|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ikee

|
Zaslal: po červen 13, 2016 9:14 am Předmět: |
|
|
Čtvrtek 9.6.2016
Vršek
Rozehřátí
strečink
gumičky
Kladka na prsa
5x 10x 20kg
Bench objem
10x 5x 30kg
Šikmé tlaky
5x 10x 7,5kg
Veslování
4x 8x 25kg
Tlaky na ramena
do 10x 7kg
Rozpažky střední ramena
5x 10x 5kg
Rozpažky zadní ramena
5x 10x 3kg
Strečink
Úplně jsem zapomněla zapsat čtvrteční trénink, tak jen ve zkratce, jak si ho přibližně pamatuju. Buď mě tak rozhodili útlí chlapci s větrákem fotící selfies nebo jsem měla dost práce. :) Ale žádné rekordy beztak nepadly. Zkouším se víc zaměřit na ramena, jak radila Sheila. V pátek fyzio, v sobotu Přelouč, v neděli jsem odpadla. Snad se zase nějak dokopu zase k běhu a tréninku. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ikee

|
Zaslal: út červen 14, 2016 8:01 am Předmět: |
|
|
Pondělí 13.6.2016
Běh na oválu
8 kol 2,4 km- 7 kol běh s pauzama, poslední kolečko sprinty _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červen 14, 2016 9:12 am Předmět: |
|
|
Taky jsem se včera pokoušel běhat. Kreatin je super věc, ne ovšem na běh, pokud máte skoro 110 kilo.  Po několika 50m sprintech se sprinty změnily v rychlejší chůzi a stehna připomínaly tvrdostí a bohužel i funkčností dva dubový špalky. Nevadí, ve čtvrtek si spravím náladu dřepama a dneska vrškem, Doufám že zase potkám jůtůbery s větrákem, zkusím se jich zeptat, jestli by se mnou taky něco nenatočili. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út červen 14, 2016 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | Pondělí 13.6.2016
Běh na oválu
8 kol 2,4 km- 7 kol běh s pauzama, poslední kolečko sprinty |
Trosku som nakukol, zlakalo ma to "born to run" :D a ak mozem dat nevyziadanu radu, tie sprinty su lepsie dat pri tomto objeme niekam do stredu, aby zostal priestor na vyklus a uvolnenie (ktore ma napomoct regeneracii).
Tiez by ma zaujimali ciele takehoto behania 1x tyzdenne, z vlastnej skusenosti viem, ze absolutne minimum, aby sa clovek aspon trochu v bezeckych kriteriach zlepsoval, je 2x tyzdenne, idealne 3 a viac krat.
Ale ak je to len pre vas dobry pocit z odskrtnuteho kardia, nic som nepovedal. :)
A prosim si viac historiek, Carabas sa ma co ucit! :D _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út červen 14, 2016 1:50 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | Ikee napsal: | Pondělí 13.6.2016
Běh na oválu
Trosku som nakukol, zlakalo ma to "born to run" :D a ak mozem dat nevyziadanu radu, tie sprinty su lepsie dat pri tomto objeme niekam do stredu, aby zostal priestor na vyklus a uvolnenie (ktore ma napomoct regeneracii).
Tiez by ma zaujimali ciele takehoto behania 1x tyzdenne, z vlastnej skusenosti viem, ze absolutne minimum, aby sa clovek aspon trochu v bezeckych kriteriach zlepsoval, je 2x tyzdenne, idealne 3 a viac krat.
Ale ak je to len pre vas dobry pocit z odskrtnuteho kardia, nic som nepovedal. :)
A prosim si viac historiek, Carabas sa ma co ucit! :D |
Vítej! :) Za radu děkuju, jsem v běhání naprostý amatér a spíš běhám tak, jak to zrovna cítím.
Běhat jednou týdně je úplně na prd, v plánu bylo chodit min. 2x do týdne mezi silovými tréninky. Dostat se ven a získat trošku fyzičku, spálit nějaké sádlo a zrelaxovat hlavu. Bohužel ještě neumím vyladit, že když je člověk každý den 8 hodin v práci, částečně se stará o fungování svazu, má trénink 3x týdně a pak by měl jít ještě běhat 2-3 týdně, tak je pak doma vlastně jen jeden den. Takže buď běhám poctivě a je doma bordel a neuvařeno a mám resty nebo běhám míň a pak je to doma i životaschopné. :) Je to hodně o prioritách, co mě zrovna pálí a čemu chci věnovat čas.
Ale chápu, že zrovna název born to run nenaplňuju a název svými běžeckými (ne)výkony dost možná i schazuju. Snad to časem nějka vychytám a budu hodna názvu svého logu. :) _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út červen 14, 2016 2:12 pm Předmět: |
|
|
Prej svaz, práce, trenink...počkej, až budou děti. Budeš vzpomínat, kolik jsi měla času, když byl jen svaz, práce, trénink _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út červen 14, 2016 2:42 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Prej svaz, práce, trenink...počkej, až budou děti. Budeš vzpomínat, kolik jsi měla času, když byl jen svaz, práce, trénink |
Mno, tak svaz je taky takové naše dítě a práce je s tím víc než dost. :) Ale tak jsem nějak psychicky připravená, že až budou faktické malé děti, tak třeba nebudu chodit cvičit vůbec. To pak otázka časových možností obou partnerů.
A neber to jako mou stížnost, mám ráda své nynější možnosti :) Jen ne všechno umím časově poskládat. Vše je o kompromisech a prioritách. :) _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út červen 14, 2016 5:37 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | cohen999 napsal: | | A prosim si viac historiek, Carabas sa ma co ucit! :D |
To je podraz od teba, prašivec zmrzačený! Nemôžem za to, že najväčšie hviezdy prestali chodiť do gymu |
Carabas: Priznaj sa, ze kym si si moj koment precital, mal si chvilu v chrbte pocit zabodnuteho hrdzaveho noza otacaneho v polobratkach :D
Ikee: Stale mozes niektory trening v strede tyzdna skratit, vyhodit doplnky a ist miesto toho 20 minut regeneracne vyklusat. Ale to uz jak je libo, nie kazdy je ochotny priniest taketo obety na oltarik bezeckeho bozika. :D _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červen 14, 2016 8:20 pm Předmět: |
|
|
zase vršek....
warmup:
bands
1/ kliky na bradlech:
8x
5x (+15kg)
5x (+30kg)
5x (+30kg)
5x (+30kg)
5x (+30kg)
5x (+30kg)
5x (+30kg)
23x
2/ cg bench:
8x60kg
8x85kg
5x100kg
4x100kg
10x80kg
3/ JR pullover:
8x25kg
8x35kg
8x45kg
15x45kg
4/ JR upažování:
15x7kg
15x10kg
15x12kg
15x12kg
10x12kg + 10x5kg
5/ JR zadní delty vleže:
15x7kg
12x12kg
12x12kg
12x12kg
6/ JR biceps + mini band triceps jednoruč:
10x15kg + 2x 15+15
6x20kg + 2x 15+15
6x25kg + 2x 15+15
5x30kg + 2x 15+15
5x32kg
8x22kg (kladivový zdvihy)
strečink
Brutální pumping, bodybuilding lvl 10, hodně sérií, přesně jako správnej bádybilder. Po absolvování kliků na bradlech mě málem zapíchlo už zahřívacích 60 kilo na benči, ale statečně jsem pokračoval. Svoje stopky na hrudníku jsem za uplynulý roky natrénoval do tý míry, že kdyby mě to zapíchlo, tak to položím na hrudník, odpočinu si a pak to nakonec zvednu.
Nemám bohužel žádnou historku s "kámo klanem", protože se neukázal. Ani s divou sviní, ta se taky neukázala. Při poslední sérii pulloveru jsem ale vydával zvuky jako divá svině, což by se možná dalo počítat.
Po tréninku jsem změřil svalové objemy svých napumpovaných monstrózních 109 kilo tělesné váhy a dospěl jsem k následujícícm údajům:
hrudník: stodvacetčtyři
biceps: čtyřicetosm
stehno: asisedmdesát
lýtko: kolempětadvaceti
pas: dvěstě
Budování objemů probíhá skvěle! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne út červen 14, 2016 10:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
|
| nahoru |
|
 |
nikkon
|
Zaslal: st červen 15, 2016 8:07 am Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | cohen999 napsal: | | Ikee napsal: | Pondělí 13.6.2016
Běh na oválu
A prosim si viac historiek, Carabas sa ma co ucit! :D |
Vítej! :) Za radu děkuju, jsem v běhání naprostý amatér a spíš běhám tak, jak to zrovna cítím.
Běhat jednou týdně je úplně na prd, v plánu bylo chodit min. 2x do týdne mezi silovými tréninky. Dostat se ven a získat trošku fyzičku, spálit nějaké sádlo a zrelaxovat hlavu. Bohužel ještě neumím vyladit, že když je člověk každý den 8 hodin v práci, částečně se stará o fungování svazu, má trénink 3x týdně a pak by měl jít ještě běhat 2-3 týdně, tak je pak doma vlastně jen jeden den. Takže buď běhám poctivě a je doma bordel a neuvařeno a mám resty nebo běhám míň a pak je to doma i životaschopné. :) Je to hodně o prioritách, co mě zrovna pálí a čemu chci věnovat čas.
Ale chápu, že zrovna název born to run nenaplňuju a název svými běžeckými (ne)výkony dost možná i schazuju. Snad to časem nějka vychytám a budu hodna názvu svého logu. :) |
Malý postreh z mojej osobnej skúsenosti. Ono to nie je úplne tak, že na zlepšenie behu treba nabehať veľké objemy kilometrov. Niekedy je to skôr kontraproduktívne. Ja trénujem
v posilovni tak 2-3x za týždeň, a tréning vonku mám tak 1x do týždňa. Nikdy však nebehám iné, ako 60m,100m a 1000m. Po vyše roku takéhoto nepravidelného tréningu (niekedy trénujem viac, inokedy zas mesiac skoro vôbec) som dostal 1km na čas cca 3:30s a na preteku urobím 10km za 44/45min.
Ono podľa mňa sú trate ako šprinty, 400m, 800m, poprípade 1600m zábavnejšie a hlavne sa tam dá ísť nadoraz, čo má v konečnom dôsledku výraznejší vplyv na kapacitu plúc. Na získanie každodenne využitelnej kondície je podľa mňa lepšie pokúšať sa na takýchto krátkych tratiach (kľudne menej než 1km), resp 1 stanovenej, posúvať čas (+ svalovú výdž možno získať aj tréningom v posilovni, keď sa človek nastaví na low carb režim a núti telo spalovať tuky)
Ale zas na druhú stranu asi nie som dobrý príklad, lebo som silový anti-talent s krátkym
trupom a dlhými nohami.
Každopádne držím obom palce v silovom aj kondičnom tréningu, nech to ide bez
zrannení... aa.. CIZA by som najradšej (asi nie len ja) videl opäť v strongmanoch divočiť
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st červen 15, 2016 8:29 am Předmět: |
|
|
Ahoj Nikkone! Děkuju kluci za své postřehy a připomínky. Já v životě chodila běhat jen párkrát a byla to pro mě strašně útrpná činnost, takže až teď jsem tomu tak nějak přišla na chuť a začínám prakticky od nuly. Nechala jsem se nabrífovat od kolegy právníka, který je blázen do kola a pohybu celkově a víceméně mi říkal to samé co Cohen999 a odkázal mě na články Miloše Škorpila. Tak jsem nějak začla se slovy v hlavě, že dokud sama neuběhnu v kuse alespoň 20 min až půl hoďky, ať se vykašlu na kokotiny jako jsou sprinty a intervaly a cokoliv jiného a podle toho jedu. Sprinty na konec si dávám, jen protože mě pomalý běh na tepovky tolik neba a potřebuju se pak trochu vyřádit. :) A na konci, protože se tím dovyšťavím a můžu jít rovnou procházkou dom. Ale myslím si, že obojí má asi něco do sebe. Chtěla bych umět uběhnout alespoň 5 kiláků, protože to mě přijde jako základ, který by měl zvládnout každý sportovec. V každém případě bych chtěla chodit minimálně dvakrát do týdne, což se na začátku i dařilo a snad se zase i dařit bude. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st červen 15, 2016 8:38 am Předmět: |
|
|
Úterý 14.6.2016
Spodek
Rozehřátí
strečink
dvě sady výpadů
Dřep
10x 20kg
5x 30kg
5x 40kg
5x 45kg
5x 45kg
5x 45kg
Mrtvý tah
3x 60kg
3x 60kg
3x 65kg
3x 65kg
3x 65kg
5x 60kg
Bulhary
8x
8x
8x
8x
Zakopávání
10x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg
Rozhoďnožky
Lýtka
Břicho na míči
Strečink
Vynechaný víkendový trénink celého těla - 4 dny mezera, byl sakra znát a vše mi ztěžklo tak o 10 kilo, dřep i mrtvola. Nelámala jsem to tedy přes koleno a dala jen pár hezkých serií. Jelikož mrtvolu tahám na podiu, kde hned před ní se mi střídali dva straší pumpovači na multipressu, měla jsem co dělat, abych se soustředila a vytáhla pak vůbec ještě něco. Měla jsem i pocit, že málo zapojuju kyčle a zadek, tak jsem pak zkoušela takovou tu blbinu se zvedáním pánve se zátěží s opřením o lavičku. Sice si u toho připadám jak růžolící se blbka, ale asi to občas zařadím. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|