Decarabas: dakujem😊. Paradne sa natahujete s Vlk#-om na bencoch 😃
WannaYourMother: dakujem. Potesi velmi ak niekoho motivujem😊
Jenda66: dakujem😊
Dnes mensi high reps osobacik. Citil som este rezervu. JR bench rovna 7x60kg
Reno aby si nebol prekvapeny az sa raz rozhodne to tam poslat, myslim ze nam potom upne vytre kocura.
Musel by si ho aspon trocha poznat. Postuduj stary freezone uz tam 8 rokov dozadu daval butalne cisla. Je to ale uplne jedno, vacsi.a ludi neda to co ono ani nasypani az po usi,
Naposledy upravil maciak dne čt červen 23, 2016 6:35 pm, celkově upraveno 1 krát
Kdo sazi z treninku na trenink osobaky, cvici 14 dnu v kuse a porad se zlepsuje, ten je nasypany a muze mi tvrdit co chce... A klidne mne sezerte:)
Hulkie ak sa pamatas presne toto si spominal, ked som pisal log na biomagu (davnoo)a neveril si, ze naturalne som drepol 105kg (tucniak) 20x170kg. Dalej niektore treningy ako v nedelu napr. kde som isiel 6x6 50kg military a niejake doplnky a pondelok drepy 5x5 100kg+doplnky som nezapisal, lebo asi nema zmysel ale beriem to ako trening (regeneracny). Ak si vsimnes tak postupne som uberal na objeme prace a zvysil intenzitu. Podla a nie len mna intenzita sa regeneruje lahsie ako celkovy objem prace. Ak porovnam svoje treningy a vykon napr. Radomil Vasik (CZ kat 82,5kg) tak neskutocne je co je on schopny uregenerovat objem prace a vykony. A to kto si co mysli je jedno.Nemam ziadne rekordne zlepsenia ak si vsimnes. Vysoky pocetvopakovani mi nebol nikdy problem. Napisal si, ze aj tak mas svoj nazor nato a ja Ti to neberiem.
přesně o tomhle jsem psal někomu jinému před chvilkou:)
ano, pamatuju si, jak jsi dal 20x170 a pak ses tomu číslu roky ani nepřiblížil.
to mi nedává smysl. naturálně nejsou takové výkyvy možné.
ale těžko si dokážu představit, že se zlepšíš v sumo mrtvole - o kolik - o 20-30 kg za pár týdnů? v přestávkách mezi tréninkama mrtvoly, které jedeš prakticky pořád těžce, tam jebneš 30x140 a potom 30x150...
regeneraci má člověk pořád stejnou. na počátku tohoto logu jsem se schválně díval, cvičil jsi třikrát týdně a občas sis stěžoval, že jsi přetrénovaný... teď jedeš každý týden mrtvolu a dřepy všechno dáváš PR a jsi v klidu...
teď jsem dostal nějaké PM a píšou mi i jiní, že tomu nechtějí věřit, ale ten hajzl, který to napsal veřejně budu já...
ale aktuálně probíhá MR v RAW liftu a řeknu ti, že čekám, jaké padnou čísla v tvojí kategorii a jestli náhodou nejsi neoficiální mistr světa:)
jakože i kdybys ty čísla dával nasypaný, pro mně by to žádná hanba nebyla. i tak by to byly skvělé výkony.
Reno aby si nebol prekvapeny az sa raz rozhodne to tam poslat, myslim ze nam potom upne vytre kocura.
Musel by si ho aspon trocha poznat. Postuduj stary freezone uz tam 8 rokov dozadu daval butalne cisla. Je to ale uplne jedno, vacsi.a ludi neda to co ono ani nasypani az po usi,
no, tohle je právě jeden velký omyl. kam půjde? kdyby to tak bylo a je skutečně naturál, zlepší si mrtvolu třeba o 40-50 kilo ale obávám se, že výš už ne...
uznávám Rippera, líbí se mi jeho tréninky, žádné posrané kladky ale jenom železo, ale způsob, jakým se zlepšuje posledních pár týdnů se mi jeví jako hodně zvláštní...
a tak jsem to napsal a je to venku.
samozřejmě, nemám žádný důkaz.
Reno ja presne viem ako sa citis, sam takto reagujem na inych a nenavidim pretvarku.
Nevidim na sypani nic zleho, je to sucast siloveho sportu a tym je vsetko povedane.
Sledujeme (stalkujem :)) riperra uz vela rokov, tak isto kopec inych logov (dokopy asi 25, na roznych forach) pretoze ma zaujimaju rozne pristupy k silovemu treningu, zapisujem si a analyzujem techniku a periodizaciu, mozem povedat ze teoria siloveho treningu je moj konicek.
Ked si pozries spet 12 mesiacov u rippera zistis ze on realne mal na 300ku uz dobrych 8 mesiacov, doteraz sa onu este nepokusil a ma trocha problem s prvym opakovanim a spravnou poziciou tela, preto mal trocha problem so singlami ale akonahle ide viac opakovani tak sa zrovna.
Unho nedoslo k ziadnemu zazracnemu zlepseniu. povedal by som ze za posledneho pol roka sa zlepsil na DL o 15kg co mi az tak zazracne nepride.
tych 20x170 dal uz velmi davno a potom zhodil tusim 15-18kg, cize jasne ze sa ktomu uz nepriblizil. Takyto dramaticky skok v BW znamena velke znizenie svalovej hmoty.
Sam vies ze ak by sa nasypal tak ovela vacsie zlepsienie by ako prvo sypac mal na tlakovych cvikoch, zo skusenosti viem ze dobry sportovec vie vytiahnut aj zo slabej prvej kury 25 kg na benchi. U rippera nevidime dramaticke zlepsienie na tlakoch.
Já taky nevidím žádný důvod, proč podezřívat Rippera ze sypání jen proto, že se konečně rozhodl trochu zabrat a potáhl třístovku; podle toho, s jakou lehkostí cvičí a a jak pracuje na technice, je přece vidět, že si nechává na intenzitě velkou rezervu a zlepšuje se postupnou prací na objemu. A samozřejmě, že i regenerace se časem zlepšuje, jak se tělo se postupně adaptuje na objem i frekvenci. Možná je těžké se s tím smířit, ale holt to tak je, že u některých lidí se sejde talent s pílí a inteligentním přístupem k tréninku, a pak dokážou víc, než my normální smrtelníci.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
To určitě ne. Pro mně je dobrý nasypaný výkon stejně jako naturální, každý ve svojí kategorii. Každému z nás je jasné, že nejlepší výkony v liftu a vzpírání nejsou čisté, ale pro to nejsou o nic horší. Byly by, kdyby k těm látkám měli přístup jen vyvolení, ale užívá je každý druhý.
A tak říkám, klidně se můžu mýlit.
Tak napisem nieco v kratkosti. Minuly rok koncom maja som tahal klasikou na sutazu. 1.pokus 240 ok, 2.pokus 265 ok, 3.pokus 270-5 no lift. Nasledne som presiel na sumo a v auguste som potiahol 275 ok. Dalsia sutaz v decembri 285 ok, a 292,5 pone benchoval uchop povolil). Dalsie vykony na sumo mrtvolu posledny rok co si pamatam 20x200kg, 4x8 220kg, 6x4 250kg, 7x250kg, 5x260kg, 4x3 260kg, 2x2 270kg dalsia seria 3op. To su cisla, ktore som si zapamatal.
Staci si vsimnut napr. 2 mesiace dozadu, kde som mal problemy (bocne stehna-upony) a asi 3 tyzdne som len v kuse benchoval tak som tiez daval PR a posunul svoj bench na 3x10 130kg, 4x4 145kg, 5x3 150kg, 2x160kg, 1x165kg a odvtedy som poriadne nebenchoval. Proste sa neviem donutit aby som to cvicil. Minule ked som skusal mal som problem dat 3x5o 130kg. Pricom som bol vyspaty a napapany.
Dalej sikme bench. Necvicil som to poriadne a dal som 2x15 100, 10x120, 6x3 130 a odvtedy to necvicim. Tiez som to minule skusal a problem bol zatlacit 4x120 a tiez to necvicim. Staci pozorne citat log.
Dalej zhyby - pred nedávnom som drtil ten cvik aj sa v nom pekne zlepsil: 3x10 ja+20kg, 10xja+32kg, 4x4 ja+40kg a minule 5x10 iba vlastna vaha, a silovo to bolo velmi tazke.
Spat k drepom 20x170. Ked som prvykrat skusal sa mi podarilo 15opk a asi do 15 dni uz padlo 20opk.
Proste zvycajne nieco rychlo natrenujem a potom tak presilim/prepalim ten cvik, ze nie som schopny potom dlhodobo podat vykon ani zdaleka.
Napr. v decembri tiez som drepol 3x6 a 1x8 200kg, v kratkom case nato 1x10 a 1x9 200kg, 3x220kg a tiez som to nevedel zatial dorovnat a ani priblizit. A tak by som mohol pokracovat dookola. A cim to je sposobene myslis, ze sypkou? Uz minimalne 3rok si drzim vahu medzi 91-94 a aj to silove obdobie mam kolisave, ze akokeby z nicoho nic natrenujem nieco a potom zrazu utlm. Staci si spatne citat log a uvidis. To plati na zakladne cviky co drtim.
Napr. Josh Hanncot -75kg kategoria ci aka. Drepol v neoprenoch 8 ci 10x227kg, 15x185kg a bench ma tusim 175kg. Dalej Johnie Candito v 82 drepol 260kg, 16x186kg a potiahol sumom 307kg. Brett Gibbs tiez -82,5kg drepol 20x185kg, 3x3 275kg, 2x2 285kg a potiahol 320kg cca. Andrey Mostovenko 21x180kg, 1x300kg v neoprenoch a 340 potiahol bez opasku. A tak dalej mozmem pokracovat.
napr. Radomil Vasik minuly trening 1x251 a 4x4 220 drep a 1x281+ 4x4 250 sumo mrtvola v jednom treningu.
Moje vykony su vzdialene na mile od tychto.
Ok, schvalne pozri kategoriu do 93 kg (IPF) a potom napis ci by som bol majster sveta.
20x170 som dal pri vahe 105kg a aj v pase 105cm. Momentalne dlhodobo mam 91-94kg a pas 85-87cm. Na istotu viem napisat len, ze s väčším bruchom/pasom sa lepsie drepuje.
A ked sme pri mojom brutalnom zlepseni. Tak marec a april som bohuzial nemohol trenovat nohy kvoli bolestiam. Po konzultacii s maciakom sa vyvodil zaver, ze bud zapalene bocne upony alebo extremne pretazene. Rok co rokom moja vykonnost trocha stupne a potom padne a tak dookola. Bohuzial je to z velkej casti moja chyba. Dostanem sa na hranicu totalneho pretrenovania daneho cviku (vid bench, incline, zhyby, drep, predny drep a atd.) Ziadne 20-30kg zlepsenia za extremne kratku dobu neboli.
...
Sam vies ze ak by sa nasypal tak ovela vacsie zlepsienie by ako prvo sypac mal na tlakovych cvikoch, zo skusenosti viem ze dobry sportovec vie vytiahnut aj zo slabej prvej kury 25 kg na benchi. U rippera nevidime dramaticke zlepsienie na tlakoch.
Toto som si aj ja všimol, naturál má často po rokoch tréningu veľkej trojky slabší bench.
Inak Ripperovi tieto čisla verím natty, mne sa bývalý spolužiak x-krát dušoval, že k nim chodil cvičiť cigán zo stavby a tlak mal 5x200kg. Sypal len ťažko keď chudák ledva vychodil ZŠ a celkovo to mal v p!či aby sa s tým niekde ukazoval. Ja verím že sa nájde aj v dnešnej dobe XY ľudí o ktorých nikto nevie, hoci ich výkonnosť je špičková. To len my, podpriemerní, to "žereme"
Mě fascinuje, jak lidi automaticky zařadí člověka, který má o něco lepší výkony než běžná populace cvičenců, hned mezi sypače.
Paradoxně se to stalo i mě. Když jsem jel Smolova a dřepoval 3x týdně, tak borec ve fitku měl hned jasno v tom, že jsem zkrátka nasypanej, jinak to přece není možný. Já se svojí nadváhou a výkonama srovnatelnýma s kategorií dorostenky do 64kg .
Jinak Hulkie, je vidět, že vůbec nemáš přehled o tom, jaký výkony padají ve špičkovým raw liftu. Ano Ripperr je hodně dobrej, jeho total se pohybuje určitě někde nad hranicí 700kg, ale světová špička v nejnabytější kategorii (do 93kg) dřepuje běžně váhy 300kg+, tahá 320kg+ a benchuje 200kg+ a total 800kg stačí s bídou na 5-6 místo na MS.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru