Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bombay

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2016 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně přijde prostě hloupé, používat sluchátka, pokus necvičím sám.

Jakože vedle často mě cvičí dva, tři kluci na nějakém stanovišti, všichni sluchátka mimo uši a vždy ten, který jde cvičit, si je na těch 8 opakování (30 vteřin) nasadí. Proč? Stejně když necvičí, tak se normálně baví. Naopak když jde cvičit, co mu to dá? Bud slyší 30 vteřin písničky, nebo to tam jako má nějakou nahrávku ve stylu: JOOOO, DAŠ TO, ZABER!!!!?
Tohle mi hlava nebere.

Samozřejmě je šance, že sluchátka jim dodají pocit drsňáků a proto zvednou o opakování navíc.
Magumi

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2016 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Mně přijde prostě hloupé, používat sluchátka, pokus necvičím sám.

Jakože vedle často mě cvičí dva, tři kluci na nějakém stanovišti, všichni sluchátka mimo uši a vždy ten, který jde cvičit, si je na těch 8 opakování (30 vteřin) nasadí. Proč? Stejně když necvičí, tak se normálně baví. Naopak když jde cvičit, co mu to dá? Bud slyší 30 vteřin písničky, nebo to tam jako má nějakou nahrávku ve stylu: JOOOO, DAŠ TO, ZABER!!!!?
Tohle mi hlava nebere.

Samozřejmě je šance, že sluchátka jim dodají pocit drsňáků a proto zvednou o opakování navíc.

Kdepak, mají tam "nádech, výdech, nádech, výdech...", aby nezapomněli. Kdyby to sundali na delší dobu, udusí se. :)

Ještě lepší jsou kluci, kteří nosí sluchátka velká jak Otík z Vesničky mé střediskové, z kterých to duní na dva metry okolo, zatímco ve fitku z repráků prozpěvuje anglický ekvivalent Michala Davida.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2016 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A uplne nejlepsi v posilovnach sou ti , co chodi dookola a hrozne si vsimaji co maji ostatni na sobe, kolik zvedaj, nebo jaky maj sluchatka
Magumi

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2016 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
A uplne nejlepsi v posilovnach sou ti , co chodi dookola a hrozne si vsimaji co maji ostatni na sobe, kolik zvedaj, nebo jaky maj sluchatka

Kdybys potkával v šatně třikrát týdně šedesátikilové vižle, které navlíkne sluchátka a dýchací masku, jen co vkročí do dveří, taky by sis všimnul.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Olejnas

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2016 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink s psychowalkmanem nemusi byt od veci...

Jsi krasny mlady muz. Zvednes to jako prd. Je to lehke. Bolest je jen ve tve hlave..a tak :)
e-witch

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2016 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Jsi krasny mlady muz. Zvednes to jako prd.

... tak to by na mě bylo už příliš psycho :)
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2016 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je prd .. já zažil situaci, kdy borec mezi sériemy pil pivo.
Bombay

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2016 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
kubaz napsal:

Kdybys potkával v šatně třikrát týdně šedesátikilové vižle, které navlíkne sluchátka a dýchací masku, jen co vkročí do dveří, taky by sis všimnul.

Makuška

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2016 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Waffels napsal:
To těžko, posilovna stejně jako restaurace apod. není soukromý pozemek ani soukromý klub. Nemůžeš si diktovat kdo ti tam přijde a kdo ne. Něco jiného je když porušuješ tamní řád, popřípadě se chováš nějakým způsobem nepřijatelně, obtěžuješ ostatní apod. Tohe je na hovno ale pokud to nemají ošetřeno v provozním řádu, tak (vyjma slušné domluvy) pokud je odmítneš pustit nebo vyhodíš tak si koleduješ o problémy.

Tohle je sice pravda, ale např. v jistém olomouckém tanečním klubu si toto ošetřili tak, že když tam několikrát zkusili přijít.....řekněme návštěvníci jiného etnika a barvy pleti, bylo jim u vchodu oznámeno "Je plno." (přestože na kamerách ta situace vypadala ......no diskutabilně ). Když zjistili, že je tam prostě nikdo nepustí a že "Je plno." uslyší pokaždé, když přijdou, přestože pro občany světlejší pleti plno není, vzdali to a nechodí tam. Policajti nezmohli nic - prostě majitel má zarezervovaný klub pro uzavřenou společnost a čau - zakáže mu to někdo??? Obdobně jde postupovat i v případě posilovny. Když nebude nikdo nikde vyřvávat, že někoho nepustí kvůli barvě nebo národnosti, určí si snadno koho si do podniku pustí a koho ne.
sk

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2016 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

Tohle je sice pravda, ale např. v jistém olomouckém tanečním klubu si toto ošetřili tak, že když tam několikrát zkusili přijít.....řekněme návštěvníci jiného etnika a barvy pleti, bylo jim u vchodu oznámeno "Je plno." (přestože na kamerách ta situace vypadala ......no diskutabilně ). Když zjistili, že je tam prostě nikdo nepustí a že "Je plno." uslyší pokaždé, když přijdou, přestože pro občany světlejší pleti plno není, vzdali to a nechodí tam. Policajti nezmohli nic - prostě majitel má zarezervovaný klub pro uzavřenou společnost a čau - zakáže mu to někdo??? Obdobně jde postupovat i v případě posilovny. Když nebude nikdo nikde vyřvávat, že někoho nepustí kvůli barvě nebo národnosti, určí si snadno koho si do podniku pustí a koho ne.

tohle bude fungovat jen do te chvile, nez je nekdo praskne a po skupince ,,nezadoucich,, kteri vpusteni nebudou z duvodu ,,obsazenosti,, bude vpustena kontrola vydavajici se za normalni zakazniky...
fireblader

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2016 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě v poslední době ve všech posilovnách vytáčejí uklízečky. Pořádek sice musí být, ale když v šatně stojím nahý na ručníku, aby aby nade mnou stála paní s koštětem, která čeká až se pohnu, aby vytřela okolo toho ručníku .
Makuška

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2016 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
Makuška napsal:

tohle bude fungovat jen do te chvile, nez je nekdo praskne a po skupince ,,nezadoucich,, kteri vpusteni nebudou z duvodu ,,obsazenosti,, bude vpustena kontrola vydavajici se za normalni zakazniky...

Jako jaká kontrola??? Z které instituce??? Nemyslím, že existuje kontrola, která by přinutila provozovatele toho zařízení tu skupinu "nežádoucích" pustit. Už jen proto, že ten klub to takhle praktikuje už několik let a já sama jsem tam už párkrát kolem takových skupinek procházela dovnitř.
ygg

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2016 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

Jako jaká kontrola??? Z které instituce??? Nemyslím, že existuje kontrola, která by přinutila provozovatele toho zařízení tu skupinu "nežádoucích" pustit. Už jen proto, že ten klub to takhle praktikuje už několik let a já sama jsem tam už párkrát kolem takových skupinek procházela dovnitř.

Makuško, v praxi to funguje proto, že se na to jednoduše sere. Nicméně jak správně píše sk, stačí dostatečná společenská/politická objednávka, a jakýkoli provozovatel skončí u soudu a s provozováním bude mít utrum. Tohle je už hodně desítek let země neomezených možností, a když se opravdu chce ...

Aby bylo jasno, já striktně zastávám názor, že má být pouze na majiteli/provozovateli jakéhokoli podniku, koho tam pustí a koho naopak ne. Ale stávající realita je taková, jak je popsáno výše.
Makuška

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2016 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Yogu v praxi se na to sere,protoze Máme tak děravý zákony, že by se mohl provozovatel soudit az do nekonečna a to mi ver....tak jednoduchý to s tou politickou objednávkou není. Vidím dnes a denne na stavebních úřadech. Srat na hlavu budou úřady a kontroly jen tem,co si to nechají nebo tem blbym. Jinak dají pokoj. jinak pardon za OT.
sk

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2016 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ach jooo....dobra tedy:

,,...Soudy řeší případy sporů o diskriminaci z rasových důvodů poměrně často. Poslední takový případ rozhoduje krajský soud v Ostravě. Tři romští mladíci zažalovali majitele Klubu Helax, že je ochranka podniku odmítla vpustit na diskotéku - tvrdí, že kvůli barvě pleti. Každý z nich požaduje 30 tisíc korun a omluvu.
Romové byli účastníky testu, který na diskotéce prováděli zástupci nevládních organizací společně s novináři. Právní zástupkyně diskotéky žalobu odmítá s tím, že si Romové odmítli odložit kabáty v šatně, čímž porušili předpis Klubu Helax.,,

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: