|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
deiw
|
Zaslal: po červen 20, 2016 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | FrantaatnarF napsal: | | Nepriberes, kvalitne nepriberes, ale pri hubnuti to problem urcite neni. |
To jsou zajímavé počty toto. |
Co na to takový Boris Orava. Asi by mu měl někdo konečně říct, že to dělá špatně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: po červen 20, 2016 2:47 pm Předmět: |
|
|
Franto ty si hroznej teoretik.. nahod aktualku, nejak tvym dogmatum neverim. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: po červen 20, 2016 2:54 pm Předmět: |
|
|
Tak s AS, tady je rec o naturalech..Hodim jakmile budu doma
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po červen 20, 2016 3:06 pm Předmět: |
|
|
Ty kuky, to jsem zase jednou rozklikla téma
A já myslela, že syndromem "kamarádka říkala," trpí jen baby
Bych taky byla se svým tukovým příjmem a vůbec těmi poměry živin dávno tlustá a tuhá _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: po červen 20, 2016 5:59 pm Předmět: |
|
|
| deiw napsal: | | Pr!nc napsal: | | FrantaatnarF napsal: | | Nepriberes, kvalitne nepriberes, ale pri hubnuti to problem urcite neni. |
Co na to takový Boris Orava. Asi by mu měl někdo konečně říct, že to dělá špatně. |
A že to dělá Boris Orava dokazuje, že to je jediné správné?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: po červen 20, 2016 6:00 pm Předmět: |
|
|
| KubaK napsal: | | Frybis napsal: | Já mám defakto identickou postavu jako ty, KubaK, a chci rýsovat v ketóze, Jirka Borkovec sám napsal, že po týdnu dvou v ketóze jde tuk dolů tempem 100 - 200g denně Jenže žiju na jižní moravě, takže se mi to moc nedaří.. |
do toho se mi právě moc nechce, radši bych 10x navýšil výdej :D ale jako taky po tom pokukuju, kdybys měl nějaký nastřel jidelničku pro začatečníka, rád bych ho viděl, díky :) |
Hele já se snažím o ketózu cca od února. Od té doby sem shodil 11kilo tuku, a svaly zůstaly + se něco málo vytvořilo na rukou a zádech. Nemůžu si to vynachválit, cukry a sacharidy na nule, a vůbec mi to nechybí, ty tréninky dokážu odmakat na doraz i tak. Co se základního jídelníčku týče, tak cca takto
Snídaně - vejce, většinou 4-5, většinou míchaný vajíčka, a jen třeba s cibulkou
Dopoledne - buď nějaká šunka nebo konzerva tuňáka, zelenina
Oběd - jakýkoliv maso si osmažím a k tomu na pánvičce mraženou zeleninu
Odpo - oříšky, sardinky, nebo třeba sýr niva nebo eidam
Večeře - oříšky, zase nějaká ryba v konzervě, nebo chlastám víno a nejím
Cca 120-130g bílkovin, 120-150g tuků. Cukry 0 ale stejně se denně cca na tu dvacítku dostaneš. Je to fruktóza v paprikách, v cibuli a tak dále.
Do posilky na lačno! Jen kreatin, synefrin, kofein, a občas nakopávač. Po posilce cca hodinu až dvě hodiny NIC nejím. Jen dám vitamíny. První jídlo je velká porce masa a zeleniny. ŽÁDNÝ sacharidy. Ty držím na nule non stop.
A rýsuju celkem dobře. Seru na kardio a HIIT, teďka se mi to nějak nechce, takže jedu klasicky split 2+1 a tuky jdou prostě dolů.
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: po červen 20, 2016 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Franto ty si hroznej teoretik.. nahod aktualku, nejak tvym dogmatum neverim. |
3 Roky fitka, tedka cca druhym rokem crossfit
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: po červen 20, 2016 6:12 pm Předmět: |
|
|
| Frybis napsal: | | KubaK napsal: | | Frybis napsal: | Já mám defakto identickou postavu jako ty, KubaK, a chci rýsovat v ketóze, Jirka Borkovec sám napsal, že po týdnu dvou v ketóze jde tuk dolů tempem 100 - 200g denně Jenže žiju na jižní moravě, takže se mi to moc nedaří.. |
do toho se mi právě moc nechce, radši bych 10x navýšil výdej :D ale jako taky po tom pokukuju, kdybys měl nějaký nastřel jidelničku pro začatečníka, rád bych ho viděl, díky :) |
Hele já se snažím o ketózu cca od února. Od té doby sem shodil 11kilo tuku, a svaly zůstaly + se něco málo vytvořilo na rukou a zádech. Nemůžu si to vynachválit, cukry a sacharidy na nule, a vůbec mi to nechybí, ty tréninky dokážu odmakat na doraz i tak. Co se základního jídelníčku týče, tak cca takto
Cca 120-130g bílkovin, 120-150g tuků. Cukry 0 ale stejně se denně cca na tu dvacítku dostaneš. Je to fruktóza v paprikách, v cibuli a tak dále.
Do posilky na lačno! Jen kreatin, synefrin, kofein, a občas nakopávač. Po posilce cca hodinu až dvě hodiny NIC nejím. Jen dám vitamíny. První jídlo je velká porce masa a zeleniny. ŽÁDNÝ sacharidy. Ty držím na nule non stop.
A rýsuju celkem dobře. Seru na kardio a HIIT, teďka se mi to nějak nechce, takže jedu klasicky split 2+1 a tuky jdou prostě dolů. |
Neříkej :) ukaž fotku postavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: po červen 20, 2016 6:15 pm Předmět: |
|
|
Tuků přijímám od oka kolem 1,3g s většim množstvím bych těžko nabíral na svalech, mám to odzkoušené. Každopádně mi to takhle vyhovuje, nechci soutěžit a nebudu lhát, v životě jsem necvičil mrtvolu, nejde mi technika a cvik mi nesedí.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po červen 20, 2016 9:02 pm Předmět: |
|
|
Já jedu low carb/high fat s jednou (fakt debilní) pauzou přes osm let a je mi moc prima a že bych měla málo svalů, to se úplně říct nedá (já to mám obráceně, překáží mi, ráda bych je sundala, ale nejde mi to, prostě genetika...)
Každý jsme jiný a každému bude fungovat něco trochu jiného. Tyhle debaty o jídle jsou vždycky kontroverzní, protože jedna pravda prostě neexistuje. Nic méně zatracovat něco, jen proto, že to nefunguje Tobě.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
deiw
|
Zaslal: po červen 20, 2016 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | deiw napsal: | | Pr!nc napsal: | | FrantaatnarF napsal: | | Nepriberes, kvalitne nepriberes, ale pri hubnuti to problem urcite neni. |
Co na to takový Boris Orava. Asi by mu měl někdo konečně říct, že to dělá špatně. |
A že to dělá Boris Orava dokazuje, že to je jediné správné? |
Samozřejmě to neznamená, že to je jediné správné, jen to, že to jde. Mimochodem já s tvým příspěvkem souhlasil, ne mu protiřečil, polemizoval jsem s Frantovým tvrzením o (ne)přibírání na tucích.
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: po červen 20, 2016 9:23 pm Předmět: |
|
|
Muzes jet low carb s velkym mnozstvim tuku ale nepriberes na tom. Boris taky na tom nestavel sve zacatky. Kazdopadne na udrzovacku je to ok ale na pribirani tezko a to nemluvim jen o me.
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: út červen 21, 2016 9:14 am Předmět: |
|
|
FrantaatnarF: Pises, ze robis druhym rokom crossfit a v zivote si necvicil mrtvolu? To akoby niekto robil triatlon, ale nikdy neplaval. Neber to v zlom, len ma to proste zaujalo, ze to je nejake podivne.
|
|
| nahoru |
|
 |
KubaK
|
Zaslal: út červen 21, 2016 10:04 am Předmět: |
|
|
| Frybis napsal: | | KubaK napsal: | | Frybis napsal: | Já mám defakto identickou postavu jako ty, KubaK, a chci rýsovat v ketóze, Jirka Borkovec sám napsal, že po týdnu dvou v ketóze jde tuk dolů tempem 100 - 200g denně Jenže žiju na jižní moravě, takže se mi to moc nedaří.. |
A rýsuju celkem dobře. Seru na kardio a HIIT, teďka se mi to nějak nechce, takže jedu klasicky split 2+1 a tuky jdou prostě dolů. |
to není nějaký neudržitelný jídelníček, zní to dobře :) ale co pak, až si řekneš ok, stačí. Začneš znovu jíst i sacharidy, nepůjde to zpět?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|