Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1169, 1170, 1171 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2016 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
CZEBLADE napsal:
http://www.casopis-sifra.cz/vzdoroval-lupicum-ve-vlastnim-dome-dockal-se-vezeni-a-jeste-zaplatil-skody/ Ponaučení ... všechny zabít.

Snad nejsem naivní, když doufám, že tohle by u nás pro toho pana domácího dopadlo dobře. Ale nervy a stres by to byly určitě.
Jeden můj kolega, starý policejní veterán, říká: každý soudce byl měl být přepadený, jeho manželka znásilněná a jeho barák by měli vybrat zloději. Pak by teprve mohl začít soudit.

kolega má úplnou pravdu, ale přát znásilnění nějaké cizí ženě..., možná by pak samozřejmě u všech trestných činů padaly maximální pálky, já bych to udělal jednoduše
za jakýkoliv trestný čin předem plánovaný bych dával automaticky doživotí, nikdo by nemohl kalkulovat s možným výnosem oproti riziku, že ho chytnou, v podstatě by se pak stávaly jenom trestné činy v afektu, rozrušení a malé množství činů, kdy si dotyčný prostě nemohl pomoct a musel to udělat, třeba ze sportu, nebo protože si myslel, že je chytřejší než vyšetřovatelé...
kdo by šel na doživotí, toho by stát neživil, musel by mít na to prachy, když by ho nikdo nezasponzoroval, tak bez žrádla nechat umřít hladem...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2016 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
CZEBLADE napsal:
http://www.casopis-sifra.cz/vzdoroval-lupicum-ve-vlastnim-dome-dockal-se-vezeni-a-jeste-zaplatil-skody/ Ponaučení ... všechny zabít.

Snad nejsem naivní, když doufám, že tohle by u nás pro toho pana domácího dopadlo dobře. Ale nervy a stres by to byly určitě.
Jeden můj kolega, starý policejní veterán, říká: každý soudce byl měl být přepadený, jeho manželka znásilněná a jeho barák by měli vybrat zloději. Pak by teprve mohl začít soudit.

To je otázka. Byl odsouzen za nadměrnou sebeobranu a nikdo z nás neví, co za tím bylo. Pokud mu na ten nůž spadli zády a sedmkrát, nemyslím si, že by od nás odešel v pohodě také. V tom článku prakticky nejsou žádné podrobnější informace. Navíc bych si tipl, že jde o rozsudek první instance, takže ještě klidně může dojít ke změně.
pavouk

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2016 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:

proč přát manželce něco takového...
takže každý soudce by měl být přepaden, znásilněn...
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2016 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pavouk napsal:
Marky V. napsal:

proč přát manželce něco takového...
takže každý soudce by měl být přepaden, znásilněn...

Zjevně jsem měl napsat, že to kolega myslí v nadsázce. Ale smysl té myšlenky je snad jasný.
pavouk

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2016 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zjevně jsem měl napsat, že to myslím v nadsázce. Ale smysl té reakce je snad jasný.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2016 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě čas, který tak rychle utíká. A taky fakt, že jsem si ještě nezamluvil tému disertační práce.
decarabas

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2016 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dovolenková sezóna v plnom prúde, z pôvodného počtu 4 kolegov sme tu celé leto dvaja. Horko ťažko sa to zvláda a keď máme pred sebou už len posledný skurvený týždeň, kolegyňa si zlomila nohu

Taaak jedem, 5 krásnych single brutálnych dní

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Mablung

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2016 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Dovolenková sezóna v plnom prúde, z pôvodného počtu 4 kolegov sme tu celé leto dvaja. Horko ťažko sa to zvláda a keď máme pred sebou už len posledný skurvený týždeň, kolegyňa si zlomila nohu

Taaak jedem, 5 krásnych single brutálnych dní

To ti nestačí 4 hodiny spánku? O víkendu to můžeš dospat a dát si brutálních šest hodin
ygg

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blbci v akci .... http://byznys.ihned.cz/c1-65402240-jste-cizinka-a-nemate-vztah-s-cechem-pak-v-praze-na-ridicsky-prukaz-zapomente?utm_source=centrumHP&utm_medium=financebox&utm_term=position-3
Bombay

PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2016 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bílý Superb 000 PETR1.
Předjíždění na plné přes čtyři auta, odbočování do protisměru (ale předjel další dvě auta, závodník), předjíždění dvou aut a odbočujícího autobusu ze zastávky.
To vše zvládl na úseku cca 600 metrů, během maximálně minuty.

Holt nám začala Barum Rally a vyrojilo se plno kryplů. I když, tenhle člověk asi bude krypl i bez Barumky.
kulíšek

PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2016 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TVL... mohla bych napsat knihu "Tisíc a jeden důvod, proč nechci žít v ČR" a ani jeden z nich by se netýkal muslimů a jiných přistěhovalců. Česká nátura mi absolutně postačuje.... Aneb bydlet na Kladně je někdy fakt moc náročné a pracovat v Praze ještě náročnější....

Mám tu spoustu prima kamarádů, známých, narodila jsem se tu, miluju českou přírodu a vůbec... ale jsou věci, co fakt nikdy, nikdy nepochopím....
Judson

PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2016 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OMG, na 4F maj vyprodanej muj protak, tak to je konec
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2016 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2016 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Nic.

+1
Beztak je to léto úplně k ničemu, furt horko, chlastání na zahrádkách, minisukně. Už aby zapršelo a přituhlo.
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2016 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
OMG, na 4F maj vyprodanej muj protak, tak to je konec

Maji ted nove 75ky - bez prichute, cokoladove a vanilkove. Ty s prichutema jsou hodne povedene.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1169, 1170, 1171 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: