vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 291, 292, 293  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2016 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Bude to na tu jedenáctou vyhovovat Magumimu?

bude, potvrzeno, domluveno, v jedenáct v Eaglu, po zahřátí začneme vymýšlet, co s volným časem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2016 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18. července 2016, pondělí

RONNIE sraz - já, Magumi, Pajas, Carabas a CIZO v Eagle fitness

MOBILITA + protahování s osou cca 30 minut

Dřepy:
5x 30 kg
5x 50 kg
3x 70 kg
3x 90 kg
3x 110 kg
3x 130 kg, až dosud váhy cca, nevím jak jsme přihazovali
2x 150 kg
2x 160 kg
1x 170 kg
BELT ON
1x 180 kg
1x 185 kg
2x 170 kg, a už to nešlo
BELT OFF
sice žádná sláva, ale dostal jsem se aspoň pět kilo pod osobák, takže propadák to nebyl. akorát už to pak nešlo. Magumi pak nakládal dál, a dál, a dál, a... však si počkejte na jeho log, co tam donakládal. stojí to za to ;) Pajas si jel své brutální pauzované pětky... ten z nás jediný trénoval :) Carabas a CIZO měli separé stojan pro vysoké muže, takže si tam svižně vyjeli až do nějaké vysoké váhy a pak šli benčovat a když jsme šli my benčovat, tak už šli ven na nějaké strong-man disciplíny ;)

Bench-press:
5x 70 kg
3x 80 kg
3x 90 kg
3x 100 kg
3x 110 kg
3x 120 kg
1x 130 kg, a pak už to nešlo :/
8x 110 kg
10x 100 kg
12x 90 kg
výborná lavice, ta mě zachránila, že jsem aspoň něco odbenčoval ;) Carabas tam potvrdil 140, Magumi svedl boj se 170...

Mrtvý tah:
5x 70 kg, sumo + nadhmat
3x 120 kg, sumo + nadhmat
2x 170 kg, klasika + zámek, moc jsme to přihazování neřešili a šly tam furt červené ;)
1x 200 kg, klasika + střídavý
BELT ON
1x 210 kg, dost na hraně
1x 220 kg, good lift a to jsem si na něj nevěřil, viz níže ;)
BELT OFF
zážitek... normálně si osu před pokusem pružím a napínám ji, abych pak zabíral, když už je v tahu... houby. ta osa se ani nehla :D ležela jak přibitá, takže žádné pružení se nekonalo a bylo potřeba ji i se všema kotoučema rovnou zvednout. o to větší radost mám z vyrovnání osobáčku na 220, i když teda s páskem. Carabas to tam taky poslal. Pajas valil své brutální pětky a později trojky... ten natahal jak tři z nás dohromady :) CIZO se šetřil, ale ta závěrečná dvoustovka tam vyletěla jak raketa, velká rezerva. Magumi se pokusil o 260, ale tohle byla osa, která nedává startovní bonus, tak to nepadlo.

Čelní dřepy:
3x 60 kg, poslední vždy stopka
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
3x 130 kg, pořád poslední stopka, ale už těžké
BELT ON
1x 150 kg, pomalá negativka a stopka a... stačilo :)
BELT OFF
ještě jsme si s Carabasem a Magumim prokrvili na závěr stehna.

Čas ve fitku: nevím, kluci říkali cca 3,5 h

Váhovka: 99.5 kg

po tréninku směr Steak House na Floře - díky CIZO za rezervaci a tip, ještě se k nám přidal DiamondD, který se v tom fitku taky vyskytnul. borci si dávali půl kilový steak, ale já měl co dělat i s těmi 300 g :D hezky jsme se roz-seděli a pokecali... velmi příjemná fáze tréninku :D a po necelých dvou hodinkách každý po svém. zítra trénink jako obvykle, ale už - konečně - něco lehkého :D jo, a taky jsem potkal ve fitku Zlatu - osobní trenérku, opálená, osvalená, pěkný nohy. a Carabas/Pajas má něco málo natočeno, z tréninku, mám tam tuším jeden dřep, tak jestli ho dá na YT a náhodou projde cenzurou, tak ho tady přidám ;)
Zlata

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2016 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bylo to moc milé, vas takhle hezky videt pohromade, co jsem tak letmo ockem nakoukla, makali jste neskutečně!!! a .. hihi...moc děkuji

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Magumi

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2016 4:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
bylo to moc milé, vas takhle hezky videt pohromade, co jsem tak letmo ockem nakoukla, makali jste neskutečně!!! a .. hihi...moc děkuji

Já jsem plachý, vůbec jsem si netroufl tě oslovit. Ale slušelo ti to.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2016 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19. července 2016, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, R.E.L.A.X ;)

MOBILITA + protahování s osou cca 20 minut

Dřepy: (lehce, stopky)
5x 20 kg
3x 60 kg
3x 80 kg
10x 100 kg, 1. pracovní, dole stopky
10x 100 kg
10x 100 kg, 3. pracovní
stopky fajn, ale dynamika šla směrem k desátému opakování do háje a rozjet to už nebylo tak easy jako při prvím opáčku. příjemná změna, zařadíme je.

Decline press: (vsedě Hammer Strength)
10x 60 kg
10x 80 kg
10x 100 kg
10x 100 kg
hledali jsme stroj, na kterém se dá tlakovat, původně jsme hledali Incline press a bylo mi furt divný, jakou to má dráhu... před poslední sérií jsem si všiml, že Inline je hned za náma a tohle je Decline :) ani tenhle však Magumimu na tu ruku nesednul, tak jsme šli jinam.

D. Y. Row: (přítahy podhmatem v sedě, Hammer Strength)
10x 80 kg
10x 80 kg
10x 80 kg, vše striktně

Čas tréninku: 30 minut

Váhovka: 100.3 kg, deficit z dovolené smazán, po včerejším tréninku jsem se slušně napucnul

Hodně zkrácený trénink, ale Magumi mě ani nemusel přesvědčovat, že stačilo a vezmeme saunu :) Po včerejšku rozbití, Magumi navíc úspěšně završil půlroční cyklus trvalého zlepšování... ale jo, ty dřepy byly na protažení fajn.
vlk#

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2016 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na nějaké natáčení či focení včera nebyl čas... všichni makali ale Pajas si přece jenom našel chvilku a vyrobil mi pohyblivé obrázky, když jsem zkoušel dřep 180 s páskem, čímž mu děkuji moc pohledné už to není, 185 bylo podobně, ale o hodně pomaleji v mrtvém bodě, na paralel to snad bylo, byl jsem vůbec rád, že na to žebro můžu použít opasek dávám jenom pro ilustraci, že jsme byli v Eaglu

vlk#

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2016 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

22. července 2016, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, RELAX

MOBILITA + protahování s osou cca 30 minut

Čelní dřepy: (up to max)
3x 60 kg, první a třetí stopka
3x 80 kg,
3x 100 kg,
3x 120 kg
BELT ON
1x 140 kg, stopka
1x 150 kg, bez stopky
1x 160 kg, už mě to ohlo, tak konec zábavy
3x 140 kg, jenom tolik, abych zůstal v komfortní zóně
BELT OFF
příjemné protažení na začátek, byl jsem zvědavý jak to půjde a žádné překvápko se nekonalo. Magumimu to s opaskem začlo lítat a rozhodně dnes ještě nekončí ;)

Dřepy: (high-bar, stopky)
BELT ON
5x 140 kg, vše stopky, ale dynamika mizerná
5x 140 kg
5x 140 kg, tak aspoň tři pětky
BELT OFF
dynamiku musím začít trénovat níž, příště zkusím 120, pětky jsou na stopkování ještě fajn. obdivuju Pajasových 160 :)

Military press: (s pokládáním)
5x 60 kg
5x 60 kg
5x 60 kg
dlouho jsme to necvičili, šlo to fajn i dynamika, akorát mám načnutou levou paži pod ramenem, tak budu muset něco vymyslet, užší úchop, menší váhu nebo přejít na úzký benč, škoda.

Mrtvý tah SUMO:
5x 60 kg, dnes nácvik "příprcu", jak upozornil v Eaglu Pajas, za což mu velmi děkuji :)
5x 100 kg
3x 140 kg, sumo + zámek
1x 180 kg, sumo + zámek, spodní fáze skoro bez pohybu, příprc v pohodě, asi osobák na sumo
postřehy - s příprcem zvedám osu níže na nohy a horní fáze je jednodušší, spodní fáze pořád stejně pomalá a nohy na sumo nejsou zvyklé.

Shyby široký nadhmat: (s dopomocí)
8x BW -20 kg, hned se ozvala levá paže, jinak to šlo fajn
4x BW -20 kg, nešloto, něco v té ruce moc namáhám
1x BW, ani bez dopomoci
shyby jsou zabité, musím tu ruku šetřit, takovou dobu už byla fajn, pak ji jednou při benči načnu a zase to trvá.

Čas ve fitku: 1:30

Váhovka: 100.1 kg, začínám s redukcí a to pátečním skoro-půstem, před a po tréninku jdou bca.a na regeneraci

příjemný trénink, drželi jsme ho v komfortní zóně a to se hned líp a rychleji cvičí. taky se dá nastavit pracovní váha i opáčka podle aktuálního stavu.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2016 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CO TO JE ten Marek "FOLHA" Zych za zvíře

to jsem ještě neviděl... proti Punimu nastoupí bloňdák s korálkama v džínovejch šortkách, váhovka 83 kg, viditelné osvalení decentní, pak je vidět, jak tam metá efektní vytáčená salta s vruty... pak Jonáš konstatuje, že oba zatáhnou 300+... cože???

tak to jsem se musel podívat a dodívat a pak ještě jednou a zřejmě zatím nejlepší díl Swagliftu, co jsem viděl a obrovská inspirace.

Naposledy upravil vlk# dne út září 13, 2016 3:05 pm, celkově upraveno 4 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2016 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani sa nezapotil chlapec, dobre išiel, žiadny namyslenec, pekne triezvo posúdil svoje schopnosti, vedel načo má, borec, no pákové pomery na mrťák výborné, dlhé opičie ruky, to je základ hehe
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2016 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marek je vubec prirodni ukaz...

vlk#

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2016 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

26. července 2016, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, technika a dynamika

MOBILITA + protažení s osou cca 25 minut

Čelní dřepy:
3x 60 kg, zadní dřepy, ještě jsem nevěděl, že pojedeme čelní :)
3x 80 kg, už čelní
BELT ON skoro jako Folha , když pásek, tak od začátku ;)
3x 100 kg
3x 120 kg
1x 140 kg, stopka
1x 150 kg, bez stopky, pořád ještě technická, ale už těžká
1x 160 kg, netechnicky v předklonu
1x 162.5 kg (PB) , netechnicky, grinding, ale vytlačeno
BELT OFF
příjemný začátek tréninku, ale nesmí se to přehánět, už těch 160 bylo hodně, ale když už jsem to neuhlídal, tak jsem zkusil aspoň pidi-osobáček, v nohách už bylo i více, ale to jsem poslal do objemu :) Magumi se taky hecnul :)

Dřepy: (stopky)
BELT ON
5x 120 kg, 1. pracovní, vše stopky, první 2-3 opáčka fajn dynamika, pak horší
5x 120 kg
5x 120 kg
5x 120 kg, 4. pracovní
BELT OFF
narozdíl od minula rozumnější váha, takže se dala udržet technika a zpočátku i fajn dynamika. závěry sérií už byly horší. tohle mě bavilo.

CG bench-press: (cca 40 cm, stopky)
5x 20 kg
5x 60 kg
3x 80 kg
5x 100 kg, 1. pracovní, vše stopky
5x 100 kg
5x 100 kg, 3. pracovní
dnes by mě Pajas přebenčoval :D stopky mi dávaly pěkně zabrat, ale je to fajn je trénovat.

Čas ve fitku: 1:30

Váhovka: 98.9 kg

pohodový prázdninový trénink na podporu odtučňování :D žebro jsem sice trochu opaskem namasíroval, ale už v Eaglu jsem si vyzkoušel, že to přežije celkem ve zdraví a úspěšně se lepší.
decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2016 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekne ty Dnes si ma na čelňákoch oficiálne predrepol

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2016 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Pekne ty Dnes si ma na čelňákoch oficiálne predrepol

jéminkote... to jsem nevěděl, to mě mrzí ono přes těch 160 stejně nemělo smysl chodit, nebyla na to síla, abych to udržel správně technicky.

větší radost by mi udělaly zadní... ale tam máš náskok, který než doženu, tak ho zdvojnásobíš
spekounP

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2016 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
dnes by mě Pajas přebenčoval :D stopky mi dávaly pěkně zabrat, ale je to fajn je trénovat.

já bych přebenchoval tak možná SCHEILU, když bude mít zrovna špatnej den.
Včera jsem se trápil se směšnou váhou na dotlaky. Ramena nefungujou, jak by měly.
spekounP

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2016 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Apropo zítra jsem dohodnutej na 17 hodinu s Diamondem do EAGLU, kdyby jste náhodou někdo z Vás měli čas a chuť.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 291, 292, 293  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: