Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1170, 1171, 1172 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2016 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Judson napsal:
OMG, na 4F maj vyprodanej muj protak, tak to je konec

Maji ted nove 75ky - bez prichute, cokoladove a vanilkove. Ty s prichutema jsou hodne povedene.

JJ, ale nelibi se me slozeni tolik co byly ty klasicke 80 ve verzi neinstant. (Coz nechapu kde je rozdil instant nebo neinstant, oboji slo shejkovat stejne v pohode)
Nakonec sem udelal kompromis a obednal 4kg od kazdeho, normal 80ku a 75ku, a budu to mixovat. To mam tak na 2,5 mesice.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: po září 05, 2016 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera sa mama nechala ukecať na romantický cyklistický výlet po meste s mojim hyperaktívnym otcom.

Výsledok:
- Rozseknutá hlava
- Odreniny po rukách a nohách
- Modriny komplet po celom tele
- Narazená lopatka a rebrá
- A najlepšie zo všetkého zlomenina ruky tesne pod lakťom, takže operácie je nutná

V nemocnici ma skoro pojebalo, lebo urgentný príjem som si predstavoval ako MASH 4077, kde vŠetci kmitajú, zisťuje sa, kto je ako rozjebaný a či náhodou nemá ísť prvý, zatiaľčo v slovenskom zdravotníctve makajú najviac upratovačky, lekár šiel na obed, zdravotná sestra bola otrávená, že sme si dovolili v nedeľu ju otravovať a sedeli sme vyše dvoch hodín v Čakárni, mama krvavá jak keby sa kúpala s krokodílmi, bledá v šoku a ja som mal sto chutí im to tam podpáliť. Po rontgene zrazu všetci zistili, že je solídne domlátená a už to zrazu šlo...

Krásna nedeľa a aspoň som zistil, že radšej zdechnúť na mieste, než ísť do nemocnice.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Dave1913

PříspěvekZaslal: po září 05, 2016 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Judson napsal:
OMG, na 4F maj vyprodanej muj protak, tak to je konec

Maji ted nove 75ky - bez prichute, cokoladove a vanilkove. Ty s prichutema jsou hodne povedene.

Jsou fakt dobrý? Přemýšlím ochucenej jahoda nebo čokoláda. Cena za kg kolem 190 kč je vynikající. Věřil bych i té kvalitě.
secret78

PříspěvekZaslal: po září 05, 2016 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Včera sa mama nechala ukecať na romantický cyklistický výlet po meste s mojim hyperaktívnym otcom.

Výsledok:
- Rozseknutá hlava
- Odreniny po rukách a nohách
- Modriny komplet po celom tele
- Narazená lopatka a rebrá
- A najlepšie zo všetkého zlomenina ruky tesne pod lakťom, takže operácie je nutná

V nemocnici ma skoro pojebalo, lebo urgentný príjem som si predstavoval ako MASH 4077, kde vŠetci kmitajú, zisťuje sa, kto je ako rozjebaný a či náhodou nemá ísť prvý, zatiaľčo v slovenskom zdravotníctve makajú najviac upratovačky, lekár šiel na obed, zdravotná sestra bola otrávená, že sme si dovolili v nedeľu ju otravovať a sedeli sme vyše dvoch hodín v Čakárni, mama krvavá jak keby sa kúpala s krokodílmi, bledá v šoku a ja som mal sto chutí im to tam podpáliť. Po rontgene zrazu všetci zistili, že je solídne domlátená a už to zrazu šlo...

Krásna nedeľa a aspoň som zistil, že radšej zdechnúť na mieste, než ísť do nemocnice.

to čo ste robili? zrazili sa s kamiónom?
decarabas

PříspěvekZaslal: po září 05, 2016 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie nie, bohato stačilo zapadnuté koleso v nejakej jame pri miernom zjazde a následné salto

seeya

PříspěvekZaslal: po září 05, 2016 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

len 2 hodiny cakacka? Ze ste vy mali protekciu priznaj sa :D
decarabas

PříspěvekZaslal: po září 05, 2016 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
len 2 hodiny cakacka? Ze ste vy mali protekciu priznaj sa :D

Asi už sestrička na mne a otcovi videla, že sama skončí na čakačke, keď mamu nevezmú dnu

Bombay

PříspěvekZaslal: po září 05, 2016 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy

PříspěvekZaslal: po září 05, 2016 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja kdyz jsem skoncil na urazovce s komplikovanou zlomeninou ruky (kterou mam dodnes sesroubovanou titanem), tak me nejdriv ze vseho taky zacala sestra na prijmu jebat za kazdou p*covinu. Urcite nevyzaduju nejaky jednani v rukavickach a chapu, ze prace zdravotni sestry na takovym miste neni uplne prijemna, ale kdyz ma clovek misto ruky pokroucenej pahyl (a chova se slusne), tak by mozna mohla mlcet a delat svoji praci.
(Vim, ze se ted ozve někdo (asi Spazik), ze takovy veci mam resit na miste a ne o tom psat na forum. Na miste jsem byl celkem v riti z toho, jak vypada moje ruka, a nasledne jsem sice uvazoval o nejake stiznosti nebo podobne veci, ale pak jsem se na to z lenosti vykaslal, takze moje chyba, vim...)

Na druhou stranu pri naslednym pobytu v nemocnici se mnou vsichni jednali naprosto slusne a ruku mi spravili taky vyborne.
Spazik

PříspěvekZaslal: po září 12, 2016 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takovýto - když si dáte k obědu smažák s tatarkou, ani nevíte proč, a za 20 min toho litujete s žaludkem v křečích...
Bombay

PříspěvekZaslal: st září 14, 2016 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem ráno nenastartoval, rádio hrálo, ale jen to cvakalo a nic.
Takže pozdě do školy, pozdě do práce, no paráda
Makuška

PříspěvekZaslal: st září 14, 2016 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Tak jsem ráno nenastartoval, rádio hrálo, ale jen to cvakalo a nic.
Takže pozdě do školy, pozdě do práce, no paráda

To vytočí. Čím to???
Bombay

PříspěvekZaslal: st září 14, 2016 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím.
Dle instrukcí mechoše zkusit přes kábly baterku nahodit (bo může mít šťávu na rádio, ale ne na nahození motoru). Pokud naskočí, dojet změřit parametry baterie a zda nabíjí.
Pokud nenaskočí, tak to bude asi startér a budu muset zadotovat mechošovu odtahovku :)

Ráno fakt nebyl čas to zkoušet, musel jsem se věnovat překonání osobního rekordu v běhu na 3 km

Edit: minimálně to prospělo k tomu, že jsem si přiřadil manuál na nabíjení auta kabely do auta k protokolu o nehodě a navíc se právě prokousávám tím, že nejsou startkabely jako startkabely
JPS1

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2016 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ti oškliví kulturisté, páchajíc na sobě sebevraždu.
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=6&t=370&hilit=nowocayn
a hádejte kdo je odborník největší??
hmm.. možná jsem to měl dát do " Z čeho máte radost"
decarabas

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2016 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS1 napsal:
Ti oškliví kulturisté, páchajíc na sobě sebevraždu.
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=6&t=370&hilit=nowocayn
a hádejte kdo je odborník největší??
hmm.. možná jsem to měl dát do " Z čeho máte radost"

A ved pravdu pise:
Je to sranda... a to ani nemusia brať steroidy, i keď väčšina z tých "silákov" berie, no nie všetci. Nikto z nich sa však nestravuje zdravo - to je ich pravidlom. Kulturistická strava nikdy nebola zdraviu prospešná, akurát je vhodná na budovanie svalstva ( objemného - ale asi "špinavého", však ? ) a sily... a samozrejme, ničí intelekt a ženy z toho musia šalieť... lebo muž im okrem objemného tela a chrbta do ktorého sa dajú zarývať aj 5 centimentrové nechty + hruď na ktorej sa dá spať ako na vankúši, nič "nedá".
Sranda je, že ľudia už dnes nemajú zdravé inštinkty.... Ženy dávajú prednosť "urasteným" mužom typu 185cm a 85kg, pričom je im ÚPLNE FUK, že je "zaneřáděný" zvnútra "jak hovado", a že z toho smrdí, tak musí používať voňavky. Vyzlečiem sa do plaviek ja - 194cm, 72-3 kg, celú postavu mám pekne vypracovanú ( cvičím hlavne kombinované cviky, nezaostáva mi teda žiadny sval na tele - okrem penisu, lebo už ho dlho nepoužívam... ), ale ženy povedia - "svaly máš pekné, ale si chudý..."...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1170, 1171, 1172 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: