|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 9:40 am Předmět: |
|
|
29. července 2016, pátek , last day for a free Windows 10 upgrade :)
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, bády, bády, full bády :)
MOBILITA + protahování s osou cca 30 minut
Mrtvý tah: (trhový úchop, 81 cm)
5x 50 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg, trhačky, poprvé v životě :D
5x 140 kg
5x 140 kg
5x 140 kg, speed, šlo to
3x 160 kg, selhával úchop, činka visela na trhačkách a to už se mi moc nelíbilo
už vím proč se tomu říká trhačky takto široký úchop se dá leda nadhmatem... zámek byl nepohodlný, střídavý nepadal v úvahu, bez trhaček bych končil někde u 120. trhačky jsou na trhový úchop Magumi si velmi pěkně podával ještě i 180.
Military press: (PP - Pajasova pumpa :)
8x 50 kg
8x 50 kg
8x 50 kg
8x 50 kg
jenom lehce, abych šetřil rameno, ale i tak jsem se zapotil ;)
...dřepovat se mi nechtělo, tak jsme dostali báječný nápad
Předkopávání: (stroj)
12x 40 kg
12x 50 kg
12x 60 kg
zajímavostí bylo, že každá noha měla svůj kloub, takže krom výkonu bylo ještě potřeba synchronizovat, ať to nějak vypadá a to dalo taky zabrat
HS Squat: (HS - Hammer Strength)
8x 100 kg
8x 200 kg
8x 200 kg
máte u vás ve fitku "skuot"? jasně, že máme... u nás máme všechno poprvé na takovém stroji... skuotuje se tak, že se leží a nohama se odtlačuje deska. opět (!) je každá noha zvlášť a to je teda něco, aby to vypadalo, že jdou synchronně Magumi si splnil svůj sen a skuotoval 260 kg
LF Motýlek: (LF - Life Fitness)
12x 42 kg
12x 56 kg
12x 70 kg
zcela upažené ruce do předpažení... tuším, že nás budou bolet nějaké svalíky v podpaží, o kterých ani nevíme
Glute aneb zákopky: (zadek)
8x 45 kg pravá + 8x 45 kg levá
8x 55 kg pravá + 8x 55 kg levá
8x 60 kg pravá + 8x 60 kg levá
v závěru jsem zjistil, že ty nohy můžu zvedat ještě výše a více z toho vytěžit... tak příště
Snožky:
12x 95 kg (max)
12x 95 kg (max)
12x 95 kg (max)
když jsme to pořádně roztáhli a naučili se pak na to lézt... tak to mělo něco do sebe poslední opáčko už jsem byl tak utahaný, že už jsem ty nohy ani k sobě nedal. ještě teď se mi klepou vedle jela dívčina roznožky a to byla panečku technika
Horní kladka naširoko na hruď:
8x 42 kg
8x 56 kg
8x 63 kg
pumpička, ale ramenu se to moc nelíbilo.
Čas ve fitku: 2:00
Váhovka: 100.1 kg, a jsem zase tam, kde před týdnem, to ta mizerná životospráva....
tak jsme si pěkně zablbli  ty trhové mrtvoly na začátek byly příjemná změna, ale pak už se mi nic těžkého nechtělo, tak jsme vyrazili na košt strojů v horním patře  pěkně jsme do těch svalů napumpovali krev, ať rostou
| ripperr napsal: | Do mesiaca na predne drepy padne 170 ako nic dokonca aj so stopkou. Aj vaha ide pomalicky dole. Drzim palce |
to asi ne, to bych musel mít zadní 200+ ale díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 9:47 am Předmět: |
|
|
No konečne poriadny pumpičkový tréning  Vidím, že ste sa vybláznili. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út srpen 02, 2016 9:23 am Předmět: |
|
|
2. srpna 2016, úterý
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, prázdniny...
MOBILITA + protahování s osou cca 20 minut
Čelní dřepy:
3x 60 kg, stopky
3x 80 kg, stopky
3x 110 kg, třetí stopka
1x 130 kg, stopka
1x 140 kg, stopka, pomalá, ale pořád velmi jistě
1x 150 kg, stopka, dynamika 0.01, ale neohlo mě to, takže spokojenost
BELT ON
1x 160 kg, bez stopky, těsně jsem prošel mrtvým bodem, ale opět mě to neohlo, jdeto :)
0.99 x 165 kg, držel jsem se statečně, ale Magumi mi musel přidržet špičky loktů než jsem po milimetrech prošel mrtvým bodem :D
BELT OFF
osobák sice nepadnul, ale dnes velká spokojenost s technikou, záda držela, žádný grinding, tu 160 jsem úplně netrefil a na 165 jsem si věřil, ale zřejmě už to bylo kilíčko přes limit.
Dřepy: (stopky, max dynamika nahoru)
BELT ON
5x 120 kg, 1. pracovní, těžší než jsem čekal :/
5x 120 kg, 2. pracovní, ale to bývá jen ta první, pak už to šlo :)
5x 120 kg
5x 120 kg
5x 120 kg, 5. pracovní, příjemné, poslední vždy delší stopka a nahoru vyždímat zbytky dynamiky ;)
BELT OFF
původně jsem chtěl přihazovat +5 kg, ale to mě hned v první sérii přešlo a zřejmě jsem udělal dobře. zrušit se dá i na menší váze, když je tam technika, hloubka, stopka a snaha střílet to nahoru. to pak stačí i menší váha, efekt je znatelný a ještě se pošetří klouby :) Magumi parádně se 140 a taky se nešetřil.
Bench-press: (stopky, max dynamika nahoru)
5x 20 kg
5x 60 kg
3x 80 kg
5x 100 kg, 1. pracovní, stopky, těžší než jsem čekal :/
5x 100 kg
5x 100 kg
5x 100 kg
5x 100 kg, 5. pracovní, pořád vše stopky, ale žádná zvláštní rezerva
prsa asi budu cítit parádně, ale jinak slaboučké... dnes by tam snad ani těch 120 se stopkou nebylo. co už... špatná gravitace ;)
Přítahy vsedě podhmatem HS:
8x 60 kg
8x 70 kg
8x 80 kg
12x 60 kg
striktně, do zatažení, těch 80 už bylo moc. něco to bere ;)
Motýlek: (mírně pokrčené ruce)
12x 70 kg
12x 77 kg
a stačilo, prsa pro dnešek doražená
Snožky:
12x 95 kg (max)
12x 95 kg (max)
přestávaly z nás být v závěru cudné děvy a nedokázali jsme dát nohy k sobě :D
Roznožky:
8x 95 kg (max)
12x 60 kg
au, au... u snožek je pohyb jasný, ale u roznožek to chce zabrat, ať je dostatečný rozsah :)
Čas ve fitku: 2:00
Váhovka: 99.1 kg, litr vody sem, litr tam...
to byl zase workout... teď už jenom stravu a špeky půjdou dolů samy :D Magumi si ty vypalovačky na závěr taky užívá... já čekal jeden stroj a ten čtvrtý už jsem nám přidával sám :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: út srpen 02, 2016 9:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út srpen 02, 2016 10:01 am Předmět: |
|
|
Klidně si ten čelňák zapiš jako osobák, sice jsem se tě dotkl, ale nepomohl jsem ti.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út srpen 02, 2016 10:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út srpen 02, 2016 11:11 am Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | ako som pisal vyssie tak 170kg čoskoro padne ako nic. 💪 Gratulujem a musim aj ja opat zaradit predne drepy. Ma k tomu motivujete s Magumim😊 |
díky, při tom, co předvádíš na zadních by tam ta dvoustovečka na čelních měla krásně jít (snad jsem Tě nepodcenil )
my teď ty čelňáky nijak nedrtíme... jenom taková zahřívačka před zadníma... a když to náhodou sedne... dnes mi to sedlo luxusně, ale stejně jsem z toho ten osobák nevymáčknul neva, teď to není priorita.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá srpen 05, 2016 10:37 am Předmět: |
|
|
5. srpna 2016, pátek
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, prázdniny...
přišel jsem o hodinu později, tak rovnou šup na to!
Dřepy: (stopky, max dynamika nahoru)
3x 60 kg
3x 100 kg
BELT ON
5x 120 kg, šloto, dobrý
5x 120 kg
5x 130 kg, pořád to překvapivě šlo
5x 140 kg, při druhém už jsem ztratil dynamiku a zbyly jenom ty stopky :)
BELT OFF
dnes nějaké lehčí, asi jak jsem se nerozvičoval a rovnou na to vlítnul :)
CG Bench-press: (cca 40 cm, stopky)
5x 60 kg
3x 80 kg
5x 100 kg, nešloto, těžký :/
3x 110 kg, vůbec to nešlo, špatně jsem si chytil osu a lámalo mi to zápěstí
5x 110 kg, bez stopek... i tak těžký
5x 110 kg, bez stopek
těžké, špatné, pryč od toho
původně jsem byl dnes natěšený na tahy, ale po tom tragickém benči mě to přešlo a navíc bylo na našem místě obsazeno, tak jsem byl rád, že jdeme pumpovat :)
Přítahy vsedě podhmatem HS:
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 100 kg
dnes lehčí, sedlo mi to, ve třetí už jsem měl moc, abych to pořádně protáhnul
Motýlek LF:
8x 70 kg
8x 91 kg
4x 119 kg (max) + 3x 105 kg + 2x 91 kg + 2x 77 kg + 4x 63 kg a odpadnul jsem :D
shazovaná byla super... Magumi shazoval jako o život, ale stejně jsem na té 63, které byla opravdu lehká, odpadnul jak papír :D
Glute - zadkostroj HS:
8x 40 kg na každou nohu
8x 70 kg (max) na každou nohu
8x 70 kg (max) na každou nohu
škoda, že tam nejde naložit více, dnes jsem chytnul dráhu a pěkně to lítalo
Ramenostroj HS:
8x 80 kg
8x 100 kg
8x 100 kg
nelíbíla se mi dráha toho stroje... u normálních tlaků to člověk dostane nad hlavu a tlačí kolmo, tady je to pořád trochu před hlavou.
Čas ve fitku: 1:15
Váhovka: 99.5 kg
a teď k tomu pozdnímu příchodu a krátkému tréninku... v noci blackout. večer jsem nedal mobil na nabíječku, když to nutně potřeboval, do rána nevydržel, nevzbudil mě, spal jsem jak poleno... fakt se mi dobře spalo :) a samovolně jsem se vzbudil až o hodinu dýl. mobil šel hned na nabíječku a já se v turbo režimu vypravil do fitka, kde mezitím Magumi končil rozcvičku... sotva nabral mobil pár procent šťávy, tak volá Magumi - potvrdil jsem mu, že žiju a letím trénink. no nemám já nejlepšího parťáka :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po srpen 08, 2016 1:24 pm Předmět: |
|
|
pořídil jsem si krokoměr . a začal více chodit. automaticky. pokud to budu moci napsat i za půl roku, tak to bude super :) co jsem za pár dnů zjistil:
- průměrná rychlost cca 100 kroků/minutu, není to mnoho, ale tak chodím pro zábavu ;)
- tepovka 110-115 po rovině, velmi mírný kopec 120, není to mnoho na efektivní spalování, ale tak... chodím, aby mě to bavilo :) větší kopce ještě musím poměřit.
- pokud zrovna netáhnu bágl do fitka a je příjemné počasí, tak mě baví nahrazovat úseky tramvají/busem chůzí... jsem cca 4x pomalejší, ale když nespěchám, tak je to fajn :)
měří to i spánek , i hluboký, možná všelijak, ale stejně je to zajímavé:
- když zapadnu do postele, tak první hluboký spánek přichází do 5-10 minut, což je super
- fáze hlubokého spánku trvají 10-40 minut
- v součtu jsem zatím na 2,5 - 3 h hlubokého za noc, ale tady to budu muset sledovat déle
- dát si "šlofíka", za pár minut vytuhnout a po první hluboké fázi se probudit - je jedno jestli za 10 nebo 30 minut, já náramný restart organismu... škoda, že to tenhle náramek zatím neumí, probudit po skončení první hluboké fáze, jakmile se to prošvihne, tak je člověk akorát rozespalý, ale třeba to výrobce přidá, když to umí ráno - budit v lehké fázi
- až budu mít více dat, začnu více experimentovat s délkou spánku a jeho kvalitou
a taky jsem přestal zmeškávat hovory a smsky, když mám v práci sluchátka na uších nebo venku mobil v kapse - sice používám vibrace, ale často to nechytím... zato z náramku zatím vždy :)
baterii to zatím žere cca 7 %/den, ale ještě jsem nenabíjel a čekám, že se to zlepší, i tak je to luxus neřešit nabíjení. voděodolnost IP67 - stačí, neplavu s tím ani nelezu do sprchy.
jak tak vidím... 32 % uživatelů jsou ještě větší šlapky než já :D ale tahle verze (Mi Band 2) vyšla při srovnání výrazně lépe v eliminaci ne-kroků :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po srpen 08, 2016 1:43 pm Předmět: |
|
|
Pis prosim ty poznatky casteji, hlavne jak to meri trenink apod. Uvazoval jsem nad nim, tahle verze uz by mela umet iOS, tak ze bych si ho poridil a kdyz uz te nepretaham a nepredrepuju, tak ze bych te prechodil :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po srpen 08, 2016 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Pis prosim ty poznatky casteji, hlavne jak to meri trenink apod. |
jako ve fitku? na ten si ho budu sundávat - nachozený počet kroků po fitku mě nezajímá, kalorie bych tipnul, že se odvozují z počtu kroků a taky mě nezajímají, tepovka by se s tím měřit dala, ale taky mě při liftu nezajímá, navíc to prý při pocení špatně měří, do sprchy ani sauny to brát nechci, no a určitě bych s tím někde křápnul a bylo by po náramku :D hodlám to primárně používat pro sledování chůze, statistiky a jako motivaci více chodit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|