ripperr

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 147, 148, 149  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ripperr  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ripperr
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

loňské výsledky, muži do 93 kg. Total přes 800 jeden z nich, dřep přes 300 jeden z nich. Benč 200 - žádný.

1. Wierzbicki Krzysztof 1990 Polsko 92,52 290,0 187,5 355,0 832,5
2. Norton Layne 1981 USA 91,48 303,0 172,5 322,5 798,0
3. Coimbra David 1983 Brazílie 92,01 285,0 180,0 322,5 787,5
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spekounP

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok máš pravdu, spletl jsem se, ale ne zase tak moc

úroveň se zvedá rapidně rok od roku.
nominace na letošní MS
http://www.powerlifting-ipf.com/championships/nominations.html

první tři místa total 800kg +

mimochodem dřep 310kg na letošních MS IPF dal chlápek z kategorie do 93kg, ale masters II (tzn. nad 50let)
CIZO

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr napsal:
20x200kg, 4x8 220kg, 6x4 250kg, 7x250kg, 5x260kg, 4x3 260kg, 2x2 270kg dalsia seria 3op. To su cisla, ktore som si zapamatal.

...posunul svoj bench na 3x10 130kg, 4x4 145kg, 5x3 150kg, 2x160kg, 1x165kg

...Dalej sikme bench. Necvicil som to poriadne a dal som 2x15 100, 10x120, 6x3 130

...Dalej zhyby - pred nedávnom som drtil ten cvik aj sa v nom pekne zlepsil: 3x10 ja+20kg, 10xja+32kg, 4x4 ja+40kg

Rippere, musím říct že teprve když to takhle vidím sepsané, tak mi dochází, že tvůj poměr svalových vláken musí být nějaký absolutně netypický, protože ty čísla mi vůbec nedávají smysl. Když jsem měl benč kolem 160, tak jsem dal tak 6x130 a 3x10 bych dal tak s metrákem Při mrtvole 300 jsem tahal tuším 5-6x 250 a myslím že u mě ten poměr MAX / high reps je tak nějak v průměru (možná lehce nakloněný k té intenzitě, pravda), ale ta tvoje silová vytrvalost je pro mě prostě nepochopitelná. Měl jsi to tak vždycky?

Derek Poundstone
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je jedno číslo ze tří. není to tak, jak píšeš, že tam všichni běžně dávají 300-200-300...
je to fuk, Ripper má ty výkony hodně blízké světové špičce. Jestli je opravdu naturál, tak při rozumném tréninku, což není maxovat dřepy jednou týdně:) se může zlepšovat ještě hodně.
ripperr

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie minuly rok v maji som mal total 645kg na sutazi. V decembri som mal 677,5kg total v Prahe. Odvtedy som nebol na ziadnej sutazi. Momentalne pri dobrej konstalaci hviezd by padlo mozno 700. Co za svetovou spickou znacne zaostava. Nepokladam sa za ziadny extra talent. Ale silova vytrvalost a viac pocet opakovani som schopny zvladnut. Vid log a zapisy. Presne co Cizo spomina nechapal ani Maciak, ked ma aj videl trenovat a robit vyssi pocet opakovani. Ano stale som to mal tak. Moje high reps nikdy nemali suvis s maximalnou silou teda nikdy to nebolo vobec adekvatne a ani priblizne presne v prepocte na maximalky. Nie som tak silny ako skor vyuzivam svoju dynamiku. Akonahle stratim rychlost hned ide sila rapidne dole. Pozri napr aj tie drepy kazde jedno opakovanie ma skoro rovnaku rychlost. Ci bud 140 alebo 150 ale akonahle prejdem na maximalku a spomalí sa pohyb vykon sa rychlo vytrati. To je moj poznatok.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když veřejně napíšu, že známej crossfiter, kulturista, lifter je čistej, dostanu za uši, že jsem blbec, protože se všude sype.

Když veřejně napíšu, že neznámej crossfiter, kulturista, lifter je nasypanej, dostanu za uši, že jsem blbec, že není potřeba sypat.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Smile04

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jsou teda opravdu zajimave vztahy mezi těmy počty a silou... a i ty vykyvy jsou šileny, ale asi bych je přiřadil jednoduše přetrénování když pišeš jak vysokou frekvenci treninků máš...se docela divim že můžeš chodit když vidim že solíš pořád dřepy mrtvoly... popravde nad tim jak to stihaš regenerovat mi zustava taky rozum stát... ale bude to asi vtom že nejdeš zdaleka do maximalek ale jedeš to pěkně na pracovky,

jak daleko od maxima jedeš vlastně pracovky? nebo pořad drtiš pyramidu? jako nic proti pyramidě, ale mit na ni stabilni progress a uregenerovat ju vic jak 3x tydně je dost těžky když jedeš bomby takovy 2x2 270 a předtim ještě bambilion serii... twle to ani s full sypačkou hardcore a kromu inzulin...no nwm asi seš mimozemštan :D nebo svaly už zvykly na takovou nalož...asi tak jedině no
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně to naopak dává smysl, protože to mám podobně, i když ne tak vyhroceně jako Ripper. Člověk, který má poměr mezi silovou vytrvalostí a maximální silou spíš na straně vytrvalosti bude nejen zvládat větší objemy, ale dokonce je i potřebovat, aby se zlepšoval. Čistě silově výbušní sportovci zase mají posunuté maxko vůči vytrvalosti, tak jim víc bude vyhovovat trénink na nižším objemu a vyšší intenzitě. A ty výkyvy jsou tam z přepálení, tělo se sice adaptuje, ale únava se postupně naakumuluje každému. Je úžasný, že to zvládá pojivový aparát, klouby a vazy - nejspíš proto, že takhle Ripper jede dlouho a měly dost času se adaptovat.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
ripperr

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

napr. 7 rokov dozadu na jednom treningu. Tiez sa vtedy napr. Cizo cudoval, ze ako som to mohol dat. Takze asi tolko k mojim výkonom, ktore silovo nie su nic extra - skor vytrvalostne.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak dlouho trénuješ celkově?

ripperr

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:

Celkovo to je 10rokov.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr napsal:
Magumi napsal:

Celkovo to je 10rokov.

To jsi měl teda parádní pokrok po třech letech a výbornou techniku. Je vidět, že jsi talent.

Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2016 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

noro aj ostatni, tu nie je ziadna magia anisvalove vlakna ani nic, Noro cvicis na malo na 1 opakovanie, preto taky dobry v maxovani ako mozes byt. Chod 1 treningovy cyklus kde budes robit len 1ky (napr. WSB to tak robi) a tvoje maxka pojdu raketovo hore aj keby VOBEC nezosilnies.
preto kulturisti maju vyrazne mensie maximalky, ale na opakovaniach dokazu drzat krok s liftermi.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2016 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nešiel si dnes pred chvíľou okolo Znievskej?
ripperr

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2016 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04: uz dlhsiu dobu trenujem podla pocitu a nejdem ziadne silovky typu (fomin, sheiko, ivanov a atd... hoci ma laka smolov a inspiroval ma k tomu SpekounP). Takze na trening idem, ze mam predstavu aj alternativu co by som chcel splnit a vsetko sa odvija od toho.
Bersek_Grom: aaa vitaj na fore😊. Poznas ma dobre a treningy tvojho typu (teda skoro smae jednotky na zakl.cviky ma nelakaju a nebavia). Mozno je to pravda, ale mna bavi trenovat ako trenujem a mam z toho radost.
Turakam: cely vikend som bol mimo Ba😊 takze urcite som to nebol ja. Cez vikend planujem trening v SSI. Tak dufam, ze sa konecne uz stretneme aj osobne.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ripperr Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 147, 148, 149  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: