Arnie_one: starouš v akci

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arnie_one: starouš v akci  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Arnie_one: starouš v akci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty mě asi neznáš, ale já Tebe znám už z dřívejška... makej...tvůj log je pro mě motivací a já už snad ty svoje věčný začátky změním v dlouhý období makačky :))
balbi

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V jakého hodiny býváš na Orlovně? Ještě jsem tě tam nezahlídl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley:

ale to víže jo vojáku :) ja mam pamět, jako mamut, taky tě zdravím.

Balbi: jen víkendy, přes týden Kvasiny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
fireblader

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
To je vynikající pokrok, a je super, že i dřepuješ. Na fotce je vidět, že ti zůstala hromada svalů, jestli vydržíš, bude z toho parádní forma.

Taky si myslím, že se nemáš čeho bát, pokud dobře shodíš, budeš na konci mít hromadu svalů.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2016 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak 14 dnu jsem nenapsal ani řádek, byl jsem po zásluze potrestán. V práci sem minulý týden najížděl v 39 teplotach nový projekt.
Jak to bývá prvně rýma a sedlo mě to na dutiny už sem se viděl na drátech humáč, dobrým antibiotika tak cvičení nevidím reálně.
Každopádně na jídlo jsme se nevys.... a dodržoval, nakynul mě zase celej vršek ruce mám 46 a hrudník 143 kupovla jsm sako, zajímavej počin. Nohy stale jak baletka ale jak u mě zvykem lezou první a paradox separece.
Nejví mě teší břicho za měsíc a týden sem splasknul o nějakých 13cm v pase teĎ mám cca 98. Jelikož jsem se nebyl vážit ani měřit, těžko říct jaký mám progres.
vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2016 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Nejví mě teší břicho za měsíc a týden sem splasknul o nějakých 13cm v pase teĎ mám cca 98. Jelikož jsem se nebyl vážit ani měřit, těžko říct jaký mám progres.

tak to je hodně dobrý
fireblader

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2016 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Tak 14 dnu jsem nenapsal ani řádek, byl jsem po zásluze potrestán. V práci sem minulý týden najížděl v 39 teplotach nový projekt.
Jak to bývá prvně rýma a sedlo mě to na dutiny už sem se viděl na drátech humáč, dobrým antibiotika tak cvičení nevidím reálně.
Každopádně na jídlo jsme se nevys.... a dodržoval, nakynul mě zase celej vršek ruce mám 46 a hrudník 143 kupovla jsm sako, zajímavej počin. Nohy stale jak baletka ale jak u mě zvykem lezou první a paradox separece.

13 cm v pase je super !

já jsem dobral antibiotika ve čtvrtek, holt my staříci už tolik nevydržíme
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2016 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01.07 Orlovna ZR

Opět něco dopíši.

Ani sem to sem nechtěl psát, aby mě zas někdo z Ronnie nenapsal, že sem blb, že je jasné když mám moc masa tak budu mít problémy, jenže né se zažíváním ale dnou. Po dvou týdnech antibiotik a dutin mě brutálně chytnula DNA, to je zase bolest na noze, taže další tedn od nedelu kulovy.

Dneska jsem vstric osudu se na to uz nemohl divat a po temer 3 tydench sel do posilky, musim teda rict ze brutal nabuzenej. Konecne jsem se citil opravud vlemi dobře.

Male srovnani
12.06.16
TH= 118 kg
tuk-neni zmereno

01.07.16
TH= 113 Kg (no uz to konecne plaskne)
tuk nevim, musim se stavi ta Tomem

Takze to co sem nastavil funguje, nejsem 30kilovej, nezvadam totalni hovno ano cejtim se dobre, takze Vase teze jsou zcestne ... pokud chci zabrat musim to brat vazne !!

Trenink:
snazil jsem se projet co slo, hlavni cviky, ale za 1Hse to stihnout nedola a dosla fyzicka.

Kozy
JR hlavou nahoru
dnes velka radost, konecne si pridam jako chlap a ne jako vocas
10x16
22x8
27x8
37x5
42x5
52x5
52x4
52x3

42x4

PC/PP
1xPC/PP10x10
1xPC/PP30x10
1xPC/PP40x10
1xPC/PP50x5
1xPC/PP60x5
1xPC/PP70x5
1xPC/PP80x3
1xPC/PP90x4
1xPC/PP90x3

Tohle byl zajimavy, sem byl splavenej jak kun, ani to nebylo ani tak tezky.

Vsehochut
Zada kladka pred a za hlavou
Par serii na biceps triceps

Vic jsem proste nedal, ale spokojenej, koncne i po tak dlouhe dobe jsem se citil dobre.

kód:

dodrzuji co se da, nepolevuji, ano s malo kalorii, bez energi, chcipak na vyflusnuti, akorat ten tuk jste zapomeli zmiti ze ma energie vic nez dost.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2016 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar stará vojno

Rozhodl jsem se vrátit do formy a napadlo me že si zase povedu log, tak kouknu a na kterého vepříka tu nenarazim Tak tim líp, aspoň tu nebudu za starýho tlustýho pána sám
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2016 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau Pavliku, no tak budeš muset zabrat, jinak jediná tlustá koule tady zustaneš ty :)

06.07 Orlovna ZR

TH:112kg
tuk: 26% (ano hruza ale jde to pomalu po procentu dolu, začínalo se na 36% )
Jedno pozitivum, uz se zase jako clovek pritahnu na hrazde pred a za hlavou :)

Nohy
dřepy
Tady bylo vynechat 3 tydny znat
10x20
10x40
6x60
6x80
5x100
5x100
5x100
1x100 - konec

Nejak sem si natahnul vazy v levem kolene, tady to uplne fajn neni

Biceps a triceps

kód:

od minuleho tydne volno, to u me znamena ze jim tak 3x denne to zrani me uz proste nejde a radsi si od jidla odpocinu, dovolena je dovolena

Uz sem to daval na FB, ale tak nejak je zase videt, ze nejsem jen tlusta velka koule.

Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

07.07 Orlovna ZR

Kozy
JR hlavou nahoru
dnes velka radost, konecne si pridam jako chlap a ne jako vocas
10x16
22x8
27x8
37x5
42x5
52x5
52x5
52x1

PegDeck
5x8x80

Kladka protismerky
5x6x35
Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.07 - Pajičova SLuj

Ukrutný vedro v týhle skleněný posilovně, prý zapni si ventilátory na stropě, no spocenej to by pak byl houser a dutiny jak vyšitý :)

PC/PP
1xPC/PP30x10
1xPC/PP40x10
1xPC/PP60x6
1xPC/PP80x5
1xPC/PP90x3
1xPC/PP 100x1 - pro jistotu jsem to polozil, na tohle si mylsim jeste nemam
1xPC/PP90x3
1xPC/PP90x3

A klasikcy biceps a triceps

citace:

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2016 11:56 am Předmět: Arnie Odpovědět s citátem
Ahoj draku. Já počkám, až budeš tahat nějakou slušnou váhu a pak ti to okomentuju. Jinak vítej zpět.

Tak nevim odhaduju bench na 160 v serich a PC/PP zacinaje byt taky ok, uz tak nejak se asi s ostatnima přestanu asi bavit já :) :) :)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2016 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

16.07 - Prlovna
Celý tyden v praci, celekm masakr, na cviceni nebyl tyden cas. Dneska dele casu a vice aprtii.

PC/PP
1xPC/PP20x10
1xPC/PP40x10
1xPC/PP60x6
1xPC/PP80x5
1xPC/PP100x3
1xPC/PP100x1
1xPC/PP90x5
1xPC/PP90x3

A klasikcy biceps a triceps a kozy JR halvou nahoru 52x5 52x3 par rozcvicovacich a po 5kg JR az k 52
fireblader

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2016 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
01.07 Orlovna ZR

Opět něco dopíši.

Ani sem to sem nechtěl psát, aby mě zas někdo z Ronnie nenapsal, že sem blb, že je jasné když mám moc masa tak budu mít problémy, jenže né se zažíváním ale dnou. Po dvou týdnech antibiotik a dutin mě brutálně chytnula DNA, to je zase bolest na noze, taže další tedn od nedelu kulovy.

Dneska jsem vstric osudu se na to uz nemohl divat a po temer 3 tydench sel do posilky, musim teda rict ze brutal nabuzenej. Konecne jsem se citil opravud vlemi dobře.

[/code]

Utrpěl jsem to stejný, 14 dnů antibiotika a angína a pak jsem 3 týdny nemohl nic, protože od dny natekl palec u nohy tak, že jsem pomalu ani neobul boty ... .

Třeba to má nějakou souvislost (ATB a DNA) ... .
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2016 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vítej do klubu, DNA je pěkná sračka, imho ještě mě to nepustiolo asi měsíc, seru do sebe flamexin a 400g miluritu denne, celkem peklo : (

Nerovózní za cvilku den D.

18.07 - U Pajiče

Dnes pouze zada a ruce, takovej netrenink, zvyknul jsem si tyhle partie (ruce) hazat k ostatnim)

Triceps - hrazda
10x5xjá - už bych mohl dělat aspoň + 50, ale zase si mylsim upony na to nejsou připraveny

kladka nadhmatem
5x6x80

JR jednoruc
par serii podhmatem

Biceps - JR vestoje
10x10
10x15
4x5x25

Biceps - Scotocka
4x30x6

Zada - kladka
5x35x8 - pred hlavou
5x35x8 - za hlavou široký úchop

Dnes s Dušínem on je neskutečnej, nejlepší forma jeho života, mám vedle něj ruce jak dětáko, tam je potecial velikej ! Má ruce aspoň 48cm při jeho váze fůůůů, širokej útlej pas.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Arnie_one: starouš v akci Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: