Jaké suplementy ?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jaké suplementy ?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jaké suplementy ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
YBIRMCBM

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 2:40 am    Předmět: Jaké suplementy ? Odpovědět s citátem

Zdravím v krátkosti něco o mé osobě. Měřím 180cm vážím 80kg mám 23 let a pravidelně již několik měsíců chodím na TRX a také Crossfit. Nikdy jsem neužival žádné suplementy, ale když se cítím vždycky na druhý den jako "přejetý vlakem" tak jsem si řekl že to asi chce nějaké doplňky, problém je v tom že se v nich vůbec nevyznám a tak bych od vás potřeboval radu...

1) co po tréninku ? Gainer či Protein ?
2) BCAA jsem si pořídil před nedávnem, ale přemýšlím stále zda je lepší brát 5g před tréninkem a 5g po a nebo raději 10g při treninku - co myslíte ?
3) z čeho se nejlépe nabírá svalová hmota ? (Sypačky né :D a jinak mi je jasné že základ k tomu je jídlo) :)

Budu rád když mi někdo odpovíte, hlavně jestli je účinnější protein či gainer.

Díky moc a přeji hezký den/týden/měsíc/rok :D:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tobias92

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1) Protein + ovoce
2) Je to úplně jedno
3) Jídlo + těžký dřep, bench, mrtvý tah
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1) Osobne preferuju Hydro (cili protein)
2) 10g PRED treninkem
3) Dobrej jidelnicek a trenink, ktery maximalne stimuluje hormonalni odezvu. To znamena zakladni cviky, drzet vyssi intenzitu, volume spis na doplnkove cviky.

Jestli se cejtis hodne rozbitej, muzes pridat i glutamin
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě jako základ protein, po tréninku přijmi rychlé cukry, gainer je zbytečně předražený shit, ovoce je v pohodě, ale například maltodextrin, který se dá sehnat pod 100 KČ za 1 kg je mnohem lepší volba. Bcaa bych dával spíš před tréninkem ale je to jedno, ještě bych zauvažoval nad nočním proteinem, stojí to taky pár korun, vlastně to vyjde levněji jak tvaroh. Určitě nějaké vitaminy.
JogyNo

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1.) Kvalitný protein (CFM, ...) + malta/glukóza
2.) V tvojom štádiu absolútne zbytočné
3.) To, čo už napísali, tj. poriadne, kvalitne jesť (kura na vode + ryža nechaj pre bikiny fitness) a tréning založený na základných cvikoch.

Jo a z TRX a crossfetu moc nepriberieš... To, že sa cítiš po skupinovom crossfit cvičení ako prejdený vlakom je kvôli nezmyselnosti týchto cvičení. Nie je účel zničiť sa, ale stimulovať a v dlhodobom horizonte napredovať, ale to je na dlhšie... Každopádne, väčšina crossfiť skupín naozaj len cvičí, netrénuje...
YBIRMCBM

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 1:05 pm    Předmět: Re: Jaké suplementy ? Odpovědět s citátem

Díky moc všem za tak rychlé odpovědi.....
Ohledně toho proteinu... po vašich radách že raději brát protein jsem si ihned objednal IMPACT WHEY PROTEIN od MYPROTEIN .... jen jsem se ještě chtěl zeptat. Kolik se proteinu může brát denně ? A v jakých intervalech to je nejlepší ? Snídaně - po tréninku a před spaním ? Ještě jednou díky moc ! :)
decarabas

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nehovorím, že proteínom niečo pokazíš, ale skús sem predsa len hodiť svoj jedálniček

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 2:28 pm    Předmět: Re: Jaké suplementy ? Odpovědět s citátem

YBIRMCBM napsal:
Ohledně toho proteinu... po vašich radách že raději brát protein jsem si ihned objednal IMPACT WHEY PROTEIN od MYPROTEIN .... jen jsem se ještě chtěl zeptat. Kolik se proteinu může brát denně ? A v jakých intervalech to je nejlepší ? Snídaně - po tréninku a před spaním ? Ještě jednou díky moc ! :)

Protein ber jenom po tréninku, ve svačině před tréninkem nebo si dej trošku do vloček u snídaně, před spaním nemá normální protein cenu.
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 3:32 pm    Předmět: Re: Jaké suplementy ? Odpovědět s citátem

FrantaatnarF napsal:
YBIRMCBM napsal:

Protein ber jenom po tréninku, ve svačině před tréninkem nebo si dej trošku do vloček u snídaně, před spaním nemá normální protein cenu.

Prosim rekni ze to bylo ironicky, a nejsi fakt tak neinformovanej
Riku

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 5:37 pm    Předmět: Re: Jaké suplementy ? Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:
FrantaatnarF napsal:
YBIRMCBM napsal:

Co řekl špatnýho? Podle mě je protein naprosto zbytečnej (s jeho 80kg) když máš vyřešenou stravu a pomůže ti leda tak v tom že máš dobrej pocit z toho
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 5:45 pm    Předmět: Re: Jaké suplementy ? Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:
FrantaatnarF napsal:
YBIRMCBM napsal:

To je v pohodě, stále má v paměti moji narážku na jeho postavu.

Jak říkám, protein dávej jenom po tréninku, jindy bys měl přijímat proteiny
především z jídla, pokud nestíháš, tak určitě protein. Před spaním je protein úplně zbytečný a navíc dost drahý. Za pár korun koupíš noční protein, který je tomu přizpůsobený.
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nemal by prijat v jednej porcii viac nez 30 g bielkovin lebo to telo nezuzitkuje, ze. :D

je uplne jedno kedy protein das, lol. :D
Ked splni makra moze ho dat v lubovolny cas.

nepocuvajte vsetko co ste si precitali v M&F z roku 2005 a co vam povedal Jozka pred xy rokmi v posilke. :D
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 5:54 pm    Předmět: Re: Jaké suplementy ? Odpovědět s citátem

YBIRMCBM napsal:

1) co po tréninku ? Gainer či Protein ?

Oba

YBIRMCBM napsal:

2) BCAA jsem si pořídil před nedávnem, ale přemýšlím stále zda je lepší brát 5g před tréninkem a 5g po a nebo raději 10g při treninku - co myslíte ?

klidne i 20, vic ti neublizi.

YBIRMCBM napsal:

3) z čeho se nejlépe nabírá svalová hmota ? (Sypačky né :D a jinak mi je jasné že základ k tomu je jídlo) :)

tezky trenink - velky vahy, posouvat se za hranici sve komfortni zony - pridavej kazdy tyden vahy a budes vetsi.
coder

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2016 1:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty bcaa sou trosku zbytecne pokud chces nabirat ty vic vyuzijes v diete ale pokud se ti chce utracet tak je jez treba po kilech nijak ti to neublizi ...protein je fajn ...gainer je zbytecne drahy vem ovoce nebo si kup maltu
Big Muscle

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2016 8:36 am    Předmět: Re: Jaké suplementy ? Odpovědět s citátem

FrantaatnarF napsal:
Před spaním je protein úplně zbytečný a navíc dost drahý. Za pár korun koupíš noční protein, který je tomu přizpůsobený.

Takže protein je drahý a zbytečný, ale má si koupit noční protein?
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč
Omega 3 | Survival
Tobolky s rybím olejem s vysokým obsahem EPA a DHA a s vitamínem E.
333 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jaké suplementy ? Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: