tam bolo vyrazne prehnutie dozadu, v polke drahy som zacal kajakarsku sutaz, poslednych 20cm sa mi premietol cely zivot pred ocami, toto bolo fakt vydrete, a asi len seeya naozaj videl co u mna znamena vydrete, tak toto bolo extra vydrete, ale bolo :)

Mrtvola : 3x70, 3x90, 3x100, 2x110, 2x120 toto vsetko nadhmat, + 2x130 striedavy uchop to uz bolo tazke a mrtvolu uz nehrotim tak som to nechal tak

+ doplnky na ramena a kratko brucho

aktualna bw je 82kg
seeya

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2016 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria nebeska, stastie ze som to tretie opakovanie nevidel, lebo jak ta poznam uz v polovici by som vytacal 112 ale 80 je pri tejto vahovke na opakovania uspokojive. Na mna vzdy kreatin dobre posobil ale uz sa mi nechce byt zavisly na ziadnych doplnoch..proste total raw, naolejovana tyc na mrtvole a bez treniek :D
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2016 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
maria nebeska, stastie ze som to tretie opakovanie nevidel, lebo jak ta poznam uz v polovici by som vytacal 112 ale 80 je pri tejto vahovke na opakovania uspokojive. Na mna vzdy kreatin dobre posobil ale uz sa mi nechce byt zavisly na ziadnych doplnoch..proste total raw, naolejovana tyc na mrtvole a bez treniek :D

no hej, napadlo ma ze keby si to videl, tak ti asi dojde nevolno , kreatin kazdopadne slape, tak preco ho ako natural nevyuzit, z tych mala moznosti na progres co mame, je to dobra a funkcna vec
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2016 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Posledne dva treningy som zabudol zapisat, takze najprv ramena v nedelu, to podstatne, drepy teraz vynechavam zas kvoli krizom, resp natiahol som si nejaky sval pri tom military maxku. A to podstatne zo nedele bolo 5x5x65 military.

Vcera v stredu som isiel kozy, ale kedze teraz chodim 2fazovo bjj, neocakavam nejaky extra progres. Isiel som tam zlahsia.

Incline : 5x80, 8x80, 8x80, 8x80

Dipy : 10x20, 10x20, 10x20

Zhyby nadhmat : 5x20, 5x20, 5x30
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2016 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes ramena a chrbat uz vyzera ok takze zas sa pustim do drepov a mrtvol, ked pnboh da do roka z toho nieco realne vyzmykam, lebo to su moje dva najzanedbanejsie cviky takze aj ked podla benchu a military by sa mohlo javit ze som uz celkom silny, tieto dva cviky mi kazia reputaciu.

Military som sa rozhodol dnes tak oddychovo co to da so 60kg a napodiv dalo dost.

Military : 10x60x3 serie, vsetky serie pohoda s rezervou medzi 2-4 opakovaniami

Rozpazky + zapazky
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2016 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes kozy nohy - robil som uplne easy drepy predne so 60kg, a teraz ten isty sval ako keby na riti nejaky medziritny sval mam natiahnuty z toho military este 3tyzdne dozadu, uz to bolo tiptop ok a po drepoch zas to citim, pri sedeni to tuhne.. cele ZLE!!!!!

Incline : 3x5x90, 2x7x80

Dipy : 5x15, 5x30, 5x45,

Predne drepy : 3x5x60

Zhyby : 3x5x20
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2016 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes ramena a za jeden den ta ritnabolest z drepov bola prec, zrejme je to len este stale nejake citlive.

Military : rozcvicka, 9x65, 8x65, 7x65

Rozpazky + facepull

+ brucho

zatial nohy vynechane
seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2016 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvicil som kozy vo stvrtok, dodatocne davam do logu

Incline : 6x90, 5x90, 5x90, 8x80

Neckpress : 8x60, 8x70, 8x70

Dipy : 5x20, 5x35, 5x35

Predne drepy : 5x50, 5x50, 5x60, 5x60 - len pomalicky aby sa mi nieco zas neodpalilo

inak aktualna vaha cosi okolo 82kg, ako trenujem dvojfazovo, tak musim zrat hrozne vela aby som si vahu vobec udrzal, volny den mam len v sobotu, dlho tu uz nebola pikantna fotecka, tak pripajam rameno

seeya ml. brat v tieni

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2016 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bol som chory, teraz prvy trening po chorobe, dal som ramena.

Military : rozcvicka, 3x5x65

Predne drepy : 5x60, 5x70, 5x80, 5x90 - rezerva, dost prekvapenie islo to jak po masle

+rozpazky a zadne ramena

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Treningovy log muza, ktory chce prekrocit tien svojho brata Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: