Makuška - pole dance a cesta k soutěžím

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Makuška - pole dance a cesta k soutěžím  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Makuška - pole dance a cesta k soutěžím
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2016 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa 13.7.

Domácí K.O. trénink

WARM-UP 10min

EMOM 10min
20x air squat + 5x push-ups

TABATA 12x50/10sec rest
burpees
mountain climbers + cross climbers
ballet squat
slow sit-ups

AMRAP 5min (2kola - brutální tempo)
lunge + back lunge L 10x
push-ups shoulder touch 8x
lunge + back lunge R 10x
triceps push-ups butt touch 8x

ABS + 4kg supersérie
1) raised knee crunches + crunches straddle legs 3x8+8

2) elbow to opposed knee crunches L+R + bicycle crunches 3x8L+8R+16bicycle

3) hip lift + seated knee tucks 3x8+8
- ty hip lifty s těmi závažími na nohou...... - nechápu proč to je pořád takový masakr...břicho opět mrtvo

HANDSTANDS +2kg na nohou
3x maximum

Brutálně rychlý trénink - všecho odcvičeno snad za 50minut. Draper mi i přes ten šílený meteorologický humus venku uvolnil byt a i s mou malou dcerou mi věnovali hodinu na odcvičení, když vyklidili byt,což moc oceňuju, protože v tom počasí by ani psa nevyhnal a já byla strašně ráda, že si to můžu odcvičit. Domů dorazili přesně v momentu, kdy má barva došla do stadia něčeho mezi zralým rajčetem a višní a vypotila jsem svůj celodenní příjem tekutin.

Večer lehce Acro plus strečing Draperova vrchu a mého spodku (já po velmi dlouhé době) plus Draper si prý ÚÚÚÚÚÚÚDAJNĚ zkusí dát moje sérky na břicho a planky - bude sranda.

Co už taková sranda nebude bude možná nutnost vyšetření ledvin na funkčnost, kameny nebo písky.... někdy (jako třeba dnes) to docela bolí - mám pitný režim úplně v prdeli...tělo se nehlásí o tekutiny (mimo tréninku, u kterého jsem naopak schopná vypít i 2 litry najednou) a já jsem prostě trubka, co na to nedokáže myslet, takže můj denní příjem tekutin se klidně pohybuje i okolo 0,5litru za den - ve vedrech okolo 1,5litru.
Nepotřebuju tady poslouchat kázání, jak jsem blbá a jak je to málo - VÍM TO. Pokud má někdo nějaký konstruktivní tip jak nastartovat pitný režim a pocit žízně, sem s ním.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2016 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Slane oriesky

Inac by som sa nebal, telu treba dat ked si pyta. Zvasty typu "ked si smadny je uz neskoro" su pre otrokov marketingu predajcov mineralnych vod.
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2016 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Slane oriesky

Inac by som sa nebal, telu treba dat ked si pyta. Zvasty typu "ked si smadny je uz neskoro" su pre otrokov marketingu predajcov mineralnych vod.

Tak to je jasný, že marketing minerálních vod je postavený na co největší spotřebě. Souhlasím.

Akorát....trochu problém je, že moje tělo si neříká....prostě ne. Já nemám žízeň.
Scheila

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2016 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Pokud má někdo nějaký konstruktivní tip jak nastartovat pitný režim a pocit žízně, sem s ním.

A já si zase myslím,že je lepší pít průběžně a ne jenom když má člověk žízeň. Já denně vypiju přes 2 litry, v tréninkový den klidně i přes 3 litry... Ať už jsem v práci nebo doma, tak mám vedle sebe neustále sklenku s vodou a podle chuti si upíjím. Když jsem např. někde mimo a nemám lahev s vodou a začínám mít pocit žízně, tak vím že už to je hodně zle, a musím někde vodu sehnat, protože se mi pak začíná dělat špatně, mžitky před očima apod...

A taková dobrá pomůcka na zlepšení pitného režimu je, že si ráno vezmeš plnou 1,5l -2l flašku a večer prostě musí být prázdná .
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2016 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scheili já se snažím....fakt. Jenže když upíjím pořád, lítám potom POŘÁD na WC...prostě neustále třeba 4x do hodiny i kdyby to mělo být minimální množství.
cohen999

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2016 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scheila: su dva extremy, jeden ked ludia naozaj nepiju aj ked su smadni, a druhy, ked piju stale, aj ked nemusia. Privela dihydrogenmonoxidu skodi. ;)
Prikladam odkaz na clanok seriozneho media s nazorom odbornika.
http://style.hnonline.sk/veda/514072-zavislych-na-vode-pribuda-je-pitny-rezim-podvod
mirus

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2016 2:40 pm    Předmět: Makuska Odpovědět s citátem

Marky jestli můžu poradit, tak si nastav na každou půlhodinu upozornění na mobil, že máš vypít 1dcl vody. Není to moc a tělo si zvykne. Nezapomeň, že jen přes pokožku se vypaří 0,5l vody (teď v létě i víc), přes ústa vydýcháš kolem 0,6l (teď v létě je to i víc). Navíc jako aktivní sportovec co cvičí s činkama potřebuješ další 1l vody navíc. No a pokud jíš více bílkovin, tak opět tělo potřebuje více vody.
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2016 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To zní rozumně - 1dcl vody každou půl hoďku bych měla dát v pohodě aniž bych lítala 20x denně s pískem. To je každou hodinu 1 hrnek - za 8hodin v práci 1,6litru.

Děkuju moc Miro. Zítra na to najedu. Dnes jsem do sebe prozatím nuceně natlačila asi 1,5 litru ve třech půllitrech a cítím se jak přehrada, ze které se potřebuje co půl hodiny upouštět plus bolest ledvin se mě jaksi drží fuuurt i když piju. JE TO "BOŽÍ".
cohen999

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2016 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, ak clovek ktory pije cojaviem pol litra denne zacne pit tri litre denne, co sa asi tak stane? Ak nahodou zatazoval oblicky nedostatkom a naraz ich zatazi prebytkom, tipnem si, ze skor tvrdo narazi namiesto aby mu to prospelo. Poprosim report. ;)
Scheila

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2016 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Scheili já se snažím....fakt. Jenže když upíjím pořád, lítám potom POŘÁD na WC...prostě neustále třeba 4x do hodiny i kdyby to mělo být minimální množství.

To je jen ze začátku, tělo si zvykne, a pak to bude v pohodě .

cohen999 napsal:
Scheila: su dva extremy, jeden ked ludia naozaj nepiju aj ked su smadni, a druhy, ked piju stale, aj ked nemusia. Privela dihydrogenmonoxidu skodi. ;)

Hele, tak je zase taky potřeba si trošku rozlišit co je a není extrém, 3 litry za den, v létě, navíc když je člověk hodně fyzicky aktivní, mi jako extrém rozhodně nepříjde , ale spíš jako nutnost

Ale to co radí Mirus zní moc dobře , je to taková nenásilná forma, určo lepší než tam frknout 3 půllitry naráz .
cohen999

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2016 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To co radi Mirus je rovnako nasilna forma zavodnovania, ako nasilu do seba liat pollitraky vody. Mne s 85kg staci v teplach vypit okolo 2 L za cely den vratane hydratacie po treningu. Jasne ze kazdy sme iny, ale ja by som si nikdy, ale naozaj NIKDY nedovolil radit podobny extrem nikomu inemu, najma ak ma problem s ladvinami a nevie preco.
Makuška

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2016 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mnoooo přiznám se, že ty ledviny jsou prostě jakýsi pošahaný. A současně s tím se musím přiznat, že díky svýmu rozbouranýmu pitnýmu režimu už jsem se s tím léčila dřív s ledvinovou kolikou a pískem či co to bylo.....tehdy mě doktoři strašili čímsi, co se laicky prý jmenuje "syndrom lenivých ledvin". Nevím tomu vůbec hlavu a patu, ale prostě moje tělo si zvyklo na malý příjem vody, ledviny adekvátně tomu míň pracují a jsou oslabené a teď, když mě už bolí a snažím se je nakopnout větším množstvím vody, tak na to ledviny se*ou a prostě mnou voda proteče bez zužitkování. Aspoň tak jsem to pochopila (neříkám, že dobře). JInak přece není možný, že když vypiju litr za den, tak jdu 5x na WC a když vypiju 1,5litru, tak jdu 15x.

K doktorovi se mi nechce...já vím, že by mi tam vynadali a začali mě zavodňovat kapačkama apod. - obzvlášť když máti je 10 let zdravotní sestrou na dialýze že... Takže to mám v úmyslu nastartovat sama. Ono .....když ta ledvina bolí, tak by asi víc jak 1 litr za den to tělo sneslo v té vodě, na druhou stranu co píše Cohen mi přijde rozumný - nehodlám do sebe rvát hektolitry...ovšem jak to zařídit, aby si tělo z té vody něco vzalo a nenutilo mě to lítat až tolikrát na WC?? Někdo nějaký tip jak podpořit činnost ledvin??? URo-čaje?? Bylinky???
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2016 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z nepití vznikají ledvinové kameny, ledviny málo proplachuješ, tak se usazují sajrajty. Pravidelně užívat jednu kapsli rowatinexu (volně prodejný), který obsahuje silice z borovice, promazávají se tím močové cesty a ledviny - tím se zabraňuje vzniku písku či kamenů. A pít:) protože bez toho to nejde. Pokud ti ledviny nefiltrují zpomaleně /což mám třeba já/ tak s tím není žádný problém.
Dva litry vody bych viděl jako minimum. Když ti nechutná, pít neslazený ledový čaj.
K doktorovi není třeba chodit, taky vidím jako nereálné že by začali dávat zdravému člověku kapačky.
Koliku by sis asi pamatovala, jednu jsem zažil a větší bolest asi neexistuje:)
Makuška

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2016 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusím Hulkie. Díky za tip.

Btw. já si koliku pamatuju....i ty hodiny strávené v kuchyni na zemi na všech 4 s nemožností se jakkoliv pohnout - zopakovat si to nechci....už zas vidím svou máti, jak by vyšilovala, poučovala a zařídila mi u ní v práci nucenou ledvinovou péči včetně těch kapaček (moje máti běžně nosí kapačky i domů). Prostě matky a jejich přehnaná péče.
Pokedex

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2016 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Žijem v moderní době i na tohle jsou aplikace do mobilu :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Makuška - pole dance a cesta k soutěžím Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: