Scheila

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 75, 76, 77  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Scheila  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Scheila
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Scheila

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2016 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:
Si si istá, že zlý tréning bol zapríčený hormónmi?
Mohli v tom byť iné faktory, stravovala si sa inak v ten deň alebo deň predtým, mala si nekvalitný spánok, stres z osobného života, alebo cvičila na inej tyči/kotúčoch ako zvyčajne atd...
Ten ťah 90 kg bol podľa mňa psychická záležitosť a nesústredila si sa na činku ako keď si dvíhala 100ku.

Hormóny isto vedia rozladiť človeka, ale teba ako športovkyňu to nesmie rozladiť a musíš sa naučiť liftovať aj cez ne.

Nejsem si vůbec jistá, že to bylo hormonama...ale všechno ostatní - spánek, jídlo, apod byly stejné jako vždycky - optimální... On tady vůbec neměl nastat problém, se 105 kg jsem ještě 14 dní nazpátek jezdívala pracovní série bez pásku naprosto s přehledem...A já jsem se fakt snažila zabrat, ale tělo prostě vůbec neposlouchalo, jakoby nebylo moje ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kulíšek

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2016 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi bych na prstech deseti rukou nespočítala, kolikrát jsem se na tréninku rozbulela, takže ano a znovu ano :D Výkyvy jsou normální a není to jen hormonama, prostě se to děje. Ne každý den je posvícení. Trochu se od toho odprosti, o nic nejde, závody za dlouho a je to jeden trénink, z toho se nedá NIC usuzovat. Koukni na všechny ty osobáky, co jedeš... A odpočinek 5 dní je v pohodě. Znám spoustu trojbojařů, co chodí pozvedy jednou za 10 dní. Je to nejnáročnější cvik na CNS...

Takže hlavu vzhůru a jede se dál!

PS: Hlavně prosím ne bikiny
e-witch

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2016 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... přesně tak, dosedy jsem včera nenašla, ale tréninků, kdy člověk nevěřícně obchází činku, že mu tam snad někdo tajně přihodil 20kg hned několik :)
Scheila

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2016 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
PS: Hlavně prosím ne bikiny

Já to beru jako motivaci, respektive to nejhorší, co by se mi mohlo stát, tak skončit v bikinách, takže o důvod víc makat ... Navíc chlap by se se mnou ze studu pak asi aji rozešel .

e-witch napsal:
... přesně tak, dosedy jsem včera nenašla, ale tréninků, kdy člověk nevěřícně obchází činku, že mu tam snad někdo tajně přihodil 20kg hned několik :)

Tak ona aji e-witch, o které si myslíme, že je buď z jiné planety anebo nějakej stroj, má svoje chvilky kdy nemůže ? Hnedka mi je líp ...
PS. Občas když si pročítám tvoje zápisky, tak to musím poreferovat i Mirkovi, např. když jsi jela toho beara MT 10x5x110 a vždy dodám, že já jsem hrozná sra*ka a musím makat víc... A on se vždycky tak zamyslí, co by mi na to řekl, a potom pronese "Ona je divná, radši si ty její zápisky vůbec nečti..." (ber to jako kompliment )
kulíšek

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2016 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono číst tréninky jiných lidí může být motivace, ale rozhodně by Tě to nemělo dostávat do takových stavů. Každý jsme úplně jiný a potřebujeme trochu něco jiného :)

Já chodit blbé pětky na dřepech, tak mám za chvilku stehna, jak Arnold (U mě to není kec, já mám prostě tu genetiku šílenou....) Ruce mi rostou, když jen kolem činky projdu
Mám podivnou regeneraci a celkově pofiderně zvláštně stavěné tělo. Dřepy chodím exrtémně na úzko, pozvedy s prdelí nahoře a vůbec. Poznamenalo mě těch bambilion zranění, co mám za sebou.... Prostě mám nějaké své nastavení, které bych nikomu nikdy nedoporučila. Stejně, jako kdyby chtěl jet moje tréninky....

Ty se srovnávej sama se sebou a to prostě musíš uznat, že to jde parádně! Technika se Ti lepší, výkony jdou nahoru. Co chceš víc? :)

Jsi prostě skvělá a jeden trénink to nezmění!
Scheila

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2016 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scheila

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2016 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.8.2016 1.3

Zahřátí

Benč press
3x10x20kg
8x30kg
6x40kg
4x50kg
2x3x55kg
5x3x65kg - se stopkou na povel

Dřep
10x20kg
8x40kg
5x50kg
4x60kg
2x3x70kg
5x3x85kg - pásek

Benč press
5x45kg
4x50kg
5x3x60kg

Tlaky na prsa v leže JČ + zkracovačky na šikmé s bržděním od sparinga
10x10kg + 20x
10x12kg + 20x
10x14kg + 25x
10x16kg + 25x
10x18kg + 20x

Streč

Děcka, dneska to bylo super . Jak vyměněná jsem byla, spousta energie, síla byla, dřepy s přehledem a s rezervou a dokonce mě po hooodně dlouhé době bavily ...benčíky jedna radost, bych benčovala od rána do večera . Zítra mrtvolky, tak jsem zvědavá, snad to bude taky v cajku . Na videu poslední sérka 3x65

kulíšek

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2016 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vida
Makuška

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2016 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scheila napsal:
Tady prolomím tabu a chtěla bych se zeptat všech žen sportovkyň - míváte také výkyvy výkonnosti v rámci své periody? Co to ku*va jako je, že příjdu k čince a ani neodlepím 80% své maximálky???????

Ono se u tebe určitě jednalo o jednorázový výkyv, ale jinak obecně já výkyvy mívám....především v chuti cvičit a délce regeneru. Prostě .....ne nadarmo je měsíční perioda ženy rozdělená na jaro - léto - podzim a zimu - zkus mrknout tady.

https://psychologie.cz/ctyri-tvare-zeny/
Scheila

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2016 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

Teda docela zajímavé počtení, nikdy by mě nenapadlo se na to dívat takto, ale něco na tom bude....ale úplně nejvíc se mi líbí ty tipy pro muže , to hned dám přečíst chlapovi ...

9.8.2016 1.4

Zahřátí

MT klasika
10x50kg
8x60kg
5x70kg

MT klasika z deficitu - 10 cm
2x3x70kg
4x3x80kg

Incline benč press
2x10x20kg
6x30kg
6x40kg
5x4x50kg

Triceps kliky na bradlech
5x6

MT sumo
10x60kg
2x5x80kg

MT sumo dotahy z boxu - 10cm (vše bez pásku)
4x80kg
2x4x90kg
2x3x105kg
2x3x120kg
5x120kg

Goodmorningy
5x40kg
5x50kg
3x5x60kg

Streč

Dneska úžasné ...Měla jsem z mrtvolek trochu respekt, ale šlo to moc dobře . Těch 5x120 bylo úplně s přehledem a s rezervou, moooc potěšilo, bohužel neschopnej kameraman, takže na polovině videa je někdo uplně jinej a ta druhá polovina je rozmazaná . Takže na videjku první sérka se 120 , s technikou začínám být docela spokojená, hlavně už ten pohybovej vzorec začínám mít docela zažitej, takže už se na to nemusím tak usilovně soustředit .

Scheila

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2016 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.8.2016 2.1

Zahřátí

Benč press
2x10x20kg
2x10x30kg
6x40kg
5x50kg
2x3x55kg
3x3x65kg
2x70kg
3x70kg
4x70kg (rezerva minimálně na další 2 opak )

Dřep
10x20kg
5x40kg
5x50kg
4x60kg
2x3x70kg
5x3x85kg

Benč press
4x45kg
2x4x50kg
4x4x60kg

Rozpažky na prsa vleže JČ
5x10x8kg

Zvedání nohou ve visu
3x15

Streč

Dneska fajné , jenom trošku jsem cítila spodní záda unavené z úterý, snad zítra budou v cajku na mrtvolky ... Jinak ještě chvilku tímto tempem a už budu benčovat víc jak dřepovat ...
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2016 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scheila napsal:
[b]11.8.2016 2.1

4x70kg

to už začína byť nebezpečné, vyzerá to na 80 a viac bench :P
Aké sú tvoje maximálky?
Scheila

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2016 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:

to už začína byť nebezpečné, vyzerá to na 80 a viac bench :P
Aké sú tvoje maximálky?

No moje RAW maximálka odzkoušená cca před 3 týdny byla 75 kg, ale teď už bych se na těch 80 aji cítila ...Moje EQUIP maximálka z letošního února na MČR je 80 kg ...no jsem zvědavá, co to udělá, až se zase obleču do dresu ...
vlk#

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2016 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scheila napsal:
...no jsem zvědavá, co to udělá, až se zase obleču do dresu ...

nebude Ti přes hrudník
Magumi

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2016 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Scheila napsal:
Tady prolomím tabu a chtěla bych se zeptat všech žen sportovkyň - míváte také výkyvy výkonnosti v rámci své periody? Co to ku*va jako je, že příjdu k čince a ani neodlepím 80% své maximálky???????

Ono se u tebe určitě jednalo o jednorázový výkyv, ale jinak obecně já výkyvy mívám....především v chuti cvičit a délce regeneru. Prostě .....ne nadarmo je měsíční perioda ženy rozdělená na jaro - léto - podzim a zimu - zkus mrknout tady.

Tomuhle tématu se hodně v poslední době věnuje Lyle McDonald, chystá na to téma knížku. Tady je k té základní fyziologii krátký článek http://www.bodyrecomposition.com/womens-physiology/male-and-female-physiology-q-a.html/ a tady je s ním delší rozhovor, který se ale víc věnuje výživě a psychologii, než tréninku. Z lifterů k tomu něco napsal Greg Nuckols: http://strengtheory.com/do-women-need-to-train-any-differently/

Výkony máš parádní, zvlášť benč, kde jsi krásně chytla techniku, smekám.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Scheila Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 75, 76, 77  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: