|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: po srpen 29, 2016 5:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: | OMG, na 4F maj vyprodanej muj protak, tak to je konec |
Maji ted nove 75ky - bez prichute, cokoladove a vanilkove. Ty s prichutema jsou hodne povedene. |
JJ, ale nelibi se me slozeni tolik co byly ty klasicke 80 ve verzi neinstant. (Coz nechapu kde je rozdil instant nebo neinstant, oboji slo shejkovat stejne v pohode)
Nakonec sem udelal kompromis a obednal 4kg od kazdeho, normal 80ku a 75ku, a budu to mixovat. To mam tak na 2,5 mesice.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: po září 05, 2016 7:21 am Předmět: |
|
|
Včera sa mama nechala ukecať na romantický cyklistický výlet po meste s mojim hyperaktívnym otcom.
Výsledok:
- Rozseknutá hlava
- Odreniny po rukách a nohách
- Modriny komplet po celom tele
- Narazená lopatka a rebrá
- A najlepšie zo všetkého zlomenina ruky tesne pod lakťom, takže operácie je nutná
V nemocnici ma skoro pojebalo, lebo urgentný príjem som si predstavoval ako MASH 4077, kde vŠetci kmitajú, zisťuje sa, kto je ako rozjebaný a či náhodou nemá ísť prvý, zatiaľčo v slovenskom zdravotníctve makajú najviac upratovačky, lekár šiel na obed, zdravotná sestra bola otrávená, že sme si dovolili v nedeľu ju otravovať a sedeli sme vyše dvoch hodín v Čakárni, mama krvavá jak keby sa kúpala s krokodílmi, bledá v šoku a ja som mal sto chutí im to tam podpáliť. Po rontgene zrazu všetci zistili, že je solídne domlátená a už to zrazu šlo...
Krásna nedeľa a aspoň som zistil, že radšej zdechnúť na mieste, než ísť do nemocnice. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: po září 05, 2016 7:37 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: | OMG, na 4F maj vyprodanej muj protak, tak to je konec |
Maji ted nove 75ky - bez prichute, cokoladove a vanilkove. Ty s prichutema jsou hodne povedene. |
Jsou fakt dobrý? Přemýšlím ochucenej jahoda nebo čokoláda. Cena za kg kolem 190 kč je vynikající. Věřil bych i té kvalitě.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po září 05, 2016 8:54 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Včera sa mama nechala ukecať na romantický cyklistický výlet po meste s mojim hyperaktívnym otcom.
Výsledok:
- Rozseknutá hlava
- Odreniny po rukách a nohách
- Modriny komplet po celom tele
- Narazená lopatka a rebrá
- A najlepšie zo všetkého zlomenina ruky tesne pod lakťom, takže operácie je nutná
V nemocnici ma skoro pojebalo, lebo urgentný príjem som si predstavoval ako MASH 4077, kde vŠetci kmitajú, zisťuje sa, kto je ako rozjebaný a či náhodou nemá ísť prvý, zatiaľčo v slovenskom zdravotníctve makajú najviac upratovačky, lekár šiel na obed, zdravotná sestra bola otrávená, že sme si dovolili v nedeľu ju otravovať a sedeli sme vyše dvoch hodín v Čakárni, mama krvavá jak keby sa kúpala s krokodílmi, bledá v šoku a ja som mal sto chutí im to tam podpáliť. Po rontgene zrazu všetci zistili, že je solídne domlátená a už to zrazu šlo...
Krásna nedeľa a aspoň som zistil, že radšej zdechnúť na mieste, než ísť do nemocnice. |
to čo ste robili? zrazili sa s kamiónom?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po září 05, 2016 8:58 am Předmět: |
|
|
Nie nie, bohato stačilo zapadnuté koleso v nejakej jame pri miernom zjazde a následné salto _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po září 05, 2016 9:17 am Předmět: |
|
|
len 2 hodiny cakacka? Ze ste vy mali protekciu priznaj sa :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: po září 05, 2016 11:11 am Předmět: |
|
|
Ja kdyz jsem skoncil na urazovce s komplikovanou zlomeninou ruky (kterou mam dodnes sesroubovanou titanem), tak me nejdriv ze vseho taky zacala sestra na prijmu jebat za kazdou p*covinu. Urcite nevyzaduju nejaky jednani v rukavickach a chapu, ze prace zdravotni sestry na takovym miste neni uplne prijemna, ale kdyz ma clovek misto ruky pokroucenej pahyl (a chova se slusne), tak by mozna mohla mlcet a delat svoji praci.
(Vim, ze se ted ozve někdo (asi Spazik), ze takovy veci mam resit na miste a ne o tom psat na forum. Na miste jsem byl celkem v riti z toho, jak vypada moje ruka, a nasledne jsem sice uvazoval o nejake stiznosti nebo podobne veci, ale pak jsem se na to z lenosti vykaslal, takze moje chyba, vim...)
Na druhou stranu pri naslednym pobytu v nemocnici se mnou vsichni jednali naprosto slusne a ruku mi spravili taky vyborne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st září 14, 2016 8:19 am Předmět: |
|
|
Tak jsem ráno nenastartoval, rádio hrálo, ale jen to cvakalo a nic.
Takže pozdě do školy, pozdě do práce, no paráda _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st září 14, 2016 8:22 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Tak jsem ráno nenastartoval, rádio hrálo, ale jen to cvakalo a nic.
Takže pozdě do školy, pozdě do práce, no paráda |
To vytočí. Čím to???
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st září 14, 2016 8:50 am Předmět: |
|
|
Nevím.
Dle instrukcí mechoše zkusit přes kábly baterku nahodit (bo může mít šťávu na rádio, ale ne na nahození motoru). Pokud naskočí, dojet změřit parametry baterie a zda nabíjí.
Pokud nenaskočí, tak to bude asi startér a budu muset zadotovat mechošovu odtahovku :)
Ráno fakt nebyl čas to zkoušet, musel jsem se věnovat překonání osobního rekordu v běhu na 3 km
Edit: minimálně to prospělo k tomu, že jsem si přiřadil manuál na nabíjení auta kabely do auta k protokolu o nehodě a navíc se právě prokousávám tím, že nejsou startkabely jako startkabely _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá září 16, 2016 1:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá září 16, 2016 1:38 pm Předmět: |
|
|
A ved pravdu pise:
Je to sranda... a to ani nemusia brať steroidy, i keď väčšina z tých "silákov" berie, no nie všetci. Nikto z nich sa však nestravuje zdravo - to je ich pravidlom. Kulturistická strava nikdy nebola zdraviu prospešná, akurát je vhodná na budovanie svalstva ( objemného - ale asi "špinavého", však ? ) a sily... a samozrejme, ničí intelekt a ženy z toho musia šalieť... lebo muž im okrem objemného tela a chrbta do ktorého sa dajú zarývať aj 5 centimentrové nechty + hruď na ktorej sa dá spať ako na vankúši, nič "nedá".
Sranda je, že ľudia už dnes nemajú zdravé inštinkty.... Ženy dávajú prednosť "urasteným" mužom typu 185cm a 85kg, pričom je im ÚPLNE FUK, že je "zaneřáděný" zvnútra "jak hovado", a že z toho smrdí, tak musí používať voňavky. Vyzlečiem sa do plaviek ja - 194cm, 72-3 kg, celú postavu mám pekne vypracovanú ( cvičím hlavne kombinované cviky, nezaostáva mi teda žiadny sval na tele - okrem penisu, lebo už ho dlho nepoužívam... ), ale ženy povedia - "svaly máš pekné, ale si chudý..."... _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|