vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 291, 292, 293  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2016 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty zvíře. Gratuluju k osobáčku a přeju všechno nejlepší k narozeninám, jsi borec.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ripperr

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2016 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulujem k narodeninam
Fakt krasny osobak a klobuk dole . Technika aj hlbka bola dobra😊. Malinko ta predklonilo druhe opakovanie, ale ziadny kocicak!
ripperr

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2016 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulujem k narodeninam
Fakt krasny osobak a klobuk dole . Technika aj hlbka bola dobra😊. Malinko ta predklonilo druhe opakovanie, ale ziadny kocicak!
Turakam

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2016 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fúú, kvalita
maciak

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2016 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nadhera prve opakovanie ako z ucebnice o drepe!!
decarabas

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2016 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie si Vlk, ale Bejk.

Pekné a gratulácia k obom sviatkom - narodeninám aj peknému osobáku!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
spekounP

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2016 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace, parádní osobák. Je vidět, že máte s Magumim neuvěřitelně natrénováno.
vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2016 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi, ripperr, Turakam, maciak, decarabas, spekounP: díky chlapi, ještě musím zapracovat na technice, ale chtěl jsem to mít natočeno pro každý případ... člověk neví, jestli to ještě někdy zadřepne/zatáhne/zatlačí ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14. června 2016, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, PEAK 2. týden

MOBILITA + protahování s osou cca 25 minut

Mrtvý tah:
5x 60 kg, sumo + nadhmat
3x 100 kg,
2x 140 kg, klasika + nadhmat
1x 160 kg, musel jsem si namazat a boty dolů... s tím podpatkem to bylo divný
1x 180 kg, zámek, nějak jsme zapomněli, že máme dávat dvojky...
2x 200 kg, střídavě a peakujeme...
BELT ON
1x 220 kg, bez rezervy, žádná dvojka :/
2x 200 kg, s opaskem to šlo dobře
2x 210 kg (PB 2RM) , bez rezervy, ale spokojenost, malý osobáček ;)
0x 220 kg, sice jsem to odlepil, ale už to nešlo...
2x 200 kg, a ještě dvojčička...
BELT OFF
asi největší objem 200+, co jsem nazvedal :) sice žádný zázrak, ale po minulém týdnu spokojenost. chtěl jsem tahat s botkama lifterkama, ale zatím jsem si na ten vysoký podpatek nezvyk, tak jsem šel na boso, což normálně nejezdím a je to taky nezvyk.

Magumi dnes skvěle klasikou - bylo to jistější než sumem, navíc neměl své trhačky, tak to popadnul střídavě - pro něj určitě nezvyk a ani to nebylo poznat :)

taky jsme si oba ověřili, že těch svalových vláken, které jsou schopny podávat výkon nad 95% příliš není a bez nich to nejde :D

Bench-press:
5x 20 kg
5x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg, první stopka
BELT ON
2x 130 kg, mohlo by to jít...
2x 135 kg (PB 2RM) , na třetí pokus, ale je to tam :) malými krůčky vpřed...
BELT OFF
2x 130 kg
1x 130 kg + 1x s dopomocí, už to nešlo
podobně jako tahy - žádný zázrak, ale něco 130+ nazvedáno, tak snad už se to bude lepšit.

Dřepy:
3x 60 kg, sado-maso, bolí mě všechno
3x 100 kg
3x 120 kg
2x 140 kg
2x 160 kg, bez rezervy, kdeže loňské sněhy jsou...
BELT ON
2x 170 kg, opět bez rezervy, nožičky už vůbec neslouží...
0x 180 kg, zasekl jsem se a Magumi mě dostal nahoru pouze medvědím úchopem :D
2x 160 kg
2x 160 kg
BELT OFF
uff, tyhle dřepy na závěr jsou kruté, všechno je ztuhlé, bolí a v nohách není síla. v pátek se podle výkonů objektivně uvidí, jestli jsme to zregenerovali. Magumi se hecnul a dokázal jít až na 200.

Čas ve fitku: 2:50, moc dlouho, od příště už to hlídám a v čase 9:30 nejdýl jdu do šatny :)

Váhovka: 99.1 kg, spokojenost, zatím jsem se od pátku jenom vyhnul nějakým prázdným kaloriím

dobrý trénink, hodně intenzivní, jak říká Magumi - uvidí se, jestli nás to posune nebo stagnujeme ;)
AHOLA

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chapi, mne sa zda, ze stale jazdite v zone 90%a viac (z 1RM)...tazke troky, dvojky..single. A funguje to ocividne. Ja mam pocit, ze si taky peak mozem dovolit par tyzdnov a potom musim utekat k nizsim vaham a vacsiemu objemu, aby som to neprepalil...Kazdopadne pada vam to pekne.
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Chapi, mne sa zda, ze stale jazdite v zone 90%a viac (z 1RM)...tazke troky, dvojky..single. A funguje to ocividne. Ja mam pocit, ze si taky peak mozem dovolit par tyzdnov a potom musim utekat k nizsim vaham a vacsiemu objemu, aby som to neprepalil...Kazdopadne pada vam to pekne.

to jenom tak vypadá... nejprve jsme končili 16-ti týdenní cyklus, tam i v závěru byly předepsané čtyřky - Magumi to dával, já už ne, proto ty trojky-dvojky-jedničky, co to šlo. pak byl týden deload - to jsme si dali dvojky up-to-max, no a teď už druhý týden peakujeme s tím, že v plánu jsou dvojky, ale jak člověk vyjede do maxima, tak je to občas jednička nebo fail a pak by měl shodit a makat, což zatím taky úplně nedržím :/ každopádně už jenom tento a ještě dva týdny do prázdnin a máme dopeakováno. i tak mám pocit, že největší síla byla někde kolem 3/4 cyklu a od té doby to jde do kopru :)
maciak

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoda ze nenatacate kazdu seriu, zda sa mi ze mas dost nepomer medzi celnym a zadnym drepom. Poznam len par ludi ktori daju 2x160 na celny a seci vedia ist serie na zadnom s 220kg.
Takze si myslim ze mas nejaky technicky problem na zadnom. Ked fixnes techniku tak zadny musi ist vysoko cez 200
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A možno to bude preto, že chodia častejšie zadné, používajú bandy...Kdesi na t-nation bol článok od Rippetoe-a?? ak sa nemýlim. Správny pomer pre RAW liftera je 0.85 : 1 -front vs. back. Som ale presvedčený, že väčšina ľudí nedrepne vpredu 85% back squatu.
maciak

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sak ale ja tvrdim ze ma celny ovela lepsi ako zadny nie naopak.
Praveze tym ze chodia castejsie zadne by som cakal ze zadny bude dominantny.
Tak ci tak Vlk ma ohromnu silu v nohach!
Marka respektujem nadovsetko ale nemam rad tieto pomery na drepe, pretoze to velmi zalezi od dlzky koncatin a dlzky trupu. A ten pomer 0.85 je tazke scifi, to maju mozno vzpieraci, normalny cvicenec je niekde na urovni 0.6-0.7
vlk#

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky za analýzu kluci, čelňáky jsou jenom taková anomálie, jak někdo přijde do fitka a drtí bicepsy, aby měl velké svaly, tak u nás na základně v Maximu, blahé paměti, byl výborný stroj na hacken-dřepy, dalo se chodit atg (ale jakože fest) a rozbít stehna do mrtě... nevím, nakolik to mělo vliv, ale co mě JENDA10 , taky blahé paměti, naučil čelňáky (prosinec 2012), tak jsem se dopracoval na 3x 120 (duben 2015), pak jsme začali trénovat s Magumim a do konce roku tam bylo 10x 120 resp. 1x 150, no a po tomhle cyklu 3x 150 bezpáskově a 2x 160 s páskem. mělo to být jenom takové prohřátí před tahama, ale nějak se to podařilo naplánovat, že jsme museli hodně zabrat :)

na velkou trojku to zřejmě příliš vliv nemá, vzpěrač ze mě nebude, tak to možná začneme trénovat více okrajově - i když Magumi vzpěračské ambice má, tak kdo ví... :) trénink čelních dřepů jsem bral většinou pozitivně - když je tělo v pořádku a chytne se technika - nedají se moc ošidit, je potřeba držet rovná záda, dají se cvičit i s bolavými rameny, nemusí se řešit low/high bar, dají se dělat pěkné atg stopky... ;)

poměr mezi čelními/zadními mám aktuálně 2x160 vs 2x185, tj. 86%, což je pouze ta anomálie a jak píše maciak , je to poměr spíše pro vzpěrače, ostatně nedávno si tu ještě vedl log etom , který tam měl 190/220, což je taky 86%, ale to právě vzpěrač byl, i když později cross-fiťák :)

na velkou trojku teď mám SQ/BP/DL 190/140/220, což mi připadá poměrově v normálu, ostatně Magumi teď má 2x 220/160/250 a to je velmi podobný poměr, takže bych v technice neviděl zásadní problém (i když rezervy jsou), jako spíše v hrubé síle :D a na tom právě s Magumim makáme... Magumi míří někam za Wilksem 400, směrem do výkonnostní třídy MVT v Open, zatímco já bych se rád dostal alespoň na průměrnou VT1 v seniorech M1 :D

ps: a taky teď vidím, že cíl 200/150/250 za dva roky je sice kulatý, ale v blbém poměru... že bych měl projít přes 200/145/230 (což má teď Carabas ) a dále pak 210/150/240, čímž bych vypeakoval svou lifterskou kariéru :D a když jsem tak koukal do historie logu, jak jsem měl před pár lety velké oči... tak budu úplně happy za level SQ200 ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 291, 292, 293  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: