|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mmariner

|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 4:14 pm Předmět: |
|
|
noční protejn za 300 :D to bude asi velká paráda teda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Janekk
|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 4:17 pm Předmět: |
|
|
| Mmariner napsal: | | noční protejn za 300 :D to bude asi velká paráda teda |
Nepsal jsem to já, ale reaguju. Asi se nesmí zminovat eshopy, tak to neudělám, ale řešilo se to tu několikrát a noční protein 1 kg za tuhle cenu opravdu koupíš a věř tomu nebo ne, je stejně tak kvalitní jako značkový za 1500. Hodně štěstí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mmariner

|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 4:23 pm Předmět: |
|
|
| Janekk napsal: | | Mmariner napsal: | | noční protejn za 300 :D to bude asi velká paráda teda |
Nepsal jsem to já, ale reaguju. Asi se nesmí zminovat eshopy, tak to neudělám, ale řešilo se to tu několikrát a noční protein 1 kg za tuhle cenu opravdu koupíš a věř tomu nebo ne, je stejně tak kvalitní jako značkový za 1500. Hodně štěstí. |
Tak já si dám radeši tvaroh a nebo tvaružky... ale když myslíte že ten zázrak za 3kila je taková pecka, tak proč ne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 4:36 pm Předmět: |
|
|
| Janekk napsal: | | Mmariner napsal: | | noční protejn za 300 :D to bude asi velká paráda teda |
Nepsal jsem to já, ale reaguju. Asi se nesmí zminovat eshopy, tak to neudělám, ale řešilo se to tu několikrát a noční protein 1 kg za tuhle cenu opravdu koupíš a věř tomu nebo ne, je stejně tak kvalitní jako značkový za 1500. Hodně štěstí. |
No tak to tedy rozhodně, ale rozhodně stejně kvalitní není. Je to podobné porovnání, jako že nové auto z Indie koupíš za 120 tis. a je stejně kvalitní jako auto z Česka nebo Německa za cenu trojnásobnou. Ano, obě mají čtyři kola a obě někdo nazývá auto, ale to je tak všechno. Stejně tak je to u proteinu. Kilo proteinu se totiž dá sehnat i za 50 korun. Co na tom, že to je ryzí syrovátka. Někdo tomu říká protein. A někdo tomu i věří.
Ale na druhou stranu, každého volba, co chce svému tělu dopřát.
|
|
| nahoru |
|
 |
chippie

|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Janekk napsal: | | Mmariner napsal: | | noční protejn za 300 :D to bude asi velká paráda teda |
No tak to tedy rozhodně, ale rozhodně stejně kvalitní není. Je to podobné porovnání, jako že nové auto z Indie koupíš za 120 tis. a je stejně kvalitní jako auto z Česka nebo Německa za cenu trojnásobnou. Ano, obě mají čtyři kola a obě někdo nazývá auto, ale to je tak všechno. Stejně tak je to u proteinu. Kilo proteinu se totiž dá sehnat i za 50 korun. Co na tom, že to je ryzí syrovátka. Někdo tomu říká protein. A někdo tomu i věří.
Ale na druhou stranu, každého volba, co chce svému tělu dopřát. |
Jak člověk pozná kvalitní protein?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Janekk napsal: | | Mmariner napsal: | | noční protejn za 300 :D to bude asi velká paráda teda |
tohle bude zase debata _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 8:50 pm Předmět: |
|
|
| chippie napsal: | | Ronnie napsal: | | Janekk napsal: | | Mmariner napsal: | | noční protejn za 300 :D to bude asi velká paráda teda |
Jak člověk pozná kvalitní protein? |
Ze se z neho neposeres?😂😂 Jinak Ronni, vsiml jsem si, ze dlouhodobe brojis proti Myproteinu, mas pro to nejaky duvod? Vis nejake tajne informace?😃 Nebo jen nedosahnete na marze,jako u Extrifitu?😃 Neni to nahodou tak, ze neni zas tolik vrobcu Whey proteinu a vetsina firem bere od stejnych dodavatelu? Nebete nahodou Myprotein od Volacu? Rekl bych, ze celosvetova oblibenost tuto znacku proverila dostatecne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 10:35 pm Předmět: |
|
|
řekl bych, že ve stupnici důležitosti pro svalový růst je proteinový prášek někde hodně nízko. A nekvalitní s kvalitním se perou asi tak o jednu příčku:)
vajíčka, maso, mléčné výrobky, klídně i mléko.
ale nevím, jestli to projde ve světě kde se na lepek skoro umírá a mléčný kvantodestilát slazený pentahydrátem sukralózy se pokládá za vrchol nutričního kumštu:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 10:46 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | řekl bych, že ve stupnici důležitosti pro svalový růst je proteinový prášek někde hodně nízko. A nekvalitní s kvalitním se perou asi tak o jednu příčku:)
vajíčka, maso, mléčné výrobky, klídně i mléko.
ale nevím, jestli to projde ve světě kde se na lepek skoro umírá a mléčný kvantodestilát slazený pentahydrátem sukralózy se pokládá za vrchol nutričního kumštu:) |
To se tak hezky čte, když má někdo rozum
|
|
| nahoru |
|
 |
JogyNo
|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 11:10 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | ...
Neni to nahodou tak, ze neni zas tolik vrobcu Whey proteinu a vetsina firem bere od stejnych dodavatelu?
... |
Áno, je to presne tak.
Najlepšie človek pochodí, ak si kúpi čistú surovinu bez príchute atp zabalenú v obyčajnom jednofarebnom sáčku od predajcu, kt. nerobí reklamu na parádnych obrázkoch a príchutiach, ale na kvalitnom a lacnom produkte. Potom vlastne ani nemusí robiť reklamu...
Na slovensku takýto predajca, kt. predáva suroviny z fabriky odkiaľ berie väčšina tuzemských výrobcov (ochucovačov a baličov) už funguje XY rokov.
Potom si doma namiešaš protein, gainer, ale aj predtréningovku presne podľa vlastných požiadaviek bez farbív, príchutí, zahuštovadiel a podobných mňamiek a s 2/3 štandartnej ceny stále na účte. _________________ Soak your nuts!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mmariner

|
Zaslal: so listopad 12, 2016 3:45 am Předmět: |
|
|
Já si zas myslím, že protejn je základní suplement... Uvažovat nad creatinem, pokud doma nemám protejn je dle mě směšné....
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so listopad 12, 2016 9:37 am Předmět: |
|
|
Preco by to malo byt smiesne? Kreatin je jediny fungujuci doplnok ktoreho ucinnost bola miliardu krat preverena a funguje prakticky po par dnoch uzivania. Bude fungovat aj s mizernou stravou a je za minimalny peniaz. Protein je na druhej strane nieco comu sa da celkom vyhnut pokial mas dobru stravu (a travenie) a jeho efekt je pomerne tazke kvantifikovat aj pri dlhodobom uzivani _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 12, 2016 10:52 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Preco by to malo byt smiesne? Kreatin je jediny fungujuci doplnok ktoreho ucinnost bola miliardu krat preverena a funguje prakticky po par dnoch uzivania. Bude fungovat aj s mizernou stravou a je za minimalny peniaz. Protein je na druhej strane nieco comu sa da celkom vyhnut pokial mas dobru stravu (a travenie) a jeho efekt je pomerne tazke kvantifikovat aj pri dlhodobom uzivani |
pod tohle bych se podepsal
kreatin beru vazne jako doplnek
protejn (z krabice) jako nahrazku poradneho jidla, kterou vazne nepotrebujes a muzes se bez ni snaze obejit (nez treba cerpat prirodni kreatin z jedneciho masa) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
donatello98
|
Zaslal: so listopad 12, 2016 12:10 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Preco by to malo byt smiesne? Kreatin je jediny fungujuci doplnok ktoreho ucinnost bola miliardu krat preverena a funguje prakticky po par dnoch uzivania. Bude fungovat aj s mizernou stravou a je za minimalny peniaz. Protein je na druhej strane nieco comu sa da celkom vyhnut pokial mas dobru stravu (a travenie) a jeho efekt je pomerne tazke kvantifikovat aj pri dlhodobom uzivani |
Na mě kreatin bohužel nikdy nefungoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: so listopad 12, 2016 12:42 pm Předmět: |
|
|
| donatello98 napsal: | | seeya napsal: | | Preco by to malo byt smiesne? Kreatin je jediny fungujuci doplnok ktoreho ucinnost bola miliardu krat preverena a funguje prakticky po par dnoch uzivania. Bude fungovat aj s mizernou stravou a je za minimalny peniaz. Protein je na druhej strane nieco comu sa da celkom vyhnut pokial mas dobru stravu (a travenie) a jeho efekt je pomerne tazke kvantifikovat aj pri dlhodobom uzivani |
Na mě kreatin bohužel nikdy nefungoval. | pokud beres davky ktere mas napsane na krabicce tak se nedivim
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Omega 3 | SurvivalTobolky s rybím olejem s vysokým obsahem EPA a DHA a s vitamínem E. 333 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|