Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1164, 1165, 1166 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2016 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mě vyškolil protejkající záchod právě :)) Jinak my měli doplatek na teplou vodu, každej den si napouštím horkou vanu :)))
Bombay

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2016 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hajzl neproteka. Respektive někdy mam pocit, že se lehoucce ceri voda u zadni strany misy, jakoby se nalilo pul naprstku. Uplne neznatelne. Ale zas si rikam, ze to by prece postupne vypoustelo nadrz s vodou a ta by se pri urcitem vycerpani sepla a zacala napoustet, coz bych slysel.

Sprchovanim/koupanim to neni, to bych mel vetsi spotrebu i teple. Studena znamena splachovani, pracka, mycka. Extremne nesplachujem, ani nemyjem, ale perem, perem, perem, kazdy den.

Je ale divne, ze je to tak skokove. Jako porad mame preplatek, letos 2000 vraceli, minuly rok dokonce 6000. A ted kdyz si spocitam, tak jsme -4000 za ten rozdil oproti jinym rodinam.

Kuuuu*va.
Hulkie

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2016 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Grimley napsal:
Neprotejka vam hajzl?

Me tak pred lety proteklo 30000, no vazne (
Jinak my prumer mame cca 6 kubiku mesicne, ted uz asi vic, takze 80 rocne je podle me OK.
Ale pokud se to navysilo skokove, tak to je divne.

jj znal jsem takovýho ležérního frajera, byli jsme u něho na návštěvě a někdo mu říká "protýká ti hajzl" a on říká no jo, já vím, to už chvilku a pak mu přišla faktura na 60 tisíc:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2016 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Judson napsal:
Grimley napsal:
Neprotejka vam hajzl?

Jinak my prumer mame cca 6 kubiku mesicne, ted uz asi vic, takze 80 rocne je podle me OK.

jj znal jsem takovýho ležérního frajera, byli jsme u něho na návštěvě a někdo mu říká "protýká ti hajzl" a on říká no jo, já vím, to už chvilku a pak mu přišla faktura na 60 tisíc:)

Jee, super, tak to sem jeste dopadl v pohode
drlift_

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2016 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Judson napsal:
Grimley napsal:
Neprotejka vam hajzl?

Mne podobne vyskolil rozbity pojistny ventil na kotli. Vubec jsem netusil, ze je rozbitej a vsechnu vodu vypousti rovnou do odpadu. Pak prisla faktura, ja se cukal a vynutil si revizi vodomeru. Vodomer byl v poradku a ja pak zaplatil fakturu+ revizi vodomeru :)
Judson

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2016 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukin99 napsal:
Dnes jsem přijel na případovku domů z práce (jinak jsem celý týden pryč a jezdím až v pátek) a řekl jsem si že nachystám na ženskou překvápko a uděláme si hezkej večer. Pomalu a potichu jsem otevřel dveře od bytu a už mi nehrálo že jsou tam pánské boty, tak jsem zpozorněl a doufal že to bude nějaký společný kamarád, který se stavil na pokec. Po příchodu do obýváku jsem ale uviděl borce kterého od vidění znám jak se plazi po ženský a navíc metr od nich byla naše 17ti měsíční dcerka. Dceru jsem vzal, dal jí od nich dál aby nepřišla k úhoně Borca jsem vzal za fligr (sotva chodí, byl na operaci s nohou) a vyhodil ho do chodby a řekl ať vypadne, ještě něco mumlal, ale řekl sem mu ať vypadne a drží hubu. Ženská to samozřejmě slizla (ne fyzicky) a pak jsem se vydal na lov, zjistil jsem si kde borec bydlí a asi hodinu po incidentu jsem byl u něj doma, kde byla jen matka. Borec mi pak volá že co si zjišťuji kde bydlí a že jestli se ho dotknu tak volá policii (jsem u PČR) a ještě mi říkal ať mlčím atd, to už jsem byl vzteklej do Bělá a řval že ať drží hubu a chová se jak chlap a že si ho najdu. Borec je někde schovanej ale vím kam často chodí, takže se určo naskytne příležitost. Průser je ze sme se chtěli s ženskou stěhovat, a já mám objednanej prstýnek a 1.5. jsem ji chtěl požádat o ruku.

Uz je to 1 - 2 mesice ? Jak to vubec cele dopadlo ?
Bombay

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2016 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Jasně, ted už do toho nenasypu nic. Počkám, co na to řekne ten technik, pokud v rámci záruky poladí zadarmo, jdu do technika. Pokud bude chtít peníze, jdem do nové.
Tem inzerátům nějak neveřím, nová je nová.

Tak si dám do pondělka čas na rozmyšlenou.
Opravář dojel, byla doma jen skorožena, tak zatím zprostředkovaně.
Špatně dovírají dvířka, cena cca 800 Kč plus 200 Kč práce. Dosta kilo za cestu.
Bo mu řekla, že děkuje za diagnostiku, ale asi půjdem do nové. Borec prej lehce namrčený, že kdyby mu rovnou někdo z nás řekl do telefonu, že do toho víc než 500 Kč nechcem dávat, ani by nejel a pořešili bychom to po telefonu.
Každopádně u nové pračky at počítáme, že bude odcházet rychleji, naše odhaduje by vydržela ještě tak dva roky, at si to rozmyslíme. A do nové radí nasypat určitě tak 7k, ty levnější prej odchází klidně za tři roky, bo dnes je to spíš vče o elektronice, změří to váhu prádla, samo navolí program, vodu, vše, ale odejde to po mechanické stránce.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2016 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A proč ti ta pračka odešla? Používal jsi Calgon?
Bombay

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2016 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, ale prostě se začíná lehce rozpadat :)
A víš jak, bylo poslední měsíc pár výdajů a člověk přemýšlí, zda jednorázově nasypat do nové 7k+ a mít klid, nebo pošetřit, dát tam litr a doufat, že za tři měsíce nneodejde něco dalšího.
Asi si půjčím od Providentu a koupím novou
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2016 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Upřímně nevím, v jakých případech se vyplatí investovat peníze do opravy.
Ale u výběru nové pračky bych byl opatrný, zkus nějaké recenze a tak.
Judson

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2016 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:

Z 2 ruznych zroju mam info, ze nejkvalitnejsi pracky jsou AEG a Electrolux. Nakonec sem to nepotreboval a lozisko si nechal opravit sam. Horsi bude az zase odejde lekronika, nejcitlivejsi cast.
riker

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2016 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
CZEBLADE napsal:

Z 2 ruznych zroju mam info, ze nejkvalitnejsi pracky jsou AEG a Electrolux. Nakonec sem to nepotreboval a lozisko si nechal opravit sam. Horsi bude az zase odejde lekronika, nejcitlivejsi cast.

Bombay = Judson ?
Bombay

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2016 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale jdi ty jeden
mmks

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2016 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

před rokem jsem opustil místo v práci, i když jsem relativně měl volnost, dobrý kolektiv, dobré jméno a +- jistotu. Jenže po 16letech jsem cítil, že lepší už to nebude a dožívat se mě nechtělo.
Vyměnil jsem ji za práci s daleko větší pakárnou a dojížděním. Bral jsem to ale jako výzvu a prestiž kam nastupuju. Jenže prestiž vzala za své (té "firmy"), obrátilo se to do původního stavu s tím, že se bude čekat, kam se to bude ubírat a zůstala ta pakárna.
Proště po roce jsem tam kde jsem byl. Už se mě nechce zase čekat, až bude slibované líp, které jsem nikdy nezažil a které nezávisí na mé práci. Na druhou stranu jsem si něco nového zkusil a hlavně zjistil, že mám koule na to zkusit to někde jinde.
Takže mě to čeká asi znovu.
Tak jsem si ulevil. Dík
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2016 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budu si muset někde udělat seznam aerolinek, se kterými nemám lítat. Aeroflot kupovat jen přes jejich stránky, British Airways vůbec. Aeroflot umožní on-line rezervaci sedadla pouze v případě, že byla letenka koupena přes ně. British Airways chce za rezervaci sedadel, na celou cestu z Prahy do Kuala Lumpuru, zhruba 4 000 Kč. Kdybych si sedadlo rezervoval jen Londýn/Kuala Lumpur a zpátky, stálo by mě to "pouhé" dva tácy a nějaké drobné.
Škoda, že se možnost zrušení nákupu zboží přes internet nevztahuje i na letenky. Asi bych jim to zrušil ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1164, 1165, 1166 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: