Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1162, 1163, 1164 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechny ty svině pověsit a bude klid.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Hlidat letenky nemusíš. Je tam obrovská konkurence, takže do BKK jsou letenky stabilně nízko a je i dost akcí. Spíše si to naplánuj s ohledem na počasí, abys nechytl období dešťů. Ideální by asi byl březen kolem velikonoc, kdy bys ušetřil dva dny dovolené. Případně začátek května, ale to už je v Čechách hezky, takže proč jet pryč?
Nebo, pokud si chceš něco ohlídat, zkus spíše shánět open jaw tickets. Třeba přílet do BKK, odlet z Hanoje, Siem Reapu či Kuala Lumpur. Z mojí zkušenosti je to mnohem lepší než přílet a odlet z jednoho místa.

Ještě musíme doladit, v plánu je rozmezí únor/duben 2017 nebo říjen/listopad 2017. A hlídat letenky se nám pořád vyplatí, Praha okolo 12k je standart, ale občas se podaří i levnější třešnička, určitě jsi zaregistroval ted to Milano/Bangkok za těch 6,5k. I s letenkou do Milana je to významná úspora. Open jaw se nebráníme, bude to sice první Asie, takže by možná bylo snažší pojmout to spíš zkušebně, ale jsme otrlí ogaři z Valašska, tož sa výzev nebojíme
Mablung

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

Ještě musíme doladit, v plánu je rozmezí únor/duben 2017 nebo říjen/listopad 2017. A hlídat letenky se nám pořád vyplatí, Praha okolo 12k je standart, ale občas se podaří i levnější třešnička, určitě jsi zaregistroval ted to Milano/Bangkok za těch 6,5k. I s letenkou do Milana je to významná úspora. Open jaw se nebráníme, bude to sice první Asie, takže by možná bylo snažší pojmout to spíš zkušebně, ale jsme otrlí ogaři z Valašska, tož sa výzev nebojíme

Na ten Milán, to jsem čumněl. Nicméně, pokud můžeš být flexibilní, nehlídal bych letenky moc teď (i když, akce může přijít kdykoliv), ale čekal bych vysloveně na podobnou akci. Případně se nemusíš limitovat jen na Thajsko. Když se vyskytne něco levného nějak jinam, můžeš flexibilně změnit cíl. Věřím, že třeba takové Borneo bude zajímavější než Thajsko.
Bombay

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Na ten Milán, to jsem čumněl. Nicméně, pokud můžeš být flexibilní, nehlídal bych letenky moc teď (i když, akce může přijít kdykoliv), ale čekal bych vysloveně na podobnou akci. Případně se nemusíš limitovat jen na Thajsko. Když se vyskytne něco levného nějak jinam, můžeš flexibilně změnit cíl. Věřím, že třeba takové Borneo bude zajímavější než Thajsko.

Asi bychom měli ukončit OT
Každopádně Thajsko jsme si slíbili minulý rok s kámošem, že do tří let letíme. Mně je fuk kam by to bylo, osobně mě láká Indie, ale kamarád si nejspíš chce vyhodit z kopýtka v Thajsku, tak vyhrála tato část planety.
Mablung

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

Asi bychom měli ukončit OT
Každopádně Thajsko jsme si slíbili minulý rok s kámošem, že do tří let letíme. Mně je fuk kam by to bylo, osobně mě láká Indie, ale kamarád si nejspíš chce vyhodit z kopýtka v Thajsku, tak vyhrála tato část planety.

Tohle je stejně OT thread, takže o nic nejde. Nicméně, Indii doporučuji až někdy později, až procestuješ příjemnější země. Nepál jo, ale Indii ne. Žijou tam cikáni. Takže polovina lidí co tam byla, byla nadšená z cizí kultury. Druhá polovina prohlašuje, že tam už nikdy nepáchne
Bombay

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je fakt, že když někoho naserem OT debatou, tak vlastně dostojíme názvu klubu:)

Tak Indie je hlavně velká jako prase, jde si s tím pohrát. Já měl v plánu Kéralu. Ale je fakt, že mám pořád blok z hygieny stolování, hajzlíků a celkově mi vadí, že do Asie je dobrý se nechat očkovat, což já z principu neuznávám.
Mablung

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Je fakt, že když někoho naserem OT debatou, tak vlastně dostojíme názvu klubu:)

Tak Indie je hlavně velká jako prase, jde si s tím pohrát. Já měl v plánu Kéralu. Ale je fakt, že mám pořád blok z hygieny stolování, hajzlíků a celkově mi vadí, že do Asie je dobrý se nechat očkovat, což já z principu neuznávám.

Mě Indie také láká a jednou se tam podívám. Ale prozatím jsou stále země, které jsem ještě neviděl, nejsou tam cikáni, není tam brutálně přelidněno, lidi neserou na zem na ulici, v hotelech je hajzlpapír, řeky se tam nedají přejít suchou nohou, ...
Očkování do Asie mít nemusíš. Když se pohybuješ v turistických oblastech, pohybuješ se v čistých oblastech. Je moudré očkování proti břišnímu tyfu a žloutence. Ale není nutné. Vůbec.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějak mě tohle exotické cestování neláká. Jako mít kupu prachů a bydlet v luxusních hotelech kde s o něj někdo stará je asi fajn, ale nějaký low budget cestování a bát se cokoli snít, aby člověk něco nechytl... Sestřenice byla teď půl roku v JV Asii a místní prý neumí uvařit dobře ani brambory, jediný co se tam prý dalo jíst bylo ovoce, rýže se sojovkou a tučným vepřovým a potom v restauracích, které vedou Evropané/Američani...
Mablung

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Nějak mě tohle exotické cestování neláká. Jako mít kupu prachů a bydlet v luxusních hotelech kde s o něj někdo stará je asi fajn, ale nějaký low budget cestování a bát se cokoli snít, aby člověk něco nechytl... Sestřenice byla teď půl roku v JV Asii a místní prý neumí uvařit dobře ani brambory, jediný co se tam prý dalo jíst bylo ovoce, rýže se sojovkou a tučným vepřovým a potom v restauracích, které vedou Evropané/Američani...

Co tam sestřenka dělala? Cestovala a nebo pracovala pro nějakou organizaci?
Jíst se tam dá v pohodě u místních a je to samozřejmě dobré. Ano, jsou tam specifika, že ti třeba v polévce plavou úlomky kostí, ale je to Asie.
A co se průjmu týče, stát se může ledacos. Ale, tak se posereš, no. Den či dva zůstaneš v posteli a pokračuješ. Já osobně dostal průjem s horečkou jen jednou a to už jsem v Asii strávil čistého času pár měsíců.
Bombay

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/405792-ilegalni-migranti-nesmeji-byt-zatykani-rozhodl-evropsky-soudni-dvur.html

Jen tak dál,...
Hulkie

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

To je asi jako napsat sestřenka bydlí ve střední Evropě. To může být na Ukrajině, nebo v Německu. Já si v Thajsku hodně pochutnal. Např.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je pěkné .... a když je vrací, tak těm státům ještě zaplatí. To je kurva na zabití ...
lipak

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem 3 týdny po operaci pravého ramene a ještě dva týdny musím mít ruku v ortéze. Mám z toho špatný pocit, rameno občas pěkně zabolí, občas mi v tom křupne - ona ta ortéza to nefixuje uplně na 100% a nějaká malá vůle tam je. No jsem každopádně zvědavý zda se operace zdařila a štve mě, že musím 5 týdnů čekat, než to zjistím :)
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2016 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1162, 1163, 1164 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: