MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut
Dřepy: (high bar, atg*)
3x osa
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg, třetí vždy stopka
3x 140 kg, bez stopky
3x 150 kg, opasek
3x 150 kg
3x 150 kg
5x 140 kg
5x 140 kg
5x 140 kg
5x 140 kg
pojal jsem to technicky, high-bar mi moc nejde, osa za krkem je těžká a tlačí - nemám tam dostatek svalstva, kam to uložit, předklon jsem držel minimální, aby to nešlo přes záda, atg* pouze v rozsahu co mi klouby dovolí... proto jsem ani nešel na 160, to by technická trojka nepadla a se 140 pouze pětky, pak už v nohách docházela šťáva. ale dřepovalo se dobře, nezničil jsem se, sice by mě předřepoval i seeya, ale třeba časem přidám ;) Magumi makal parádně a od posledních zadních dřepů ještě přidal.
Military press:
5x 60 kg
3x 70 kg, opasek
2x 80 kg, 1. pracovní
2x 80 kg
2x 80 kg
3x 80 kg, 4. pracovní, čekal jsem, že bude závěrečná, tak jsem se hecnul :)
2x 80 kg PR 5x2 , 5. pracovní, nebyla závěrečná, tak jsem dvojku ještě přidal
tak i tohle mi po těch dřepech sedlo :) na nějaké osmičky na 60 či pětky na 70 nebyla síla, tak že zkusím 80... první opáčko šlo na jeden nádech i s odebráním ze stojanu, pak mě překvapilo, že ještě něco síly je, tak jsem přidával druhé dokud to šlo. býval jsem i silnější, ale takový objem jsem na 80 zatím neodmakal, tak si píšu :) Magumi se nechal parádně vyhecovat a jel jak pumpa 5x5. proto byla i ta pátá pracovní, že mu to tak šlapalo ;)
Mrtvý tah SUMO:
3x 60 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
3x 140 kg, nadhmat, pokládané
3x 160 kg, trhačky, pokládané
4x 180 kg, opasek + trhačky, touch n go, nešloto :/
1x 180 kg, tahal jsem snad deset sekund, nohy klouzaly, pak už se mi nechtělo
2x 200 kg, klasika, položené, víc už tam nebylo
opět jsem chtěl technicky, ale nedokážu patřičně zadřepnout a po sérii bych potřeboval něčeho se chytnout a zvednout :) Magumimu to sedlo, tak pořád přihazoval, takže na 200 už mi nezbylo než klasikou a ani na tu trojku dnes nebyla síla. pořídím botky protiskluzovky a budu na tom sumu pracovat.
Čas ve fitku: 2:35, stroje jsme vypustili, protože jsem chtěl stíhat do práce a Magumi se mnou držel basu :)
Váhovka: 97.4 kg, překvapivě i po víkendu drží, přičemž v sobotu na soutěži jsem jedl co bylo k dispozici :) ps: v Lukově, v jediné restauraci, to bylo horší než loni - rybu si rozhodně nedávat ;)
pěkný, lehčí trénink - jak pro koho, Magumi se naopak nechal hezky hecnout a na všem se vyřádil :) po té sobotě jsem byl nabitý energií a chutí pořádně makat, ale chtěl jsem to udělat nějak líp, techničtěji, nepřekračovat praso-hranice :D dnes se povedlo, uvidím, co další dny.
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, shazujeme...
MOBILITA 15 minut + dřepy, protahování s osou cca 10 minut
Čelní dřep:
5x osa
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
3x 130 kg
3x 140 kg, třetí už mě trochu ohlo, ale bez opasku, tak spokojenost :)
3x 150 kg, opasek, opět mě třetí ohlo, ale dobrý, že to šlo
0.9x 160 kg, snaha byla, ale ohlo mě to a Magumi musel podepřít lokty, abych se dostal přes mrtvý bod
3x 140 kg, nepudeto, předchozí série mě moc sosly
5x 130 kg, tohle bude tak akorát
5x 130 kg
5x 130 kg
zpočátku to šlo dobře, pak se to zašprclo... a tak je to vždycky :) Magumi tam pořád tu 130 drží na to, jak je kost a kůže :)
Bench-press:
5x 60 kg
5x 80 kg
3x 100 kg, stopky
3x 110 kg, stopky, těžký
2x 120 kg, stopky, chtěl jsem aspoň jednu, tak dvě potěšily :)
5x 110 kg, bez stopek, vůbec není síla
ten benč je tragický, od příštího týdne půjdu zase trochu do objemu, ať se do toho dostanu. Magumi moc pěkné stopky.
Mrtvý tah:
5x 60 kg
3x 100 kg
3x 140 kg, nadhmat
3x 160 kg, střídavý
3x 180 kg, střídavý, ale klouzalo to, úchop slabý jak princezna
3x 200 kg, opasek + trhačky, pomalé, ale technické, RPE 9.5 spokojenost
ranní chůze 6.2 km, čas 1 h 12 min, "rychlost" 5.1 km/h, teplota 7 °C
pokus č. 2 po devíti dnech, první půlka s mírným převýšením svižně, takže jsem se zpotil, rozbolela mě hlava a spustila se mi rýma :/ druhá půle už volně z mírného kopce, abych do práce dorazil v použitelném stavu. povedlo se, příznaky ustoupily, ale zase začalo být chladno. *** zase jsem nechytnul správnou "techniku". i chůze je věda :)
už jsou k dispozici oficiální videa ze soboty z Lukova, jak jsem právě zjistil, takže jenom pro ilustraci vkládám, jak Víťa Okrouhlý (22 let), nad jehož tahem jsem se tady tak v reportu rozepisoval, zatáhnul svým třetím pokusem 300 kg při BW97 (EQ) a teď v sobotu půjde na oblast do -93 kg (RAW).
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, shazujeme...
MOBILITA 15 minut + dřepy, protahování s osou 10 minut
Dřepy: (high bar, atg)
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg, páté vždy stopka
3x 120 kg
3x 140 kg
3x 150 kg, bez pásku, ale třetí už mě ohlo
2x 160 kg, opasek, první technicky, druhé mě ohlo
2x 160 kg, dtto
6x 140 kg, 1. pracovní
6x 140 kg
6x 140 kg
6x 140 kg, 4. pracovní, tady už se Magumimu nechtělo, ale nakonec počet sérií dorovnal :)
spokojenost, hlídám si techniku - snažím se chodit se vzpřímenýma zádama dolů, co to jde, když už mě to pak s těžší váhou ohne, tak odkládám, nedají se dřepovat takové váhy jako low-bar.
Military press:
3x 60 kg
3x 70 kg
2x 80 kg, opasek, dnes slabší
1x 85 kg, dorovnání osobáku
5x 75 kg
4x 75 kg
4x 75 kg
sice slabší než v pondělí, ale nějaký objem tam byl. Magumi výborně pětku s bw a to páté si pěkně vychutnal :)
Mrtvý tah SUMO:
5x 60 kg
3x 100 kg
3x 140 kg, nadhmat
3x 160 kg, trhačky, touch n go
3x 180 kg, opasek + trhačky, první hodně těžké, pak už by to šlo i víc, touch n go
1x 200 kg PR SUMO , prvních pět sekund se to zdánlivě nehýbalo, ale syslil jsem milimetry a pak ten mrtvý bod překonal :D
super, setup je sice stále kvůli mobilitě mizerný, ale snažím se to protahovat a dnes jsem to na té dvoustovce nevzdal a nakonec se ta činka směrem nahoru pohnula :D velkou zásluhu na tom zřejmě budou mít i mé nové gymnastické kožené cvičky, které by mi i Harapes záviděl :D sice nohu nijak nezpevní, něco málo se ty nohy ještě rozjedou, ale pak už drží na podlaze dobře. jenom jsem zvědavý, jak dlouho takhle vydrží švy :) další opáčka už tam nebyla, zřejmě jak jsem to tahal skoro deset sekund... a to většinou, když už na sumu dám první, tak jich tam dokážu nasekat víc. příště. zato Magumi se do toho opřel pořádně a zvedal a zvedal, a pak se srovnal - to už bych neodlepil - a zase zvedal, a zase se srovnal...
Zádostroj spodní: 10x 60 kg, 10x 60 kg, 10x 70 kg
Ramenostroj: 10x 50 kg, 10x 50 kg, 10x 50 kg
Zádostroj horní: 10x 60 kg, 10x 60 kg, 10x 70 kg
Prsostroj před sebe: 10x 77 kg, 10x 77 kg, 10x 77 kg
Zadkostroj (Glute): 10x 70 kg, 10x 70 kg, 10x 70 kg
Ramenostroj (více prsa): 10x 80 kg, 10x 80 kg, 6x 70 kg
Čas ve fitku: 2:20
Váhovka: 96.3 kg, někde to ubývá, ale kolem pasu ne :/ i když s vynaložením síly už stabilně zapnu na 3 dírku, Magumi tentýž opasek už dopne na poslední, 8 dírku :)
když to odjedeme s patřičným RPE, tak je z toho vždy dobrý trénink :) jenom se občas musíme vzájemně hecnout, jak už se nám do další série někdy nechce ;) *** podívám se, kolik mi zbývá ještě kreatinu a začnu ho dávat pouze před tréninkama a až dojde, tak ho do konce roku vysadím, aby mě pak zase v lednu nakopnul. u kloubní výživy, gluťasu nebo bécéáček asi není důvod vysazovat.
mozes spravit niekedy video suma? zboku a zpredu? lebo nejde mi dohlavy ten nepomer medzi drepom a mrtvolou.
Nohy mas brutalne silne, takze to sumo musis ist hore, mozno tam je len technicky problem a zle stojis (spicky, kolena, bedra.._)
MAN IN BLACK - sólo ve World Class Václavák, Magumi marodí
MOBILITA 15 minut + dřepy, protahování s osou 10 minut
krosfiťák zabral klec i benč, tak jsem šel do racku
Čelní dřepy:
3x osa
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg, po odebrání mě to zamáčklo... je to v hlavě! musím se soustředit
3x 130 kg
3x 140 kg, uff, bez pásku, spokojenost, dnes stačí
5x 130 kg, 1. pracovní, pásek, RPE 8
5x 130 kg
5x 130 kg, 3. pracovní, RPE 9
5x 130 kg
5x 130 kg, 5. pracovní, RPE 9.5, a dál už jsem netušil, jak to půjde...
5x 130 kg
5x 130 kg, 7. pracovní, zachránila mě jedna slečna*
5x 130 kg
5x 130 kg, 9. pracovní, kritická, když ji dám, tak už musím i desátou :)
5x 130 kg PR 10x5 , 10. pracovní, velká úleva...
snažil jsem se i za parťáka... ale že jich bude deset jsem věřil snad jenom před tím, než jsem začal dřepovat a pak až po deváté pracovní těžký to bylo, už zahřívací série mě drtily, nebylo s kým se střídat ani mě nikdo nehecoval, po těch pěti pracovních jsem měl dost, ale pak jsem dal ještě šestou... a pak (*) si řekla slečna na benči, abych ji zajistil a to mě zachránilo, protože stihla dát dvě jedničky, já se vydýchal o minutu dýl a sedmá série už zase šla dobře :) pozitivní bylo, že mě žádné páté opáčko neohlo natolik, aby mě z toho bolela záda nebo aby mi vyklouzla osa - a to jsem neměl namazáno, takže jsem se rozhodl pokračovat do selhání... a očekávál ho v každé sérii dobrý, ale opakovat už to nebudu
Bench-press:
5x osa
5x 60 kg
5x 80 kg
8x 100 kg, 1. pracovní, v sérii, bez stopky nahoře
8x 100 kg, 2. pracovní, pořád v sérii, bez stopky nahoře
8x 100 kg, 3. pracovní, i tahle ještě vyšla bez stopky nahoře
7x 100 kg, 4. pracovní, první pět v sérii, pak dvě se stopkou nahoře a pak jsem bez jištění raději odložil
neměl jsem vůbec šťávu a čekal jsem vytrápené pětky, takže osmičky potěšily, i když je to bída, ale někde se odrazit musím :) zkusím se dostat na desítky a pak přihodím.
teď byla vhodná příležitost dojít to šatny a... zabalit to ale zjevil se mi druhý man-in-black, zavrtěl hlavou a pravil - ještě musíme tahat a pak nafukovat
Mrtvý tah:
5x 60 kg
3x 100 kg
3x 150 kg, nadhmat, ale přehmatával jsem
3x 180 kg, střídavý, těžké :/
2x 200 kg, opasek + trhačky, nebylo tam třetí... som slabá bábika : (
odtaháno, ale žádná sláva, nedáváme teď žádné objemy a silově to taky nikam nejde, udržovačka.
Motýlek: 10x 70 kg, 10x 70 kg, 10x 70 kg
Zádostroj spodní: 10x 60 kg, 10x 60 kg, 10x 60 kg
Prsostroj před sebe: 10x 77 kg, 10x 77 kg, 10x 77 kg
Zádostroj horní: 10x 60 kg, 10x 60 kg, 10x 60 kg
Zadkostroj: 10x 70 kg, 10x 70 kg, 10x 70 kg
Ramenostroj: 10x 50 kg, 10x 50 kg, 8x 50 kg
Čas na strojích: 25 minut
Čas ve fitku: 2:30
Váhovka: 96.9 kg, prodloužený víkend, tři dny volnější stravy a půl kila nahoře :)
cestou do šatny mě zastavil Magumiho fanoušek - fysík, že prý teď jede korte "jako my", třikrát týdně trojboj a má dost, i když předtím chodil šestkrát týdně :) já ho teda viděl poprvé, když cvičíme, tak nevidím-neslyším, ale pochválil jsem mu ten program a popřál mu hodně nabraných svalů :)
maciak napsal:
mozes spravit niekedy video suma? zboku a zpredu? lebo nejde mi dohlavy ten nepomer medzi drepom a mrtvolou.
Nohy mas brutalne silne, takze to sumo musis ist hore, mozno tam je len technicky problem a zle stojis (spicky, kolena, bedra.._)
niekedy spravim... ale ten nepomer mi nepřipadá, zadřepnuto mám 190, zataženo klasikou 220, a že holt sumem zatáhnu zatím 200... nemám tu mobilitu v kyčlích, aby šly kolena pořádně od sebe, zadek dolů a tahal jsem po dráze, kde je největší síla - to je ten "technický" problém. ale pracuji na tom.
MAN IN BLACK - sólo, World Class Celnice, dieta, Magumi soustřeďuje zbytky sil na vzpírání :)
MOBILITA 15 minut + dřepy, protahování s osou 5 minut
Dřepy: (high bar, atg)
3x osa
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg, těžký, drtí mě to, dnes to nevypadá
3x 140 kg
3x 150 kg, bez pásku, ale třetí už mě ohlo :/
2x 160 kg, opasek, aspoň ty dvě jako v pátek
5x 140 kg, 1. pracovní
5x 140 kg
5x 140 kg
5x 140 kg
5x 140 kg, 5. pracovní
ten high-bar mě drtí, ale je to jiná technika, tak snad tam nějaký přínos bude, pracovní jenom pětky, komfortně a na jistotu.
Military press:
8x 60 kg, easy, RPE 8
8x 60 kg, hard, RPE 9
8x 60 kg, heavy, po sedmém stopka nahoře
8x 60 kg PR 4x8 , konečně mám čtyři osmičky :) po šestém už stopky nahoře
na nohách jsem se moc nevyčerpal, tak byla síla dorazit tam čtyři série. a teď už jenom stačí zopakovat to s nějakou chlapskou váhou :)
Mrtvý tah SUMO:
5x 60 kg
3x 100 kg
3x 130 kg, nadhmat
5x 160 kg, trhačky
2x 180 kg, trhačky
0x 180 kg, opasek + trhačky, vůbec jsem neodlepil :/
čekal jsem, že se jednou rozkročím a bude hotovo :) při tom pátečním sumu jsem si natáhl něco v pravé noze "mezi nohama" a lepšilo se to pomalu, ale jak se zdá, podařilo se to rozhýbat. taky som chcel spraviť video , ale... mám těch 160 šikmo zepředu, je vidět jedna noha, pak mám tu dvojku se 180, kde jsem zapomněl opasek, což mě trochu rozhodilo a není tam vidět ani ta jedna špička, no a pak mám 180, kde jsem si opasek vzal, špička mi vidět je... ale tak blbě jsem se k tomu postavil, že jsem vůbec neodlepil :/ tak zkusím někdy příště natočit líp, až se podaří aspoň jedna série :)
Motýlek: 10x 77 kg, 10x 77 kg, 8x 77 kg (+7 kg)
Zádostroj spodní: 10x 70 kg, 10x 70 kg, 10x 70 kg (+5 kg)
Ramenostroj: 10x 60 kg, 8x 60 kg, 6x 60 kg (+10 kg)
Zádostroj horní: 10x 70 kg, 10x 70 kg, 10x 70 kg (+5 kg)
Prsotroj před sebe: 10x 84 kg, 10x 91 kg, 10x 98 kg (+7 kg)
Zadkostroj: 10x 70 kg, 10x 70 kg, 10x 70 kg
základní trénink byl kratší a lehčí, tak na stroje zbylo více síly a bylo to poznat. pauzy jsem si dal delší, abych nedýchal a nebyl splavený jak maxipes, jako obvykle, když to valíme s Magumim a bylo to lepší - už se nenechám uhánět :) perlička byla, když jsem cvičil ramena a drtil tam závěr série z posledního... to se kolem mě protáhla prsatka, že kdyby se nadechla, tak se nevejdeme a pak šla cvičit roznožky. pak se má člověk koncentrovat na práci :D
Čas ve fitku: 2:15
Váhovka: 96.4 kg, dobrý, včera jsem přidal ještě večerní chůzi, pak sice padlo půl kuřete, ale z něčeho člověk musí být živ :)
Po těch čelních dřepech minule se ani nedivím, že ty high bar dřepy ztěžkly. High bar dřep a čelní dřep je podobný zatížení, měl jsi dneska dát low bar dřep nebo se na to úplně vyprdnout, vzhledem k tomu jak jsi to naposled napálil, co se týče objemu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru