Pajasův log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 223, 224, 225  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pajasův log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pajasův log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 20, 2016 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
chtěl jsem benche, ale do lifterny se nahrnula Lupačova tlupa

To si viem celkom predstaviť.
Inak pekne válčiš, držíš sa ako bulldog.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: út září 20, 2016 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty dřepy jsou parádní, jde ti to skvěle.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
spekounP

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2016 6:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

21.9.2016
EAGLE

Na včerejším tréninku jsem pravděpodobně pohřbil veškeré svoje trojbojařské ambice. Levý rameno bohužel nevydrželo zatížení.

1.dřep - 2x6x30, 2x6x50, 6x70, 6x90, 6x110, 6x130, 6x150 (no belt, SBD), 7x160kg (pásek), 2x6x160kg - tady jsem byl ještě spokojenej, dřina u dřepu se začíná vyplácet, dřepy byly pocitově lehčí než minule se 155kg
2.bench - klasický rozcvičení, 6.serie - u druhého opakování se 105kg mi bez jakéhokoliv varování v negativní fázi zakřupalo v levým rameni a činka mi spadla na hrudník, momentálně nezvednu ruku ani do paralelní polohy, takže totálně v řiti
3.pendley rows - 2x8x70, 2x8x80, 5x8x90
4.zadní ramena s jednoručkama - 8sérií po 12 opakováních
5.hammer lat pull down - 4x8
ripperr

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2016 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to ma mrzi Pajas😕. Nepamätám sa ci si uz niekedy pisal presne dôvod a príčinu bolesti ramien (co to spôsobuje a nasledkom coho to mas). Bol si aj na MRI-ku uz?
decarabas

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2016 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
u druhého opakování se 105kg mi bez jakéhokoliv varování v negativní fázi zakřupalo v levým rameni a činka mi spadla na hrudník, momentálně nezvednu ruku ani do paralelní polohy, takže totálně v řiti

Aaaa fuck Tak to ma mrzí.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
spekounP

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2016 7:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr napsal:
Tak to ma mrzi Pajas😕. Nepamätám sa ci si uz niekedy pisal presne dôvod a príčinu bolesti ramien (co to spôsobuje a nasledkom coho to mas). Bol si aj na MRI-ku uz?

přesně nevím, jednou jsem s tím byl u ortopeda, ten mi řekl, že to mám jen přetížené, možná zánět a že mám přestat cvičit.
budu to muset řešit nějak intenzivněji
Scheila

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2016 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to mě moc mrzí, úplně s tebou soucítím a přeju ať to je co nejdřív v pořádku... A ortopedi typu "přestaňte cvičit" jsou na dvě věci, najdi si nějakého pořádného sportovního, kterej bude schopnej a hlavně ochotnej ti pomoct...
Magumi

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2016 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doprčic... To je mi moc líto.

cohen999

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2016 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozeram, ze problem s ramenom mas odkedy si si zalozil tento log... tak teda vitaj v klube lavoramennych Achillov. Teraz si asi chvilu nezacvicis, budes tahat lajnu ortoped - rehab - masaze, ale ono jedneho dna prejde a mozes opat zacat pracovat na tom co ta bavi. Vela stastia, nech to trva co najkratsie!
vlk#

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2016 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vydrž Pajasi, rameno je prevít, dej tomu nějaký čas a zjisti, co potřebuje. škoda, dostával ses do parádní top formy
bolgi

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2016 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam dlhodobe problemy s lavym ramenom, bol som aj na magnetickej rezonancii u sportoveho ortopeda, ukazal sa tam zapal v ramene a bicepsovej slache. Ked to pretazim, tak mam presne ten problem, ze nedokazem tu ruku ani zdvihnut. a ani nie tak cez bolest, ako proste mam pocit zmrznutia toho ramena. Bolest je citelna napriklad ked vytocim preklaktie k sebe, ako keby som sa chcel pozriet na hodinky. Bol som aj u traumatologa, ktory to skusal liecit konzervatine, dostal som injekcie kortikoidov, k tomu protizapalove lieky a radioterapiu. na rehabilitaciu som sa zial vyprdol. Pomohlo to, k tomu som asi 2 tyzdne necvicil. Potom sa to ale vratilo, neviem sa toho zbavit. Operacia by vraj pomohla, ale v sukromnej klinike je draha a tiez je to riziko. Nejak som sa s tym naucil zit a da sa fungovat, ked dodrziavam zakladne pravidla:

- ziadny benchpress. bohuzial ani lahke vahy mi nerobia dobre a hned sa to zhorsi.
- prsia cvicim vyhradne s jednoruckami, kde sa snazim maximalne sustredit na techniku, t.j. mat ramena podsadene dozadu a pri dotlakoch ich nenechat ujst dopredu, pouzivam sikmu lavicku hlavou hore, je to setrnejsie
- kliky na bradlach sa daju cvicit casto aj bez bolesti, ale na druhy den sa mi to vzdy zhorsi, takze aj tie obmedzujem/vynechavam
- treba cvicit poctivo zadne ramena, s malou vahou, vela opakovani. chcem zaradit aj face-pulls, zatial som sa k tomu nedostal
- cvicenie rotatorov by malo pomoct, ale rameno ma boli aj pri tom, takze to moc nefunguje
- co pomaha relativne instantne - protizapalove lieky. pouzivam praskovy flector rano a vecer, k tomu si to rameno este natieram flector gelom, za 2-3 dni bolest prakticky ustane az kym si ju opat neprivolam nejakym cvikom na prsia. bohuzial flector prasok je len na predpis, ja mam stastie, ze mam k nemu pristup nemozes ho ale brat dlhodobo a taktiez to nie je dlhodobe riesenie (mozno by bolo keby som vynechal na mesiac cvicenie a poctivo to dodrziaval s nejakou rehabkou, ale k tomu som sa este neodhodlal)

kazdopadne drzim palce a vedz ze v tom nie si sam
Nabuko

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2016 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je zle velka skoda a tak dobre ti to slo. Ja som aml tiez problemi s ramenom, ale slachy boli natiahnute, nie zapal ... tak dufam ze sa to lieci jednoduchsie a ryzhlejsie. Drzim palce nech sa coskoro vratis spat k rutine.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2016 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Pavle, to s ramenem mě moc mrzí. Kdybys měl zájem, tak po posudku od doktora/fyzioterapeuta můžeš skočit i za mnou. Mohl bych pomoci s mobilitou, mám pocit, že v ní to může do velké míry vězet. Držím palce.
spekounP

PříspěvekZaslal: po září 26, 2016 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky všem, rameno je dost špatný, 2 dny jsem kvůli němu špatně spal, ale pomalu se to zlepšuje, vypadá to na nějakej svalovej problém.

Páteční trénink
23.9.2016
JONAS GYM

1.dřep - protažení po jedničkách up to 180kg no belt
2.tahy klasikou - nepamatuju si rozcvičení, 3x200, 3x3x210 (bez trhaček a bez pásku), 3x210 (trhačky + pásek)
3.rehab kruháč - supersérie upažování zadní ramena+upažování boční ramena+přítahy v předklonu s VČ - asi 8 kol (upažování po 15opáčkách, přítahy po 10-ti) - výrazně mi to rameno povolilo a konečně jsem se v noci vyspal
Magumi

PříspěvekZaslal: po září 26, 2016 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chvála bohu, že to není nic vážnějšího. Ale stejně se raději šetři, lepší chvíli nebenčovat než nemoci dělat nic.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pajasův log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 223, 224, 225  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: