vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 291, 292, 293  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Olejnas

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2016 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha. Me by prave zajimalo, jak moc presne to meri ten vydej u cviceni. Kdysi jsem par naramku, vcetne AppleWatch testoval a jedine co jakz takz merilo byl Nike FuelBand++ ale ten se uz kvuli Applu nevyrabi : (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2016 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Aha. Me by prave zajimalo, jak moc presne to meri ten vydej u cviceni. Kdysi jsem par naramku, vcetne AppleWatch testoval a jedine co jakz takz merilo byl Nike FuelBand++ ale ten se uz kvuli Applu nevyrabi : (

tak to bys asi musel přitlačit :) sice to má několik (3?) akcelerometrů a pár vymakaných filtrů, ale měřením kalorií při sportu se to nechlubí.
vlk#

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2016 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9. srpna 2016, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, prázdniny...

MOBILITA + protahování s osou cca 20 minut

Čelní dřepy:
3x 20 kg
3x 60 kg, stopky
3x 80 kg, stopky
3x 100 kg, stopky
3x 120 kg, stopky
BELT ON
3x 140 kg, poslední stopka, Magumi překvapil, že šel do objemu...
1x 150 kg, ohlo mě to, tak jsem po prvním odložil, Magumi pokračoval v krasojízdě
1x 150 kg, lepší, ale jedničky dnes stačí, druhé už by byl grinding
1x 150 kg, dobré, Magumi pořád valí objem
3x 140 kg, bez stopek, pětka ani náhodou
BELT OFF
chtěl jsem lehce, ale Magumi překvapil, jak se do toho opřel, řekl bych, že pár max reps osobáků si zapsal, tak jsem jenom zpovzdálí sekundoval, aby svaly nezakrněly :)

Dřepy: (stopky)
BELT ON
5x 140 kg, 1. pracovní, vše stopky, ale špatné, šlo to přes záda
5x 140 kg
5x 140 kg, 3. pracovní, lepší, první dvě přes nohy, pak už dopomoc zádama
5x 140 kg
5x 140 kg, 5. pracovní, ještě lepší, první tři i s lehkou dynamikou, asi že už mi to bylo jedno :)
5x 140 kg, 6. pracovní, vše stopky, poslední extra dlouhá, subjektivně 3 s, objektivně tak 2 s, být delší, tak už se nezvednu :)
BELT OFF
to bylo něco... původně jsem chtěl zkusit 140 a pak si shodit, jenže Magumi to točil prakticky bez přestávek, jenom shodit pásek, trochu se vydýchat než se parťák srovná pod osou, zajistit mu sérii a pak už si zapnout opasek a jít se rovnat na sérii. subjektivně - bez přestávek, objektivně tak OT2M - nástupy na série co dvě minuty, v závěru možná o malinko více. parádně jsme se zbourali, propotili, oněměli :D

Bench-press:
5x 20 kg
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
3x 120 kg
1x 130 kg
1x 130 kg
Magumi odjel pěkné dynamické pětky, já to zapíchnul na 130, protože víc tam nebylo, a ještě jsem si nějak poruchal palec, když jsem se 120 vrazil do konstrukce, takže jsem pak měl obavu, aby neselhal u 130 úchop.

Přítahy vsedě podhmatem HS:
10x 80 kg
10x 80 kg
10x 80 kg
na plný plyn, ať si taky záda užijou.

Motýlek:
10x 91 kg
10x 91 kg
6x 91 kg, nešloto

Zákopky LF:
10x 70 kg (max) na každou nohu
10x 70 kg
10x 70 kg
a byli jsme jak ty tři opičky... netahám, netlačím, nechodím :D

Čas ve fitku: cca 2:05

Váhovka: 99.6 kg

Spánek: 6:16 z toho hluboký 1:51 a nestačilo to, bylo to znát, o půl čtvrté mě vzbudila princezna a řádila až do pěti a pak už jsem toho moc nenaspal.

nečekaný, vyčerpávající, uspokojující trénink :) Magumi má snad někde slot na paměťovou kartu s programem a když má program, tak ho odjede :) pásek už má utažený na 5 dírek, zatímco já pořád zápasím s druhou, takže mu jeho dieta pěkně funguje :)
visual

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2016 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle kombo prednich drepu a zadnich se stopkou je pro me z rise fantazie.....
jedete jak valec
vlk#

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2016 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

visual napsal:
tohle kombo prednich drepu a zadnich se stopkou je pro me z rise fantazie.....

vyzkoušej... jsou to dvě mouchy jednou ranou ;)

to jenom tak "vymýšlíme" o prázdninách, zahřívat se čelňákama na zadní asi není úplně rozumné, taky mi vždycky stihnou zatuhnout ramena a trvá, než usadím osu :)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2016 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12. srpna 2016, pátek

MOBILITA + protahování s osou cca 25 minut

Push press:
3x 60 kg
3x 70 kg
2x 80 kg
0x 90 kg, jak není technika, tak se to holt špatně vyráží :)
3x 80 kg
2x 80 kg + 0x 80 kg
1x 80 kg + 0x 80 kg
2x 80 kg
vymyslel to Magumi, ne, že by mě to nebavilo, ale prostě mi to nejde :D a ještě jsem si natáhl zádo. váha tak na military, ale tohle musí lítat čistě, bez dotlaků.

Dřepy:
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg
5x 130 kg
5x 140 kg a stopka nakonec
na protažení, končil jsem na hranici komfortu.

Mrtvý tah:
5x 60 kg, širší úchop (malíčky na prstýnky) + zámek
5x 100 kg, širší úchop + zámek
5x 140 kg, širší úchop + zámek + magnézko
3x 160 kg, širší úchop + zámek + magnézko, záda mohla, ale úchop už ne :)
4x 180 kg, klasika + střídavý
4x 180 kg, klasicka + střídavý + opasek (stejně nepomohl)
Magumiho to prostě "ba", i když to jel v úterý :) něco jsem odtahal, ale síla není.

LF Chest press: (paralel úchop)
8x 70 kg
8x 77 kg
8x 84 kg

HS High row: (přítahy šikmo shora)
10x 60 kg
10x 80 kg
8x 80 kg

HS MTS Squat: (vleže, každá noha svůj pedál od těla)
8x 140 kg
8x 200 kg
8x 200 kg

LF Motýlek:
10x 105 kg
10x 135 kg
10x 135 kg

Arm-něco:
8x 20 kg
mělo to být na tricepsy, zabíralo břicho a špatně se to ovládalo :)

Čas ve fitku: 2:10

Váhovka: 99.8 kg, jím zdravě, včera půl kuřete, na vodě, a řádek brambor :) předevčírem půl kachničky, čtyři knedle a červené zelí :)

protáhli jsme se, ty push-pressy, jak se necvičí pravidelně, tak není dobrý si moc nakládat, příště snad budu vědět.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2016 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je zvláštne tie pushpressy, že tak málo, koľko máš militárko? Vážiš dosť, drepy máš parádne, videl som to na tak 110-120 pushpress minimálne.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2016 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
To je zvláštne tie pushpressy, že tak málo, koľko máš militárko? Vážiš dosť, drepy máš parádne, videl som to na tak 110-120 pushpress minimálne.

njn, neumím to... military jsem dlouho nejel, takže byl dal max 1x 80 kg, ale tohle je úplně jiný cvik, jakmile jsem to nevyrazil nad hlavu, tak jsem se o dotlak vůbec nepokoušel, to nebylo cílem. bez natrénované techniky holt nelze.

a váha je akorát nadváha, měl bych deset kilo sundat, aby se nejednalo o obezitu, jenže po těžkém či příjemném dni - čímž jsem pokryl většinu :), se těžko večer odepírají různé dobrůtky ;)
Magumi

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2016 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

Já to mám podobně, taky bych čekal, že při čelňáku přes 170 a military přes 100 vyrazím aspoň 140 a nejde to. Asi to je kombinace techniky a malé výbušnosti. Bude na tom třeba pracovat.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

16. srpna 2016, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák

Čelní dřepy:
3x 50 kg, vše stopky
3x 80 kg, vše stopky
3x 100 kg, vše stopky
3x 120 kg, vše stopky
1x 140 kg, stopka
BELT ON
1x 150 kg, stopka
1x 160 kg, bez rezervy, netechnicky, těžké
BELT OFF
šlo to dobře, ale pak se ukázalo, že na maximálku to není

Dřepy: (stopky)
3x 120 kg
3x 130 kg
BELT ON
3x 140 kg
3x 150 kg, 1. pracovní
3x 150 kg
3x 150 kg
3x 150 kg, 4. pracovní
BELT OFF
RPE 9-9.5, tak dvě pracovní jsem trefil dobře, dvě byly těžší. Magumi se rozjel a stopnul si i 180 ;)

Bench-press: (wide grip à la Scheila :D + bandáže na zápěstí)
5x 20 kg
5x 60 kg, stopky
3x 80 kg, stopky
3x 100 kg, stopky + bandáže zápěstí od teď (Magumi ochotně zapůjčil :)
3x 120 kg, stopky (!)
1x 130 kg, stopka - nepamatuji si, jestli jsem kdy zkoušel stopnout
1x 135 kg, pomalý čistý tlak bez stopky
0x 140 kg, vůbec jsem to netrefil, Magumi mrtvý tah 1x 140 kg
0x 140 kg, ani napodruhé a s opaskem, Magumi mrtvý tah 1x 140 kg
13x 100 kg, až do šatny měla má sklerotická hlava radost, pak jsem si vzpomněl, že už mám i 15 :/
příjemná změna, zkusil jsem max povolený úchop - ukazováčky na prstýnky (81 cm), ovšem hned jsem zjistil, že bez bandáží to nepůjde, že na tohle není zápěstí zvyklé, tak mi je Magumi zapůjčil a pak už se to dalo. je to legračně krátká dráha, stopky nejsou takový problém a jak jsem u těžké váhy zjistil - buď to jde a nebo se to ani nehne. zkusím na tom ještě zapracovat. doufám, že to nečte Carabas... benčujete mělce a ještě si vážete zápěstí :D :D bandáže jsou obrovská pomoc, něco jako trhačky při tazích.

HS přítahy vsedě podhmatem:
10x 80 kg
10x 80 kg
10x 80 kg

HS Shoulder press: (paralel úchop)
8x 70 kg
5x 70 kg
6x 70 kg

Snožky:
12x 100 kg (max + 5 kg)
12x 100 kg
12x 100 kg

Roznožky:
8x 95 kg
8x 80 kg
8x 80 kg

Čas ve fitku: 2:12

Váhovka: 100.3 kg, jednorázový overload včera večer u tchána, už jsem měl rozepsanou smsku Magumimu, že pokud tam zítra do 7:10 nebudu, tak ležím doma v komatu :) ale podařilo se včas uprchnout a něco málo jsem i pospal.

dobrý trénink, nezabilo mě to, líbilo se mi to :) Magumi mě ráno nakopnul třema tabletama - prý hroznový cukr :) u širokého benče mě překvapilo, že ramena nebolí ani mě to neroztrhlo ;)

ranní předtréninkový koktejl už začíná být pořádná snídaně - čím více suplementů, tím méně síly :D
15 g bcáá + 10 g gluťas + 6 g kreoš + 2 g A-AKG + 1 g L-Carnitin + 1 g vit. C + 10 g kolagen + 1.5 g glukosamin... no půl sklenice prášku :)
decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
doufám, že to nečte Carabas

čte

A bude si pamätať!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Scheila

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

(wide grip à la Scheila :D + bandáže na zápěstí)

příjemná změna, zkusil jsem max povolený úchop - ukazováčky na prstýnky (81 cm), ovšem hned jsem zjistil, že bez bandáží to nepůjde, že na tohle není zápěstí zvyklé, tak mi je Magumi zapůjčil a pak už se to dalo. je to legračně krátká dráha, stopky nejsou takový problém a jak jsem u těžké váhy zjistil - buď to jde a nebo se to ani nehne. zkusím na tom ještě zapracovat. doufám, že to nečte Carabas... benčujete mělce a ještě si vážete zápěstí :D :D bandáže jsou obrovská pomoc, něco jako trhačky při tazích.

Tak tak, ty těžší váhy bez bandáží už bolí....a hlavně pokud jedeš předtím třeba ještě dřepy, kdy to zápěstí taky dostane zabrat...

A legrační dráha to teda jako není, je to dráha optimální , která ti umožňuje využít maximální potenciál všech svalových skupin při benči . Přece jenom hlavní práci vykonávají větší svalový skupiny - prsa a láty, než při CG benči, kdy je dominantní triceps, z čehož by měl pramenit i větší výkon... ale jinak výrok "benčujete mělce" je dobrej úlet , buď benčuješ (celá dráha pohybu) anebo nebenčuješ (nedopínám ruce, nedotýkám se hrudníku apod)

A navíc, zamostovanej WG benč je prostě krásnej na pohled a ladnej, a každej při něm vypadá fakt dobře
vlk#

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scheila napsal:
A navíc, zamostovanej WG benč je prostě krásnej na pohled a ladnej, a každej při něm vypadá fakt dobře

tak to každopádně... ještě se naučit mostovat což se obávám, že už nepude
Olejnas

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
ranní předtréninkový koktejl už začíná být pořádná snídaně - čím více suplementů, tím méně síly :D
15 g bcáá + 10 g gluťas + 6 g kreoš + 2 g A-AKG + 1 g L-Carnitin + 1 g vit. C + 10 g kolagen + 1.5 g glukosamin... no půl sklenice prášku :)

vlk#

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2016 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. srpna 2016, středa

MAN IN BLACK - sólo kompenzační trénink, World Class Václavák

čekal jsem, že Magumi půjde ráno, ale aktuálně potřebuji také dospávat, aby ty tréninky a regenerace za něco stály, tak jsem dal až polední lehký trénink, abych doplnil tahy a spálil nějaké džauly :)

Bench-press: (střední úchop, stopky)
5x 20 kg
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
jenom jsem čekal, až se uvolní jedno ze tří stanovišť na tahy - hodně lidí přes poledne, dobrý pro majitele :) naštěstí se uvolnilo, protože se 110 už bych asi stopky nedal, ještě jsem se po včerejšku nestihl opravit ;)

Mrtvý tah:
5x 60 kg, nadhmat
5x 100 kg, nadhmat, no weight
5x 140 kg, nadhmat, pořád speed, ale po třetím opáčku už jsem musel přehmatávat
5x 160 kg, zámek, stále nějaká dynamika, ale opět po třetím jsem musel znovu chytat
BELT ON
5x 180 kg, střídavý a před pátým jsem si musel odfrknout
BELT OFF
stačilo, dál už by to nebylo komfortně, ani do více sérií už se mi nechtělo, spocený jsem byl, že mi to teklo do očí a bez magnézka úchop klouzal.

Zádostroj spodní: (vsedě podhmatem k pasu)
10x 70 kg
10x 70 kg

Tlakostroj: (vsedě paralel úchop před sebe)
10x 70 kg
10x 70 kg

Zadkostroj: (zákopky)
10x 70 kg (max) každá noha
10x 70 kg (max) každá noha

Snožky: (stopky)
10x 95 kg (max)
10x 95 kg (max)

Roznožky:
10x 70 kg
10x 70 kg

Motýlek: (skoro rozpažené ruce)
10x 105 kg
10x 105 kg

Předkopky:
10x 60 kg
10x 60 kg

a su král pumpiček... 7 strojů (Drejpr se nepočítá, ten jezdí - stejně jako Chuck Norris - všechny stroje ;)

Čas ve fitku: 1:00

Váhovka: 100.1 kg

hezky jsem se protáhnul, dnes zatím nalačno krom ranního, před a po tréninkového supl-koktejlu, ale časem tam něco pošlu, až mi vyhládne :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 291, 292, 293  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: