|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spekounP
|
Zaslal: út červen 21, 2016 10:00 am Předmět: |
|
|
Paráda, věřím, že kdyby jsi se normálně klasicky rozcvičoval na pokus o 1RM a nevyšťavil se těma předchozíma dvojkama s postupnou vahou po 10kilech, tak by tam padlo 260kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út červen 21, 2016 10:01 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | GRATULACE parťáku... a pak, že nejsi soutěžní typ |
Děkuju. :) Na soutěžení to není; nevěděl bych, kdy přestat a špatně by to dopadlo, něco bych si urval nebo rozbil.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 21, 2016 11:57 am Předmět: |
|
|
Nesutazit s podobnou vykonnostou je hriech. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červen 21, 2016 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Nesutazit s podobnou vykonnostou je hriech. |
Me to dokonce docela stve
Ja se tu chystam jit na bench do 120 a budu rad kdyz tam dam nad 160, a tady si nekdo jen tak mimochodem tlakuje vic a je o 20kg lehci. Docela demotivujici.
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: út červen 21, 2016 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | 645 (225 - 165 - 255) |
fakt dobré, respekt a gratulace k osobáčkům
|
|
| nahoru |
|
 |
radekba
|
Zaslal: út červen 21, 2016 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Turakam napsal: | | Nesutazit s podobnou vykonnostou je hriech. |
Me to dokonce docela stve
Ja se tu chystam jit na bench do 120 a budu rad kdyz tam dam nad 160, a tady si nekdo jen tak mimochodem tlakuje vic a je o 20kg lehci. Docela demotivujici. |
demotivujici je vas trenink ktery vypada x let porad stejne a chybi mu jakakoliv periodizace a technicka chybi kompletne
proc nekomu nezaplatite za trenink popripade nepoprosite o pomoc nekoho kdo se v tom vyzna?
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út červen 21, 2016 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Na soutěžení to není; nevěděl bych, kdy přestat a špatně by to dopadlo, něco bych si urval nebo rozbil. |
tenhle argument beru... když chceš nějakou váhu urvat, tak se vůbec nešetříš a proto je dobře, že i na závěr cyklu byly plánované čtyřky a i teď, v peaku, se pořád snažíš o dvojky a dostatečný objem = nešetříš se na finální "jedničku".
mně, když to nejde zvednout... tak to tak neprožívám. proto to asi nezvednu :D Ty se zakousneš a když to nejde napoprvé, tak to urveš napodruhé. což super-soutěžní přístup, ale ten overload, fyzický i psychický, je tam značný.
takže "jedničky" asi nebudou tím, co nás potáhne dál... budou pouze důsledkem toho, že nebude síla na víc opakování :D ono když člověk ví, že to aspoň jednou zvedne, tak pak už to druhé (třetí, čtvrté) opáčko tolik nehrotí, když vidí, že to nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út červen 21, 2016 1:19 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Magumi napsal: | | ...docela spokojený. |
Jo, docela to ujde... |
Pro mně to je pěkný osobní milník, ale nedal jsem to na soutěži a navíc vážím víc, než bych měl, takže to ve skutečnosti moc neznamená. :)
| spekounP napsal: |
Paráda, věřím, že kdyby jsi se normálně klasicky rozcvičoval na pokus o 1RM a nevyšťavil se těma předchozíma dvojkama s postupnou vahou po 10kilech, tak by tam padlo 260kg. |
Děkuju. :) Možná, kdo ví, bylo to natěsno i tak. Ona to měla být původně dvojka, ale na druhé opakování to bohužel nebylo. Uvidíme příště, ještě máme s Vlkem jedny pozvedy příští týden, než mi odjede na dovču.
| Scheila napsal: | | fakt dobré, respekt a gratulace k osobáčkům |
Díky moc.
| Turakam napsal: | | Nesutazit s podobnou vykonnostou je hriech. |
Kdepak, hřích by bylo způsobit si nějaké zranění, ze kterého bych se nevyhrabal, když mám dvě děti, o které se potřebuju starat. A já bych neuměl závodit jen trochu, kdybych s tím začal, chtěl bych všechno vyhrát a podle toho bych i trénoval. Raději se budu držet zpátky. :)
| ripper napsal: | | Gratulujem NESKUTOCNE. Megaaaaa motivaciaaa😊 |
Děkuju. :) I když moc nechápu, jak tě může motivovat dědek, kterého výkonnostně daleko převyšuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út červen 21, 2016 1:23 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | Magumi napsal: | | Na soutěžení to není; nevěděl bych, kdy přestat a špatně by to dopadlo, něco bych si urval nebo rozbil. |
tenhle argument beru... když chceš nějakou váhu urvat, tak se vůbec nešetříš a proto je dobře, že i na závěr cyklu byly plánované čtyřky a i teď, v peaku, se pořád snažíš o dvojky a dostatečný objem = nešetříš se na finální "jedničku".
mně, když to nejde zvednout... tak to tak neprožívám. proto to asi nezvednu :D Ty se zakousneš a když to nejde napoprvé, tak to urveš napodruhé. což super-soutěžní přístup, ale ten overload, fyzický i psychický, je tam značný.
takže "jedničky" asi nebudou tím, co nás potáhne dál... budou pouze důsledkem toho, že nebude síla na víc opakování :D ono když člověk ví, že to aspoň jednou zvedne, tak pak už to druhé (třetí, čtvrté) opáčko tolik nehrotí, když vidí, že to nejde. |
Přesně tak. :) Dvojky mi poradil Kulíšek a jsem moc rád, že jsem na ni dal. Váhově to je v podstatě stejný, ale přece jen tam malá rezerva zůstává na nějaký ten objem navíc. A když rezervy dojdou, vyleze z toho nějaká vytrápená jednička, jako dneska. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt červen 23, 2016 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Jenda66 napsal: | Gratulace... Pěkně šlapeš |
Děkuju. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt červen 23, 2016 1:14 pm Předmět: |
|
|
Baví mě psát recenze:
"If you are a bodybuilder, Olympic weightlifter, powerlifter or a strength athlete of any sort, you know that rice, lean meat and vegetables should be a staple in your diet. To this end, I’ve been getting my steady supply of protein, carbohydrates and fat from the Indian Jewel’s lunch menu of the day for the past twelve months, and in that time I’ve improved my total by 70 kilos. The portions are very regular from day to day which makes the macronutrient and caloric intake calculations much easier, and well-proportioned to allow both cutting (one meal a day) or bulking (two meals) if you are medium-heavy weight lifter like me. Naturally, you have to eat the remaining meals as you would normally do, but with an Indian Jewel lunch, you have one less Tupperware to clean. Another important benefit of the restaurant is that it’s a walking distance from my gym, which allows me to do a little bit more cardio every day. Also, although I generally never care about that sort of thing, the taste is good, which may be helpful for those lifters who have issues with diet adherence."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|