|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: út říjen 25, 2016 4:13 pm Předmět: |
|
|
Tak znáš mě... nejedu naplno, učím se, snažím se zlepšovat :))
Takže včera:
Ranní běh na pohodku, pak kondiční trénink s Patou - lapy 15 kol následované airbikem, veslem a běhátkem. Kompenzačky... už na pohodu
Trochu vzpírání, dřepy do 120x2 easy...
MMA super, bavilo. Včera byl Míša Nepraš, fakt moc šikovný, krásně vysvětluje, super kouč :)
A na závěr jen lehké WODčko, nebyl čas už :)
Foto už z dneška, jak jsem Patovi za ten včerejšek rozbila nos :D Aneb lehoučký sparring boxu :)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dan007
|
Zaslal: pá říjen 28, 2016 2:31 pm Předmět: vstupné do arény |
|
|
tak i když pořád mám to rameno plánoval jsem s kámošem to tam obhlídnout a udělat si tam lehkej kruháček, možná ala crossfit. díval jsem se znovu na adresu a otevíračku a koukám že vstup za 250?! to mi ušlo nebo se to změnilo? pro nepražského to je na mě dost a i principiálně tomu moc neholduju. díval jsem se dobře? není to za nějakej vedenej trénink nebo tak? jinak trošku jsem si počet tu diskusi a i když je pravda že to olejňas trošku přehnal s hnidopišstvím, pořád si ale myslím, že se to dramatizuje. ano, je to čerstvě po otevíračce a je to pochopitelné, že nejsou vychytané všechny mouchy. z toho důvodu se není čemu divit a proto ani nevidím nic špatného na tom, že to někdo napíše. stejně tak, když pavla odpoví, jak odpověděla. tím je to hotovo a zavřela se nad tím voda. obě strany chápu a nepřijde mi to extra nepatřičné, ať už si o těch výtkách můžu myslet své. je to jenom jeho názor. stejně tak souhlasím, že tu je ohledně toho trošku "thin skin" atmosféra, která se do tohoto sportu vůbec nehodí...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá říjen 28, 2016 7:51 pm Předmět: |
|
|
Kulisku jakou headgear bys doporucila za nejakou rozumnou cenu do 2000kc, zatim sem zadnou nepouzival a uz me to leze na mozek _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá říjen 28, 2016 8:53 pm Předmět: |
|
|
Drahý jednorázový vstup se obvykle používá k odrazení jednorázových cvičenců... a motivace ke koupi permice.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so říjen 29, 2016 10:29 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Drahý jednorázový vstup se obvykle používá k odrazení jednorázových cvičenců... a motivace ke koupi permice. |
Je to přesně tak.... my máme první vstup zadarmo, tedy k tomu, aby se někdo mrknul, ozkoušel a podobně to stačí... permice na 10 vstupů už je za 150/jednorázovku, pokud se tedy bavíme o prime time... jinak to je i 90, což je na Prahu. 5 min od centra fakt málo.... stačí si to pročíst...
Jinak co se tyče Olejňase, myslím, že jsme si to vyjasnili... on k nám chodí pravidelně už nějaký ten pátek a chodí furt dál. Už se naučil mluvit s recepcí a tak mu pravidelně vypínáme foukanou :D Což? Kde je vůle, tam je cesta...
Pokud budete mít kdokoli cokoli k areně, piště soukromě... tohle je tréninkový log a nějak mě trochu mrzí, že se tu řeší pro mě vlastně pracovní věci :) Dík _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so říjen 29, 2016 10:41 am Předmět: |
|
|
Tento týden v kostce :)
Středa ráno jsem jela až kamsi za Hradec pro auto. Lojza je na závodech s nároďákem, takže nebyl. Jinak jak je vidno, na činku lezu opravdu málo. Budu teď honit více silovou vytrvalost a na co bych se měla zaměřit uplně nejvíc jsou sparringy....
Dneska uplné volno, zítra snad masáž, plavčo a nějaké větší kompenzace...
Edit: Chybí mi tam jeden pondělní, ale ten je psán výše... :D
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út listopad 01, 2016 9:11 am Předmět: |
|
|
Tak včerejšek opět veselý :)
Ranní běh 5 kiláčků a nějaké kompenzace k tomu.
Lojza je zpět! Jásejmeš :)
Maličké vzpírání, trocha síly, ale fakt lehce (benče úplně, přeci jen ta ramena dostávají fakt záhul) a dřepíky klasicky do 125x2.. (na obrázku není dopsané, už jsem si to v deníčku opravila :D). to budu prostě tak nějak držet :)
MMA s Fílou a Arturem, jen sparringy, super...
Na závěr nějaké cross legrácky, intervaly na air bike a výklus...
Prostě skvělý den! :)
Jinak váha už zase klesá, ufufff... hned je mi lépe a radostněji... Chci ustálit 65 kilo tréninkovou váhu, abych s tím už němala stresy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út listopad 01, 2016 9:31 am Předmět: |
|
|
Ty jsi normální blázen. Ne, zpět, oprava, nenormální blázen. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út listopad 01, 2016 9:36 am Předmět: |
|
|
Neskutečný že? :D
Zkusil bych udělat průzkum... 10 lidí (trénovaných!) by se pokoušelo držet s Kulíškem krok... nebo radši ne, nedopadlo by to dobře :D _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
lordofbuch
|
Zaslal: st listopad 02, 2016 4:57 pm Předmět: |
|
|
jsi fakt husta! vyberes sport, pokoris, vyberes dalsi, zase topka:P
btw chystas se jeste pohonit ego na nejakym trojboji/vzpirani? nebo uz jsi fakt dala srdce do bojovek a chystas se to pokorit tam?:P
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt listopad 03, 2016 10:39 am Předmět: |
|
|
Zase to nepřehánějte, taková sláva to není
Jinak uvidíme, co bude, ale jsem pro každou špatnost. Když bude čas, ráda si střihnu nějaký trojboj, určitě ligu ve vzpírání, ale prioritou jsou pro mě teď bojovky :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt listopad 03, 2016 11:43 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | ...ale prioritou jsou pro mě teď bojovky :) |
taky už netrpělivě čekáme, až půjdeš "do klece" a budeme moci fandit
|
|
| nahoru |
|
 |
lordofbuch
|
Zaslal: čt listopad 03, 2016 2:13 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | kulíšek napsal: | | ...ale prioritou jsou pro mě teď bojovky :) |
taky už netrpělivě čekáme, až půjdeš "do klece" a budeme moci fandit |
přeseně tak!! úspěchy na platformě už jsme viděli, chtělo by to něco nového!!:P navíc v trojboji tu moc není konkurence, takže to je pěkná nuda, když to vyhraješ:D jako tvoje výkony super, ale kdo by to byl čekal, že pavla bude první... překvapení...:D ale kulich v kleci! to bude nová podívaná!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|