díky za tipy, Decathlon je na Čerňáku, tak tam mrknu, jinak i ve Sportisimu apod. by něco mohlo být a nebo se k tomu dokopu a na radu maciaka koupím něco pořádného ;)
v lifterkách na sumo nic pořádného nezatáhnu... aktuálně tedy ani na boso, ale pracuju na tom ;)
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, po nemoci 2. trénink
vstávat mi nevadilo, ale cvičit se mi nechtělo, zdraví už je skoro v pořádku, tak žádné výmluvy
MOBILITA 15 minut + protahování s osou 10 minut
Čelní dřepy:
5x osa
5x osa
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
3x 120 kg
3x 130 kg
3x 140 kg, opasek, 1. pracovní, RPE 9
3x 140 kg
3x 140 kg
3x 140 kg
3x 140 kg, 5. pracovní
deset dní jsem nejel čelňáky a bylo to znát, zpočátku jsem asi úplně netrefil techniku a hned jsem cítil záda, pak už to šlo, ale těžší než obvykle.
Bench-press:
5x 60 kg
5x 80 kg
3x 100 kg
10x 110 kg PR max reps , tak nic, na ten košický express to nestačí ;)
3x 120 kg, kdepak, dnes to nepůjde
5x 110 kg, a taky že nejde, bez síly
5x 110 kg
deset dní bez benče a takhle to dopadá, síla fuč, ten osobák je mini jenom že jsem nedohledal, že bych kdy zkoušel více než osm opáček, až se trochu zotavím, zkusím tu dvanáctku. Magumi má tlaky pořád v paži ;)
Mrtvý tah:
5x 70 kg, nadhmat
5x 120 kg, nadhmat
5x 160 kg, střídavý úchop a stejně to klouzalo... slabá princezna :/
5x 180 kg, opasek + trhačky, šloto, RPE 9
jenom údržba, navíc odchází úchop, ale trhačky jsou suprové, s nima se to zvedá :)
Motýlek: 10x 70/77/77 kg
Zádostroj spodní: 10/10/10x 70 kg
Prsostroj: (vsedě před sebe) 10x 77/84/91 kg
Zádostroj horní: 10x 70/60/60 kg
Zadkostroj: (Glute) 10/10/10x 70 kg každá noha
Ramenostroj: (více ramena) 10/10/8x 50 kg
Čas na strojích: 30 minut
Čas ve fitku: 2:35
Váhovka: 97.9 kg, vrací se to, pásek jsem sice horko-těžko dopnul na třetí dírku, ale na druhou to bylo pohodlnější ;)
ranní chůze 6.2 km, čas 1 h 12 min, "rychlost" 5.1 km/h, tepovka 110-115, teplota 8 °C
vstal jsem dříve než obvykle, tak jsem se do práce prošel. taková aerobka mě baví a při mé nadváze stačí trochu přidat do kroku a spalování krásně šlape :)
Chválím, chození a dieta jsou základ, blbiny jako veslo si nechej teprve až to přestane stačit.
asi mi to stačit bude, zvláště, než se propracuji k té dietě :)
decarabas napsal:
To aby som vás, diétujúcich, spoznal, až dorazím do Prahy. Nie že ma budú v Eagli vítať dvaja 70 kiloví fitnesáci
Magumi je teď lehký atlet jedna báseň :) u mě vše při starém - jediná dieta kdy jsem byl minulý týden na dva dny zákeřně skolen, ale to byla jenom voda ;)
maciak napsal:
super cas Vlku, chodenie je super, moja naj aktivita, kedze prinej ma skoro nic neboli :)
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, shazujeme...
MOBILITA 15 minut + protahování s osou cca 10 minut
Dřepy:
5x 60 kg, speed
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg, pořád speed, ale už mě to dole brzdilo :)
3x 140 kg, dynamicky
3x 160 kg, čisté zdvihy, až potud spokojenost, RPE 8
2x 170 kg, škoda třetí už tam nebyla, ještě to není zpátky
1x 180 kg, opasek, zkouška, ale trojka tam nebyla, tak jsem odložil, RPE 9
3x 170 kg, totéž, pětka tam nebyla, tak nic, RPE 9
10x 140 kg, a oblíbené kardio...
10x 140 kg
10x 140 kg, už nadoraz
10x 140 kg, tady už jsem poslední dvě hodně rozdýchával
až do 160 to šlo parádně, spokojenost, pak se ukázalo, že síla ještě není zpět a kardio to potvrdilo, bývalo i lepší. Magumimu to dnes sedlo silově dobře a rozšoupnul se více než obvykle :)
Military press:
8x 60 kg
8x 60 kg
6x 60 kg, tak dnes ani tři osmičky
6x 60 kg
6x 60 kg
Magumi výborně zabojoval na 80, dnes měl opravdu den :)
Mrtvý tah SUMO:
5x 60 kg
5x 100 kg
5x 140 kg, nadhmat
3x 160 kg, trhačky, ponožky klouzaly, nebavilo mě to
2x 180 kg, opasek + trhačky, tah dobrý, ale jak nebyl ten postoj pevný, tak se mi do objemu nechtělo
je to jasný, nějaký trepky budou potřeba jinak se není o co opřít. Magumi se i bez hecování urval z řetězu a na těch 180 úplně zvlčil... mám před sebou novou metu :D
Motýlek: 10x 70/63/56 kg
Zádostroj spodní: 10/10/10x 60 kg
Prsostroj: (vsedě před sebe) 10/10/10x 70 kg
Zádostroj horní: 10/10/10x 60 kg
Ramenostroj: (více ramena) 10/10/10x 40 kg
Čas na strojích: 20 minut - TURBO, bez přestávek
byli jsme ve skluzu, tak jsem chtěl dvě série na stroj, ale Magumi, že pojedeme bez přestávek :)
Čas ve fitku: 2:35
Váhovka: 97.3 kg, síla sice ještě není, ale těší mě, že to zatím držím na váze po nemoci
před tréninkem jsem se po dlouhé době cítil výborně, sice nepadly žádné osobáky, síla ještě zpátky není, ale v komfortní zóně se mi cvičilo dobře, škoda těch tahů, ale po tréninku mi bylo taky fajn, tak to má být a ještě Magumi mě potěšil, jak se do toho opřel, paráda jedeme dál ;)
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, shazujeme...
MOBILITA 15 minut + protahování s osou cca 10 minut
Čelní dřepy:
3x osa
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
3x 130 kg
4x 140 kg, opasek, 1. pracovní, RPE 8
4x 140 kg, RPE 9
4x 140 kg, RPE 9.5
4x 140 kg, čtvrté už zádama :/
4x 140 kg PR 5x4 , 5. pracovní, chtěl jsem... a čtvrté opět zádama, ještě mi "poděkují" :/
zkusil jsem čtyřky, jestli půjdou... lehký to nebylo a poslední dvě série boj, ale padlo to.
Magumiho zřejmě dohnala dieta a to včerejší šílené veslování, ale o víkendu si orazí a v pondělí na to zase vlítne :)
Bench-press:
5x 50 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
8x 110 kg, 1. pracovní, dneska ne e, horší než v pondělí
6x 110 kg
5x 110 kg, 3. pracovní a je čas to zabalit
nejde to, tak to nebudu hrotit, někdy příště...
Mrtvý tah:
5x 60 kg
3x 100 kg
3x 140 kg, nadhmat
3x 160 kg, střídavý, až dosud ve vzpěračkách, ale je to jako tahat z deficitu...
6x 180 kg, opasek + trhačky, naboso, s prvním opáčkem jsem se prošel dozadu a zpět :)
3x 200 kg, aspoň tak, dobrý
zpočátku to nešlo, ale něco málo jsem zatáhnul, tak spokojenost. objem žádný, ale na ten teď nejedeme.
Motýlek: 10x 70/70/70 kg
Zádostroj spodní: 10x 60/70/70 kg
Prsostroj: (vsedě před sebe) 10x 77, 10x 84, 8x 91 kg
Zádostroj horní: 10x 60/70/60 kg
Ramenostroj: (více prsa) 10x 80/90/80 kg
Čas na strojích: 20 minut - TURBO, bez přestávek
Čas ve fitku: 2:10, kratší trénink, při pátku nevadí
Váhovka: 97.3 kg, už týden to držím -98 kg, tak třeba už to rozhýbu směrem dolů :)
celý týden vstávačka v šest... jasně, pro někoho běžné a někdo už je dokonce v šest na place - jako Kulich, když jsem teď viděl jeho rozpis, ale pro mě zatím pořád "ranní vstávání" a zvykám si a... potřebuji to o víkendu dospat :) ale šloto i při pátku, až na ten benč, ale ten časem taky půjde.
ZÍTRA - SOBOTA - směr Lukov na MČR družstev v silovém trojboji, e-witch má výbornou formu a nejmíň dřepy a benč se bude přepisovat, ale i na tahu by se mohlo přihodit :) taky se těším na Robo - zomri tam! - Valacha, doufám, že na sobě makal, je to zvíře :) a samozřejmě na všechny ostatní borce, kteří do toho dají všechno ;)
ZÍTRA - SOBOTA - směr Lukov na MČR družstev v silovém trojboji, e-witch má výbornou formu a nejmíň dřepy a benč se bude přepisovat, ale i na tahu by se mohlo přihodit :) taky se těším na Robo - zomri tam! - Valacha, doufám, že na sobě makal, je to zvíře :) a samozřejmě na všechny ostatní borce, kteří do toho dají všechno ;)
Jeeeee super , zastav se na pokec, aspoň se tam nebudu nudit mezi focením, natáčením, nahlašováním pokusů a nevím čím vším
hromada borců, kteří podávali heroické výkony, předvedli často výrazná zlepšení proti loňskému ročníku, překonávali sebe sama, zapisovali až třetí pokusy a přepisovali národní rekordy... takový byl letošní ročník a pořádná motivace dále makat a posouvat se :)
jména borců a výkony, které si teď vybavím:
e-witch (Olympia Zlín B)
- dřep 145 kg, +5 kg a nový NR
- na benči těsně nepadlo 85 kg, což mohl být také nový NR
- na tahu tři platné 150/155/160 - z holek tam nikdo více nezatáh
nějaké video mám, zkusím dodat jestli to Evča schválí ;) po tom, co "stihla" za poslední rok výborný výkon a natrénováno bylo ještě víc :)
Robo "zomri tam!" Valach (Olympia Zlín A), TH 131 kg (loni 125 kg), 24 let
- brutální zvíře, čerstvě Open kategorie, v přípavě na MS v Orlandu, takže pouze testování "základů", aby se předešlo zranění, ale s přehledem nejvyšší total 1000 kg i Wilks 564
- na dřepu 1. pokusem najisto 385 kg, pak už vynechal
- na benči to napoprvé vypadalo ošklivě, ale pak potvrdil 260 a přidal na 275 kg
- na tahu pouze dva "speed" lifty 320 a 345
podívám se, jestli mám nějaké použitelné video, už loni jsem ho chválil, pěkný potenciál!
Adam Porteš (Olympia Zlín A) TH 103 kg (loni 100 kg), 21 let
- junior, repre ČR, už loni mě zaujal - vysoký, metrák svalů, dobře na sobě pracuje, dřep 310 kg (+10), benč 200 (-5), ale všechny pokusy najisto, tah 330 kg (+20) a nový NR
Míra Hejda (Olympia Zlín A) TH 117 kg supported by Scheila :)
- nedařilo se, ale zabojoval, dřep mu nevyšel vůbec a nezapsal - škoda, jinak by Olympia A zřejmě brala zlato a obhájila, na benči to vypadalo podobně, ale nakonec napotřetí zabojoval zapsal 245 kg, a na tahu už zřejmě najisto 320 kg, protože jinak prý doma v teplákách tahá 350 :)
Víťa Čelůstka (Olympia Zlín B) TH 70 kg (!), 32 let
- a při téhle váze benčnul 187.5 kg a pak neúspěšně atakoval pokusem 192.5 kg NR
Zbyněk Krejča (Nymburk) TH 117 kg, 42 let (M1)
- master borec, který vymetl i benčaře z Open kategorie pokusem 302.5 kg :)
Míša Drabálková (Nymburk), TH 74 kg, 27 let
- výborné dispozice na trojboj, dřep 185 kg (+5 kg), benč 127.5 kg (+20 kg!), tah 160 kg (+ 7.5 kg), repre ČR, benč dává max-wide a výborně se od loňska zlepšila, velký potenciál
Víťa Okrouhlý (Apis Praha) TH 97 kg, 22 let
- sympatický mladý kluk, dřep 215 kg, benč 175 kg, ale tahem mě zboural... protože říkat tomu "tah" není úplně přesné :) to byl systém země - vztyk, to byl "zdvih" a ne "tah" :) ten kluk k té čince přišel a prostě ji zvednul :) na první pokus 270 kg, tak jsme si říkali, že asi na jistotu a proto tak lehce, pak předvedl stejný styl na 287.5 kg a to říkal, že s tím už je spokojený, zřejmě soutěžní osobák a že si teda naloží těch 300, ale moc tomu nedává... tak jsme čekali nějaký grinding, nějaký boj, pokus o zdolání papírově mimořádné mety... nedočkali jsme se. opět přišel, pekelně se koncentroval... a pak ji prostě zvednul. chtěl bych napsat, že ji tahal po holeních po stehnech a nakonec se s ní s trochou motokrosu - jako většina borců na třetích pokusech - narovnal... ale to by bylo zavádějící. Víťa tu činku popadnul, zatáhnul a zvednul se s ní. normálně nám v publiku spadla čelist a koukali jsme s otevřenými hu-ústy. nemám šajnu, kolik je ten kluk schopen zatáhnout, aby ho to přemohlo... možná už 305 by bylo nad jeho síly, ale těch 300 by jste si řekli, že běžně nakládá do vagónu. toho kluka byste nechtěli potkat ve fitku při hecování nebo na soutěži v deadliftu, protože byste ho zřejmě těžce podcenili :) jsem zvědavý, jak mu to půjde dál.
Milan Selinger (Jihlava) TH 105 kg
- borec, který benčuje - letos 270 kg - více než dřepuje a tahá - letos obojí 265 kg :D
Patrik Krušina (Svitavy) TH 97 kg, 22 let
- mladý kluk, který tam byl loni možná do počtu, ale zapamatoval jsem si ho, jak se snažil a po slabém benči pak na tahu vydřel 230 kg, letos bylo vidět, že na benči zapracoval, ale na tahu mnohem více, na druhý pokus 260 kg a na třetí pak dokonce 270 kg, dotaženo, neuznáno pouze kvůli technickému provedení. to mě dost motivovalo, jak se dá na tahu zapracovat :)
...a spousta dalších, kteří mi ukázali, že lze zvedat víc ;)
Scheila napsal:
Jeeeee super , zastav se na pokec, aspoň se tam nebudu nudit mezi focením, natáčením, nahlašováním pokusů a nevím čím vším
řekl bych, že ses nenudila :D
spekounP napsal:
Slušně drtíš ty čelňáky!
Musíš mít místo nohou 2 hydraulický hevery.
radši bych dřepoval 200 a ještě bez pásku jako Ty ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru