Ryvaru power

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ryvaru power  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ryvaru power
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2016 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle 15.5. -no vzpřimovače na sračku... jinak to bylo lepší než jsem čekal po včerejšku

ty zuby mě docela serou... celkem to bolí, hlavně když jím něco horkýho nebo studenýho

dotahy cca 10cm pod kolenem -bez pásku
8x50
5x90
5x120
5x140
5x160
-uff nepřišlo mi to o moc lehčí než klasická mrtvola...

dotahy od vršku kolen -bez pásku, trhačky
3x5x185
-celkem těžký, když si vezmu že to normálně tahám na mrtvolu... spokojenost s technikou

přítahy v předklonu -od 85 pásek
8x65
8x85
8x105
20x65
-čím vyšší váha, tím horší striktnost... na závěr celkem slušná pumpovačka

extenze triceps v leže + biceps VČ
10x30 + 8x40
10x30 + 8x40
10x30 + 8x40
10x30 + 8x40
-soustředění na techniku a procítění... ruce mi výrazně zaostávaj, tak na tom musím trochu zapracovat

+břicho

trénink dost náročnej... i když kratší než obvykle (asi jenom hodina a půl) vzpřimovače úplně v prdeli, jinak ceklem pohoda... dobrej trenál byl jsem dneska nějak hezky napumpovanej.... říkal jsem si že bych mohl dát nějakou fotku... ale na všech jsem vypadal jak vyhublej physik (asi jsem to napsal blbě co ) takže sem radši dávat nic nebudu... vždycky vypadám na fotkách mnohem hůř jak v reálu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ryvaru

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 17.5. -dal jsem jenom jeden den volna... nebylo to zrovna moudrý, ale chtěl přijet kámoš na trénink (a hádejte jestli nakonec přijel)

dřep -bez pásku
osa
8x55
6x55
6x95
4x115
1x135
1x145
0x155 fail doufám že jsem jenom nějak posral techniku, protože jinak jsem vážně úplná sračka
5x5x135 asi PR... dlouho jsem nejel bez pásku
-vážně to nechápu... vůbec... nejdřív nedám ani jedničku se 155 a pak zvládnu 5x5 se 135... a jaká serie byla asi výrazně nejlehčí? ano... poslední samozřejmě
-jinak jsem ale docela spokojenej s těma pětkama... je to sice hovno výkon, ale zatím mi to bez pásku a bandáží vůbec nelítá a dá se čekat (doufám) nějakej ten nárůst až si zvyknu a zlepším tu část kde teď mám problémy taky jsem nebyl zrovna 2x zregenerovanej... střed těla total na sračku, už 3. hodně těžkej trénink za 4 dny a to ten jeden den volna jsem vstával brzo abych se jel podívat na nějaký atletický závody přítelkyně (moc jí to teda nešlo když už o tom píšu ), pak na hodinu bicích a zase za přítelkyní... tentokrát už domů a párkrát tam bylo kardio... až večer jsem se vrátil domů a tak rege nic extra

bench -opět bez sparinga, tentokrát už jsem si to nějak dal do dřepovacího stojanu... obličej a krk mám už snad v pohodě
osa
8x45
8x65
5x85
3x95 stopky
2x10x75
-chtěl jsem těch stopkovaných trojek s 95ti víc, ale už jsem to v další serii nedokázal dostat ze stojanu navíc mě z toho odebírání nějak rozbolela celá pravá ruka... asi kost, takže i pak těch 75 už stálo za hovno

extenze na triceps s EZ na zemi
8x27
6x37
3x47

jeden z nejtěžších tréninků dřepů co jsem kdy měl.... v podstatě každý opakování se 135 na krev, vždycky už 2. opáčku vypadalo jako že bude poslední... ale prostě jak dám první serku ať je těžká jakkoliv, tak už dám všechny, ale je to neskutečně vyčerpávající bench nahovno, prostě jak není někdo kdo by mi to na tý debilní lavici podal a jistil mě, tak je to v prdeli extenze už jenom tak aby se neřeklo

trénink přesně 2 hodiny... s rozcvičením a protažením tak 3

váha ráno 79,6 -jde to teď nějak tak nahoru... chtěl bych aspoň na 85, tak uvidíme
Magumi

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2016 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rád, že jsi přežil ten úraz, snad se z toho poučíš. Zažil jsem takhle jednou v posilovně podobné zranění, které dopadlo tragicky, chlapík tam měl stokilo a pustil si to přímo na krk. Od té doby jsem těžší benč bez sparringa nikdy nešel.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
ryvaru

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2016 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Jsem rád, že jsi přežil ten úraz, snad se z toho poučíš. Zažil jsem takhle jednou v posilovně podobné zranění, které dopadlo tragicky, chlapík tam měl stokilo a pustil si to přímo na krk. Od té doby jsem těžší benč bez sparringa nikdy nešel.

díky... jinak já to nepustil, celou dobu jsem to držel, jinak bych skončil určitě bez zubů... takhle jsem to dost zpomalil, i když mi nějak ruce zrovna nechtěli sloužit a tak to pravděpodobně byla stejně docela rána jako naschvál mi zrovna došla baterie v kameře (natáčel jsem si totiž pracovky dřepů i benchů, abych věděl jak to vypadá), takže ani nevím jak to celý bylo... moc si to ani nepamatuju, celý se to stalo hrozně rychle a pamatuju si jenom jak jsem to vracel do stojanu a pak najednou rozdrcený zuby v puse no aspoň poučení do budoucna a už si budu dávat pozor
ryvaru

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2016 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pátek 20.5. -nějak jsem zjistil, že pohárovka v mrtvole ve varnsdorfu, kam bych asi šel je mnohem dřív než jsem původně tušil, takže musím začít s přípravou

mrtvola -klasika, deficit cca 1cm, pásek
8x50
5x90
3x120
160
160 -zkouška polosumo... pocitově těžší
180
3x3x150
3x4x100 speed
-celkem hnusný... největší problémy jsem měl asi spíš to pokládat, než to zvedat... to samí mluví za to, jak na hovno to mám s mrtvolama doma přišlo mi že tu techniku jsem na klasice o dost zlepšil, ale pořád u vyžších vah ohýbám trochu záda... asi na to měl trochu vliv i ten deficit, ale pokusím se to zlepšit 180 docela šlo, technika ne zase tak hrozná, asi docela rezerva, akorát jsem se trochu klepal

dotahy -od spodku kolen, pásek
2x5x165
-těžký jak svině... nechápu... dotah mám fakt na hovno...

benchpress
8x45
8x65
8x85
3x5x85 stopky
14x65
-byla cítit už dost ta únava, ale relativně to šlo... konečně po dlouhý době sparing

t rénink dost náročnej... navíc jsem zase neměl zregenerovaný dolní záda, takže mrtvoly už od začátku dost na hovno dost mě z tý mrtvoly bolej záda (páteř)... hlavně kvůli tý cestě dolu no... bude to teď těžký ta příprava na mrtvoly

taky jsem nafotil pár fotek, teď jsem pryč, tak je dám někdy v budoucnu víkend žrací, budu absolvovat teď hned dvě oslavy za sebou
ryvaru

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

probíhá příprava na pohárovku v mrtvole ve varnsdorfu... tréninky teď nepíšu a psát asi nebudu... nějak na to nemám náladu

každopádně příprava jde nějak tak normálně... snad to jde nahoru problém je, že mám v plánu jít s váhou dolů a s výkonem nahoru, což je docela těžký, obzvlášť při ne nějak zvlášť velkým procentem tuku... no ale jede se přes reshela, tak každej gram dolů jsou body navíc

koukal jsem, že aspoň v dorostu je tam top z ČR, celkem asi 20 borců, takže to bude docela zajímavý... určitě budou výkony i přes čtvrt tuny, ale stejně si myslím, že to přes reshela vyhraje někdo s BW mezi 70-90kg

cíle na závody mám 2... oba celkem těžký a velký... ale třeba se zadaří
1. vyhrát
2. dát 3xBW

pokud se podaří aspoň jeden z cílů, tak budu vážně šťastnej člověk

dneska jsem taky na odpočinek od těch mrtvol dal nějaký kliky... padlo 100 najednou (ne úplně vkuse, odpočíval jsem nahoře) taky mám radost, že se konečně lepší technika u tý mrtvoly... s větší váhou furt nic extra, ale třeba pětky se 150 už dám s rovnejma zádama a dobrou technikou, takže super
db

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkné cíle, snad se ti zadaří.
Hlavně ať vydrží zdraví a kdyby se ti změnila nálada na psaní, rád bych si přečetl jak se blížíš k 3xBW
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

db napsal:
Pěkné cíle, snad se ti zadaří.
Hlavně ať vydrží zdraví a kdyby se ti změnila nálada na psaní, rád bych si přečetl jak se blížíš k 3xBW

díky moc není to úplně že bych neměl náladu, ale mám pocit, že jak to sem píšu, tak pak nad tím moc přemýšlím i při tréninku a tak... a to není úplně dobrý

momentálně jsem v tréninku potáhnul 210... od spoda celkem dobrý, dotah už těžkej, ale určitě uznatelný... po nějakým odpočinku by mohlo být snad i víc... váha ráno bývá zatím okolo 79kg, teď snižuju příjem, chtěl bych se dostat tak na +- 76-77kg... pak ještě něco budu shazovat těsně před závodama (odvodnění, ze střev,...) takže ideálně aby to šlo pod 75kg... nejlíp tak 73-74
Dave1913

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To hubnutí je zbytečný, vykašli se na to. Nehubneš ani do váhovky, jelikož na pohárovkách je reshel. Akorát zase po odvodnění atd zvedneš míň.
db

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda 210kg na 76BW to je paráda, za mě teda už teď
S tim hubnutim je to pro mě úplně nepředstavitelný, třeba by fakt bylo lepší nehubnout a zvednout víc?
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli to chápu dobre, tak stahnes třeba bw při vážení na 70 kg ale při zvedání 210 kg na mrtvole už budeš mít třeba 75 kg...a budeš si říkat ze jsi zatahnul 3xbw?
Podle me pokud nezatahnes 3xbw toho co aktuálně vazis, tak je to totální smecko a trapas.
ryvaru

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Jestli to chápu dobre, tak stahnes třeba bw při vážení na 70 kg ale při zvedání 210 kg na mrtvole už budeš mít třeba 75 kg...a budeš si říkat ze jsi zatahnul 3xbw?
Podle me pokud nezatahnes 3xbw toho co aktuálně vazis, tak je to totální smecko a trapas.

no na 70 to nestáhnu ani omylem... a jestli po stažení dokážeš za těch dá se říct pár hodin nabrat 5kg, tak to tě chci teda vidět... vidím to tak max na 2kg nahoru a zase takovej trapas mi to nepřijde... kde jinde by jsi to chtěl brát nějak seriozně, než na soutěži, kde jsou nepodvážený kotouče a rozhodčí?

dave1913 nevykašlu se na to, chci to vyhrát a to při aktuální BW bych musel zatáhnout aspoň tak 230... což se asi nepovede - a hubnu právě proto, že je tam reshel... kde je velký zvýhodnění pro menší váhovku, takže každý kilo dolů je hodně znát na výsledku... a odvodňovat nějak extra nebudu... spíš lehce a to moc ten výkon neovlivní, když jde o MT a to ještě jenom 3 pokusy

db zase taková paráda to není, a váhu nemám 76, ale lehce pod 79 a fakt je lepší dát 5kg dolů a pak zatáhnout o pár kilo míň, než zůstat na tý váze u reshela obzvlášť... a řekl bych, že to naberu i docela rychle zpátky
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

běžná praxe se vážit nalačno a odvodněnej... do soutěže sice můžeš hodně nabrat, ale svaly to nebudou. a tu možnost mají všichni, zatímco ohlídat, aby po vážení nikdo nepil ani nejedl je při delší soutěži nerealizovatelné.

u Reshela se vyplatí shodit a zatáhnout míň? moc ho neznám, ale co jsem vypozoroval u Wilkse, tak se naopak vyplatí přibrat a zatáhnout více - v těch nižších výkonostních třídách, co mě zajímají ;)
ryvaru

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
běžná praxe se vážit nalačno a odvodněnej... do soutěže sice můžeš hodně nabrat, ale svaly to nebudou. a tu možnost mají všichni, zatímco ohlídat, aby po vážení nikdo nepil ani nejedl je při delší soutěži nerealizovatelné.

u Reshela se vyplatí shodit a zatáhnout míň? moc ho neznám, ale co jsem vypozoroval u Wilkse, tak se naopak vyplatí přibrat a zatáhnout více - v těch nižších výkonostních třídách, co mě zajímají ;)

u reshela mají největší výhodu lehčí a naopak těžší jedinci... nejhorší to mají tuším ti "střední váhy" (to může být tak těch +-100kg) snad teda teď nekecám

příklad
70kg BW - výkon 200
80kg BW - výkon 225
-sice těsně, ale vyhraje ten se 70kg z dlouhodbějšího hlediska je asi výhodnější to směřovat na těch 80kg... ale když mám pár týdnů na přípravu, tak je lepší zvolit variantu ubrat na váze a lehce navýšit výkon než přidat lehce váhu a navýšit výkon protože pochybuju, že bych dokázal přidat na výkony nějakých cca 20kg abych stačil na ty body...
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota 5.6.

mrtvola ze špalků (cca 6-7cm výš než normálně) -do 3x200

mrtvola lehkej deficit -do 2x6x125

klasika mrtvola speed opakování -2x5x95

dřepy na úzko -do 6x135

bench -do 8x90

břicho

v neděli odjíždím na týden na debilní exkurzi, tak tréninky nebudou... asi si dám nějakej vršek třeba a pak až přijedu poslední těžkej trénink před závodama

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ryvaru power Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: