|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Makuška

|
Zaslal: so květen 28, 2016 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | To fotite normal na samospoust a stihate to, nebo tam mate nekoho do trojky ? |
Judsone asistuje nám u toho další bloncka....stejne drza jako Já. Je ji Teda sice jen 5 let,ale jako fotografka je úžasně talentovaná.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
speedy

|
Zaslal: so květen 28, 2016 10:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so květen 28, 2016 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | Judson napsal: | To fotite normal na samospoust a stihate to, nebo tam mate nekoho do trojky ? |
Judsone asistuje nám u toho další bloncka....stejne drza jako Já. Je ji Teda sice jen 5 let,ale jako fotografka je úžasně talentovaná. |
Uz ted Drapera lituji
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 29, 2016 4:56 pm Předmět: |
|
|
| citace: | jo a v rámci Acro rozcvičky jsem Draperovi zase nenápadně propašovala do tréninku trošku strečingu ramen, rukou a hrudníku a skoro si toho nevšim....ve chvíli, kdy přišla otázka "A tohle se jako dělá běžně v Acro Yoze???", jsem naznala, že začínám být podezřelá a šli jsme na prvky
|
To byla ale pekna svinarna, zvlast kdyz jsem jeste pred acro velmi durazne rikal, ze dnes stretchovat nehodlam Je ti doufam jasne, ze ti to jen tak neprojde
Jinak minuly tyden acro yoga nebyla a popravde se mi do ni ted moc nechtelo, ovsem nechut se po prnich par povedenych vecech zmenila v obrovske nadseni a stale nemuzu uverit tomu, ze by me neco takoveho takhle bavilo, zvlast kdyz clovek vidi progress trenink od treninku a i kdyz ze me ted jeste mozna mluvi euforie, tak bych se tehle cinnosti chtel venovat podstatne vice _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: ne květen 29, 2016 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | jo a v rámci Acro rozcvičky jsem Draperovi zase nenápadně propašovala do tréninku trošku strečingu ramen, rukou a hrudníku a skoro si toho nevšim....ve chvíli, kdy přišla otázka "A tohle se jako dělá běžně v Acro Yoze???", jsem naznala, že začínám být podezřelá a šli jsme na prvky
|
To byla ale pekna svinarna, zvlast kdyz jsem jeste pred acro velmi durazne rikal, ze dnes stretchovat nehodlam Je ti doufam jasne, ze ti to jen tak neprojde
Jinak minuly tyden acro yoga nebyla a popravde se mi do ni ted moc nechtelo, ovsem nechut se po prnich par povedenych vecech zmenila v obrovske nadseni a stale nemuzu uverit tomu, ze by me neco takoveho takhle bavilo, zvlast kdyz clovek vidi progress trenink od treninku a i kdyz ze me ted jeste mozna mluvi euforie, tak bych se tehle cinnosti chtel venovat podstatne vice |
Ehm...počítám ze mi to projde a když naaaaaahodou ne,tak ted už mám dvě silné ženské zbraně.....psí očička a sex. Z nich něco musí zabrat kdyby šlo do tuhého.
A ad Acro....kéž by ti ta euforie vydržela celý týden. Je mi jasný že za týden te budu muset zase přemlouvat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: ne květen 29, 2016 9:09 pm Předmět: |
|
|
Neděle 29.5.
- kardio běh venku 3km - z toho 1km do kopce
- měl to být regener day, ale po všech cheat jídlech na rodinné oslavě to prostě muselo jít spálit
- ozkoušena nová trasa po rovném asfaltu a běžela se mi mnohem líp - přírodní terén je oproti rovnému asfaltu mírně těžší, takže to šlo lehce
Plán týden:
Pondělí: běh (nebo možná K.O.) - uvidím
Úterý: běh určitě
Středa: posilovna MišMaš
Čtvrtek: Acro Yoga
Pátek: regener (aspoň jeden?? - zatím jedu od úterý pořád v kuse aspoň něco každý den)
Sobota: Acro Yoga
Neděle: Pole dance
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út květen 31, 2016 7:41 am Předmět: |
|
|
Pondělí 30.5.
- kardio běh venku 4,8km z toho 1,6km do kopce
- ty kopce snad byly nekonečný
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 31, 2016 7:47 am Předmět: |
|
|
Nj cim tucnejsi a svalnatejsi clovek je, tim hur to do toho kopecka jde _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út květen 31, 2016 8:00 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Nj cim tucnejsi a svalnatejsi clovek je, tim hur to do toho kopecka jde |
Takže si to dneska zkusíš se mnou buřtíku????
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 03, 2016 6:17 am Předmět: |
|
|
Streda 1.6.
- posilovna full body
Warm-Up
8min orbitrack
stahovani kladky pred hrudnik (warm up)
2x serie 10 opakovani
Shyby nadhmat na široko
makuska x 5
makuska x 5
makuska x 5
makuska x 4
makuska x 6
-prvnich par opakovani s serii sama, pak s velmi mirnou dopomoci
bench press
30kg x 8
40kg x 1 PR
40kg x 1+2 s dopomoci
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10 + 20kg x 15
priahy JR v klece
15kg x 10
15kg x 10
15kg x 10
hacken drep
10kg + konstrukce x 8
10kg + konstrukce x 8
10kg + konstrukce x 8
10kg + konstrukce x 8
10kg + konstrukce x 10
-vaha je zdanlive mala, protoze je to trochu jiny stroj nez klasicke hackeny a i ty nejsilensi borci z Timpa si tam maximalne nakladaji 120kg a to normalne drepuji okolo 300kg, takze nelze srovnavat s drepem ani s jinymi hacken squat stroji
tlaky na MP pred hlavu
15kg x 10
25kg x 10
30kg x 10
35kg x 10 + 25kg x 10 + 15kg x 20
uzky bench press
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
predkopavani
? x 15
? x 15
? x 15
Biceps zdvihy VČ ve stoje 21ka
10kg x 7+7+7
10kg x 7+7+7
10kg x 7+7+7
-vzhledem kvuli Makuscinym torchu vic bolavym spodnim zadum a celkove unave jsme dnes upustili od vetsiny tezkych zakladnich cviku a nahradili je cviky jinymi nezatezujici tolik pohybovy aparat a CNS. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá červen 03, 2016 7:50 am Předmět: |
|
|
Čtvrtek 2.6.
Acro Yoga
- lekce pod vedením lektorů ve studiu
- vcelku náročná hodina - muselo se využít přítomnosti lektorky a samozřejmě dostatku spotterů
- hodně nácviků stojek, Star, Floating Pashi, příprava na Ninja Star a tyhle silový věci
- Draper tvrdí, že se na něm projevovala únava z dopoledního tréninku v gymu....já jsem si nějak nevšimla.....odtahal toho jak kůň
- u Star mám já osobně problém dostat na Draperových dlouhých nohou tu svou stotunovou prdel tak vysoko, takže jsem to otočila silově proti němu a do Star přecházíme z Cartwheel - co já se budu dřít že?? - jinak Cartwheel už naproto na jistotu - naprostá pecka.
- o víkendu budeme pilovat, co jsme jen ozkoušeli a nějaký nový věcičky taky přidáme....v plánu dopilovat Star a pak Back Plank, Hangle Dangle, Floating Pashi, Reverse Couch, Inside Side Star a taky Standing prvky začnem dávat jako např. Flag apod. Draperovy kolena už neprotestují.
Protestovat začíná trochu moje tělo....mám pocit, že je někde něco špatně - objevuje se znovu krvácení z nosu, bolí mě hrudní kost, cítím celkovou únavu, špatně spím, psychika z únavy nalomená....ani tyč mě nějak nebere... možná na mě leze jen letní kopr a režim "Všechno v pejči mám" nebo nevím..těsně po tréninku bývá všechno OK. Ale mimo trénink je to hnus....potřebovala bych spát tak 100let.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po červen 06, 2016 8:41 am Předmět: |
|
|
Pátek + sobota:
trenérem naordinované a mnou vítané VOLNO.
Neděle Acro Yoga:
https://forum.ronnie.cz/post1213410.html?highlight=#1213410
Plán týden:
Pondělí: Acro Yoga
Úterý: volno
Středa: posilovna
Čtvrtek: Acro Yoga
Pátek: volno
Sobota: posilovna
Neděle: pole dance
MOŽNÁÁÁÁÁ když se mi bude chtít, tak hodím místo volna Kardio, ale jestli by na mě zase měla padnout ta depka s únavou, co před víkendem, tak na to co???
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červen 06, 2016 10:47 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | možná na mě leze jen letní kopr a režim "Všechno v pejči mám" nebo nevím | Já tuhle nemoc mám teď nabeton. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červen 06, 2016 10:52 am Předmět: |
|
|
Chce to dovolenou. Turecko, za 6 000 Kč na týden (využít toho, že tam pitomci nejezdí), jen se válet u moře a vychutnávat si slunce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po červen 06, 2016 11:13 am Předmět: |
|
|
Tak loni jsem taky tuhle vážnou nemoc letního "nicseminechce" měla taky...jen o měsíc později.  Loni jsem se touhle dobou připravovala na battle v plné kráse, takže nebylo kdy zkoumat únavu.
Nicméně letos přemýšlím, že to nějak v nějakým svým režimu doklepu do konce června a přes léto si hodím nějaký....možná jiný režim cvičení....možná jiné studio (ta atmosféra u nás moc nepřidá)...možná nějaký workshop zajímavý... Nevím....uvidím.
Potřebuju někde nabrat chuť do tyče. Tahle momentální lehká ztráta zájmu mě vnitřně vytáčí. Fakt.
A odpočinek.... (stejně jako shyby) mi Draper ordinuje.....ehm...velmi autoritativně....  což samozřejmě neznamená, že nejsem pořád ta držkatá drzá sebevědomá a kontroverzní Makuška....mám to všechno plně pod kontrolou a všichni (téměř všichni) mě poslouchají na slovo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|