Presne tak ako pisu ostatní. Nic si z toho nerob. Rovnako som bol natom minule aj ja a to viackrat. Dalsi trening si to vynahradis😊. Na opasok si musis zvyknut! Preto ho nikdy uplne nevyradim z treningu a obcas nasadim aj na nizsie vahy ako obvykle. Mal som take obdobie, kde som absolutne nepouzival a nasledne ako som pouzil, tak skor mi zavadzial a kazilo mi to techniku (hlavne na mrtvole).
Ještě poznámka k tomu pásku.
Na dřepy používám tvrdej lifterskej pásek s pákovou přezkou a přidá mi docela dost.
Naopak na mrtvolu nepoužívám tvrdej pásek vůbec, když se člověk musí k tý čince ohnout, tak pásek různě popojíždí, tlačí a nesedí mi. Na mrtvolu používám látkovej pásek od Rehbandu na suchej zip, kterej si můžu dotáhnout podle potřeby a sedne mi pěkně na tělo.
8. června 2016, středa , Medard, zatím je hezky ;)
MAN IN BLACK - sólo kompenzační trénink, World Class Václavák
po včerejším tréninku mě bolí tak půl člověka :D je potřeba to nějak protáhnout.
MOBILITA + protahování s osou, rychlá verze cca 15 minut
Military press:
5x 20 kg
5x 40 kg
3x 50 kg
3x 60 kg
BELT ON
3x 70 kg
3x 75 kg, bez rezervy
2x 80 kg, nešloto
BELT OFF opasek - nevím, jestli něco přidává, je možné, že bez něj bych byl ještě slabší a taky se v něm zatím necítím pohodlně - je možné, že jenom nemůžu prohnout záda, ale musím se do něj opřít... každopádně pokud šetří záda, tak se ho budu snažit používat.
Shyby, široký nadhmat:
4x BW
4x BW
4x BW
8x BW-20 kg
dobře jsem se rozhlédl, jestli není kolem někdo známý... a na poslední sérii použil asistenci -20 kg :D nooo... ať si kdo chce, co chce, mohl jsem se soustředit na záda a dotahovat až nahoru, takže za mně dobrý, budu používat, až udělám čtyři striktní osmičky, tak vždy uberu pět kilo na asistenci.
intermezzo - trenér ke klientovi:
"Dáme teď plank 30 sekund na předloktí."
... tik tak...
"15 sekund, seš dobrej?" "Jsem v pr*..."
... tik tak...
"Tři, dva, jedna, dobrý."
(žuch!)
Tricepsové kliky:
8x BW
8x BW
8x BW
8x BW
sice jenom osmičky, ale po čtvrté už to docela cítím.
Biceps, jedno-ručky ve stoje:
8x 15 kg, střídavě
8x 15 kg
8x 15 kg
8x 15 kg
to budou bicáčky jako Pepek :D
Čas ve fitku: cca 55 min.
Váhovka: nevážano, viz včera
pocit po tréninku? mám hlad. :D
Pajas, ripperr: díky za zkušenosti a tipy s páskem... je jasný, že když začínám na starý kolena, tak to chvíli bude trvat ;)
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, PEAK 1. týden
kompenzační ani aktivační tréninky neumím... vždycky si přitom akorát něco natáhnu :/
MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut
Dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
2x 140 kg, a jdeme peakovat...
2x 150 kg
BELT ON
2x 160 kg
2x 170 kg
2x 180 kg
1x 190 kg (PB) hooodně pomalý, ale plynulý zdvih, aspoň malá radost :)
1x 180 kg + 1x s dopomocí, už to tam nebylo, ale Magumi mě popadnul a zvednul :)
BELT OFF ta síla tam teď není, ale kdo si počká a vydrží... tak uvidíme, jestli se dočká :D Magumi dnes zvítězil už jenom tím, že dorazil... v to úterý si docela vyraboval rezervy ;)
Bench-press:
5x 20 kg
5x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
2x 120 kg, a jdeme peakovat, tahle šla lehce, což potěšilo
BELT ON
2x 130 kg, a tahle už těžce, což nepotěšilo :/
1x 135 kg + 1x fail, druhé jsem netrefil dráhu, tak ani dnes nic
0x 142.5 kg, ani náááhodou, pár čísel a hotovo, kdepak, zkoušet to na mistra Carabase ;)
0x 142.5 kg, užší úchop a úplný panel... tak si dal Magumi pozved :)
1x 135 kg, hodně pomalý zdvih, rezerva nejvýš půl kila, lepší než nic ;)
BELT OFF nebyla síla na vyšší váhy, přitom s menšíma jsem se cítil komfortně. tak příště. Magumi pořádně zabral svou hydraulikou a i když mu jedno opáčko uteklo, tak pořád je to zlepšení.
dnešní benčování bylo z pohledu spottera zajímavé... usadily se tam před náma tři takové... Kubánky bych řekl (Magumi říkal černošky), mít foťák, tak netočím benč, ale vyfotím je pro Carabase :D to bylo něco... jak to přiblížit... jedna měla míry cca 80-70-110 (slabý hrudník, ale "kubánské" pozadí) a druhá cca 100-70-120 (vyspělý hrudník a vyspělé "kubánské" pozadí), třetí něco mezi, všechny v elasťákách. když jsem jel poslední sérii, tak se zrovna ta nejvyspělejší při něčem předkláněla, tak jsem se ujistil, že mě Magumi nenechá zavalit :D
Čas ve fitku: cca 2:10
Váhovka: 100.0 kg, a to je naposledy, co jsem v téhle prasoformě navážil stovku. jsem se rozhodl :D
je to nějaký těžký ty činky, ale tak vytrváme a třeba se to ještě chytne ;)
PS: v sauně jsme pokecali a přišli na to, že jsme oba rodáci z Opavy :D
Gratulujem k osobaku😊. Osobne si myslim, ze si uz nemal ist 2x170 a 2x180.. Skor ist 1x170, 1x180, 2x1 190 pripadne 1x190 a 1x195. Je to iba moj osobny nazor. Bench uz druhy trening si isiel hore skoro do maxka a tiez nie je zrovna najlepsie (posudzujem to podla seba). Skor si si mal vylepsit naladu a buchnut tam 3x1 az 5x1 135kg na isto a mat dobry pocit. Drzim palce a viem, ze to pojde este vyssie😊
1. Pekný drep, gratulácia
2. Mistr Carabas v spojení s benchom? Keby majstri stavbári stavali ako ja benchujem, tak sa zrúti každý druhý barák
3. Kubánky pre mňa? Si zlatý, ale to netreba, ja predsa mám len jednu jedinú vyvolenú najdokonalejšiu Sorayu a nepíšem to len preto, že to tu určite číta
*nabudúce ich vyfoť a pošli mi to mailom
4. Som rád, že ste si aspoň v saune tak dobre pokecali a jeden druhému sa... otvorili... ok to vyzerá blbo Je fakt, keď si teraz tak spomínam na Mikuláša, že ste toho moc s Magumim nenahovorili, maximálne koľko prihodíte na činku
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
ripperr: díky, ale to je teď cílené... Magumi to konzultoval a nakonec mu vyšlo, že pojedeme dvojky, cca 3 týdny než se půjde na maximálky. takže u dřepu nebylo cílem se šetřit, ale valit tam postupně dvojky, co to jde a pak trochu shodit a dát pár sérií - to už dnes nevyšlo. u benče podobně - chtěl jsem dvojku 135 a pak zkusit i 140, ale když to nevyšlo, tak už jsem si dal volný režim. příští týden už to bude lepší.
Carabas: Kubánky jsem zmínil proto, že vidět je, resp. mít je ve svém fitku, tak bych byl hodně zvědavý, co Tvůj smysl pro detail v logu vyrobí :) takové proporce jsou pro Evropanky nedosažitelné. ps: tuším, že jednou jsem snad i pozvedl hlavu a vůbec nebyly ošklivé ;)
díkes, sleduji Tvůj progres na front-squat, moc fajn, že je můžeš jezdit a zpestřil sis trénink ;)
Magumi napsal:
Jak jsem to viděl, věřím, že tam Vlk určitě ještě minimálně pět kilo přihodí během následujících pár týdnů.
jak jsi viděl... tak to bylo zcela bez rezervy, ale taky to byl jenom testík, peakujeme, zvykáme si na "těžký váhy", budujeme sílu... zatím mi to tedy připadá opačně ;) ale to přijde... a když ne, už teď jsem po cyklu spokojený ;)
jsem zvědavý, jak se dáš do úterka dokupy... mám tak nějak v hlavně, že za týden se z té mrtvoly, co jsi předvedl, nemůžeš zregenerovat ;)
Jak jsem to viděl, věřím, že tam Vlk určitě ještě minimálně pět kilo přihodí během následujících pár týdnů.
jak jsi viděl... tak to bylo zcela bez rezervy, ale taky to byl jenom testík, peakujeme, zvykáme si na "těžký váhy", budujeme sílu... zatím mi to tedy připadá opačně ;) ale to přijde... a když ne, už teď jsem po cyklu spokojený ;)
jsem zvědavý, jak se dáš do úterka dokupy... mám tak nějak v hlavně, že za týden se z té mrtvoly, co jsi předvedl, nemůžeš zregenerovat ;)
Bylo to tak akorát, pořád dobrou technikou, jak je u tebe železným zvykem; věřím, že to půjde.
Co se týče mrkvoly, zkusím nejspíš v úterý klasiku a přitahovačům dám ještě chvíli pohov, snad to pomůže. Nevím, jestli nedělám u suma něco špatně, že to neumím líp rozložit na větší svaly, nebo jestli za ten půl rok přitahovače nestihly dohnat zbytek těla.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
MAN IN BLACK - sólo kompenzační trénink, World Class Václavák, PEAK 1. týden
jak už jsem anoncoval před dvěma týdny, tak se také stalo, jsem zase o rok starší a k narozkám jsem dostal nové botky - lifterky, Adidas Power Perfect II. dnes jsem je byl otestovat a příští týden už naostro.
MOBILITA + protahování s osou, cca 20 minut
1. Dřep, širší postoj - úspěch! s novýma botkama zadřepnu bez protizávaží, aniž bych hodil zádíčka ;)
2. Nácvik OHS s osou - ani náááhodou... i nadále mě limituje (ne)mobilita, jak jdu dolů, tak se hodně předkláním a zároveň nedokážu dát ramena dostatečně dozadu, takže je z toho pouze mírný podřep... budu na tom pracovat.
Čelní dřep:
3x osa, pohoda, s botkama to jde aniž bych zvedal paty ;)
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
2x 120 kg, a jdeme peakovat...
2x 130 kg
2x 140 kg
BELT ON
2x 150 kg, opasek hodně zpevnil střed
2x 160 kg (PB 2RM) , video
2x 150 kg, stačilo, mám dost
BELT OFF
VIDEO:
1. je vidět, že u nás ve fitku není moc kde točit - využil jsem toho, že v druhé kleci nikdo nebyl.
2. proto špatný úhel a zřejmě i výška - tohle ještě nemám vychytané, takže toho moc vidět není.
3. už první opáčko mě nahoře ohlo, takže do druhého jsem šel asi stejně jako Magumi při tahu - chtěl jsem ho urvat ;)
4. proto bylo druhé pěkný kočičák, budiž to odstrašující příklad, jak to nemá vypadat - ale dávám to sem (ne jako Carabas své military ;))
5. hloubka byla snad aspoň u prvního na paralel - není to vidět, ale v zrcadle to vypadalo líp ;)
6. jedinou omluvou budiž, že u osobáku se málokdy udrží technika a technicky pěkná provedení, která nejsou na hraně, tady na fóru obvykle málokoho zajímají ;)
CG bench-press: (cca 40 cm)
5x 20 kg
5x 60 kg
3x 80 kg
8x 100 kg, 1. pracovní, na dotek, bez stopek nahoře
8x 100 kg, 2. pracovní
na prokrvení, hezká pumpa
Čas ve fitku: cca 1:10
Váhovka: cca 99 kg, neváženo, ale držím životosprávu a přes stovku už by to nemělo jít
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru