Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2016 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty asi ani nevieš,akú benchovú revolúciu si spôsobil v niekoľkých logoch,čo?

Bench podľa toma je o držaní a dráhe, tie 'súťažné' stopky som si zaradil ja,aby som mal činku pod kontrolou a udržal prdel na lavičke.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dave1913

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2016 5:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se přeučuju benč podle Toma :D ale u mě je změna jen v pozici loktů po touchi :)

Tome, já dělám stopky při každým opakování při benchi, i při rozcvičce s 50 kg. Beru to tak, že si aspoň zvyknu.
decarabas

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2016 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodina a pol šermbal.

Nemám kondičku a ešte sme aj prehrali (nie na skóre, to sme ich pobili, ale na Zlatý gól ).

Vychrlával som po kúskoch vlastné pľúca a na konci som sa už len odovzdane motkal

decarabas

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2016 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbty a nohy len tak zľahka. A kúštik ramienka.

Mŕtvola sumola:
1x6x60kg
1x3x100kg
1x3x140kg
1x1x170kg
4x3x190kg belt ON na pohodu

Drepsony:
1x6x60kg
1x3x100kg
1x3x120kg
4x6x140kg
https://www.instagram.com/p/BMJ5m-ZBksB/?taken-by=pete_mad_lennack chujovo postrihané, ustrihol som si prvý drep

Príťahy v predklone:
4x10x90kg

Krčenie ramien s VČ:
4x10x110kg

Kladka - veslo:
4x20x50kg

Military press:
1x6x20kg
1x3x40kg
1x3x50kg
1x3x60kg
1x3x70kg
1x1x80kg
1x1x85kg
1x0x90kg čo je hej!
1x1x90kg no prosím
1x8x60kg

Upažovanie - kladka:
4x8x18kg

Hodnotenie tréningu: Ou jea, pekný tréning a slušná makačka v dobrom tempe. Mŕtvola bez problémov, 190 je stále váha pre princezničky s alabastrovou pleťou a zamatovo hebkými rúčkami, ale s technikou sa zoznamujem už ozaj intímne a ide to fajn Takže som to pomerne rýchlo zbúchal a fakt mi to urobilo radosť, že som sa ani nezapotil.
Drepy, ako vidieť na videu lietali šup šup, absolútne bez problémov. Dal som takú rozumnú verziu s menšou váhou a nižšími opakovaniami, keďže v pondelok ma už čakajú fakt ťažké squaty.
Zvyšok len pumpy, pri military už som bol ale celkom uťahaný. Dvakrát za tréning som si naložil na jednu stranu viac, to sa mi v živote nestalo Asi už mi od únavy prepínalo, alebo čo. Nakoniec som naložil dobre a aj 90ka vyletela hore. Bol som v pokušení ísť vyššie, ale už by to asi bolo zbytočné. Bol som rád, že môžem už len pokyvkať rúčkou pri upažovaní a ísť do sprchy

Soraya dnes dala Smutnému chlapcovi zjebávku, že neodkladá kotúče a nechal naloženú činku Možno by jej niečo skúsil povedať, ale stáli sme za ňou s Otom a tak nechal zjebávku od 50 kilovej dievčiny bez reakcie Len to proste zložil a potom už bol nenápadný.

Dozvedel som sa, že Sebedeštruktor už drepuje 190 kilo! Akurát, že podľa popisu toho drepu sa učil techniku od Páva aka Casanovu aka G.I. Joa Spotter sa vraj nadrel viac ako on. No, ale hlavne, že si to môže s čistým svedomím zapísať, odborník. Dúfam, že ho čoskoro uvidím

Tak si dajme jednu motivačnú!

decarabas

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2016 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy a hrudník a lýtka a málinko bicáky

Drepy:
2x6x20kg
1x3x60kg
1x3x100kg
1x3x120kg
1x1x140kg
1x1x160kg belt ON
1x1x177,5kg
4x3x177,5kg PR na objem práce

Hackeny v MP:
4x10x60kg

Glute ham raises:
4x10

Bench press všetko stopky:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x3x100kg
1x3x110kg
4x3x120kg
1x6x100kg

Lýtka a bicák

Hodnotenie tréningu: Ale že už kurevsky prituhuje s tými drepmi Už som sa dostal do oblasti, kde keď splním plán, je to automaticky PR Síce je to motivácia, ale nikde nemám zaručené, že ten plán splním a úprimne, myslím, že prvá zlyhávka príde budúci týždeň
Tak či tak, posledné dva dni som len žral a žral, kúpal som sa v BCAAčkach, šňupal som kreatín a čistil som si zuby proteínom, aby som si bol istý, že telu nebude chýbať nič a budem sa môcť vrhnúť na drepy. Zvláštne, každá ďalšia pracovná séria šla lepšie a lepšie. Ale ľahké to ozaj nebolo, už to chcelo mocné hecovanie hudbou a Nabukom, aby som sa pod tú činku postavil. A reval som ako pavián, keď spadne do zapnutej fritézy Už som sa počul aj cez slúchadlá, takže to už musel byť riadny rachot. Ale nič to, keď mám na činke to, čo tam bolo, mám právo si trošíčku zavzdychať.

Pretože už musím dávať pozor na regeneráciu nôh, vynechal som legpress a ďalšie drepy a hodil som tam len hackeny na prepumpovanie a takisto GHR, nech spravím aj zadnú stranu nôh a moju rozkošnú riťku To už som kňučal vo veľkom a Nabuko, ktorý to išiel so mnou, mal tiež výraz, ako keby konečne objavil čaro análneho sexu po zmene z penetrujúceho na penetrovaného.

Benchpress ľahko a technicky, všetko stopky a s rezervou.

Biceps neplánovane, ale musel byť, na firemný event sme si totižto prichystali špeciálne kostýmy Tentokrát je to ultimátna debilina aj na naše pomery, ale musím proste trošku urobiť ruky a ramená Potom pošlem fotky, keď to dáme dokopy.

Inak Nabuko brutalista nasekal dva drepové osobáky, paráda preveľká, fakt som naňho hrdý.

Ale inak sa nič zvláštne nedialo, len Oto mi porozprával o hromadnej genocíde potkanov v pivnici, z ktorej sa skoro pobľul a majitelia nám priniesli nové stroje na pumpovanie cickov

End of story.

Magumi

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2016 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pěkně jsi to rozjel. Gratuluju a držím palce, ať to takhle jde dál.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2016 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Moc pěkně jsi to rozjel. Gratuluju a držím palce, ať to takhle jde dál.

Diky, snazim sa dat tomu nejaku formu. Ale obavam sa, ze 180 bude hranicna vaha a po nej (alebo uz na nej) budem musiet prejst na dvojky.

Bench sa pribrzdil, lebo som sa snazil ist podla Toma a sumo vlastne tiez, ale tam su furt rezervy a tych 230 by tam bolo aj teraz.

No ale hlavne ramena a bicaky teraz

vlk#

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2016 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

parádní dřepy... má to něco do sebe, když každý další trénink dáváš automaticky osobák
decarabas

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2016 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
parádní dřepy... má to něco do sebe, když každý další trénink dáváš automaticky osobák

No ale to len do doby, než ma v pondelok 180ka beznádejne zabije Ale počítam s tým, takže nedbám.

Cicky a chrbát (a biceps a ramená, lebo firemná párty)

Bench press (všetko stopky až na jednu sériu. Ktorú som natočil ):
1x10x20kg
1x6x70kg
1x3x100kg
1x3x110kg
1x2x120kg
4x2x132,5kg
https://www.instagram.com/p/BMUX8IOBb-d/?taken-by=pete_mad_lennack
1x8x100kg

Incline s VČ:
4x6x90kg

Peck deck:
4x20x50kg

Príťahy v stroji s oporou:
4x10x102kg

Biceps - kladka:
4x10x60kg

Klokov press:
4x10x40kg

Hodnotenie tréningu: Ten bench press nám oťažieva Ako vidieť na videu, som kretén, lebo z nejakého dôvodu som v tejto jednej jedinej sérii totálne zabudol dávať stopky Navyše ako pozerám, tá váha už mi zalamuje zápästie, chce to bandáže, som krehučká primabalerínka a čokoľvek nad 60 kilo mi ubližuje a škodí môjmu porcelánovému telíčku antického Adoniska
Tak či tak, odmakal som to, dokonca v poslednej sérii som štrajchol činkou o stojan, ale napriek tomu som to všetko dotlačil aj so stopkami. Na záver taká pumpička so stovkou. Budúci týždeň už mi nebude takto do spevu, lebo zas o 2,5kila viac a o krok bližšie k zlyhávke.
Nabu so mnou držal krok a zarval tam osobák, ktorý trval tantrických 7 minút Dúfam, že k tomu niečo napíše, prisahám, že keď začal spúšťať činku na hrudník, bol pondelok, ale dotlačil to dnes, v stredu
V rámci pumpičky som skúsil nový peck deck, ktorý nám doniesli (ale odniesli nám benchovaciu lavicu, preto sme tlakovali v drepovacom stojane, našťastie tam nebol žiadny sebecký buzerant, ako som ja, ktorému by to vadilo). Nebolo to zlé, ale protismerky sa mi páčia viac a cítim to lepšie. No ale občas pre zmenu prečo nezaradiť, že
Potom už nič zaujímavé nebolo, len na záver zas bicák a trochu ramená Lebo to MUSÍM.

Pri mojom príchode akurát odchádzala Žulová legína. Dozvedel som sa, že už stihla vymeniť Elastic mana za nášho kulturistu Riša Čaja je zjavný charakter a Elastic mana som už dlhšie nevidel, možno sa obesil na medaile zo Spartan race. Má ich na to dosť

Inak dnes super zábava, bol aj Oto, aj Vadik, aj Rišo, ktorý o chvíľku zistí, aká je žula vlastne tvrdá Nachechtali sme sa slušne, ale aj v dobrom tempe odmakali svoje. Prišla nová záplava vrabčákov, som zvedavý, koľkí z nich prežijú krutú zimu.

vlk#

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2016 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

skoro jsem nepoznal toho "atleta" na videu benče valíš furt pěkně a až případně nepůjdou dvojky se 145, tak budeš pokračovat jedničkama?
decarabas

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2016 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
skoro jsem nepoznal toho "atleta" na videu benče valíš furt pěkně a až případně nepůjdou dvojky se 145, tak budeš pokračovat jedničkama?

Na videu je so mnou Vadik Drobek, že?

Nooo, dvojky pôjdu tak po 137,5kg, počítam. Potom pôjdem na stopkované jednotky.

decarabas

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2016 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát a nohy a aj ramená , čoby nie

Sumo mŕtvola:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x3x140kg
1x1x180kg belt on
1x1x200kg
1x1x210kg
1x2x220kg PR! na počet reps
1x1x235kg PR
!
1x3x180kg

Drepy:
1x6x60kg
1x3x100kg
4x6x140kg belt on

Zhyby:
4x6xCarabas

Chorvátske pazhyby:
4x10

Krčenie ramien s VČ:
4x12x100kg

Military press:
1x6x20kg
1x3x40kg
1x3x60kg
1x1x70kg
1x1x80kg
1x1x85kg
1x1x90kg
1x1x95kg PR!
1x10x60kg

A hotovo

Hodnotenie tréningu: A popojedém s tím hnojem!
Už pár týždňov som vedel, že sila na deadlifte je brutálna, ale ovládal som sa a snažil sa skamarátiť so širším postojom. Dnes som to teda konečne nevydržal a povedal som si, že aspoň tá dvojka s 220 by bola pekná.
Tak aj bolo, namotivovaný na max, nabrúsený jak britva a moc som sa s tým nesral, rozcvičku som odflákol ako predohru a šiel rovno na vec. Pri druhej 220ke už som síce mal vyklepanú crazy disco nôžku, ale činka šla hore bez problémov a samozrejme s položením, žiadny odraz. To ma heclo, aby som skúsil prekonať aj doterajšiu maximálku, čo bolo 230kilo. Tak šlo to ťažko a kuuuurva pomaly, ale plynulo, žiadne cukanie po stehnách, regulérny pekný pokus.
Po tejto malej dédliftpárty som mal hlavu totálne rozbitú, sústredenie čau papá, zíval som tam a predstava drepov mi spôsobovala ľahkú paniku Ale nič to, pustil soms a do toho, po prvej sérii sa to rozbehlo a potom už to bolo ľahké. Potom len pumpičky na chrbát, aby som v Prahe nejak vyzeral a nehanbil sa pred vysekanými Adonismi Vlkom a Magumim. No a nasledovalo military. A tu sa mi vrátila celá tá dravosť zo začiatku tréningu a vyslovene som mal hlad po ďalšom osobáku Na prvý pokus mi to nevyšlo, ale pri druhom som si povedal, že pod tou činkou kľudne aj zdochnem, ale hore pôjde! A šla, bol tam určite záklon, ale nasrať, dostal som nad hlavu vyššiu váhu, než je moja bodyweight Som najväčší kapor v našom smutnom malom fitkorybníku!
Takže spokojnosť preveliká a jupí juchuchú, oslávim to rugby zápasom Nového Zélandu proti Írsku. Ešte aby moji potetovaní maurskí kamaráti tým bledým prehatým ryšavcom natrhli kakáč a dokonalý deň.

Dnes v gyme len vrabčáci, ktorých vydesilo búchanie činky nad 200 kíl, lebo to ešte nikdy nevideli, pri drepoch ich občas vyplašilo temné "kuurva", ktoré sa mi tu a tam vydralo pomedzi zuby a potom sa už na mňa normálne chodili nepokryte pozerať, keď som išiel do ďalšej série

Keď som Nabukovi poslal sms, čo som všetko podvíhal, napísal mi niečo v zmysle, že mi zakazuje deloady, že mi potom je*e a nekontrolujem sa

decarabas

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2016 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oslávil som holý kkt, tí zélandskí čaptoši trápne prehrali

haino

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2016 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

111let jsem čekal na tuhle chvíli, slavit můžeš jindy.

Sinne Fianna Fáil
A tá fé gheall ag Éirinn,
buion dár slua
Thar toinn do ráinig chugainn,
Fé mhóid bheith saor.
Sean tír ár sinsir feasta
Ní fhagfar fé'n tiorán ná fé'n tráil
Anocht a théam sa bhearna bhaoil,
Le gean ar Ghaeil chun báis nó saoil
Le guna screach fé lámhach na bpiléar
Seo libh canaídh Amhrán na bhFiann
decarabas

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2016 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Haino: Dúfam, že bude čoskoro nejaká odveta a mauri sa im pomstia, ako francúzom, ktorí ich porazili v 2007mom Odvtedy ich Zéland šikanuje vždy, keď sa dá.

Ale hrali Íri dobre, raz darmo, Zéland fatálne projel začiatok a potom už si to Íri pekne udržali. Myslím, že All Blacks proste podcenili začiatok a potom im Íri natrhli prdel a už ani psychicky to neustáli a začali kopiť chyby.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: